Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?


cristina si sergiuCristina si Sergiu formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 5, lucru ce a starnit controverse cu atat mai mult cu cat intre cei doi s-a infiripat rapid o “relatie” bazata pe …atractie fizica, sentimente sau din punctul de vedere al unora dintre ceilalti concurenti, niciuna dintre cele doua variante.

In casa s-a tot vehiculat ideea potrivit careia Cristina incearca sa-l faca gelos pe Alin, cu ajutorul lui Sergiu, motive care au condus la un mic conflict intre cele doua cupluri, respectiv Cristina-Sergiu si Elena-Alin.

Cristina este acuzata ca se foloseste de Sergiu, iar multi concurenti sunt de parere ca atitudinea ei fata de acesta este una foarte dura, iar comportamentul ei fata de Sergiu nu ar demonstra sentimente, ci mai degraba o relatie de complezenta.

Cu toate acestea, Cristina a incercat sa se apere negand faptul s-ar folosi de Sergiu pentru a-l face gelos pe Alin. Iar Sergiu a declarat ca se simte bine in relatia cu Cristina si considera ca aceasta decurge cat se poate de normal.

Credeti ca Sergiu si Cristina se potrivesc sau formeaza un cuplu de complezenta?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?”

  1. 1
    radu Says:

    Da cred ca,cristina isi bate joc de silviu.cristina il iubeste ,sufera,este disperata dupa Alin.si mai cred ca Silviu nu reprazinta nimic pentru Cristina si a format un cuplu doar pentru a nu fi nominalizata de mame pentru a parasi concursul.Si mai cred ca,Cristina il considera un,, papa lapte,, pe Silviu.

  2. 2
    ELLA Says:

    DA,EU CRED CA ,CRISTINA FORMEAZA UN CUPLU DOAR DE COMPLEZENTA CU SERGIU SI CA ESTE INDRAGOSTITA DE ALIN.DE ACEEA S-A BAGAT IN CUPLUL ALIN-ELENA ,NU PENTRU CA II VREA BINELE LUI ELENA, CI DOAR PENTRU A-I DESPARTIIIIIIIIII,,SINCER ELENA ESTE CU MULT MASI FRUMOASA SI DESTEAPTA DECAT CRISTINA.SI S-A VAZUT IN CEEA CE A FACUT.

  3. 3
    Meri Says:

    De ce sa nu faca si ei un cuplu ? toate cuplurile formate sunt de complezenta. Cristina este o fata si ea de 21 ani de ce sa o judecam. Cred ca ii place Alin dar trebuia sa spuna mai demult. Sergiu , foarte multi concurenti sau schimbat in casa in bine asa ca si Sergiu ar trebui sa schimbe cite ceva. Se maimutareste prea mult, sa fie mai calm, pare agitat si sa spuna tot ce stie sa comenteze. Cristina au cred ca stii sa vorbesti nu lasa sa fiti facuti ” papa- lapte” . Ar trebui sa-l aperi pe Sergiu de Alin mai ales ca a intervenit si Elena si la jignit.

  4. 4
    Raluca Says:

    se potrivesc:x si sa nu mai asculte ce spun elena si alin.. se vede k alin si elena sunt invidiosi si ii jignesc f mult pe cei 2.. va sustin sergiu si cristina:x

  5. 5
    nuta Says:

    nu imi place de cristina

  6. 6
    lili Says:

    Da,eu cred ca ,Cristina a facut un cuplu de complezenta doar pentru a nu fi nominalizata de mame.Il tine pe Sergiu doar pentru al face gelos pe Alin ,pentru ca il iubeste.De asta a facut afirmatiile cum ca Alin o place pe ea, si nu o iubeste pe Elena.nici ea nu mai stie pe cine place:cand Virgulita,cand Andrei ,cand Alin,Acum a pus ochii pe Sergiu pentru ca a vazut ca poate face ce vrea din el.

