Diana si Valentin, un cuplu controversat


cristina si diana 21O mare revolta s-a produs in casa Nora pentru mama 4, odata cu apropierea de Marea Finala.

Concurentii sunt tot mai revoltati si mai nervosi, ajungand la acuze, jigniri si lacrimi pentru miza concursului…MARELE PREMIU.

Diana a fost criticata dur de restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4. Aceasta a fost acuzata de prefacatorie, falsitate si dorinta acerba de a pune mana pe Marele Premiu.

” Vede ca suntem concurenti puternici si incearca sa ne detroneze”, au fost cuvintele Dianei de la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010.

In emisiunea din aceasta seara 21 iunie 2010, Diana s-a aratat foarte suparata pe concurentii care i-au tot adus acuze si jigniri, incercand sa dea in cuplul ei.

“Batalia” s-a dat intre Diana si Cristina, care dupa jigniri continue, au sfarsit plangand.

Intr-un moment de maxima tensiune, Cristina a iesit din emisiune plangand.

Cum comentati “batalia”  data pentru Marele Premiu ?

Articol realizat de Raluca Neagu

100 comentarii la “Diana si Valentin, un cuplu controversat”

Pages: « 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    alina86 Says:

    diana nu mai baga in seama vorbele spuse de cristina si brandusa ele vor ca tu s te desparti de vali ca sa ia cristina premiul probabil s-au vb s ii dea si brandusei ceva banuti din premiul lor ca sa o sustina pt ca stia ca brandusa stie s dea in concurenti,dar voi fiti tari si fii alaturi de vali mai mult ca oricand ca sa nu le dai apa la moara.stati linistiti si astpetati ziua cea mare pt ca sunt nsigura ca voi veti castiga spre nemultumirea celorlalti.nu mai plange diana!!!!esti o frumoasa si imi place foarte mult de tine .dk vezi acest comentariu cand iesi din casa tr un email cu id-ul tau de mess.pooop diana!!

  2. 59
    nikos Says:

    PANA ACUM ERAM DE PARTEA CRISTINEI DAR DE LA EMISIUNEA DE LUNI AM VAZUT CA TOTI AU INCEPUT SA-SI ARATE ADEVARATA FATA.TOT ACUZA PE DIANA SI VALI CA SUNT FALSI EU CRED CA DE FAPT EI SUNT MAI MULT DECAT FALSI .RAUTATEA ,INVIDIA CLOCOTESTE IN SUFLETUL LOR .SUSTIN PE DIANA SI VALI DIN SUFLET DORESC SA CASTIGE.RESTU…..RUSINEEEEEE

  3. 58
    malina Says:

    Draga cristina esti o fata foarte prefacuta si rea sa sti ca u nu vey castiga concursul ,dyana si vali al va lua pentru ca sunt niste persoane frumoase si sincere u esti o fata proasta teai prins mumie!!!!

  4. 57
    skarlett Says:

    CRISTINA FATA ESTI JALNICA TE PRIVESC ACUM SI PUR SI SIMPLU AMI E SCARBA DE TINE DE COMPORTAMENTUL TAU DIANA A PROCEDAT CORECT CU INTERVIUL LA CUMPARATURI ARDELEAN NESIMTIT EU NU AM VAZUT RUSINEEEEEEEEE CRISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 56
    Lore Says:

    cristina si lucian capul sus …. si dak nu castigati marele premiu nu va ganditi la asta deoarece stim ca fetele de musama)(diana valy si valerya) sunt niste…. vreau sa dea bn pe sticala te besk cristinaaaaaaaaa te sustinem

  6. 55
    NICOLETA Says:

    ba andu mucos esti tu ca eu am 40 asa ca lasane cu diana ta care se intinde in wc cu toti betivii..ce fel de fata ie asta? nu zicea ia ca are o educatie buna?javra e diana cu tatasu ca isi permita sa jicnesca la greu,,,pe d-na lacramioara a jicnit-o, pe cristina la fel dar la fata lui nu se mai uita ?

  7. 54
    andu Says:

    buah astia kre o jigniti pe Diana vedeti-va de fundul vostru , si dak tot criticati , javrelor , criticati si voi in mod placut nu sa raneask sentimentele oamenilor , vai de capul vostru , nu aveti delok cei 7 ani de acasa , nesimntiitilor, dak va jignesk si pe voi in halul asta , nu v-ar conveni ,VREI RESPECT CASTIGA-L , asa k lasa-ti ciocul ala mai incet si nu mai injuratii conc , mi-nchipui k sunteti mucosi de 15-19 ani , kre abia stiti sa miscati un ac , o sa vedeti voi pe parcursul vietii k nu e usor sa primiti jigniri , nesimntiitilor…

  8. 53
    giani Says:

    Asa-zisa batalie trebuie purtata intr-un mod civilizat nu ca la usa cortului, asa cum fac Cristina si Brandusa. O admir f mult pe Diana. Imi pare rau de Alexa ca a plecat Vlad si ca a ramas fara cuplu, deoarece ar fi meritat si ei sa castige.
    Acum sincer doresc multa bafta Dianei si lui Vali.

  9. 52
    nutyka Says:

    Da MONICA (PITESTI) AI MARE DREPTATE ; CARE PARINTE NU AR FI SARIT IN APARAREA COPILULUI ATUNCI CIND AR FI FOST BATJOCORIT SI IRONIZAT DE O OARECARE SI FARA UN MOTIV PLAUZIBIL ? DAR CARACTERUL CRISTINEI S-A VAZUT .IN PRIMUL RAND INSATABILA IN RELATII ;,ACUM ERA CU IONUT APOI LAURENTIU ,CAMERAMANUL POSTULUI ,CA MAI APOI SA SE INDRAGOSTEASCA SUBIT DE LUCIAN RELATIA SA CU D-NA PAULA CE SA MAI VORBIM …..CAT A INGHITIT BIATA FEMEIE VAI DE CAPUL EI.. RELATIILE CU CEILALTI BA II INJURA BA SE PUPA BOT IN BOT CU EI SI ACUM VINE SA-MI SPUNA ”IL IUBESC PE LUCIAN SINCER, O ACCEPT PE SOACRA (DAR POATE MA SCAPATI DE EA.) LA TOANELE CARE LE ARE IL V-A LASA PE LUCI CU BUZA .SI MAI UMFLATA

  10. 51
    VIORICA Says:

    DIANA CAPUL SUS NOI TE SUSTINEM SPANIA E CU TINE SUCCES SPER SA CASTIGATII VOI SI EU VA VOTEZ CA MERITATII SI SPER CO DATA SA NE CUNOASTEM

Pages: « 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free