Interviu in exclusivitate cu Daiana, fosta concurenta NPM5


NPM5 DaianaLa nicio saptamana de la iesirea ei din competitia Nora pentru mama 5, Daiana a acceptat propunerea noastra de a raspunde unor intrebari.

In continuare va voi prezenta in exclusivitate interviul pe care l-am avut cu fosta concurenta NPM5:

R: Ce ne poti spune despre experienta traita la Nora pentru mama? Crezi ca te-a ajutat in vreun fel participarea la acest reality-show?

Daiana NPM5: Aceasta experienta pentru mine a fost plina de greutati si provocari. Cine spune ca este usor se inseala amarnic. Iti trebuie niste nervi tari si rabdare ca sa poti sa rezisti. Pot sa zic ca participarea la NPM5 a fost de mare ajutor, deoarece m-a maturizat si m-a facut sa imi dau seama de adevaratele valori ale vietii. Sunt mult mai atenta la oamenii din jurul meu si imi aleg cu grija prietenii. De asemenea sunt mult mai apropiata de familia mea.

R: Care sunt cele mai frumoase momente pe care le-ai petrecut in casa NPM5? Dar cele mai neplacute?

Daiana NPM5: Cele mai frumoase momente petrecute la NPM5 sunt acelea cand, dupa atata timp, am iesit la patinuar si la film. Mi-a placut tare mult filmul 6D, deoarece a fost prima oara cand am mers. De asemenea intalnirea cu familia de sarbatori.
Cele mai urate momente au fost in legatura cu accidentul meu cu mana. Pot zice ca toate certurile si tensiunile ma afectau intr-un mod negativ.

R: Cum te simti in afara casei ? Cum decurge viata ta acum?

Daiana NPM5: In afara casei viata este foarte frumoasa. Ma simt foarte flatata cand sunt recunoscuta pe strada de oamenii care m-au sustinut.

R: Care crezi ca sunt motivele pentru care telespectatorii au decis sa parasesti competitia?

Daiana NPM5: Eu una nu cred ca am gresit cu nimic in aceasta competite. Poate datorita faptului ca nu am facut tiganii si scandaluri foarte mari, am fost considerata o concurenta slaba, insa eu nu sunt de aceeasi parere. Oricum eu mi-am dorit sa ies si le multumesc.

R: Daca ai putea da timpul inapoi, ai schimba ceva din cursul lucrurilor petrecute la Nora pentru mama 5?

Daiana NPM5: Daca as putea da timpul inapoi nu as schimba nimic, absolut nimic. Nu imi pare rau de nimic si sunt mandra de mine si de cum am reactionat.

R: Cu care dintre concurenti te-ai inteles cel mai bine? Cu cine vei tine legatura in afara concursului?

Daiana NPM5: Nu pot sa zic pe viitor cu care dintre concurenti m-as intelege bine, dar in casa au fost cateva persoane care m-au sustinut cum ar fi: Cristina, Silvia, bunica, Mara, Iulia, Valentin, Ionut.

NPM 5 DaianaR: Cu cine te-ai fi vazut intr-un cuplu dintre baietii din casa?

Daiana NPM5: Nu m-as fi vazut cu niciun baiat intr-un cuplu, deoarece cunoscandu-i mai de aproape nu as fi fost compatibila cu niciunul.

R: Daca ai avea ocazia, ai dori sa reintrii in competitie?

Daiana NPM5: Nu as mai intra in casa decat ca un simplu vizitator.

R: Ti-ai gasit alesul?

Daiana NPM5: Inca nu mi-am gasit alesul. Imi doresc foarte mult sa il gasesc, dar pe de alta parte nici nu ma grabesc deoarece vreau sa fac alegeri mult mai bune decat in trecut.

R: Ce planuri de viitor ai?

Daiana NPM5: Ca planuri de viitor mi-as dori sa imi termin postliciala si sa lucrez in domeniul cosmeticii, de asemenea in planurile mele viitoare este si gasirea sufletului pereche, deoarece fara dragostea cuiva degeaba ai bani si cariera daca nu ai cu cine sa imparti momentele frumoase ale vietii.

R: Ce doresti sa transmiti celor care te-au sustinut in competitie?

Daiana NPM5: Vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut si care m-au sprijinit, dar si celor care m-au votat sa plec deoarece mi-au facut un bine si ii iubesc.

By Raluca Neagu

8 comentarii la “Interviu in exclusivitate cu Daiana, fosta concurenta NPM5”

  1. 8
    tuta Says:

    dina sa sti ca eu am tinut la tn mult

  2. 7
    ella Says:

    felicitari telespectatotilor kare au votat-o pe daiana pt a ieshi din competitie …e o ipocrita shi ea shi masa…….ce bn k a iesgit:X:X

  3. 6
    Andy_Girl Says:

    Nu trebuia sa plece…Daiana era de treaba

  4. 5
    mariana Says:

    pacat Daiana ca ai plecat trebuia sa mai ramai sa -i mai vedem istericalele d-nei Maria.

  5. 4
    DOINITA Says:

    succes in viata daiana si multa sanstate

  6. 3
    Maria Says:

    Vrei sa spui ca tu ai realizat interviul asta? Si la interviu ai facut aceleasi greseli gramaticale?

  7. 2
    ionut Says:

    daiana era preferata mea:X:X:X…nu vruiam sa es din casa dar asta a fost lucrurile se si strika,,daiana te iubesk si te subtin:X:X:X:X

  8. 1
    Meri Says:

    Succes in viata si tot ce iti doresti. Cea mai tare la pazirea steagului.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free