Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?


cristina si sergiuCristina si Sergiu formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 5, lucru ce a starnit controverse cu atat mai mult cu cat intre cei doi s-a infiripat rapid o “relatie” bazata pe …atractie fizica, sentimente sau din punctul de vedere al unora dintre ceilalti concurenti, niciuna dintre cele doua variante.

In casa s-a tot vehiculat ideea potrivit careia Cristina incearca sa-l faca gelos pe Alin, cu ajutorul lui Sergiu, motive care au condus la un mic conflict intre cele doua cupluri, respectiv Cristina-Sergiu si Elena-Alin.

Cristina este acuzata ca se foloseste de Sergiu, iar multi concurenti sunt de parere ca atitudinea ei fata de acesta este una foarte dura, iar comportamentul ei fata de Sergiu nu ar demonstra sentimente, ci mai degraba o relatie de complezenta.

Cu toate acestea, Cristina a incercat sa se apere negand faptul s-ar folosi de Sergiu pentru a-l face gelos pe Alin. Iar Sergiu a declarat ca se simte bine in relatia cu Cristina si considera ca aceasta decurge cat se poate de normal.

Credeti ca Sergiu si Cristina se potrivesc sau formeaza un cuplu de complezenta?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?”

Pages: « 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    PENTRU LORENA Says:

    Tu asa procedezi ,adormi cu morcovul in fund?pervesa mica si rautacioasa,,Lorena draga.Vezi sa fi atenta ,poate iti ramane morcovul blocat in funs sia sa fie vorba de vreo interventie chirurgicala,pacatoasa mica.

  2. 69
    atomix Says:

    Cristina dupa ce ca ii place si baurura ,mai este si imputita ,puturoasa.Ca si fata sa-si schimbe lenjeria o data la o luna ,este o adevarata nesimtire.Doamne toate defectele din lume are femeia asta.Si a venit sa se marite,ma intreb eu oare?Nu a venit pentru a se afirma pe la televiziunii.A fost pe la diferite televiziuni unde nu a fost bagata in seama sice a zis,mai ramae doar NPM5.A VAZUT BINE ALIN!CE SA FACI CU O ASEMENEA CREATURA.AM VAZUT-O SI NEMACHIATA.DAI SI FUGIIIIIIIIIII

  3. 68
    Anca Says:

    Cristina a incercat sa desparta doua cupluri dintr-o lovitura, este foarte parsiva si periculoasa si nu o vreau in finala. Elena e o prefacuta rautacioasa si egoista, n-as avea incredere in ea ca prietena. Mi-ar placea sa castige Iulia si Valentin, dar nu stiu ce sanse au, sunt prea cuminti si linistiti pentru npm.

  4. 67
    laura Says:

    Cristina si sergiu…mie imi plac impreuna. Am citit ce a spus fiecare concurent cand a intrat in casa si Sergiu se pare ca poate reprezenta ceea ce cauta ea. Se potrivesc fizic, se imbraca intr-un stil comun, afiseaza aceeasi atitudine, si sincer, cand i-am vazut sarutandu-se mi-au dat senzatia aceea de relatie adevarata. Mi s-a parut nedreapta afirmatia uneia dintre doamnele care au mai scris aici…nu e corect sa spuneti ca Sergiu e cel mai needucat baiat din concurs. Eu una nu l-am vazut sa nu respecte vreo doamna sau vreo fata din casa. in plus, treaba cu legatul vorbelor… poate omul are ceva emotii in direct…oricum…atunci ce sa mai spunem de “neshte”, “fete d-asshtia”s.a.m.d?

  5. 66
    Cristi Says:

    Cel mai frumos cuplu se potrivesc foarte bine! Ami place de Cristina foarte mult,este o tipa frumoasa,inteligenta si atragatoare! Mult noroc!!! Si votez cu Cristina si Sergiu.

  6. 65
    mia olteanu 2009 Says:

    Un baiat mai urit decit Sergiu,nu am vazut la nici-una din emisiunile NPM.

  7. 64
    Lorena Says:

    Ma intreb oare Lentzi cum e cand e beata ? Ei ii vine sa doarma cu morcovul in fund ?…Tot de la Alin am aflat ca si Lentzi “trage la masea” …

  8. 63
    Mariana Rosu Says:

    Cu privire la Valentina,

    Este foarte rea de gura si nu stie sa vorbeasca frumos. Ea stie doar sa tipe.
    Cred ca nici o mama nu si-ar dori asa o nora sau un ginere, care nu tine cont de nimic. Face caz ca d-na Maria a jignit/o. Ma mir ca nu ii este rusine sa mai vorbeasca in conditiile in care ea a fost cea care,chiar daca nu prin cuvinte, dar prin atitudinea ei, a jignit/o permanent pe d/na Maria. Nici o mama nu poate fi de acord ca, copilul ei sa se casatoreasca cu o persoana care de la inceput ii spune viitoarei soacre ca nu are nevoie de ea.
    Crede Valentina, ca mamei ei i-ar fi pe plac un ginere care sa-i spuna ca nu are nevoie de soacra? Ar fi incantata ca fiica ei sa se casatoreasca cu asa o persoana?
    Acum va privesc la televizor si sunt atata de revoltata pe atitudinea Valentinei incat am sa schimb programul.
    Va rog mai ponderat-o pe Valentina!!!

  9. 62
    Mariana Rosu Says:

    Cristina nu are caracter, este lipsita de scrupule si este in stare de orice pentru atingerea scopului pe care si l-a propus.Nu il place pe Sergiu dasr il foloseste.
    Alin cu Elena se iubesc si dupa parerea mea, au avut dreptate sa riposteze asa cum au facut-o.

  10. 61
    ema Says:

    Daca ar gandi cu mintea nu ar sta sa o jigneasca un fomist care a facut-o betiva,gheata…etc,dar ii convine se injoseste pentru bani ….cu gelozia ei si cu indiferenta lui fata de ea nu este si nu vor fi niciodata un culpu…Cristina si Sergiu se iubesc,Ioan si MIhaiela la fel ei tot mai transmit ceva se vade prin toate gesturile lor…

Pages: « 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free