Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4


doamna lacramioara si vlad 18La Seara Eliminarilor din data de 18 iunie 2010 s-au facut nominalizari de mame. De aceasta data, fetele au fost nevoite sa nominalizeze mamele pe care nu si le mai doresc in concurs.

Nominalizarile fetelor au fost urmatoarele:

Alina: doamna Valeria si doamna Lacramioara;
Cristina: doamna Lacramioara si doamna Valeria;
Alexa: doamna Adriana si doamna Valeria;
Diana: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Doamna Valeria, doamna Lacramioara si doamna Adriana au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre aceasta singura protejata a fost doamna Valeria care a iesit si Mama Saptamanii.

Decizia Diana a fost una foarte grea. Ea a trebuit sa elimine una dintre mamele ramase nominalizate, si anume: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Diana a decis sa pastreze in concurs pe doamna Adriana si pe Laurentiu cu conditia ca Laurentiu sa formeze un cuplu cu Alina.

Reactia celor doi a fost neasteptata, Laurentiu a sarit in bratele Dianei sa o pupe si sa-i multumeasca, neasteptandu-se ca ea sa-i pastreze pe mai departe in competitie.

Doamna Lacramioara si Vlad au parasit astfel casa Nora pentru mama 4. Singura care s-a aratat afectata de plecarea acestora a fost Alexa, care a plans pe tot parcursul serii.

In emisiunea de azi dimineata, 21 iunie 2010, Vlad a adus mai multe acuze concurentilor Nora pentru mama 4, dezvaluind lucrurile care l-au deranjat pe parcursul sederii sale in casa.

Ce parere aveti de plecarea doamnei Lacramioara si a lui Vlad din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

59 comentarii la “Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4”

  1. 1
    Alin Says:

    paretea mea e ca trebuia sa vorbeasca mai mult cand erau in emisiune..dar sunt ff bucuros ca a venit in emisiune si va arata tuturor adevarata fata a Dianei.[e tare proasta Diana k ia eliminat.dar nu se mai poate face nimic.ar fi bine sa iese si Vali si ea sa ramana singura.pentru ca nu se iubesc.cei 2 nu formeaza un cuplu.sunt acolo de ochii lumi.si Vlad are dreptate cand spune toate lucrurile despre Diana

  2. 2
    alina Says:

    foooooarteeeeeeeee bine ca au iesit,se credeau prea atotputernici

  3. 3
    lacry Says:

    diana este o prefacuta si acum mai face si pe victima sa dea bine pe sticla faniiiiiiii!!!!mei!!!in tara asta de obicei asa sunt toti oameni cu bani ……au bani si tot ar mai vrea sa aibe si ala saracul sa moara de foame si sa stea pe strada atata timp cat pe el nu-l inereseaza vali a inceput si el sa vb ca pana acum a gangurit un urat zici ca e zmeul din poveste…..dupa privirea care o are se vd ca e un bozgor adica unguri.cristina este asa cum sunt fetele din ziua de azi nu se preface ca este o sfanta ca ledy dy care tota ziua isi suge buzele alea subtiri . cristina si lucian sa castige pentru ca ei nu au casa si ar fi un inceput frumos pentru ei !!!!!va iubi

  4. 4
    Monica ( Pitesti) Says:

    Oricat de mult as fi preferat un concurent ( concurenta) pe care i-am mai si votat , mai mult decit pe altii, nu sunt de acord cu modalitatea prin care acestia doi, Vlad si mama lui ( desigur, se considera neindreptatiti, acesta e concursul, e vina lui Vlad ca s-a ajuns aici) isi revarsa asupra celor din casa resentimentele. NU SUNT DE ACORD CU ACEASTA MANIFESTARE.

  5. 5
    Iuliana Says:

    Ma steptam la altceva din partea lor, acum ca au iesit din concurs. Dar se pare ca musteste rautatea si in ei. Daca veneau si spuneau ,,jos palaria, am pierdut, asta este viata, succes celor care au ramas,, era altceva. Dar au venit cu rautati si mizerii, urat, urat…… si rusine. Se vede ca sunt foarte rai si razbunatori…….. si culmea, tot pe Diana.
    Cred ca ar trebui lasata in pace, ptr. ca este asa cum ar trebui sa fie toate domnisoarele din casa.