  7. 7
    baby Says:

    eu nu cred ca cristina formeaza un cuplu de complezenta,e foarte frumoasa si inteligenta iar sergiu o completeaza perfect si invers…daca pe alin nu l-ar interesa cristina nu s-ar agita si daca ar iubi o cu adevarat pe elena n-ar mai invoca atat de mult faptul ca cristina a vrut sa-i desparta,ce se desparteau pt o minciuna,renuntau atat de repede unul la celalalt pt ce spunea cristina?sa fim seriosi…alin si elena nu vor ramane impreuna,nu bag mana in foc nici pt cristina si sergiu dar imi plac mult pt ca sunt naturali:)

  8. 8
    Roxanica Says:

    Cristina e o fata care stie ce vrea de la viata,si nu ar face un cuplu de complezenta,se vede foarte clar ca nu se foloseste de Sergiu,ci il place cu adevarat.Alin este un tip care se oftica din orice, un om care spune multe,dar faptele demonstreaza personnalitatea lui meschina.Asadar, eu una, cred k in cuplul Cristina-Sergiu mai mult decat in oricare altul.Deci,cei mai buni sa castige!!!Va tin pumnii!!:*:*

  9. 9
    lory Says:

    da da…s`a trezit si ea sa faca putin show ….nu era linistita daca nu se baga putin intre Alin-Elena..:x hai basti afara..:-j

  10. 10
    danny.ella Says:

    fratilor ru nu mai inteleg nimik din emisiunea asta………de ce se baga lumea in relatia alin-elena????care este problema lor?de ce nusi vad de propia relatie?pacat……iata ca concurentii incep sasi scoata dintii ca sa zic asa.

  11. 11
    danny.ella Says:

    si da cristina este falsa in adancul ei tine la alin….mai fata tu nu vezi k baiatu nici makar nu se uita la tine.?

  12. 12
    Luminita Says:

    Va potriviti fff mult.

  13. 13
    Mihaela Says:

    Cristina si Sergiu se potrivesc cel mai bine,mai ales cu caracterul lor.Vroia si Cristina sa faca un bine sa observe Elena ce face Alin,insa Elena nu vrea sa observe.Si asa acum fiecare cuplu e in pericol.Nu’mi place ca azi iar s’a simtsit naspa Iulia din cauza lor si nu observa niciunu ca ar trebui sa puna punct acestei situatsii sa lase totul in urma ca asa poate sa continua foarte mult si sa faca si mai mult rau.Sper ca o sa ramana impreuna Cristina cu Sergiu si Valentin cu Iulia.

  14. 14
    florin Says:

    Habar nu au de viiata cele doua Cristina si Iulia.Nu stiu prin ce metode sa faca cuplul Alin-Elena sa se desparta.A inceput cu adevarat concursul pentru cele doua.A-r trebui sa-si vada de cuplurile lor si nu de a altoraO fata ca Elena rar gasesti:frumoasa,inteligenta,sincera.Cele doua nici la unghia cea mica nu se compara cu ea.Sunt rautacioase,false ,mincinoase.si cu multe defecte de la mama natura.

  15. 15
    anca Says:

    Sergiu esti un baiat foarte tare si foarte frumos.Te potrivesti de minune cu Cristina.Va sustin si va votez.va pooop:X

  16. 16
    bunianet Says:

    daca nu ar fi un concurs ati mai fi de parere ca se potriveste cristina cu sergiu?sergiu a picat la fix in planul diabolic al cristinei.ea crede ca joaca un rol in frumoasa si bestia iar la final se casatoreste cu fat frumos.iulia frumoasa din padurea adormita se trezeste din somn,intra in joc dar jocul nu era al ei.alin,vestitul foto model s-a umflat in pene cand la inceput toate se certau pe el,dar ingamfarea,egoismul,mandria,infatuarea l-au deconspirat.elena si valentin doua persoane prinse in jocul murdar care acum nimeni nu mai stie de ce si de la cine a inceput.in acest joc bunica este arbitrul corupt,elena mama lui valentin este rezerva.

  17. 17
    claudia Says:

    Am si eu o intrebare pt Radu : Tu te uiti la emisiune ? Observ ca nu stii despre ce vorbesti si am observat ca nu o singura data ai facut greseala , inseamna ca nu ai urmarit emisiunile dc nu stii cum ii cheama pe concurenti si ne permitem sa ne dam cu parerea in necunostinta de cauza . Pe baiatul respectiv il cheama Sergiu si nu Silviu . Si trebuie luat in calcul si cuvantul lui VAlentin . Eu cred ca Sergiu si Cristina cat si IUlia au dreptate . Alin este cel mai pervers dintre toti concurentii , acuza pe toti ca sunt falsi dar de fapt el este fatarnic . Nu cred ca VAlentin inventa lucrurile astea pana cand Alin nu iii zicea aceste lucruri .

