Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?


cristina si sergiuCristina si Sergiu formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 5, lucru ce a starnit controverse cu atat mai mult cu cat intre cei doi s-a infiripat rapid o “relatie” bazata pe …atractie fizica, sentimente sau din punctul de vedere al unora dintre ceilalti concurenti, niciuna dintre cele doua variante.

In casa s-a tot vehiculat ideea potrivit careia Cristina incearca sa-l faca gelos pe Alin, cu ajutorul lui Sergiu, motive care au condus la un mic conflict intre cele doua cupluri, respectiv Cristina-Sergiu si Elena-Alin.

Cristina este acuzata ca se foloseste de Sergiu, iar multi concurenti sunt de parere ca atitudinea ei fata de acesta este una foarte dura, iar comportamentul ei fata de Sergiu nu ar demonstra sentimente, ci mai degraba o relatie de complezenta.

Cu toate acestea, Cristina a incercat sa se apere negand faptul s-ar folosi de Sergiu pentru a-l face gelos pe Alin. Iar Sergiu a declarat ca se simte bine in relatia cu Cristina si considera ca aceasta decurge cat se poate de normal.

Credeti ca Sergiu si Cristina se potrivesc sau formeaza un cuplu de complezenta?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?”

Pages: « 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 90
    bianca Says:

    ce ce ? nu ati mai vazut un cuplu ?

  2. 89
    Meri Says:

    Cristina , eu cred ca o sa invete sa nu aiba incredere in f. multe pers. si sa pretuiasca mai mult ce are. Cei care au scris ca se imbata la chefuri, da ca ea le platea si observa ca profitau de ea . Poate observa si ea odata , ca numai parintii iti vor binele.Referitor la Sergiu seamana .

  3. 88
    andreea Says:

    amandoi sunt draguti si cred ca se potrivesc,pup si bafta!

  4. 87
    ema Says:

    Cristina si Sergiu ati dansat cel mai frumos sunteti o pereche foarte frumoasa.

  5. 86
    PENTRU KINLEYGIRL Says:

    DA DESTEPULE EXISTA O ATRACTIE S*XUALA INTRE SERGIU CRISTINA INCAT DACA ESTE SUB INFLUNTA ALCOOLULUI CRISTINA AR UITA DE SERGIU SI AR CALARI MATURA IN LOC DE MORCOVUL SCOFALCIT A LUI !!!ASA ARATA SERGIU .SCOFALCIT,DUS CU PLUTA SI IUTAT DE LUME.

  6. 85
    PENTRU KINLEYGIRL Says:

    ELENA ARE CLASA,PRESTANTA,FRUMUSETE,GINGASIEI IN COMPARATIE CU IMPUTITA SI BETIVA DE CRISTINA.MA INTREB CAND A PLECAT CRISTINA LA INTALNIRA S-A SPLALAT???????????????????????NU=I AJUNGE CRISTINA ELENEI NICI LA DEGETUL CEL MIC.IN INTALNIREA DE LA SPA S-A VAZUT ADEVARATA DRAGOSTE.,O DRAGOSTE CURATA ,NU CU POCNELI,CU FALSITATE.

  7. 84
    Lorena Says:

    …si postarea cu nr.64

  8. 83
    Lorena Says:

    Eu m-am referit la postarea cu nr. 60 si 70 pt. userul “pentru toti care o deranjeaza”…..Am inteles despre ce e vorba si chiar te-am sustinut , eu am avut aceeasi parere ca si tine despre Cristina si Elena…

  9. 82
    laur Says:

    fara suparare dar imi sunteti amandoi foarte antipatici…

  10. 81
    kinleygirl Says:

    Lorena, chiar nu ai inteles nimic din postarea mea, era un raspuns pt cineva… citeste cateva pag in urma, daca te intereseaza. Ideea e ca, Cristina e sexy, vesela si rebela, in timp ce Elena nu este decat o “inghetata pe bat”, chiar si intalnirea romantica de la spa.

Pages: « 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free