Diana si Valentin, un cuplu controversat


cristina si diana 21O mare revolta s-a produs in casa Nora pentru mama 4, odata cu apropierea de Marea Finala.

Concurentii sunt tot mai revoltati si mai nervosi, ajungand la acuze, jigniri si lacrimi pentru miza concursului…MARELE PREMIU.

Diana a fost criticata dur de restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4. Aceasta a fost acuzata de prefacatorie, falsitate si dorinta acerba de a pune mana pe Marele Premiu.

” Vede ca suntem concurenti puternici si incearca sa ne detroneze”, au fost cuvintele Dianei de la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010.

In emisiunea din aceasta seara 21 iunie 2010, Diana s-a aratat foarte suparata pe concurentii care i-au tot adus acuze si jigniri, incercand sa dea in cuplul ei.

“Batalia” s-a dat intre Diana si Cristina, care dupa jigniri continue, au sfarsit plangand.

Intr-un moment de maxima tensiune, Cristina a iesit din emisiune plangand.

Cum comentati “batalia”  data pentru Marele Premiu ?

Articol realizat de Raluca Neagu

100 comentarii la “Diana si Valentin, un cuplu controversat”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    aDINA Says:

    DIANA SA CASTIGE IN CIUDA TUTUROR . CEILALTI SUNT FALSI NU EA , IN SPECIAL CRISTINA CARE E O MARE NESIMTITA

  2. 19
    mirela Says:

    as vrea sa castige Diana ,deoarece vreau sa vad cum se revolta Cristina k o vad k tot bate apropoul pe subiectul marele premiu

  3. 18
    Francisc Says:

    Concurentii care o acuza pe Diana de falsitate au dreptate. Nu sunt nici de partea celorlalti, dar, in aceasta privinta, au dreptate. Naiv sa fii (sau la fel de fals ca ea), ca sa nu-ti dai seama ca Diana este o mare prefacuta, este de o mandrie aproape bolnava. Este ahtiata sa fie considerata cea mai buna, frumoasa, desteapta dintre toti. Asa a fost invatata de acasa. Se vede ca atunci cand este filmata in prim plan este in extaz de fericire. Ea nu este obisnuita sa fie niciodata pe locul II. Ea vrea sa fie intotdeauna pe locul I. Sunt convins ca si-a atras ostilitatea celor din casa din cauza laudaroseniei. S-a laudat inca de la inceputul concursului cu banii pe care ii are familia ei, cu facultatea pe care o are, cu functia de director la o firma a familiei. Mi s-a parut de o nesimtire fara limite atunci cand s-a suparat pe Dna Maria ca nu i-a cumparat si ei un parfum de 250 RON, in conditiile in care Dna Maria nu si-a cumparat nimic pentru ea si din toti banii a cumparat cadouri pentru toti ceilalti.
    Este enervant la ea aerul permanent de superioritate fata de toti ceilalti.
    Este enervanta linguseala de care da dovada fata de Gabriela. Imi aduc aminte cand, la inceputul emisiunii, raspunzandu-i la o intrebare ii spunea Gabrielei: “Frumoasa prezentatoare, …”
    Chiar si faptul ca pe admiratorii ei ii numeste fani, ca si cum ea ar fi o vedeta este enervant. Iar in privinta fanilor, parerea mea este ca tatal ei si banii lui constituie majoritatea fanilor.
    In privinta cuplului pe care il formeaza cu Vali nu mi se pare deloc ca s-ar potrivi. De multe ori vede si ea ca nu se potriveste, dar, in mandria ei, nu mai vrea sa dea inapoi si vrea cu incapatanare sa ramana in acest cuplu cu Vali. Dar, dupa terminarea concursului si dupa casatorie, vor incepe problemele ei cu Vali.
    Vali este un om ascuns, parsiv, afemeiat, ii place bautura, s-a vazut ca are si tendinte spre violenta. Vali nu este omul care sa-i fie fidel Dianei. Apoi Diana, in timp, va fi foarte deranjata de faptul ca el nu are facultate. Tatal ei nu se va impaca deloc cu faptul ca unul ca Vali va fi ginerele lui.
    Deci, incapatanarea din mandrie a Dianei ii va aduce acesteia numai probleme in viitor.

  4. 17
    ruxa Says:

    adevarat ca nici diana nu este desavarsita, dar macar are potential. Cristina …este inodora , insipida. NULA. Daca te uiti putin la ea iti dai seama dupa fatza ca e saraca cu duhul. Si hai sa fim seriosi: chiar are fatza de dos!!! K sa fim complet sinceri, se potriveste cu lucian. si el e vai de el…Dar macar el nu e complet maturizat. mai are timp. Ea, nu!!!

  5. 16
    ruxa Says:

    cristina… saracuta…are creierul cat nuca , si este si ala stricat.
    nu prea ai ce sa ii faci. E asa de prostuta incat nu ma mai mir de iesirile ei de om frustrat.
    eu cred cu tarie ca diana o sa castige.

  6. 15
    axe Says:

    criatina de la inceputul concursului o jicneste pe diana intr-un mod foarte urat. nimeni nu a mai fost jicnit asa k diana. as vrea sa castige diana doar k sa se oftice cristina.

  7. 14
    coca Says:

    Cristina a intrat in casa nu sa-si găsească jumătatea, doar pentru marele premiu. Ieri a jucat un teatru ieftin la mintea ei. Se vede clar ca o invidiază pe Diana. Eu ma întreb ce au de învățat tinerii din aceasta emisiune? doar minciuna, prefacatorie, invidie, bârfa. Asta este Cristina.
    Diana nu intra in jocul lui Brindusa, Cristina, Alina. Se comporta Cristina si Brindusa ca niste tate de la poarta care birfesc pe toti care trec prin fata bancii lor.
    Imi pare rau ca nu a-i votat pe D-na Paula sa iasa din casa.
    Te rog ai grije de tine Vali si D-na Valeria.
    Ardealul este fruntea.

  8. 13
    iuli Says:

    cine sunt ceilalti sa judece iubirea dianei si a lui valentin? fiecare are felul lui de a iubi

  9. 12
    nykol Says:

    Hai sa fim seriosi diana asta plange la comanda in seara eliminarii pana nu a zs Gabriela Diana cf plangi gata a inceput sa lase capu jos si sa se straduiasca sa pise ochii teatru dasta ieftin poate sa-l faca si un copil mik e falsa de rupe pamantu cred ca baga tacsu bani in c.. ei sa iasa nora sapt cand o auzi “Fanii mei”mare vedeta se crede vai vai vai de steaua ei

  10. 11
    Iuliana Says:

    Imi place foarte mult de Diana, de Vali nu stiu ce sa spun….. recunosc ca i-am sustinut mereu datorita Dianei, nu stiu daca se potrivesc, habar nu am, dar am cateodata impresia ca Diana merita mai mult ( si cred ca si parintii ei gandesc la fel).
    M-am uitat zilele acestea la emisiune si am ramas uimita de rautatea celor din casa, in special a Cristinei. Ele incearca sa scoata in evidenta ,,falsitatea,, Dianei, dar de acasa se vede rautatea si invidia lor. Sunt invidioase si rele, de aceea Crisitina nu merita marele premiu.

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free