  18. 18
    claudia Says:

    Si inca ceva dc ati vazut emisiunea de dimineata de astazi cd VAlentin era f suparat si statea cu capul plecat : Ce ziceti dc oricare dintre noi ar avea niste discutii cu un prieten si prietenul respectiv ar duce vorba , nu v-ati supara ? De exemplu , astazi cd Valentin era suparat Alin il luase de brat dar cred ca dc mie mi-ar fi facut un priten asa ceva nici nu mai acceptam sa vb cu el dar sa il mai sustin . Deci , in urmare lui Alin ii este teama ca VAlentin va deschide gura si va zice tot ce au vorbit , de asta nu il ataca pe VAli si o face pe prietenul lui ; ALin zice ca nu este suparat pe Vali ca a divulgat discutiile lor , dc nu ar avea nimik de ascuns nu ar trebui sa reactioneze in felul asta ; o ataca pe IUlia degeaba pe cand toate discutiiile au plecat de la VAli . Deci , Alin ar trebui sa ii reproseze lucrurile toate lui VAli si nu IUliei . Iulia a povestitt ceea ce Vali i-a spus ei .

  19. 19
    Geo Says:

    1.Cristina- Miss Printesa Npm 5
    2.Sergiu-Jonglerul(ii face pe toti)
    3.Silvia-Draguta
    4.Andrei-Inteligentul
    5.Daniela-Simpatica
    6.Mihaela-Speriata
    7.Ioan-Grasutul
    8.Valentin-Carcotas
    9.Iulia-Bagacioasa
    10.Valentina-Vuvuzela
    11.Maria-Pitica;Degetica
    12.Nicusor-Racul
    13.Octavian-Harnicutul
    14.Alin-Increzutul;Cracanel
    15.Elena-Inganfata;Ofticata
    16.Sorin-Uraciosul
    17.D-na Lena-Serioasa
    18.D-na Mioara-Frumoasa
    19.D-na Maria-Plangaciosa
    20.D-na Elena-Barfitoarea;Prefacuta
    21.D-na Gina-Papagal
    22.D-na Nicolota-;Ciocanitoare;Bufnita

  20. 20
    Geo Says:

    Sa se mai termine cu discutia asta despre Cristina,Alin ,Elena,Iulia, Valentin si Sergiu.Ne-am plictisit ,vrem sa vedem ceva frumos.Nu numai ura si intriga.

  21. 21
    andy Says:

    cristina si sergiu sinteti super va sta bine inpreuna.nu va mai uitati la cei din jur pentruca nu va vor binele nu uitati totusi sinteti intr-un concurs.tineti-o tot asa

  22. 22
    andy Says:

    cristina si sergiu va potriviti tare bine.tinetio tot asa nu uitati sinteti intr-un concurs

  23. 23
    pentru geo Says:

    DA..AICI AI DREPTATE GEO.CRISTINA ESTE PRINTESA ADORMITA FARA BUZE SI MINTE ,,DIN PADUREA FARA COPACII,,

  24. 24
    pentru geo Says:

    IAR SERGIU ESTE PRINTUL HANDICAPAT SI CU TICURI MULTE DIN JOCUL FUGITI SI ASCUNETI-VA CA VIN EU.

  25. 25
    mia olteanu 2009 Says:

    Sergiu este cel mai urit baiat de la toate editiile NPM.Este si urit si needucat.Nu stie sa lege doua fraze.

  26. 26
    fany Says:

    cristina are bot de baba si este urata,nu se uita alin la ea. sergiu este urat ca,cristina.nu calca ea pe urma elenei/

  27. 27
    fany Says:

    elena este cea mai finuta fata din casa.se potriveste de minune cu alin.ii pup pe amandoi.

  28. 28
    simona Says:

    srgiu e un ar4ici pogonici iar cristina….o sa-si bata joc de sergiu ca la cata minte are cristina e egoista urata cu dr*cii etc

  29. 29
    pentru ANDI Says:

    Cruella alias Cristina face un cuplu de coplezenta cu Sergiu.Ea il iubeste pe Alin atat de mult incat a fost in stare sa arunce cu noroi in Elena.Cristina tu chiar nu ai observat ca Elena este prea desteapta si frumoasa in comparatie cu tine.Iti mai trebuie ani de viata si de bun simt pentru a ajunge la nivelul Elenei.In momentul in care Alin a spus ca nu te place ai luat foc.Trebuia sa-ti vezi expresia fetei.Tu nu sti ce inseamna un refuz?TU NU AI VENIT LA NPM5 PENTRU A TE MARITA ,CI PENTRU A TE FACE REMARCATA.TU SI IULIA ATI INCERCAT LA DIFERITE TELEVIZIUNI SI NU ATI FOST BAGATE IN SEAMA SI ATI VENIT AICI PENTRU A VA FACE CUNOSCUTE.ANDI STAI LINISTIT ,ELE DOUA STIU CE INSEAMNA UN CONCURS .PENTRU ELE AU INCEPUT INCA DE LA INTRARE.

