Diana si Valentin, un cuplu controversat


cristina si diana 21O mare revolta s-a produs in casa Nora pentru mama 4, odata cu apropierea de Marea Finala.

Concurentii sunt tot mai revoltati si mai nervosi, ajungand la acuze, jigniri si lacrimi pentru miza concursului…MARELE PREMIU.

Diana a fost criticata dur de restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4. Aceasta a fost acuzata de prefacatorie, falsitate si dorinta acerba de a pune mana pe Marele Premiu.

” Vede ca suntem concurenti puternici si incearca sa ne detroneze”, au fost cuvintele Dianei de la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010.

In emisiunea din aceasta seara 21 iunie 2010, Diana s-a aratat foarte suparata pe concurentii care i-au tot adus acuze si jigniri, incercand sa dea in cuplul ei.

“Batalia” s-a dat intre Diana si Cristina, care dupa jigniri continue, au sfarsit plangand.

Intr-un moment de maxima tensiune, Cristina a iesit din emisiune plangand.

Cum comentati “batalia”  data pentru Marele Premiu ?

Articol realizat de Raluca Neagu

100 comentarii la “Diana si Valentin, un cuplu controversat”

Pages: « 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    monica (pitesti Says:

    Cu exceptia userului Dany, toate fetele de pe aceasta pagina(5) sunt de parte Dianei.
    Dragele mele, eu am constatat ca nu cultura si moralitatea primeaza in acest concurs. Cu cit esti mai tata, manelista, cum bine va exprimati, vulgara si altele, cum bine s-a vazut, cu atit esti mai bine vazuta.
    Inrtreb si eu ca omul nedumerit: care parinte si-ar fi lasat copilul atit de terfelit de o mucoasa, care la venirea in concurs se lauda ca nu stie tata-sau din ce pat a plecat ea, poate de aceea intervine tatal Dianei. Sa fi avut o fata si sa-i fi facut cineva atita bataie de joc ca Dianei, sa ma ierte Dumnezeu nu stiu de ce as fi fost in stare. Repet m-a ingrozit cit a suportat fata asta! Tocmai de aceea, chiar daca nu eram o, hai sa zic fana inraita de la inceput, ii dau dreptate, o sustin si o votez.

  2. 49
    elenida Says:

    Nu mor dupa Diana, dar are bun simt, ceea ce nu e o virtute in concursul asta. A “spune lucrurilor pe nume” cum zic fetitele astea impertinente este de fapt tupeu, obraznicie, lipsa de educatie, diplomatie etc., nicidecum o calitate. In viata nu trebuie sa spui mereu ce iti trece prin cap. Contrar am fi o societate neevoluata, cu personaje asociale. De aceea au aparut morala, legea etc…. dar in club si in textul manelelor nu se spune asta, din pacate.

  3. 48
    sabina.bacau Says:

    diana capu sus noi te votam

  4. 47
    angy Says:

    DIANA FII TARE CRISTINA SA-SI VADA DE MUTUL EI SI DE FALSA BRENDA CA NU STIE SA LEGE DOUA VORBE LACRAMIOARA SI VLAD LA CE MAI VIN IN EMISUNIE ATOTI CARE AU FOST ELIMINATI SI-AU VAZUT DE VIATA LOR SA NE LASE CA NU-I MAI SUPORT MULT SUCCES DIANA VALI SI DOAMNA VALERIA

  5. 46
    angy Says:

    diana fii tare cristina nu are dupa ce bea apa si vrea premiu face ce face si se ia de diana sa isi vada de mutul ei

  6. 45
    nutyka Says:

    DIANA CAPUL SUS! S-A INGROSAT CEATA HIENELOR DAR AI PUTERE SI REZISTA ASA CUM ZICEA CINEVA IERI CU CAT ARUNCA EI CU PIETRE IN TINE CU ATAT ESTI MAI IUBITA DE NOI .CRISTINA DACA VREA O CASA EVENTUAL FARA SOACRA SI SOT SA MEARGA LA O EMISIUNE DE CARITATE .

  7. 44
    Sorin Says:

    Sustinatori ai aceste ardelence minunata, nu lasati fata sa fie terfelita de mahalagioacele ramase in concurs sustinute de pampalai si soacre jandarm.

  8. 43
    Mady Says:

    Invidia este cea care domneste in casa Nora pentru mama,se vede cu adevarat cine isi doreste cu adevarat sa castige marele premiu de la sf competitiei ! Fix acele persoane care tot o incoltesc pe Diana cu diverse neintelegeri care nu o lasa in pace tocmai pentru a iesi urat in fata telespectatorilor ! Inca nu s-au saturat de atata invidie ,toate pentru ca Diana este intr-adevar frumoasa ,pentru ca ea a castigat acel concurs de miss,acea excursie in istanbul si mai ales si subliniez aici ..pentru ca este nora saptamanii ! ACum si soacra ei Doamna Valeria! Ei sunt pe cale sa castige aceasta competitie si pe buna dreptate,merita cu adevarat !Au un cuplu solid ! Varsta lor nu mai este cea a copilariei cum este cea a Cristinei si a lui Lucian ,nu insinuez ca ei doi nu formeaza un cuplu solid insa ei doi cu siguranta mai au multe de invatat de la viata..in special Crsitina pentru invidia de care da dovada in fata Dianei nU stie cum sa o mai vorbesca de rau ce sa ii mai spuna ! TOate astea pentru ca este pe locul 2 ! Ea sa inteleaga ca nimeni nu o va vota pe locul 1…..Sunt convinsa de asta ! Te sustin DIana, Doamna Valeria si Valentin! VOI meritati sa castigati !

  9. 42
    dany Says:

    diana a inceput sa miroase ca nora saptamani@

  10. 41
    dany Says:

    cris sa vedea pana la urma cine
    va castiga succespwp

Pages: « 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free