Diana si Valentin, un cuplu controversat


cristina si diana 21O mare revolta s-a produs in casa Nora pentru mama 4, odata cu apropierea de Marea Finala.

Concurentii sunt tot mai revoltati si mai nervosi, ajungand la acuze, jigniri si lacrimi pentru miza concursului…MARELE PREMIU.

Diana a fost criticata dur de restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4. Aceasta a fost acuzata de prefacatorie, falsitate si dorinta acerba de a pune mana pe Marele Premiu.

” Vede ca suntem concurenti puternici si incearca sa ne detroneze”, au fost cuvintele Dianei de la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010.

In emisiunea din aceasta seara 21 iunie 2010, Diana s-a aratat foarte suparata pe concurentii care i-au tot adus acuze si jigniri, incercand sa dea in cuplul ei.

“Batalia” s-a dat intre Diana si Cristina, care dupa jigniri continue, au sfarsit plangand.

Intr-un moment de maxima tensiune, Cristina a iesit din emisiune plangand.

Cum comentati “batalia”  data pentru Marele Premiu ?

Articol realizat de Raluca Neagu

100 comentarii la “Diana si Valentin, un cuplu controversat”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    maria Says:

    Idem Francisc*

  2. 39
    nadia Says:

    Mare dreptate ai Francisc.Sunt de aceeasi parere cu tine.

  3. 38
    ILIE SIMONA Says:

    DIANA si VALI sunteti cei mai tari.nu t mai supara atat din cauza celor din casa.se vede cu ochiul liber k st ffffff invidiosi pe relatia voastra si k vor cu orice scop sa va desparta.dar voi sunteti puternici si veti trece peste toate acestea.DRAGOSTEA INVINGE INTOTDEAUNA!!!Sper din tot sufletul sa CASTGATI.VA PUP

  4. 37
    Mih Says:

    trebuie sa judecam non-verbalul…pt ca numai asa ne putem da seama care dintre Cristina si Diana merita sa ajunga in finala. Sincer… eu mizez pe Diana tocmai pt ca are argumentatie pt orice fara sa jigneasca…a dat dovada de mult bun simt si nu a cazut niciodata in dizgratie ca Cristina care este fff vulgara si desi tupeul se cauta in zilele astea, Cristina nu prea este usa de biserica, nu stie sa vb cu dna Paula si creaza mereu certuri. Ganditi-va dragele mele ce s-a intamplat de ex. in Antalya, cum o stramba pe dna Paula…cat tupeu in fata unei dne cu asa varsta. Faceti ce vreti dar DIANA este cea mai tare!!!

  5. 36
    ana Says:

    DIANA sunt multi cei care te sustin. esti o fata cu mult bun simt (rar asemeni tie), nu esti certareata, nu jignesti, felicitari pentru buna crestere!!! cristina, chiar daca o fi de la oras, zici ca-i crescuta intr-un cort, o mahalagioaica, o tata, o imfatuata, are langa ea un om(lucian) de paie, un pres pe care poate calca la orice ora!!! succes DIANA si VALI!!!

  6. 35
    alexandra Says:

    hai cristina si lucin

  7. 34
    maria Says:

    diana draga mea esti ce a mai inteleapta,se vede ca ai cei 7 ani dee acasa si se vede ca esti o ardeleanca adev ,te rog nu m ai ai mult ,vreu s a fi puternica si nu o m ai baga in seama pe falsa de cristina ,pacat de copilul d oamnei paula ce isi ia pe cap ,e o prefacuta si o ratata ,nu m ai poate de nervi ,se vede ca nu a iesit nora saptaminidess ,i a instiga pe toti inpotriva voastra ,vali ai grija de diana si sustineo ,si d oamna valeria la fel v a pupp ,capul sus,sinteti cei m ai buni .

  8. 33
    koka Says:

    pentru parintii dianei………….,ati crescut si educat o fata asa cum trebuie,are cei 7 ani de acasa si acest lucru conteaza foarte mult in momentul cind iese in lume…………..fiti mindri de ea si incurajati-o ori de cite ori aveti ocazia sa intrati in direct are nevoie de incurajari de la dumneavoastra acum in ultima suta de metri.eu am sa o sustin impreuna cu prietenii mei.va rog sa ii transmiteti ca eu am sa o sustin si sa aiba incredere in ea si in vali,tare mult mi-as dori sa cistige ea impreuna cu vali marele premiu si sa o vad mireasa la sfirsit.diana ,vali,si doamna vali;multa baftaaaaaaaaa.de la constanta va sustinem.

  9. 32
    Andra Says:

    Cristina este o mincionoasa , vrea doar banii ! Diana capul sus si mergi inainte , nu asculta ce spune nesimtita aia de Cristina si Brandusa. Iar Lucian este un fraier pt ca tine ft mult la Cristina si ea o sa-i dea cu flit deoarece sta numai pt bani ! Si a avut dreptate tatal Dianei despre ce a spus despre Cristina ! Succes Diana ! Lumea te iubeste :* :)

  10. 31
    Dayanaraa:-x Says:

    Am intrat pe forumul nora pentru mama si acolo sunt foarte multe comentarii..si cele mai multe persoane o sustin pe Diana:d..si Alexa are foarte multe voturi. Oricum..succes Dia si Vali:-x

Pages: « 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free