Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4


doamna lacramioara si vlad 18La Seara Eliminarilor din data de 18 iunie 2010 s-au facut nominalizari de mame. De aceasta data, fetele au fost nevoite sa nominalizeze mamele pe care nu si le mai doresc in concurs.

Nominalizarile fetelor au fost urmatoarele:

Alina: doamna Valeria si doamna Lacramioara;
Cristina: doamna Lacramioara si doamna Valeria;
Alexa: doamna Adriana si doamna Valeria;
Diana: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Doamna Valeria, doamna Lacramioara si doamna Adriana au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre aceasta singura protejata a fost doamna Valeria care a iesit si Mama Saptamanii.

Decizia Diana a fost una foarte grea. Ea a trebuit sa elimine una dintre mamele ramase nominalizate, si anume: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Diana a decis sa pastreze in concurs pe doamna Adriana si pe Laurentiu cu conditia ca Laurentiu sa formeze un cuplu cu Alina.

Reactia celor doi a fost neasteptata, Laurentiu a sarit in bratele Dianei sa o pupe si sa-i multumeasca, neasteptandu-se ca ea sa-i pastreze pe mai departe in competitie.

Doamna Lacramioara si Vlad au parasit astfel casa Nora pentru mama 4. Singura care s-a aratat afectata de plecarea acestora a fost Alexa, care a plans pe tot parcursul serii.

In emisiunea de azi dimineata, 21 iunie 2010, Vlad a adus mai multe acuze concurentilor Nora pentru mama 4, dezvaluind lucrurile care l-au deranjat pe parcursul sederii sale in casa.

Ce parere aveti de plecarea doamnei Lacramioara si a lui Vlad din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

59 comentarii la “Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 59
    DANY Says:

    D-NA LACRAMIOARA A FOST O PERVERSA CAT A STAT IN CASA,NU A STIUT DECAT SA BAGE RACA ,INTRIGA SI S-A FOLOSIT DE TOATE PRIETENELE CARE LE-A AVUT VLAD IAR DUPA ACEEA A DAT CU NOROI IN TOTZI CONCURENTZI!

  2. 58
    barladean Says:

    vlad e gay-escort !e o facatura !in oras se stie de unde facea rost de bani

  3. 57
    RODICA M Says:

    ,,,,,,,dragii mei LACRAMIOARA SI VLAD:AM FOST PROFUND DEZAMGITA DE NOMINALIZAREA VOASTRA ATI FOS CEI MAI MINUNATI ,FRUMOSI SI DEOSEBITI CNCURENSI DE ASETI,,,AM PLINS SI-AM RIS IMPREUNA CU VOI E DRAGUL VOSTRU AM INCEPUT SA URMARESC FIECARE EDITIENPM4,,,,,,,,D-NA LACRAMIOARA VA FELICIT PTR. RELATIA FR,MAMA-FIU …MI-AT FOST SI-MI SUNTETI FFFFFFF DRAGI ..AM APRECIAT MODUL CUM ATI GESTIONAT ORICE CONFLICT AMINDOI.-SHOWL FARA VOI NU MAI ARE ACELASI FARMEC……….REGRET DESPARTIREA LUI VLAD DE ALINA ……….TE ROG VLAD UN LUCRU :FANE BUCURIA VINERI CASATORESTE-TE U ALIN FIINCA VA IUBITI SI-AR FI PACAT …….TE RUGA MMMMMMMMMMMMM TOTI FANI V-TRI .VOI MERITATI MARELE PREMIU …SUNTETI POTRIVITI ………AS MULT SA VB PE MESS
    VA IUBESC DORESC SA VA MAI VAD CHIAR IN FINALA MIRE MIREASA PUPICI D-ZEU SA VA DEA TOT BINELE DIN LUME MULTE IMBRATISARI

  4. 56
    niky Says:

    lacramioara este o femeie buna, a permis foarte multe jugniri din partea veronicai ,nu trebuia sa se mai impace cu ea dupa prima cearta.este foarte toleranta si sa purtat frumos chiar si cu cei cre iau vrut raul.imi place relatia mama-fiu dintre ea si vlad.vlad a fost controversat in casa deoarece era cel mai dragutz baiat si toate fetele ar fi vrut sa faca un cuplu cu el.alina a suferit dupa despartirea de el si foarte greu la scos din suflet dar vina este a ei pt .ca sia ASCULTA ”prietenele”.parintii lui alina siau dorit foarte mult un ginere ca vlad :D

  5. 55
    bianca andreea Says:

    pacat ca ati fost eliminati mi-ati placut foarte mult pt tine vlad un singur gand am sa iti sugerez din ceea ce am vazut la acest concurs ca tu si alina va-ti iubit mult si inca va mai iubiti ati fi facut un cuplu frumos poate ultima vinere din concurs vei veni si o vei cere de sotie pe alina ar fi cel mai frumos lucru care s-ar intampla si ar fi cel mai frumos concurs nora pt mama din cele 4 bine asta numai in cazul in care simti sa faci asa ceva. am 30 de ani si totusi o experienta alina te iubeste mult si stie ce vrea de la viata din cate am urmarit emisiunile ca ar vrea sa-i fi sot va pup si mai gandestete

  6. 54
    Bianca Says:

    Vlad a fost lipsit de respect in seara aceasta cand i-a spus D.Gabriela ca are treaba si ca nu mai poate vorbi prin intermediul telefonului…Vlad s-a prefacut pentru a da o impresie buna si pt a fi votata mama sa dar ca si Cristina si au aratat adevarata fata ispatamana trecuta nu mai zic ca Vlad a jignit o pe Alexa spunandu-i ca da dovada de imaturitate si prostie…

  7. 53
    DOINITA Says:

    OARE VLAD SA INTALNIT CU VERO-TERO AFARA?

  8. 52
    Lorena Says:

    Pacat , Diana i-a eliminat pe cei doi de frica sa nu se impace Vlad cu Alina si sa-i sufle premiul. S-a vazut pe mimica fetei Dianei ce speriata si invidioasa era cand s-au aratat imagini cu cei doi cand s-au logodit in italia.

  9. 51
    NICOLETA Says:

    PUPICI D-NA LACRAMIOARA SI VLAD .ATI FOST CEI MAI FRUMOSI DIN ACEST CONCURS SI MULTA SANATATE PENTRU MAMA D-NEI LACRAMIOARA ( O BUNICUTA HAIOASA) PUPICI MULTI PUPICI

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free