Diana si Valentin, un cuplu controversat


cristina si diana 21O mare revolta s-a produs in casa Nora pentru mama 4, odata cu apropierea de Marea Finala.

Concurentii sunt tot mai revoltati si mai nervosi, ajungand la acuze, jigniri si lacrimi pentru miza concursului…MARELE PREMIU.

Diana a fost criticata dur de restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4. Aceasta a fost acuzata de prefacatorie, falsitate si dorinta acerba de a pune mana pe Marele Premiu.

” Vede ca suntem concurenti puternici si incearca sa ne detroneze”, au fost cuvintele Dianei de la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010.

In emisiunea din aceasta seara 21 iunie 2010, Diana s-a aratat foarte suparata pe concurentii care i-au tot adus acuze si jigniri, incercand sa dea in cuplul ei.

“Batalia” s-a dat intre Diana si Cristina, care dupa jigniri continue, au sfarsit plangand.

Intr-un moment de maxima tensiune, Cristina a iesit din emisiune plangand.

Cum comentati “batalia”  data pentru Marele Premiu ?

Articol realizat de Raluca Neagu

100 comentarii la “Diana si Valentin, un cuplu controversat”

Pages: « 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 90
    ana Says:

    DIANA merita premiul, este o fata cu bun simt, o apreciez foarte mult !!!

  2. 89
    ioana_danciu Says:

    cristina esti cea mai tare te iubesc mult si pe lucian :) ) va pup sunteti frumosi va sustinem toata restia va sustine :*:*:*

  3. 88
    ioana_danciu Says:

    sunteti un cuplu jalnic diana si vali plecati acasa k nu aveti ce cauta aici

  4. 87
    emilia Says:

    Diana nu merita acest premiu. Valentin panal 30 de ani trebuia sa aibe si casa, si masa, si bani ptr, viitoarea lui fam. El ce-a facut??????????? Baut, chefuit, f…….., altor barbati si trai pe vatrai. Afara cu mama cu baiat si presupusa nora.Oricum este falasaaaaaaaaaaaa.

  5. 86
    Bianca Says:

    Diana sper sa castigi ! esti cea mai tare !

  6. 85
    Bianca Says:

    Va inselati Diana este o fata cu o educatie extraordinara pe cand Cristina nu are nici cei 7 ani de acasa .Cristina s-a prefacut pana acum ,dar din fericire si a dat masca jos si s-a vazut clar cine a fost falsa pana acum

  7. 84
    Maia Says:

    Diana ESTE cea mai mare IPOCRITA, adica prefacuta pe intelesul tuturor!!!!! Face pe VICTIMA de cand a intrat in concurs…la inceput se lauda cu AVEREA tatalui doar , doar o cere-o cineva de nevasta,ca mai apoi sa faca pe victima , adica vezi doamne ce invidiata e ea!!!!…si iata ca l-a pescuit pe Valentin, dar mai ales pe Valeria … la fel de prefacuta ca Diana, care a venit aici sa-si insoare feciorul cam batraior si care o cam trage la masea, cu o partida buna de pe urma careia sa traga si ea foloase.
    Numai ca Valentin, s-a simtit mai mult atras de Lacramioara decat de Diana si de aceea dupa nunta, alesul cuplu( diana/valentin), de majoritatea fraierilor care dau mesaje de sustinere, se vor DESPARTIIII!!!! Nu le dau lui Diana si valentin mai mult de 6 luni de casatorie!!!!!…Cu siguranta Valentin o va cauta pe Lacramiora fie si numai pentru o noapte!…hi, hi,hi….ca doar Lacramioara la asa ceva e FOARTE PRICEPUTA!!!!Asa ca FRAIERILOR , din ciclul sa-i PROSTIM pe PROSTI, votati in continuare IPOCRIZIA si PREFECATORIA adica pe Diana si Vali.

  8. 83
    crocodilul Says:

    NICOLETA Says:
    June 24th, 2010 at 07:59
    nicoleta din cite vad esti la fel de mare par*suta ca si cristina si brindusa par*suto du te si te arunca de pe bloc esti praf

    “ba andu mucos esti tu ca eu am 40 asa ca lasane cu diana ta care se intinde in wc cu toti betivii..ce fel de fata ie asta? nu zicea ia ca are o educatie buna?javra e diana cu tatasu ca isi permita sa jicnesca la greu,,,pe d-na lacramioara a jicnit-o, pe cristina la fel dar la fata lui nu se mai uita ?”

  9. 82
    lacramioara Says:

    buna sunteti un cuplu ce merita sa castigati:X
    va iubesc si multa bafta :) astept sa ma chemati la nunta voastra :d vam pupat si mult noroc

  10. 81
    adina Says:

    diana si vali va sustin imi place de voi si meritati sa castigati premiul cel mare
    cristina e o fata rea si se cearta cu diana si vali gandind ca va castiga ea marele premiu…

Pages: « 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free