Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?


cristina si sergiuCristina si Sergiu formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 5, lucru ce a starnit controverse cu atat mai mult cu cat intre cei doi s-a infiripat rapid o “relatie” bazata pe …atractie fizica, sentimente sau din punctul de vedere al unora dintre ceilalti concurenti, niciuna dintre cele doua variante.

In casa s-a tot vehiculat ideea potrivit careia Cristina incearca sa-l faca gelos pe Alin, cu ajutorul lui Sergiu, motive care au condus la un mic conflict intre cele doua cupluri, respectiv Cristina-Sergiu si Elena-Alin.

Cristina este acuzata ca se foloseste de Sergiu, iar multi concurenti sunt de parere ca atitudinea ei fata de acesta este una foarte dura, iar comportamentul ei fata de Sergiu nu ar demonstra sentimente, ci mai degraba o relatie de complezenta.

Cu toate acestea, Cristina a incercat sa se apere negand faptul s-ar folosi de Sergiu pentru a-l face gelos pe Alin. Iar Sergiu a declarat ca se simte bine in relatia cu Cristina si considera ca aceasta decurge cat se poate de normal.

Credeti ca Sergiu si Cristina se potrivesc sau formeaza un cuplu de complezenta?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    Veronica Says:

    Cristina si Sergiu sunt cei mai frumosi din casa! Si formeaza cel mai frumos cuplu. Suc-ces! Votez Cristina!!!

  2. 39
    Veronica Says:

    Cel mai superb cuplu din casa,se potrivesc foarte bine! Mult bafta! Si voteza Cristina!!!

  3. 38
    Veronica Says:

    Daca nici Cristina nu arata bine anseamna ca sa intors lumea cu susul in jos,sa fim seriosi numai un om nebun poat sa spuna ca,Cristina nu arat foarte bine! Invidia asta ce face din oameni.

  4. 37
    Veronica Says:

    Cristina si Sergiu sunt cei mai frumosi din casa! Si formeaza cel mai frumos cuplu.

  5. 36
    liliana Says:

    cristina a facut ca toata lumea sa se certe cu toata lumea in acest concurs, se vede clar ca este indragostita de alin si el nu o place deloc. elena si alin sunteti cei mai tari si toti va invidiaza.

  6. 35
    Meri Says:

    Prea mult caz ca ia placut Alin , Cristinei. O saptamina intreaga. Si nu o mai compatimiti pe Elena ca si ea urmareste tot banii in concurs. Toate blondele din concurs am spus ca sunt urite si schiloade.

  7. 34
    andreea Says:

    Ce mia placut interventia dna cornelia ft asta cristina e penibila ii spune un baiat ca nu o place si ea continua ,vb dna ginei vrea sa ii arate lui sergiu ca e miss npm5, cand ii zicea alin ca nu ii place niki fizic niki caracter ii venea sa planga ,si dna cornelia ia zis alin nu te place pe tn pentru ca ai gura stramba si ca bei bv dna cornelia .Valentin se contrazice singur si msr varciu la fel ,iulia o intreaba dna gabriela dc ai facut asta?pai sa ii fie bn elenei! pai si crezi ca eleni ii va fi mai bn fara alin?nu .nu cred.Pai atunci ma ft cum naibi ii faci u bn, Valentin cand ii dedea iulia un cot vb, dupa ce ii dadea altu automat tace:))Alin poate acum 2 luni nu o iubea pe elena da acum cu siguranta o iubeste si nu vrea sa o piarda Alin si Elena fiti tari si puternici va iubimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  8. 33
    Andy Says:

    Mie imi place de voi..va potriviti..si nu mai luati in seama ce spun alti,eu am vazut ca va iubiti si va sustin..va pupa Andy..pa

  9. 32
    alyynutzaa Says:

    dupa cum spunea si elena, pana sa faca “cuplu” , cristina nu a scos o vorba in concurs, cum a venit papa lapte ala de sergiu, ala care o dracuie din dragoste, a inceput sa prinda repede tupeu, ce se crede asa frumoasa, elena e papusa pe langa cristina. cum a deskis gura cristina si a scos porumbelul cu alin, toata lumea se cearta in casa..e jale cu fetisoara asta..sa iasa afara ca nu are asta ce cauta in casa

  10. 31
    Alexandru Says:

    Alin este cel mai nesuferit baiat din casa se baga in toate discutiile concurentilor!In rest imi plac de toti Succes mai ales Silviei si lui Andrei

Pages: « 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free