Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    any Says:

    Nu stiu sincer daca este vreun concurent in aceasta casa care sa nu doreasca cel putin un sfert din marele premiu.Doamna Lucica este o doamna careia ii place sa jigneasca sa aduca vorbe urate celor din jur neuitandu-se in ograda dumneaei.Eu la Nora pentru mama 1 nu m-am uitat si nu stiu ce s-a intamplat acolo si acum e timpul trecut sa ma interesez,Nora pentru mama 2 mi-a placut mult mai mult dacat aceasta editie.Doamnele de la Nora pentru mama 2 faceau tot posibilu sa nu desparta cupluri, pe cand acum doamnele vor in concurs doar cuplu pe care il sustine si nimic mai mult. Fetele se cearta tot timpul si nu inteleg de ce, se cearta pe chestii minore peste care ar trebui sa treaca cu vederea si doamnele la fel.Mie imi place cuplu Andreea si Stefen pentru ca ei formeaza cel mai vechi cuplu din casa,dupa parerea mea ei ar trebui sa castige acest premiu.Mihaele si Ioana i-au dovedit Andreei ce priete bune si adevarate sunt.Chiar daca eu nu sunt cum sunt Andreea si Stefan… cum se spune ,,MIZERABILI si MAHALAGISTI” eu ii sustin pana la capat cu votul meu!

  2. 69
    fany Says:

    sa cistige alina cu ionut.pentru ca sunt cei mai corecti. iar acei care sunt de partea lui andreea, stefan sunt exact ca ei mahalagisti impertinenti,mizerabili care nu sti sa-si traga apa la wc dupa ce-si face necesitatile ,nu se spala pe miini dupa ce vine de la wc .deci intr-un cuvint sunt mizerabili.alina si ionut, va iubesc! sa moarea dusmanii!

  3. 68
    monika Says:

    eu vreau ca cuplul sa castige ionut si alina pup dulce!

  4. 67
    bia`valcea Says:

    buna…nush de ce dar cred ca va cam inselati in privinta alinei,cea care ar trebui comentata in halu asta e andreea ptr k la varsta ei desi incearca sa para o domnisoara stilata nu face altceva decat sa scoata la suprafata tzatza care este….nu stie altceva decat sa se mahalagiasca,in rest ar fi o fata ok…cat despre alina,jos palaria vorbeste cand trebuie si tace cand trebuie,desi uneori,alina,sa sti k si tu te cam porti ca andreea,dar totusi e de trecut cu vederea ca nu atat de des ca ea….roxana,e o fata ok,daca ar avea cuplu ea ar trebui sa castige….andreea tu incerci sa fi ca roxana dar nu ai sa reusesti niciodata….aici se vede foarte clar cine e educat cum trebuie si cine nu….bravo tie roxy,tot respectu si toata admiratia mea…esti o fata mai mult decat foarte bine educata,parintii tai trebuie sa fie foarte mandrii de tn…bravo tie….

  5. 66
    Laura Says:

    ALINA ,TI-E RUSINE DE INCULTA DE ANTO ? DE NU-I DAI DREPTUL LA REPLICA ,SA NU SCOATA CUMVA O PERLA?
    …ANTO CREDE CA LA CAPITOLUL IUBIRE STA BINE ! DACA EA IUBESTE, FARA SA FIE IUBITA? IL VAD MULT MAI TANAR PE PARTENERUL EI (DE LA NUNTA )SI-L VAD AROGANT, INSENSIBIL, NEPASATOR SI RECE…” UNDE DRAGOSTE NU E ,NIMIC NU E ”
    DECAT SINGURA-N DOI, MAI BINE SINGURA-SINGURA.

  6. 65
    alina Says:

    as vrea sa castige concursul alina si ionut.ei sunt singurii care merita acest lucru.

  7. 64
    daniela Says:

    andrea ;i stefan merita sa castige restu sant fal;si lucica e o prefacuta

  8. 63
    elena Says:

    as dori sa cistige andreea si stefan o rugaminte nu va mai certati fratilor.sinteti pe ultima suta de metrii .a fost si nora1 si nora2 ca tiganeala ca nora3 nu a fost

  9. 62
    anduuu66 Says:

    emisiunea asta de nu se termina in august sa imi ziki ce vrei =)) nu mi-a placut sezonul asta cel mai prost , vai d c*rul lor numai tarani , mai tine 3 luni ce draku mint si astia k mai dureaza cateva sap =))

    ap knd o s ainceapa cel d al 4 sezon sa schimbati moderatoarea ;) )

  10. 61
    elene Says:

    o sustin pe Alina,Ionut,d-na Antoneta si Roxana! Bafta!

Pages: « 16 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free