Diana si Valentin, un cuplu controversat


cristina si diana 21O mare revolta s-a produs in casa Nora pentru mama 4, odata cu apropierea de Marea Finala.

Concurentii sunt tot mai revoltati si mai nervosi, ajungand la acuze, jigniri si lacrimi pentru miza concursului…MARELE PREMIU.

Diana a fost criticata dur de restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4. Aceasta a fost acuzata de prefacatorie, falsitate si dorinta acerba de a pune mana pe Marele Premiu.

” Vede ca suntem concurenti puternici si incearca sa ne detroneze”, au fost cuvintele Dianei de la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010.

In emisiunea din aceasta seara 21 iunie 2010, Diana s-a aratat foarte suparata pe concurentii care i-au tot adus acuze si jigniri, incercand sa dea in cuplul ei.

“Batalia” s-a dat intre Diana si Cristina, care dupa jigniri continue, au sfarsit plangand.

Intr-un moment de maxima tensiune, Cristina a iesit din emisiune plangand.

Cum comentati “batalia”  data pentru Marele Premiu ?

Articol realizat de Raluca Neagu

100 comentarii la “Diana si Valentin, un cuplu controversat”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    jojo Says:

    ba vere cand o vad asa de pisacioasa pe cristina..moama imi vine sa ii dau in cap cu ceva sa o omor…uaaa balena dr*ceasca….balena ucigasa…casalot ce esti=))=))ba fta eu stiu unde stai…stai intr’un bloc vai de el…in valea rosie in craiova langa piatzaaa:)):))sa castige diana si vali:X:Xsunt cei mai tari nu k alte balene…si brandusa aia cine se crede ma???va zic eu:O MARE PITIPOANCA!!!tu cristina ai luat un baiat de nota 10 si doamna paula o femeie de nota 10 si te;ai gasit tu balena ucigasa,vaca,sa te bagi intre ei si app mai uita’te in oglinda si dupa aia sa o faci pe diana urata sau nesimntita…te crezi stapana p””:)):))hai diana hai diana sa fii fericita…numai asculta ce zic altii:*:*

  2. 9
    nutyka Says:

    Caracterul ORDINAR al Cristinei o va face sa piarda . Se bate cu pumnul in piept ca este sincera ,dar imaturitatea isi spune cuvint6ul aseara insista ; de cate ori l-am jignit eu pe tatal Dianei ? Eu care sunt mama ti-as raspunde sec Cristina ;tot de atatea ori de cate ai jignit-o ,si ironizat-o tu pe DIANA .Tatal Dianei ,oricum a fost prea bland in exprimare cu cat meritai tu. Nu fata, te strica ci gura spurcata si cu cat insisti sa o denigrezi pe DIANA cu atata inversunare, cu atat ne convingi ca nu meriti premiul .restul sunt vorbe chiar daca vei face tumbe prin emisiune ,nu esti credibila.

  3. 8
    Monica ( Pitesti) Says:

    E posibil ca cele doua cupluri sa se sfisie intre ele si unul format pe ultimii cinci metri, sa cistige.
    As regreta pentru Diana, falsa, nefalsa, cum este considerata, este cu o clasa deasupra tuturor fetelor. AM sustinut pentru ce, altadata.

  4. 7
    ddc18 Says:

    diana nici macar nu a plans…a bocit ca si babele la tzara imprejurul mortului fara lacrimi!!!tot ce mai lipsea era sa se vaite…..

  5. 6
    sabina.bacau Says:

    cristina nu stiu ce sa mai zic de u…esti invidioasa pe diana k ea are bani…numai asta stii sa zici.nu e vina ei!familia nu ti-o alegi…dar ti-e teama de faptul k ea o sa castige si incepi sa-ti ascuti gherutzele…si brandusa te sustine n-am ce zice…diana numai plange pt ei se bucura knd te vad asa…stiu esti mai sensibila…cat de ironoca poate sa fie cristina…rusine!!!diana te sustin…nu esti falsa deloc…doar k nu iti place sa te bagi in discutii,iar ei cred k esti falsa…valy te iubeste se vede

  6. 5
    fany Says:

    sa castige diana si vali.cristina sa se duca la frumusete pe muchie de cutit cu gorila ei de lucian.luilucian ii trebuie insuratoare?are puta verde.daca era afara se insura la 20 ani?se vede ca o face ptr. premiu.diana si vali va iubesc si va doresc succes sa castigati marele premiu sa moara cristina de oftica.

  7. 4
    fany Says:

    mi-as dori sa cistige diana si vali. ce vrea buboasa de cristina,premiul sa mearga la cosmetica

  8. 3
    mirela Says:

    cristina are dreptate..nu o plac deloc p diana..ca doar pana l urma ea e tot un om obisnuit si nu are dece sa se creada o vedeta ca nu e ..ji noi nu suntem fanii…suntem oamenii care vedem ce se intampla…in jur

  9. 2
    crys Says:

    ar trebui fiecare sa se gandeasca de ce a intrat in casa pentru bani sau pentru as gasi jumatatea, nici una nu ar trebui sa fie suparata, fiecare are felul sau de a fi, asa ca cristina nu fi orgolioasa asta este Diana si asa a fost de la inceputut competitiei, mi-ar placea sa va casatoriti aman2 si sa impartiti premiul .asa ar fi cel mai bine si sunt sigur ca de ar fi asa ati ramane si prietene….:))

  10. 1
    elena Says:

    DIANA ESTE FALSA.EA NU-L IUBESTE NICI UN PIC PE VALI SI NICI NU SE POTRIVESC.PE CRISTINA A APUCAT-O MARITATUL DE CURAND.NU DEMULT SPUNEA CA NU SE MARITA IN CASA.UFFFF…BANII VORBESC.

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free