  30. 30
    eu Says:

    cristina si sergiu sunteti foarte draguti impreuna.tineti-o tot asa.sunteti cei mai tari!!!:)
    alin si elena,ar trebui sa o lasa.ti mai moale cu replicile.nu sunteti voi cei mai importanti in acest concurs.sincer alin …nu esti deloc asa tare si smecher pecat te consideri si toate “comentariile “tale bat naspa pe ecran.nu te pun deloc intr.o lumina buna…ar fi bine sa te analizezi mai intai si dupa aceea sa vorbesti despre cristina i sergiu sau ceilalti concurenti din jurul tau ca nu esti perfect!elena,pe cat de draguta esti pe atat de rautacioasa poti fi.nu ar trebui sa ai atata incredere in alin…nu pare foarte sincer in legatura cu anumite subiecte…te poate pune intr.o lumina proasta si pe tine..:)

  31. 31
    Alexandru Says:

    Alin este cel mai nesuferit baiat din casa se baga in toate discutiile concurentilor!In rest imi plac de toti Succes mai ales Silviei si lui Andrei

  32. 32
    alyynutzaa Says:

    dupa cum spunea si elena, pana sa faca “cuplu” , cristina nu a scos o vorba in concurs, cum a venit papa lapte ala de sergiu, ala care o dracuie din dragoste, a inceput sa prinda repede tupeu, ce se crede asa frumoasa, elena e papusa pe langa cristina. cum a deskis gura cristina si a scos porumbelul cu alin, toata lumea se cearta in casa..e jale cu fetisoara asta..sa iasa afara ca nu are asta ce cauta in casa

  33. 33
    Andy Says:

    Mie imi place de voi..va potriviti..si nu mai luati in seama ce spun alti,eu am vazut ca va iubiti si va sustin..va pupa Andy..pa

  34. 34
    andreea Says:

    Ce mia placut interventia dna cornelia ft asta cristina e penibila ii spune un baiat ca nu o place si ea continua ,vb dna ginei vrea sa ii arate lui sergiu ca e miss npm5, cand ii zicea alin ca nu ii place niki fizic niki caracter ii venea sa planga ,si dna cornelia ia zis alin nu te place pe tn pentru ca ai gura stramba si ca bei bv dna cornelia .Valentin se contrazice singur si msr varciu la fel ,iulia o intreaba dna gabriela dc ai facut asta?pai sa ii fie bn elenei! pai si crezi ca eleni ii va fi mai bn fara alin?nu .nu cred.Pai atunci ma ft cum naibi ii faci u bn, Valentin cand ii dedea iulia un cot vb, dupa ce ii dadea altu automat tace:))Alin poate acum 2 luni nu o iubea pe elena da acum cu siguranta o iubeste si nu vrea sa o piarda Alin si Elena fiti tari si puternici va iubimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  35. 35
    Meri Says:

    Prea mult caz ca ia placut Alin , Cristinei. O saptamina intreaga. Si nu o mai compatimiti pe Elena ca si ea urmareste tot banii in concurs. Toate blondele din concurs am spus ca sunt urite si schiloade.

  36. 36
    liliana Says:

    cristina a facut ca toata lumea sa se certe cu toata lumea in acest concurs, se vede clar ca este indragostita de alin si el nu o place deloc. elena si alin sunteti cei mai tari si toti va invidiaza.

  37. 37
    Veronica Says:

    Cristina si Sergiu sunt cei mai frumosi din casa! Si formeaza cel mai frumos cuplu.

  38. 38
    Veronica Says:

    Daca nici Cristina nu arata bine anseamna ca sa intors lumea cu susul in jos,sa fim seriosi numai un om nebun poat sa spuna ca,Cristina nu arat foarte bine! Invidia asta ce face din oameni.

  39. 39
    Veronica Says:

    Cel mai superb cuplu din casa,se potrivesc foarte bine! Mult bafta! Si voteza Cristina!!!

  40. 40
    Veronica Says:

    Cristina si Sergiu sunt cei mai frumosi din casa! Si formeaza cel mai frumos cuplu. Suc-ces! Votez Cristina!!!

  41. 41
    Bianca Says:

    Bai ce dr*cu o criticati voi pe Cristina cum arata,parerea mea este ca arata super bine din toate puctele de vedere,mai uitativa in oglinda si dupa vorbiti de alti, frustratilor! Daca va credeti atat de minunati,ducetiva in studio langa Cristina si atunci sa vorbim.

