Doamna Mioara – Mama Saptamanii (05.02.2011)


mioara-npm5La Finala Saptamanii din data de 5 februarie 2011, doamna Mioara a iesit din nou Mama Saptamanii cu un procent de 52,1% din votul celor de acasa. Pe locul al doilea in preferintele publicului s-a situat doamna Nicolita, care a acumulat 20,6% din voturi.

Fiind saptamana de nominalizari de fete, cele doua mama protejate au propus spre eliminare astfel: domna Mioara a ales s-o nominalizeze pe Maria, iar doamna Nicolita pe Adelina, la cererea acesteia.

Ce parere aveti de acest clasament in ceea ce priveste Mama Saptamanii? Ce au in plus cele doua mame protejate fata de celelalte?

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii (05.02.2011)”

  1. 9
    roxana Says:

    eu personal cred ca ioan nu isi da seama ce mama are.mi ar placea tare mult sa am o mama ca d-na mioara ,se vede ca dansa traieste in anul 2011,este o femeie moderna si cu capul pe umeri.si sa nu mai spun de faptul ca nu se baga in relatia lui cu mihaela si doar ii atentioneaza cand gresesc sau intrec masura.doamna mioara este o femeie de nota 100 si o admir foarte mult.am doar 18 ani dar ini dau seama cand un om este model pentru cineva.chiar mi as dori ca in emisiunea de maine sa ii puteti spune acest lucru pentru ca nu am sansa de a intra in direct.va multumesc

  2. 8
    Meri Says:

    Ati observat astazi cand Nicu si Andrei ziceau ca vor sa plece ce se mai bucura Ioan . ca scapa de doi concurenti . Inca un cuplu care pacaleste sa ia banii , Mara are totul calculat , cred ca a facut si repetitie cu ioan acasa . Am vazut si la eliminari , si atunci cu plecatul la munte a gandit tot. Daca Ioan pleca la munte stia sigur ca erau eliminati si pierdea banii . Este f. jmechera , il lauda pe Ioan cu toate ca pe ia a facut-o GIOARSA , totul pentru BANII .Si Gabriela ii ridica in slavi .

  3. 7
    Mia Says:

    Frumos asa mama ea sta cu Baietii fara cuplu in loc sa stea linga copii ei.Trebuie gasit pe cineva sa intre in casa pentru ea ea cauta Barbati si etaleaza figura ei de asta a esut in casatorie cu cei 2 soti cu acte si poate multi altii fara acte. Da CARLA ai dreptate asta este educatia unor tineri de astazi.

  4. 6
    carla Says:

    doamna mioara este o mama excelenta ,atat are un fiu de lasa mult de dorit.pacat de mihaela daca ar fi sa se casatoreasca cred ca ar avea o viata de cosmar

  5. 5
    marcela Says:

    Dupa cum bine imi amintesc si grozavul de Alin al bunicii si-a aratat c*rul , de altfel aproape fiecare dintre baieti si-a dat in petec la un moment dat , dar asta nu tine numai de educatia primita. Sunt tineri, sunt nastrusnici si mai fac si ei cate o nazbatie. Ei si ce-i cu asta?

  6. 4
    Meri Says:

    Mai Marcela nu este concurs de MIS soacra NPM. Degetul Mioarei trebuia eliminat aseara atunci sa fi vazut jelituri din partea preafrumoasei gazele . Mara stie sa se comporte numai ca sa fie votata si onserv ca va duce pe toti de nas cu prefacatoria ei.

  7. 3
    Costel Says:

    MARCELA esti cumva ruda cu FRUMOASA SI FINUTA ea pentru asta a venit sa sustina un copil fara educatie .Tie tia placut cum a procedat fiul ei in casa trebuia eliminat si nu mai aveai ce sustine?Rusine atit pentru FRUMOASA care a educat un necioplit care ne arata curul noua care privim si sutinem prin telefoane si s.m.s si cheltuim niste bani.Gazela cum spune Bunica a venit pentru vedetism aceasta fiinta a dat cu sutul la doi barbati ea vrea mai multi si aici se poate desfasura .Nu are grija ce face necioplitul ei fiu.Mai face si speculatii pentru BANI a vrut sa elimine pe Maria sa-i ia cei 250 de milioane Rusine sa sustii asa fiinta unsa cu toate alifile .Tie tia placut cum arata aseara?Ea are grija de ea nu de ION.

  8. 2
    marcela Says:

    Doamna Mioara este o adevarata doamna. Finuta, cu mult bun simt si frumoasa pe deasupra. Cei sau cele care nu o plac sunt niste invidiosi.

  9. 1
    Costel Says:

    Pe cine impresioneaza aceasta gazela cum spune Bunica ca nu are nici o treaba cu casa doar ca la invatat pe Ion cum sa faca ….cu Mihaiela ca sa o prinda si dupa acel joc erotic din care Mihaela se plingea ca o doare dar ii place(asa scrie in filmuletul de Facebook)ea sta in casa sa se faca vedeta ,nici nu sta cu copii ei si sta cind linga Neculaie cind linga Octavian deaceia a incercat sa o elimine pe Maria sa-i ia si banii Mariei cum ia luat pe a lui Catalina.Oameni buni voi nu vedeti realitatea si o votati ca e frumoasa si se maimutareste acolo.Jale daca promovam asa talente.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free