  6. 6
    iuli Says:

    bravo diana esti foarte buna. d-na lacramioara si vlad in special si-au dorit sa nu se casatoreasca nimeni…..asta era scopul lor…..vlad este diabolic si foarte invidios……
    invidia este un pacat greu….aviz si CRISTINEI

  7. 7
    vlad Says:

    MA BUCUR CA AU PLECAT DIN CASA VLAD SI MASA CA SASA MA ENERVAU.CICA SE UITA PE FORUM SIZICE CE SCRIE RAU DESPRE DIANA DAR DESPRE EL NU ZICE CE SCRIE PE FORUM.. MAI SI RADEAU CA PAPAGALII,AVEAU UN RAS FALS.

  8. 8
    aDINA Says:

    CE BINE IMI PARE CA A-TI IESIT , ACUM VENITI IN EMISIUNI CA NU MAI PUTETI DE SUPARARE SI MAI LASATI-O IN PACE PE DIANA RAILOR CE SUNTE-TI

  9. 9
    aDINA Says:

    LACRAMIOAROOO MAI POTI RADE IRONIC, VEZI SA NU TE DOARA GURA CA SPATELE TOT TE-A DURUT IN EMISIUNE… DUTE ACASA SI FA-TI CURAT

  10. 10
    ruxa Says:

    eu chiar nu sunt partinitoare, adr vreau sa spun ca asa k fizic, vlad e cel mai bine. k si cuplu , insa , diana si vali sunt cei mai ok. Fiecare are defecte .
    de exemplu moldoveanca sadea brandusa!!! face pe reaua, dar e doar o frustrata amarata. Si , da! poate fi rea , ca prostul e periculos, ca are mintea odihnita.

  11. 11
    rebecka Says:

    foarte bine !!! trebuia sa iasa mai de mult …. ca persoane mai ironice si nesimtite in vocabular nu am mai vazut pana la ei , vlad e cel mai fals baiat si nu stiu de ce a trebuit sa va i-a atat sa il dati afara ??? tipu ala nu merita nici paznic la ghena de gunoi …..

  12. 12
    geta Says:

    Pai niste parveniti, care au venit pt. afirmare si credeau ca au sa castige, dar prea au crezut ca sunt ca si castigatori ai concursului, pacat ca s-au tot legat de Diana, ori cum ar fi Diana tot este mai buna decat paparuda de Cristina si par*suta de Brenda. Daca as avea asa copii as prefera sa ma inpusc sau sa imi fac harachiri pt. cat de prost i-am crescut, rusie parinti ai acestor fete. RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. 13
    gabriela Says:

    bravo vlad ca ai venit in emisiune si ai spus tot adevaru despre diana care este de o falsitate extraordinara stie bine sa joace teatru sper ca sa piarda diana asta sa o vad cum isi smulge paru din cap nu a-ti vz cum plangea ca putea sa piarda premiul

  14. 14
    anonim Says:

    mie imi placea lacramioara vlad in niciun caz vb k o tata tot timpu se baga unde nu-i fierbea oala diana si vali castigatori

  15. 15
    miha Says:

    tot sufletul ca au fost eliminati, muraturile alea 2 de lacramioara si vlad.m.i se face greata cand il vad p ala ..care a incercat cu tot scopul sa faca cuplu de 3 ori..si se pare ca nu a reusit..cu ranjetul ala hidos, are tupeul sa se lege de cel mai frumos cuplu, acela al dianei si al lui valentin, va iubesc ..santeti extraordinari..diana ..ar trebui sa le vorbesti urat, asta merita..vepirele alea.eu urmaresc emisiunea inca de la inceput, primele luni urmaream editia de dim..cea de seara..si uneori chiar si cea de la miezul noptii..nu sant acasa, in rom..si acum vad doar imagini d p site-ul nora pentru mama 4.IMI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA CASTIGE CEI 2, DIANA&VALENTIN..VA DORESC MULTA ..MULTAAA BAFTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

  16. 16
    miha Says:

    huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!bine ca a.ti iesit maimuuuuuteloooooooor:))))ma uit la voi, nu pot sa cred, la cati ai l.ai facut t*rfa ..pe fiutu..esti tu in stare sa comentezi de altii..vezi.ti de tine..si tu cimpanzeu…oribilule..ai fata de distrus, cum te poti comporta ca si un copil cu probleme psihice..de aceea nimeni nu a stat cu tine, nimeni nu a acceptat sa fie pana la sf concursului macar..mi.e greata de voi

  17. 17
    denisa Says:

    Asta au meritat Lacramioara si Vlad,mai mult Lacramioara pt k si a eliminat multe persoane care nu trebuia si cel mai mult ma refer la Georgiana.Lacramioara nu trebuia sa o elimine pe ea mai ales k avea un cuplu in casa,nu i-a gresit niciodata aceasta fata si nu i-a raspuns la vreo vorba.Nu merita asa ceva Georgiana.Si pentru asta o felicit pe Diana,asta meritau cei doi,Lacramioara a fost mult prea rea si razbunatoare,iar Vlad un maimutoi care nu a fost in stare sa aibe o relatie cu o fata,nu degeaba i s-a spus Vladutza de catre Veronica,k nu stia sa fie cum trebuie sa fie un barbat.Bafta multa Diana si Vali,voi trebuie sa castigati,eu am sa va votez.