  42. 42
    Elena Says:

    CRISTINA te rog sa nu mai dai importantal la cei din jur. GANDESTE-TE LA TINE SI LA SERGIU .VOUA TREBUIE SA VA FIE BINE SI ATAT.NU TE MAI IMPLICA IN CERTURI PENTRU CA NU ARE ROST.LAS-O IN PACE PE VALENTINA SA-SI GASEASCA SINGURA JUMATATEA.PANA ACUM CE-A ASTEPTAT? CUM A INTRAT SERGIU GATA SI EA. IL PLACE PE SERGIU.

  43. 43
    mia olteanu 2009 Says:

    Sergiu este baiat bun dar de pus in loc de sperietoare la ciori sa nu manince recolta.Nu am mai vazut la nici-o emisiune un concurent atit de needucat si care nu stie sa vorbeasca,sa lege doua fraze.

  44. 44
    laura Says:

    Da..clar formeaza un cuplu de complezenta…cristina nu are nici o treaba cu sergiu.este bataia de joc:)))

  45. 45
    florynush Says:

    clar e un cuplu de complezenta..se vede…Cristina il place pe Alin si de aceea a pus-o pe Iulia sa ii spuna lui alin ca ii place de el..sa nu se mai dea la intors..ba ca vroia sa-l faca gelos pe Sergiu,ba k vroia sa-i deschida ochii Elenei…nici ea nu stie ce sa mai inventeze sa se scoata…ea e terminata dupa Alin..

  46. 46
    laura Says:

    cei mai tari sunt cristina si sergiu||||||||||

  47. 47
    pnicoletaana Says:

    cristina si sergiu sant frumosi si cred ca formeaza un cuplu.succes

  48. 48
    Lorena Says:

    Cristina are dreptate,e superioara Elenei ,din toate punctele de vedere si Alin e foarte indragostit de ea. A facut cuplu cu Elena din interes cand a fost NS si cum n-a mai fost ea pe primul loc au aparut divergentele in cuplu ,…atunci a vrut Alin sa formeze cuplu cu Cristina.

  49. 49
    Lorena Says:

    Elena esti uriciosa si orbita de dragostea ce i-o porti lui Alin nu vrei sa recunosti realitatea…ce proasta “papusa” neinsufletita esti.

  50. 50
    ema Says:

    Cuplu de complezenta este Elena si fomistu doi lesinati dupa banii…Cristina si Sergiu chiar se iubesc si se vede ….Sorine nu mai vorbi cu fomistul ca nu merita lasa-l sa vorbeasca singur in oglinda…lesinatul.

  51. 51
    Meri Says:

    Sa o compatimiti pe Elena? greseala, ea vrea sa stea cit mai mult in concurs sa cistige ceva bani. De la inceput a mintit cind a fost intrebata de baieti de Cristina a zis ca Cristinei nu ii place nici un baiat din casa. Cristina nu azis asa ceva. Mama lui d-nul Goe – Alin a zis ca este Cristina urata ? pai uitativa mai oameni buni la filmarile din casa daca Elena sta cu fata la camere daca nu este nemachiata si ce corp urat are. Elena stie sa lucreze cu camerele , daca o vedem si fara tocuri cu picioarele elea de 3o cm. Elena am vazut-o beata de sarbatori , injura, dar d-na Gabriela nu observa. Coana Mare – Nicolita cica a ei e fata mare, pe forum se spune ca a fost maritata. Nu stiu cine ii voteaza pe fomistii de la Craiova si pe scheletica ca nu merita de toata lumea se ia.

  52. 52
    cristina_maria Says:

    amandoi(cristins si sergiu)mi se par 2 ingamfati si nu au farmec deloc.

  53. 53
    kinleygirl Says:

    Imi place foarte mult cuplul lor. Chiar se vede atractia dintre ei!! Cristina este sexy calda, atragatoare si se vede ca, Sergiu este topit dupa ea. Diferenta majora dintre cristina si elena este tocmai aici, in felul in care cele doua se comporta intr-o relatie. Cristina stie f bine jocul seductiei in timp ce elena este un sloi de gheata. De aici si regretele lui alin… si relatia cristinei e abia la inceput, nu stiu cum va rezista mai tarziu alin.

