Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?


cristina si sergiuCristina si Sergiu formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 5, lucru ce a starnit controverse cu atat mai mult cu cat intre cei doi s-a infiripat rapid o “relatie” bazata pe …atractie fizica, sentimente sau din punctul de vedere al unora dintre ceilalti concurenti, niciuna dintre cele doua variante.

In casa s-a tot vehiculat ideea potrivit careia Cristina incearca sa-l faca gelos pe Alin, cu ajutorul lui Sergiu, motive care au condus la un mic conflict intre cele doua cupluri, respectiv Cristina-Sergiu si Elena-Alin.

Cristina este acuzata ca se foloseste de Sergiu, iar multi concurenti sunt de parere ca atitudinea ei fata de acesta este una foarte dura, iar comportamentul ei fata de Sergiu nu ar demonstra sentimente, ci mai degraba o relatie de complezenta.

Cu toate acestea, Cristina a incercat sa se apere negand faptul s-ar folosi de Sergiu pentru a-l face gelos pe Alin. Iar Sergiu a declarat ca se simte bine in relatia cu Cristina si considera ca aceasta decurge cat se poate de normal.

Credeti ca Sergiu si Cristina se potrivesc sau formeaza un cuplu de complezenta?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?”

Pages: « 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    Lorena Says:

    Pentru : cea cu user “pentru toata lumea” …….. cine esti dumneata sa nu accepti si parerile altora ?… La kinleygirls vorbeai de matura pe care ar calari-o Cristina cand ar fi beata ? Vorbesti din proprie experienta ? Asa procedezi si tu ” micuto si rautacioaso ” pentru….Vezi sa-ti sa nu-ti intre coada de la matura in fund…ca-i mai mare decat morcovul…si sa n-ai tu cumva nevoie de interventie chirurgicala ….

  2. 79
    Lorena Says:

    pentru : pt. lorena
    Daca-ti ramane morcovul in fund tie sau iubitei tale lena puteti folosi cu succes un ac, nu trebuie sa faceti interventii chirurgicale,sa va faceti de rusine…..

  3. 78
    Lorena Says:

    Daca-ti ramane morcovul in fund tie sau iubitei tale lena puteti folosi cu succes un ac, nu trebuie sa faceti interventii chirurgicale,sa va faceti de rusine.

  4. 77
    reli enache Says:

    imi plalece emisiunea emisiunea nora pt mama si imi place de cristina si sergiu se potrivescsint doi draguti

  5. 76
    zbury Says:

    nu se potrivesc deloc dupa parerea mea

  6. 75
    andrereea Says:

    wa prostilor ce tot va luati ata de ei luativa de prostii aia de alin si elena is niste tampiti alfel nam cum sa sp hai sa zicem ca elena ii frumi foc da alin vai de pl lui

  7. 74
    kinleygirl Says:

    Presupunand ca alin are dreptate si cristina a fost “sub influenta alcoolului”, sunt convinsa ca daca existau imagini cu cristina “calarind o matura”, kanalistii nu ratau ocazia si ni le prezentau. Pe cristina si sergiu ii vad mereu imbratisati, danseaza si se saruta, exista atractie sexuala intre ei. alin si alena stau unul langa celalalt si atat, iar alin isi doreste o femeie usoara. Eu, nici macar in gluma nu as accepta ca partenerul meu sa spuna asa ceva.

  8. 73
    corina Says:

    dupa parerea mea ei nu sunt un cuplu cristina nu are ce cauta in acest concurs

  9. 72
    marimar Says:

    la cristina nu mi-a placut gura stramba ,dar s-a potrivit cu sergiu ca asta are niste urechi clapauge!deloc nu-mi place de acest cuplu!

  10. 71
    lili Says:

    cristina draga ,schimba-ti lenjeria.nu simti un miros statut.lasa machiajul,paharelul,zburarul pe scarii si apucate de gospodarie pantru cade sata ai venit in concurs ,sa te mariti!nu?

Pages: « 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free