Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?


cristina si sergiuCristina si Sergiu formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 5, lucru ce a starnit controverse cu atat mai mult cu cat intre cei doi s-a infiripat rapid o “relatie” bazata pe …atractie fizica, sentimente sau din punctul de vedere al unora dintre ceilalti concurenti, niciuna dintre cele doua variante.

In casa s-a tot vehiculat ideea potrivit careia Cristina incearca sa-l faca gelos pe Alin, cu ajutorul lui Sergiu, motive care au condus la un mic conflict intre cele doua cupluri, respectiv Cristina-Sergiu si Elena-Alin.

Cristina este acuzata ca se foloseste de Sergiu, iar multi concurenti sunt de parere ca atitudinea ei fata de acesta este una foarte dura, iar comportamentul ei fata de Sergiu nu ar demonstra sentimente, ci mai degraba o relatie de complezenta.

Cu toate acestea, Cristina a incercat sa se apere negand faptul s-ar folosi de Sergiu pentru a-l face gelos pe Alin. Iar Sergiu a declarat ca se simte bine in relatia cu Cristina si considera ca aceasta decurge cat se poate de normal.

Credeti ca Sergiu si Cristina se potrivesc sau formeaza un cuplu de complezenta?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?”

Pages: [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 91
    roxana Says:

    personal nu am nimic cu cristina dar cred ca sa cam grabit cand a facut un cuplu cu sergiu.ar trebui sa stie ca tot ce vine repede se duce repede.din partea mea o sincera urare,le doresc ca relatia lor sa dureze cat mai mult

Pages: [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free