Diana si Valentin, un cuplu controversat


cristina si diana 21O mare revolta s-a produs in casa Nora pentru mama 4, odata cu apropierea de Marea Finala.

Concurentii sunt tot mai revoltati si mai nervosi, ajungand la acuze, jigniri si lacrimi pentru miza concursului…MARELE PREMIU.

Diana a fost criticata dur de restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4. Aceasta a fost acuzata de prefacatorie, falsitate si dorinta acerba de a pune mana pe Marele Premiu.

” Vede ca suntem concurenti puternici si incearca sa ne detroneze”, au fost cuvintele Dianei de la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010.

In emisiunea din aceasta seara 21 iunie 2010, Diana s-a aratat foarte suparata pe concurentii care i-au tot adus acuze si jigniri, incercand sa dea in cuplul ei.

“Batalia” s-a dat intre Diana si Cristina, care dupa jigniri continue, au sfarsit plangand.

Intr-un moment de maxima tensiune, Cristina a iesit din emisiune plangand.

Cum comentati “batalia”  data pentru Marele Premiu ?

Articol realizat de Raluca Neagu

100 comentarii la “Diana si Valentin, un cuplu controversat”

Pages: [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 100
    paula Says:

    CIOBANITA UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DE ABIA ASTEPT SA NU TE MAI VAD PREFACUTO

  2. 99
    Lorena Says:

    CUPLUL DIANA SI VALI E TOT BUSSINES , CIOBANUL BATRAN DACA CASTIGA DIANA ISI RECUPEREAZA BANII INVESTITI IN VOTURI SI SPONSORIZARILE CU “MIOARE” CELOR DIN STAFF …CA DOAR E CRIZA-N BATATURA A RAMAS CIOBANUL FARA TURMA , CU STANA , TARCUL SI CAINELE.

  3. 98
    Lacramioara Says:

    Dumnezeule Doamne,auzi la ea:”incearca sa ne detroneze”Parca ar fi regina nu stiu care….Ce fata increzuta!!!

  4. 97
    anca Says:

    Cuplul Diana si Vali este mult discutat ptr ca ei au avut mult bun simt si nu au sarit la gatul celorlalti, dar totul are o limita ! Cat poti sa suporti de la niste creaturi (Cristina cu pampalaul de Lucian si pe deasupra si Paula) care ne dispera cu mizeriile lor verbale? Orice om isi iese din fire ! Cine este mai bun sa castige! Diana si Vali va votam!

  5. 96
    grai Says:

    Pai, poti sa te pui cu scorpia de la tara, cu limbaj de precupeata de branza din piata capitalei Ardealului, Cluj? Niciodata. La sapa si la oi nu se discuta filozofie, ci prostologie fiarta-n jintita, pusa-n tifonul basmalei si-n sortul cu poale-n brau si-n cap de tatesemianalfabetizate ale nesimtirii, in behait de oi si-n zbierat de magar, in calduri.
    Poveste: Dupa cinci ani de ciobanit, Vali s-a facut comunitar la politia din sat. Merge el la piata-ntr-o zi, sa ia niste branza.
    -Cat dai branza, mamaie?
    - 12 lei noi chilu, maica.
    - Pai, asta-i branza de vaca, e scumpa, bre!
    - Mancal-ar maica de cioban! Cum mai cunoaste el la branza!O las, la 10 lei!
    Sfarsit

  6. 95
    adriana Says:

    bravi cuplu DIANA SI VALENTIN nu va uitati niciodata in jos, sunteti cei mai tari va iubesc si va doresc multa sanatate

  7. 94
    niky Says:

    diana si valentin sunt controversati deaoarece diana este cea mai buna,frumoasa,desteapta,instarita,si pt astea toate este invidiata

  8. 93
    Lorena Says:

    geany esti un prost, nu ai spirit de observatie,nu sunt singura care a afirmat ca diana plange la comanda.

  9. 92
    anonim Says:

    bravo diana lumea e invidioasakpu sus si castigati premiul sunteti cei mai buni si eu cred k va iubiti q adevarat cristina nu are deloc cei 7 ani se acasa si e o mare da mare prefaqta si naspa rau nu stiu ce a vazut lucian la ea

  10. 91
    ioana_danciu Says:

    doamna vali vineri la ultima finala ati dat dovada de o rautate iesita din comun cica (ochi pt ochi si dinte pt dinte ) sunteti vrsa sper sa nu castigati sunteti penali …………………..DOAMNA PAULA SUNTETI O SCUMPA VA PUP SI VA DORESC MULT SUCCES IN CONTINUARE SPER SA CASTIGATI HAI CRISTINA &LUCIAN DA PUP DULCE SPER SA VEDETI ACEST MESAJ PAPAP APAPAPAPA

Pages: [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free