Roxana:leu si Catalin:pesti. Ce spun astrele ?


Leu si Pesti. Foc si Apa. Nici sa nu te gândesti!

Leul este stralucitor, înfocat si dominator. Pestii sunt mistici si cam prea visatori. Diferentele dintre acestia sunt mult prea mari. Roxana este semn de Foc, iar Catalin este semn de Apa, doua elemente care se anuleaza unul pe celalalt. Pestele este sentimental (chiar siropos!), emotional si foarte romantic. Nu prea îsi arata sentimentele, pentru el comunicarea se poate face în multe feluri, dar nu la nivelul vorbelor. Este foarte dependent si are nevoie de grija, dragoste si atentie zilnica si mai este adesea si foarte sensibil : cum ai spus o chestie, cum sare Pestele în sus ca-i despre el! Iar cu stilul leului deschis, asta s-ar putea sa creeze probleme.

Caracterul activ al leului, felul în care acesta priveste distractiile, nu se potrivesc deloc cu personalitatea Pestelui. Nativul acesta prefera viata în locuri închise, în casa, în timp ce leului ii place sa se plimbe, sa iasa în oras. În plus, ca tot veni vorba de iesit în oras, Pestele nu numai ca este cheltuitor, dar nici nu se prea sinchiseste de bani. Asa ca s-ar putea ca leul sa aiba o gramada de surprize neplacute din partea sa.

Ce parere aveti de Roxana si Catalin? Ce credeti despre compatibilitatea celor doi din punct de vedere astrologic?

43 comentarii la “Roxana:leu si Catalin:pesti. Ce spun astrele ?”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 43
    Nostradamus Says:

    Catalin,PESTELE din borcanul d-nei Lucika….se va “marita” cand stapinul schimba borcanul cu paharul de Danonino a lu’ Roxana,fata fara sentimente pt EL (pestisorul mamei ).
    Punkt. Sa-nceapa editia a IV-a si mai vedem…Totul e un show , totul e biznis ( :) sic !)

  2. 42
    camelia oprisor Says:

    vreau sa ramina impreina catalin cu roxana

  3. 41
    Suelen Says:

    In niciun caz nu se potrivesc “leoaicele” cu pestii.
    Leoaicele se potrivesc cu Berbecii va spun din expierenta. Sunt amandoi semne de foc si foarte vulcanici. Pestii sunt muti, perversi si nu in ultimul rand “tradatori”.

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free