  54. 54
    PENTRU BIANCA Says:

    PENTRU CA ,CRISTINA ESTE URATA SI ARE MINTE PUTINA.GANDESTE CU ORGANELE SEXUALE.ACESTA-I ADEVARUL.SI MAI DA CU PAHARELUL,ASTA SE VEDE LA TELEVIZOR.EA ESTE LA PETRECERI SUB INFLUENTA ALCOOLULUI.

  55. 55
    RADU Says:

    Da,Cristina ar fi perechea potrivita pentru Sergiu.Eu ii vad impreuna intr-un cazinou,ea beata pe sub mese,el jucand poker.Din cand in cand ,isi mai dau cate palma de plictiseala.Cuplul cel mai perfect in zilele noastre.Nu trebuia sa spuna Alin ca ea bea ,pentru ca noi vedem din imagini realitatea.Si inca ceva,nu-i ajunge Elenei nici la degetul cel mic.Elena este superioara Cristinei si la frumusete ,inteligenta,cumintenie.Cinste parintilor Elenei pantru modul cum au crescut-o.

  56. 56
    emilia Says:

    cristina este cea mai tare,imi place de ea si sergiu,formeaza un cuplu frumos. fiti tari si iubiti-va mult

  57. 57
    luiza_izabela Says:

    cuplul meu preferat e alin-elena, imi plac si se cristina-sergiu dar nu sun deacord sa se bage peste alin si elena…. sa ii lase in pace pe alin-elena si sa isi vada de relatia lor de”bataie de joc”. elena se potriveste cu alin ..sunt linistiti si frumosi…., cristina e energica la fel ca sergiu … va doresc sa ajungeti in finala toti concurentii!!!!!!

  58. 58
    iulia Says:

    hai mai sa fim seriosi, Cristina arata foarte bine si are un stil de invidiat, e preferata mea, dar si eu cred ca nu il place pe Sergiu si ca-i place Alin, da sincer si Alin o place pe Cristina se vede asta…

  59. 59
    atomix Says:

    FATA ESTI VARZA.AI FI VRUT SA TE INTALNESTI CU CRISTINA SI LUCIAN DE LA NPM5,DE ASTA INSISTA-I PE LANGA DOAMNA MARIA SA MERGI LA CUMPARATURI.AI VRUT SA -TI DE-A INFORMATI DESPRE ALIN.TU TE TI CA SCAIUL DE ALIN.VREI CU ORICE PRET SA-L DESPARTI DE ELENA.TU NU SUPORTI IDEEA CA ALIN O IUBESTE PE ELENA SI CA SUNT INCA IMPREUNA.FATA,PRICEPE ODATA,,,,,,,,,,,,,NU TE PLACE PENTRU CA ESTI URATA

  60. 60
    PENTRU KINLEYGIRL Says:

    Stii care este diferenta intre cele doua?Cristina daca este sub influenta alcoolului ar calari si o matura si atunci sa vezi senzualitate,seductie pe ea,iDoar am vazut imagini cu ea prinsa in plina trasa.In schimb Elena gandeste cu mintea si nu cu organele s*xuale.

  61. 61
    ema Says:

    Daca ar gandi cu mintea nu ar sta sa o jigneasca un fomist care a facut-o betiva,gheata…etc,dar ii convine se injoseste pentru bani ….cu gelozia ei si cu indiferenta lui fata de ea nu este si nu vor fi niciodata un culpu…Cristina si Sergiu se iubesc,Ioan si MIhaiela la fel ei tot mai transmit ceva se vade prin toate gesturile lor…

  62. 62
    Mariana Rosu Says:

    Cristina nu are caracter, este lipsita de scrupule si este in stare de orice pentru atingerea scopului pe care si l-a propus.Nu il place pe Sergiu dasr il foloseste.
    Alin cu Elena se iubesc si dupa parerea mea, au avut dreptate sa riposteze asa cum au facut-o.

  63. 63
    Mariana Rosu Says:

    Cu privire la Valentina,

    Este foarte rea de gura si nu stie sa vorbeasca frumos. Ea stie doar sa tipe.
    Cred ca nici o mama nu si-ar dori asa o nora sau un ginere, care nu tine cont de nimic. Face caz ca d-na Maria a jignit/o. Ma mir ca nu ii este rusine sa mai vorbeasca in conditiile in care ea a fost cea care,chiar daca nu prin cuvinte, dar prin atitudinea ei, a jignit/o permanent pe d/na Maria. Nici o mama nu poate fi de acord ca, copilul ei sa se casatoreasca cu o persoana care de la inceput ii spune viitoarei soacre ca nu are nevoie de ea.
    Crede Valentina, ca mamei ei i-ar fi pe plac un ginere care sa-i spuna ca nu are nevoie de soacra? Ar fi incantata ca fiica ei sa se casatoreasca cu asa o persoana?
    Acum va privesc la televizor si sunt atata de revoltata pe atitudinea Valentinei incat am sa schimb programul.
    Va rog mai ponderat-o pe Valentina!!!

