Doamna Nicolita, din nou Mama Lider


npm5 NicolitaDoamna Nicolita, bunica lui Alin, a fost pentru a doua oara consecutiv desemnata Mama Lider de catre fetele din concurs.

Se pare ca aceasta si-a demonstrat abilitatile sale de lider pe parcursul primei saptamani in care a fost aleasa, fiind capabila  sa coordoneze si sa faca ordine in casa Nora pentru mama 5.

Ce alte atuuri credeti ca are doamna Nicolita? De ce a fost aleasa Mama Lider in unanimitate?

Articol realizat de Raluca Neagu

25 comentarii la “Doamna Nicolita, din nou Mama Lider”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 25
    marian Says:

    doresti premiul….dar asa nepot rautacios doamne fereste……

  2. 24
    atomix Says:

    DOAMNA NNICOLITA SUNTE-TI O ADEVARATA DOAMNA.CEA MAI ADEVARATA DOAMNA ,DIN TOATE CATE SUNT IN CASA.

  3. 23
    atomix Says:

    Eliminati din concurs trebuie sa fie Andrei si Slvia pentru ca:1-sunt favorizati din toate puctele de vedere,din filmari se vede Silvia si Andrei au purtat mai multe randuri de haine in comparatie cu ceilalti .In conluzie au putut iesi din casa de mai multe ori.2-sunt mincinosi.Andrei a injurat si el ca toti baietii, dar a aruncat cu noroi pe cine ii considera adevarati dusmani.3-de la inceputul concursului toti concurenti au venit insotiti de cineva ,nu conteaza ca este matusa ,bunica ,ci doar faptul isi mananca zilele in concurs si sunt criticate,iar mama lui Andrei aranjeaza treburile de afara.Daca ar fi vrut sa plece ere destul de usor dar cuplul Andrei -Silvia este favorizat de Kanal D

  4. 22
    VULPOIUL2008 Says:

    DA,niste ordinari cei trei.Decizia este foarte blanda !!! Trebuia data amenda de cel putin 1000 de ron de persoana si ELIMINATI din concurs.!!!

  5. 21
    VULPOIUL2008 Says:

    Acest Sorin impreuna cu mama sa Puia sunt de fapt niste TIGANI ordinari care sunt de scuipat in gura.Ar fi bine ca acest Sorin sa fie domolit cumva iar masa sa nu mai fie sunata.Din afara se vede ca un numar de circ care ofera circ de catre o familie de TIGANI.Ma opresc aici caci m-a enervat RAU de tot aceasta interventie a tigancei PUIA ca sa-si apere puradelul nesimtit si nescolit.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free