Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4


doamna lacramioara si vlad 18La Seara Eliminarilor din data de 18 iunie 2010 s-au facut nominalizari de mame. De aceasta data, fetele au fost nevoite sa nominalizeze mamele pe care nu si le mai doresc in concurs.

Nominalizarile fetelor au fost urmatoarele:

Alina: doamna Valeria si doamna Lacramioara;
Cristina: doamna Lacramioara si doamna Valeria;
Alexa: doamna Adriana si doamna Valeria;
Diana: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Doamna Valeria, doamna Lacramioara si doamna Adriana au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre aceasta singura protejata a fost doamna Valeria care a iesit si Mama Saptamanii.

Decizia Diana a fost una foarte grea. Ea a trebuit sa elimine una dintre mamele ramase nominalizate, si anume: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Diana a decis sa pastreze in concurs pe doamna Adriana si pe Laurentiu cu conditia ca Laurentiu sa formeze un cuplu cu Alina.

Reactia celor doi a fost neasteptata, Laurentiu a sarit in bratele Dianei sa o pupe si sa-i multumeasca, neasteptandu-se ca ea sa-i pastreze pe mai departe in competitie.

Doamna Lacramioara si Vlad au parasit astfel casa Nora pentru mama 4. Singura care s-a aratat afectata de plecarea acestora a fost Alexa, care a plans pe tot parcursul serii.

In emisiunea de azi dimineata, 21 iunie 2010, Vlad a adus mai multe acuze concurentilor Nora pentru mama 4, dezvaluind lucrurile care l-au deranjat pe parcursul sederii sale in casa.

Ce parere aveti de plecarea doamnei Lacramioara si a lui Vlad din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

59 comentarii la “Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    ruxa Says:

    eu chiar nu sunt partinitoare, adr vreau sa spun ca asa k fizic, vlad e cel mai bine. k si cuplu , insa , diana si vali sunt cei mai ok. Fiecare are defecte .
    de exemplu moldoveanca sadea brandusa!!! face pe reaua, dar e doar o frustrata amarata. Si , da! poate fi rea , ca prostul e periculos, ca are mintea odihnita.

  2. 9
    aDINA Says:

    LACRAMIOAROOO MAI POTI RADE IRONIC, VEZI SA NU TE DOARA GURA CA SPATELE TOT TE-A DURUT IN EMISIUNE… DUTE ACASA SI FA-TI CURAT

  3. 8
    aDINA Says:

    CE BINE IMI PARE CA A-TI IESIT , ACUM VENITI IN EMISIUNI CA NU MAI PUTETI DE SUPARARE SI MAI LASATI-O IN PACE PE DIANA RAILOR CE SUNTE-TI

  4. 7
    vlad Says:

    MA BUCUR CA AU PLECAT DIN CASA VLAD SI MASA CA SASA MA ENERVAU.CICA SE UITA PE FORUM SIZICE CE SCRIE RAU DESPRE DIANA DAR DESPRE EL NU ZICE CE SCRIE PE FORUM.. MAI SI RADEAU CA PAPAGALII,AVEAU UN RAS FALS.

  5. 6
    iuli Says:

    bravo diana esti foarte buna. d-na lacramioara si vlad in special si-au dorit sa nu se casatoreasca nimeni…..asta era scopul lor…..vlad este diabolic si foarte invidios……
    invidia este un pacat greu….aviz si CRISTINEI

  6. 5
    Iuliana Says:

    Ma steptam la altceva din partea lor, acum ca au iesit din concurs. Dar se pare ca musteste rautatea si in ei. Daca veneau si spuneau ,,jos palaria, am pierdut, asta este viata, succes celor care au ramas,, era altceva. Dar au venit cu rautati si mizerii, urat, urat…… si rusine. Se vede ca sunt foarte rai si razbunatori…….. si culmea, tot pe Diana.
    Cred ca ar trebui lasata in pace, ptr. ca este asa cum ar trebui sa fie toate domnisoarele din casa.

  7. 4
    Monica ( Pitesti) Says:

    Oricat de mult as fi preferat un concurent ( concurenta) pe care i-am mai si votat , mai mult decit pe altii, nu sunt de acord cu modalitatea prin care acestia doi, Vlad si mama lui ( desigur, se considera neindreptatiti, acesta e concursul, e vina lui Vlad ca s-a ajuns aici) isi revarsa asupra celor din casa resentimentele. NU SUNT DE ACORD CU ACEASTA MANIFESTARE.

  8. 3
    lacry Says:

    diana este o prefacuta si acum mai face si pe victima sa dea bine pe sticla faniiiiiiii!!!!mei!!!in tara asta de obicei asa sunt toti oameni cu bani ……au bani si tot ar mai vrea sa aibe si ala saracul sa moara de foame si sa stea pe strada atata timp cat pe el nu-l inereseaza vali a inceput si el sa vb ca pana acum a gangurit un urat zici ca e zmeul din poveste…..dupa privirea care o are se vd ca e un bozgor adica unguri.cristina este asa cum sunt fetele din ziua de azi nu se preface ca este o sfanta ca ledy dy care tota ziua isi suge buzele alea subtiri . cristina si lucian sa castige pentru ca ei nu au casa si ar fi un inceput frumos pentru ei !!!!!va iubi

  9. 2
    alina Says:

    foooooarteeeeeeeee bine ca au iesit,se credeau prea atotputernici

  10. 1
    Alin Says:

    paretea mea e ca trebuia sa vorbeasca mai mult cand erau in emisiune..dar sunt ff bucuros ca a venit in emisiune si va arata tuturor adevarata fata a Dianei.[e tare proasta Diana k ia eliminat.dar nu se mai poate face nimic.ar fi bine sa iese si Vali si ea sa ramana singura.pentru ca nu se iubesc.cei 2 nu formeaza un cuplu.sunt acolo de ochii lumi.si Vlad are dreptate cand spune toate lucrurile despre Diana

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free