  64. 64
    Lorena Says:

    Ma intreb oare Lentzi cum e cand e beata ? Ei ii vine sa doarma cu morcovul in fund ?…Tot de la Alin am aflat ca si Lentzi “trage la masea” …

  65. 65
    mia olteanu 2009 Says:

    Un baiat mai urit decit Sergiu,nu am vazut la nici-una din emisiunile NPM.

  66. 66
    Cristi Says:

    Cel mai frumos cuplu se potrivesc foarte bine! Ami place de Cristina foarte mult,este o tipa frumoasa,inteligenta si atragatoare! Mult noroc!!! Si votez cu Cristina si Sergiu.

  67. 67
    laura Says:

    Cristina si sergiu…mie imi plac impreuna. Am citit ce a spus fiecare concurent cand a intrat in casa si Sergiu se pare ca poate reprezenta ceea ce cauta ea. Se potrivesc fizic, se imbraca intr-un stil comun, afiseaza aceeasi atitudine, si sincer, cand i-am vazut sarutandu-se mi-au dat senzatia aceea de relatie adevarata. Mi s-a parut nedreapta afirmatia uneia dintre doamnele care au mai scris aici…nu e corect sa spuneti ca Sergiu e cel mai needucat baiat din concurs. Eu una nu l-am vazut sa nu respecte vreo doamna sau vreo fata din casa. in plus, treaba cu legatul vorbelor… poate omul are ceva emotii in direct…oricum…atunci ce sa mai spunem de “neshte”, “fete d-asshtia”s.a.m.d?

  68. 68
    Anca Says:

    Cristina a incercat sa desparta doua cupluri dintr-o lovitura, este foarte parsiva si periculoasa si nu o vreau in finala. Elena e o prefacuta rautacioasa si egoista, n-as avea incredere in ea ca prietena. Mi-ar placea sa castige Iulia si Valentin, dar nu stiu ce sanse au, sunt prea cuminti si linistiti pentru npm.

  69. 69
    atomix Says:

    Cristina dupa ce ca ii place si baurura ,mai este si imputita ,puturoasa.Ca si fata sa-si schimbe lenjeria o data la o luna ,este o adevarata nesimtire.Doamne toate defectele din lume are femeia asta.Si a venit sa se marite,ma intreb eu oare?Nu a venit pentru a se afirma pe la televiziunii.A fost pe la diferite televiziuni unde nu a fost bagata in seama sice a zis,mai ramae doar NPM5.A VAZUT BINE ALIN!CE SA FACI CU O ASEMENEA CREATURA.AM VAZUT-O SI NEMACHIATA.DAI SI FUGIIIIIIIIIII

  70. 70
    PENTRU LORENA Says:

    Tu asa procedezi ,adormi cu morcovul in fund?pervesa mica si rautacioasa,,Lorena draga.Vezi sa fi atenta ,poate iti ramane morcovul blocat in funs sia sa fie vorba de vreo interventie chirurgicala,pacatoasa mica.

  71. 71
    lili Says:

    cristina draga ,schimba-ti lenjeria.nu simti un miros statut.lasa machiajul,paharelul,zburarul pe scarii si apucate de gospodarie pantru cade sata ai venit in concurs ,sa te mariti!nu?

  72. 72
    marimar Says:

    la cristina nu mi-a placut gura stramba ,dar s-a potrivit cu sergiu ca asta are niste urechi clapauge!deloc nu-mi place de acest cuplu!

  73. 73
    corina Says:

    dupa parerea mea ei nu sunt un cuplu cristina nu are ce cauta in acest concurs

  74. 74
    kinleygirl Says:

    Presupunand ca alin are dreptate si cristina a fost “sub influenta alcoolului”, sunt convinsa ca daca existau imagini cu cristina “calarind o matura”, kanalistii nu ratau ocazia si ni le prezentau. Pe cristina si sergiu ii vad mereu imbratisati, danseaza si se saruta, exista atractie sexuala intre ei. alin si alena stau unul langa celalalt si atat, iar alin isi doreste o femeie usoara. Eu, nici macar in gluma nu as accepta ca partenerul meu sa spuna asa ceva.

