Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?


cristina si sergiuCristina si Sergiu formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 5, lucru ce a starnit controverse cu atat mai mult cu cat intre cei doi s-a infiripat rapid o “relatie” bazata pe …atractie fizica, sentimente sau din punctul de vedere al unora dintre ceilalti concurenti, niciuna dintre cele doua variante.

In casa s-a tot vehiculat ideea potrivit careia Cristina incearca sa-l faca gelos pe Alin, cu ajutorul lui Sergiu, motive care au condus la un mic conflict intre cele doua cupluri, respectiv Cristina-Sergiu si Elena-Alin.

Cristina este acuzata ca se foloseste de Sergiu, iar multi concurenti sunt de parere ca atitudinea ei fata de acesta este una foarte dura, iar comportamentul ei fata de Sergiu nu ar demonstra sentimente, ci mai degraba o relatie de complezenta.

Cu toate acestea, Cristina a incercat sa se apere negand faptul s-ar folosi de Sergiu pentru a-l face gelos pe Alin. Iar Sergiu a declarat ca se simte bine in relatia cu Cristina si considera ca aceasta decurge cat se poate de normal.

Credeti ca Sergiu si Cristina se potrivesc sau formeaza un cuplu de complezenta?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    danny.ella Says:

    fratilor ru nu mai inteleg nimik din emisiunea asta………de ce se baga lumea in relatia alin-elena????care este problema lor?de ce nusi vad de propia relatie?pacat……iata ca concurentii incep sasi scoata dintii ca sa zic asa.

  2. 9
    lory Says:

    da da…s`a trezit si ea sa faca putin show ….nu era linistita daca nu se baga putin intre Alin-Elena..:x hai basti afara..:-j

  3. 8
    Roxanica Says:

    Cristina e o fata care stie ce vrea de la viata,si nu ar face un cuplu de complezenta,se vede foarte clar ca nu se foloseste de Sergiu,ci il place cu adevarat.Alin este un tip care se oftica din orice, un om care spune multe,dar faptele demonstreaza personnalitatea lui meschina.Asadar, eu una, cred k in cuplul Cristina-Sergiu mai mult decat in oricare altul.Deci,cei mai buni sa castige!!!Va tin pumnii!!:*:*

  4. 7
    baby Says:

    eu nu cred ca cristina formeaza un cuplu de complezenta,e foarte frumoasa si inteligenta iar sergiu o completeaza perfect si invers…daca pe alin nu l-ar interesa cristina nu s-ar agita si daca ar iubi o cu adevarat pe elena n-ar mai invoca atat de mult faptul ca cristina a vrut sa-i desparta,ce se desparteau pt o minciuna,renuntau atat de repede unul la celalalt pt ce spunea cristina?sa fim seriosi…alin si elena nu vor ramane impreuna,nu bag mana in foc nici pt cristina si sergiu dar imi plac mult pt ca sunt naturali:)

  5. 6
    lili Says:

    Da,eu cred ca ,Cristina a facut un cuplu de complezenta doar pentru a nu fi nominalizata de mame.Il tine pe Sergiu doar pentru al face gelos pe Alin ,pentru ca il iubeste.De asta a facut afirmatiile cum ca Alin o place pe ea, si nu o iubeste pe Elena.nici ea nu mai stie pe cine place:cand Virgulita,cand Andrei ,cand Alin,Acum a pus ochii pe Sergiu pentru ca a vazut ca poate face ce vrea din el.

  6. 5
    nuta Says:

    nu imi place de cristina

  7. 4
    Raluca Says:

    se potrivesc:x si sa nu mai asculte ce spun elena si alin.. se vede k alin si elena sunt invidiosi si ii jignesc f mult pe cei 2.. va sustin sergiu si cristina:x

  8. 3
    Meri Says:

    De ce sa nu faca si ei un cuplu ? toate cuplurile formate sunt de complezenta. Cristina este o fata si ea de 21 ani de ce sa o judecam. Cred ca ii place Alin dar trebuia sa spuna mai demult. Sergiu , foarte multi concurenti sau schimbat in casa in bine asa ca si Sergiu ar trebui sa schimbe cite ceva. Se maimutareste prea mult, sa fie mai calm, pare agitat si sa spuna tot ce stie sa comenteze. Cristina au cred ca stii sa vorbesti nu lasa sa fiti facuti ” papa- lapte” . Ar trebui sa-l aperi pe Sergiu de Alin mai ales ca a intervenit si Elena si la jignit.

  9. 2
    ELLA Says:

    DA,EU CRED CA ,CRISTINA FORMEAZA UN CUPLU DOAR DE COMPLEZENTA CU SERGIU SI CA ESTE INDRAGOSTITA DE ALIN.DE ACEEA S-A BAGAT IN CUPLUL ALIN-ELENA ,NU PENTRU CA II VREA BINELE LUI ELENA, CI DOAR PENTRU A-I DESPARTIIIIIIIIII,,SINCER ELENA ESTE CU MULT MASI FRUMOASA SI DESTEAPTA DECAT CRISTINA.SI S-A VAZUT IN CEEA CE A FACUT.

  10. 1
    radu Says:

    Da cred ca,cristina isi bate joc de silviu.cristina il iubeste ,sufera,este disperata dupa Alin.si mai cred ca Silviu nu reprazinta nimic pentru Cristina si a format un cuplu doar pentru a nu fi nominalizata de mame pentru a parasi concursul.Si mai cred ca,Cristina il considera un,, papa lapte,, pe Silviu.

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free