Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?


cristina si sergiuCristina si Sergiu formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 5, lucru ce a starnit controverse cu atat mai mult cu cat intre cei doi s-a infiripat rapid o “relatie” bazata pe …atractie fizica, sentimente sau din punctul de vedere al unora dintre ceilalti concurenti, niciuna dintre cele doua variante.

In casa s-a tot vehiculat ideea potrivit careia Cristina incearca sa-l faca gelos pe Alin, cu ajutorul lui Sergiu, motive care au condus la un mic conflict intre cele doua cupluri, respectiv Cristina-Sergiu si Elena-Alin.

Cristina este acuzata ca se foloseste de Sergiu, iar multi concurenti sunt de parere ca atitudinea ei fata de acesta este una foarte dura, iar comportamentul ei fata de Sergiu nu ar demonstra sentimente, ci mai degraba o relatie de complezenta.

Cu toate acestea, Cristina a incercat sa se apere negand faptul s-ar folosi de Sergiu pentru a-l face gelos pe Alin. Iar Sergiu a declarat ca se simte bine in relatia cu Cristina si considera ca aceasta decurge cat se poate de normal.

Credeti ca Sergiu si Cristina se potrivesc sau formeaza un cuplu de complezenta?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Cristina si Sergiu, o relatie de complezenta?”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Geo Says:

    Sa se mai termine cu discutia asta despre Cristina,Alin ,Elena,Iulia, Valentin si Sergiu.Ne-am plictisit ,vrem sa vedem ceva frumos.Nu numai ura si intriga.

  2. 19
    Geo Says:

    1.Cristina- Miss Printesa Npm 5
    2.Sergiu-Jonglerul(ii face pe toti)
    3.Silvia-Draguta
    4.Andrei-Inteligentul
    5.Daniela-Simpatica
    6.Mihaela-Speriata
    7.Ioan-Grasutul
    8.Valentin-Carcotas
    9.Iulia-Bagacioasa
    10.Valentina-Vuvuzela
    11.Maria-Pitica;Degetica
    12.Nicusor-Racul
    13.Octavian-Harnicutul
    14.Alin-Increzutul;Cracanel
    15.Elena-Inganfata;Ofticata
    16.Sorin-Uraciosul
    17.D-na Lena-Serioasa
    18.D-na Mioara-Frumoasa
    19.D-na Maria-Plangaciosa
    20.D-na Elena-Barfitoarea;Prefacuta
    21.D-na Gina-Papagal
    22.D-na Nicolota-;Ciocanitoare;Bufnita

  3. 18
    claudia Says:

    Si inca ceva dc ati vazut emisiunea de dimineata de astazi cd VAlentin era f suparat si statea cu capul plecat : Ce ziceti dc oricare dintre noi ar avea niste discutii cu un prieten si prietenul respectiv ar duce vorba , nu v-ati supara ? De exemplu , astazi cd Valentin era suparat Alin il luase de brat dar cred ca dc mie mi-ar fi facut un priten asa ceva nici nu mai acceptam sa vb cu el dar sa il mai sustin . Deci , in urmare lui Alin ii este teama ca VAlentin va deschide gura si va zice tot ce au vorbit , de asta nu il ataca pe VAli si o face pe prietenul lui ; ALin zice ca nu este suparat pe Vali ca a divulgat discutiile lor , dc nu ar avea nimik de ascuns nu ar trebui sa reactioneze in felul asta ; o ataca pe IUlia degeaba pe cand toate discutiiile au plecat de la VAli . Deci , Alin ar trebui sa ii reproseze lucrurile toate lui VAli si nu IUliei . Iulia a povestitt ceea ce Vali i-a spus ei .

  4. 17
    claudia Says:

    Am si eu o intrebare pt Radu : Tu te uiti la emisiune ? Observ ca nu stii despre ce vorbesti si am observat ca nu o singura data ai facut greseala , inseamna ca nu ai urmarit emisiunile dc nu stii cum ii cheama pe concurenti si ne permitem sa ne dam cu parerea in necunostinta de cauza . Pe baiatul respectiv il cheama Sergiu si nu Silviu . Si trebuie luat in calcul si cuvantul lui VAlentin . Eu cred ca Sergiu si Cristina cat si IUlia au dreptate . Alin este cel mai pervers dintre toti concurentii , acuza pe toti ca sunt falsi dar de fapt el este fatarnic . Nu cred ca VAlentin inventa lucrurile astea pana cand Alin nu iii zicea aceste lucruri .

  5. 16
    bunianet Says:

    daca nu ar fi un concurs ati mai fi de parere ca se potriveste cristina cu sergiu?sergiu a picat la fix in planul diabolic al cristinei.ea crede ca joaca un rol in frumoasa si bestia iar la final se casatoreste cu fat frumos.iulia frumoasa din padurea adormita se trezeste din somn,intra in joc dar jocul nu era al ei.alin,vestitul foto model s-a umflat in pene cand la inceput toate se certau pe el,dar ingamfarea,egoismul,mandria,infatuarea l-au deconspirat.elena si valentin doua persoane prinse in jocul murdar care acum nimeni nu mai stie de ce si de la cine a inceput.in acest joc bunica este arbitrul corupt,elena mama lui valentin este rezerva.

  6. 15
    anca Says:

    Sergiu esti un baiat foarte tare si foarte frumos.Te potrivesti de minune cu Cristina.Va sustin si va votez.va pooop:X

  7. 14
    florin Says:

    Habar nu au de viiata cele doua Cristina si Iulia.Nu stiu prin ce metode sa faca cuplul Alin-Elena sa se desparta.A inceput cu adevarat concursul pentru cele doua.A-r trebui sa-si vada de cuplurile lor si nu de a altoraO fata ca Elena rar gasesti:frumoasa,inteligenta,sincera.Cele doua nici la unghia cea mica nu se compara cu ea.Sunt rautacioase,false ,mincinoase.si cu multe defecte de la mama natura.

  8. 13
    Mihaela Says:

    Cristina si Sergiu se potrivesc cel mai bine,mai ales cu caracterul lor.Vroia si Cristina sa faca un bine sa observe Elena ce face Alin,insa Elena nu vrea sa observe.Si asa acum fiecare cuplu e in pericol.Nu’mi place ca azi iar s’a simtsit naspa Iulia din cauza lor si nu observa niciunu ca ar trebui sa puna punct acestei situatsii sa lase totul in urma ca asa poate sa continua foarte mult si sa faca si mai mult rau.Sper ca o sa ramana impreuna Cristina cu Sergiu si Valentin cu Iulia.

  9. 12
    Luminita Says:

    Va potriviti fff mult.

  10. 11
    danny.ella Says:

    si da cristina este falsa in adancul ei tine la alin….mai fata tu nu vezi k baiatu nici makar nu se uita la tine.?

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free