  75. 75
    andrereea Says:

    wa prostilor ce tot va luati ata de ei luativa de prostii aia de alin si elena is niste tampiti alfel nam cum sa sp hai sa zicem ca elena ii frumi foc da alin vai de pl lui

  76. 76
    zbury Says:

    nu se potrivesc deloc dupa parerea mea

  77. 77
    reli enache Says:

    imi plalece emisiunea emisiunea nora pt mama si imi place de cristina si sergiu se potrivescsint doi draguti

  78. 78
    Lorena Says:

    Daca-ti ramane morcovul in fund tie sau iubitei tale lena puteti folosi cu succes un ac, nu trebuie sa faceti interventii chirurgicale,sa va faceti de rusine.

  79. 79
    Lorena Says:

    pentru : pt. lorena
    Daca-ti ramane morcovul in fund tie sau iubitei tale lena puteti folosi cu succes un ac, nu trebuie sa faceti interventii chirurgicale,sa va faceti de rusine…..

  80. 80
    Lorena Says:

    Pentru : cea cu user “pentru toata lumea” …….. cine esti dumneata sa nu accepti si parerile altora ?… La kinleygirls vorbeai de matura pe care ar calari-o Cristina cand ar fi beata ? Vorbesti din proprie experienta ? Asa procedezi si tu ” micuto si rautacioaso ” pentru….Vezi sa-ti sa nu-ti intre coada de la matura in fund…ca-i mai mare decat morcovul…si sa n-ai tu cumva nevoie de interventie chirurgicala ….

  81. 81
    kinleygirl Says:

    Lorena, chiar nu ai inteles nimic din postarea mea, era un raspuns pt cineva… citeste cateva pag in urma, daca te intereseaza. Ideea e ca, Cristina e sexy, vesela si rebela, in timp ce Elena nu este decat o “inghetata pe bat”, chiar si intalnirea romantica de la spa.

  82. 82
    laur Says:

    fara suparare dar imi sunteti amandoi foarte antipatici…

  83. 83
    Lorena Says:

    Eu m-am referit la postarea cu nr. 60 si 70 pt. userul “pentru toti care o deranjeaza”…..Am inteles despre ce e vorba si chiar te-am sustinut , eu am avut aceeasi parere ca si tine despre Cristina si Elena…

  84. 84
    Lorena Says:

    …si postarea cu nr.64

  85. 85
    PENTRU KINLEYGIRL Says:

    ELENA ARE CLASA,PRESTANTA,FRUMUSETE,GINGASIEI IN COMPARATIE CU IMPUTITA SI BETIVA DE CRISTINA.MA INTREB CAND A PLECAT CRISTINA LA INTALNIRA S-A SPLALAT???????????????????????NU=I AJUNGE CRISTINA ELENEI NICI LA DEGETUL CEL MIC.IN INTALNIREA DE LA SPA S-A VAZUT ADEVARATA DRAGOSTE.,O DRAGOSTE CURATA ,NU CU POCNELI,CU FALSITATE.

  86. 86
    PENTRU KINLEYGIRL Says:

    DA DESTEPULE EXISTA O ATRACTIE S*XUALA INTRE SERGIU CRISTINA INCAT DACA ESTE SUB INFLUNTA ALCOOLULUI CRISTINA AR UITA DE SERGIU SI AR CALARI MATURA IN LOC DE MORCOVUL SCOFALCIT A LUI !!!ASA ARATA SERGIU .SCOFALCIT,DUS CU PLUTA SI IUTAT DE LUME.

  87. 87
    ema Says:

    Cristina si Sergiu ati dansat cel mai frumos sunteti o pereche foarte frumoasa.

  88. 88
    andreea Says:

    amandoi sunt draguti si cred ca se potrivesc,pup si bafta!

  89. 89
    Meri Says:

    Cristina , eu cred ca o sa invete sa nu aiba incredere in f. multe pers. si sa pretuiasca mai mult ce are. Cei care au scris ca se imbata la chefuri, da ca ea le platea si observa ca profitau de ea . Poate observa si ea odata , ca numai parintii iti vor binele.Referitor la Sergiu seamana .

  90. 90
    bianca Says:

    ce ce ? nu ati mai vazut un cuplu ?

  91. 91
    roxana Says:

    personal nu am nimic cu cristina dar cred ca sa cam grabit cand a facut un cuplu cu sergiu.ar trebui sa stie ca tot ce vine repede se duce repede.din partea mea o sincera urare,le doresc ca relatia lor sa dureze cat mai mult

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free