Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?


cristina si sergiuCristina si Sergiu formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 5, lucru ce a starnit controverse cu atat mai mult cu cat intre cei doi s-a infiripat rapid o “relatie” bazata pe …atractie fizica, sentimente sau din punctul de vedere al unora dintre ceilalti concurenti, niciuna dintre cele doua variante.

In casa s-a tot vehiculat ideea potrivit careia Cristina incearca sa-l faca gelos pe Alin, cu ajutorul lui Sergiu, motive care au condus la un mic conflict intre cele doua cupluri, respectiv Cristina-Sergiu si Elena-Alin.

Cristina este acuzata ca se foloseste de Sergiu, iar multi concurenti sunt de parere ca atitudinea ei fata de acesta este una foarte dura, iar comportamentul ei fata de Sergiu nu ar demonstra sentimente, ci mai degraba o relatie de complezenta.

Cu toate acestea, Cristina a incercat sa se apere negand faptul s-ar folosi de Sergiu pentru a-l face gelos pe Alin. Iar Sergiu a declarat ca se simte bine in relatia cu Cristina si considera ca aceasta decurge cat se poate de normal.

Credeti ca Sergiu si Cristina se potrivesc sau formeaza un cuplu de complezenta?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?”

Pages: « 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    PENTRU KINLEYGIRL Says:

    Stii care este diferenta intre cele doua?Cristina daca este sub influenta alcoolului ar calari si o matura si atunci sa vezi senzualitate,seductie pe ea,iDoar am vazut imagini cu ea prinsa in plina trasa.In schimb Elena gandeste cu mintea si nu cu organele s*xuale.

  2. 59
    atomix Says:

    FATA ESTI VARZA.AI FI VRUT SA TE INTALNESTI CU CRISTINA SI LUCIAN DE LA NPM5,DE ASTA INSISTA-I PE LANGA DOAMNA MARIA SA MERGI LA CUMPARATURI.AI VRUT SA -TI DE-A INFORMATI DESPRE ALIN.TU TE TI CA SCAIUL DE ALIN.VREI CU ORICE PRET SA-L DESPARTI DE ELENA.TU NU SUPORTI IDEEA CA ALIN O IUBESTE PE ELENA SI CA SUNT INCA IMPREUNA.FATA,PRICEPE ODATA,,,,,,,,,,,,,NU TE PLACE PENTRU CA ESTI URATA

  3. 58
    iulia Says:

    hai mai sa fim seriosi, Cristina arata foarte bine si are un stil de invidiat, e preferata mea, dar si eu cred ca nu il place pe Sergiu si ca-i place Alin, da sincer si Alin o place pe Cristina se vede asta…

  4. 57
    luiza_izabela Says:

    cuplul meu preferat e alin-elena, imi plac si se cristina-sergiu dar nu sun deacord sa se bage peste alin si elena…. sa ii lase in pace pe alin-elena si sa isi vada de relatia lor de”bataie de joc”. elena se potriveste cu alin ..sunt linistiti si frumosi…., cristina e energica la fel ca sergiu … va doresc sa ajungeti in finala toti concurentii!!!!!!

  5. 56
    emilia Says:

    cristina este cea mai tare,imi place de ea si sergiu,formeaza un cuplu frumos. fiti tari si iubiti-va mult

  6. 55
    RADU Says:

    Da,Cristina ar fi perechea potrivita pentru Sergiu.Eu ii vad impreuna intr-un cazinou,ea beata pe sub mese,el jucand poker.Din cand in cand ,isi mai dau cate palma de plictiseala.Cuplul cel mai perfect in zilele noastre.Nu trebuia sa spuna Alin ca ea bea ,pentru ca noi vedem din imagini realitatea.Si inca ceva,nu-i ajunge Elenei nici la degetul cel mic.Elena este superioara Cristinei si la frumusete ,inteligenta,cumintenie.Cinste parintilor Elenei pantru modul cum au crescut-o.

  7. 54
    PENTRU BIANCA Says:

    PENTRU CA ,CRISTINA ESTE URATA SI ARE MINTE PUTINA.GANDESTE CU ORGANELE SEXUALE.ACESTA-I ADEVARUL.SI MAI DA CU PAHARELUL,ASTA SE VEDE LA TELEVIZOR.EA ESTE LA PETRECERI SUB INFLUENTA ALCOOLULUI.

  8. 53
    kinleygirl Says:

    Imi place foarte mult cuplul lor. Chiar se vede atractia dintre ei!! Cristina este sexy calda, atragatoare si se vede ca, Sergiu este topit dupa ea. Diferenta majora dintre cristina si elena este tocmai aici, in felul in care cele doua se comporta intr-o relatie. Cristina stie f bine jocul seductiei in timp ce elena este un sloi de gheata. De aici si regretele lui alin… si relatia cristinei e abia la inceput, nu stiu cum va rezista mai tarziu alin.

  9. 52
    cristina_maria Says:

    amandoi(cristins si sergiu)mi se par 2 ingamfati si nu au farmec deloc.

  10. 51
    Meri Says:

    Sa o compatimiti pe Elena? greseala, ea vrea sa stea cit mai mult in concurs sa cistige ceva bani. De la inceput a mintit cind a fost intrebata de baieti de Cristina a zis ca Cristinei nu ii place nici un baiat din casa. Cristina nu azis asa ceva. Mama lui d-nul Goe – Alin a zis ca este Cristina urata ? pai uitativa mai oameni buni la filmarile din casa daca Elena sta cu fata la camere daca nu este nemachiata si ce corp urat are. Elena stie sa lucreze cu camerele , daca o vedem si fara tocuri cu picioarele elea de 3o cm. Elena am vazut-o beata de sarbatori , injura, dar d-na Gabriela nu observa. Coana Mare – Nicolita cica a ei e fata mare, pe forum se spune ca a fost maritata. Nu stiu cine ii voteaza pe fomistii de la Craiova si pe scheletica ca nu merita de toata lumea se ia.

Pages: « 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free