  18. 18
    Roby Says:

    drum bun in viatza “vladutza”:))))))

  19. 19
    lacrimioara Says:

    ,,draga “ruxa,ai ceva cu moldovencele?in tara asta cu totii suntem egali,daca ai habar ,marele genii ale tarii au plecat din moldova.

  20. 20
    dora Says:

    Au fost zile cand nu mi-au placut Vlad si Lacramioara dar tinand cont ca mai e f putin pana la final meritau si ei sa fie in tabloul final. Diana e actrita din nastere pt ca e in zodia fecioarei , pt ea nu e greu sa joace teatru e ceva obisnuit ca sa-si atinga scopul. Vlad nu minte , ce spune el am observat pe parcursul competitiei si sincer ne-am saturat sa fim luati de prosti, pe langa faptul ca auzim mai si vedem lucrurile asa cum sunt. Diana nu merita sa castige nici o coada de matura. Cuplul adevarat a fost Vlad si Alina , intre ei au existat sentimente adevarate, pasiune care nu exista in niciun cuplu, ei trebuiau sa castige insa au avut grija ceilalti ca sa ii desparta. Sunt convinsa ca vom auzi de ei numai lucruri bune.

  21. 21
    lili Says:

    imi pare rau ca a iesit Lacramioara si cu Vlad meritau si ei sa fie in finala;prea a indurat multe in acest concurs asta e ;sa castige cei mai buni…

  22. 22
    alexandra Says:

    cei mai strong concurenti meritau finala dar ce sa faci cu diana

  23. 23
    ema Says:

    lacrimioara lasa geniile si nu te mai oftica…BANATU-I FRUNCEA:))

  24. 24
    Maia Says:

    BRAVOOOOO!!!!!!! in sfarsit o decizie inteleapta din partea Dianei!!!!! ERA TIMPUL CA CEI 2 PARVENITI FARA SCRUPULE SA FIE ELIMINAT!!!!!!!

  25. 25
    Sorin Says:

    Pe dreptate Vlad si Lacramioara meritau in finala. Nici nu ma gindeam ca acest baiat nu va lua marele premiu dar pacat de frumusetea lui nu stie sa tina o fata linga el. Alexa, asta din urma era maleabila, cam facea ce i se spunea, nici pe asta nu ai putut mai Vlad s-o faci “sa stea” linga tine? Ei si atunci ce mai vrei mai baiatule?!

  26. 26
    NICOLETA Says:

    ema draga habar nu ai de istoria romaniei..nu stiu de unde ai scoso pe asta ca banatu-i fruntea..ema draga ai auzit de: STEFAN cel MARE ? NICOLAIE BALCESCU ? ION CREANAGA SI MULTI,MULTI ALTI asa ca lasane EMA CU BANATU SI MAI PUNE MANA PE CARTE

  27. 27
    nutyka Says:

    LACRAMIOARA TU NU AI TREBA ACASA? DU-TE FEMEIE ! CHIAR NU INTELEGI CA ROLUL VOSTRU S-A INCHEIAT? ASA CUM TU TE-AI TINUT DE CAPUL D-NEI MARIA SI AI ELIMINAT-O, TU SI PRIETENA TA VERONICA,IATA A VENIT SI RANDUL TAU. O MERITAI CATE TI-AU IESIT PE GURITA DE-A LUNGUL CONCURSULUI ……ORICE IN VITA SE PLATESTE . DACA TOT AI SPUS PORECLA DIANEI IN EMISIUNE DE CE NU AI SPUS SI PORECLELE TALE SI ALE ODRASLEI TALE ? TI-AU PLACUT ? ACUM INTELEG CATA DREPTATE AVEA D-NA MARIA ,DANIELA .VERONICA…..

  28. 28
    Mirela Says:

    Mie imi place si Lacramioara si Vlad.Si la cite auavut de indurat in casa din cauza invidiei celorlalti,meritau cu siguranta sa fie in finala.Greseala lui Vlad a fost ca s-a luat de Diana si nu era treaba lui ce face Diana.S-au comportat bine tot concursul,si-au vazut de treaba lor.numai la final nu stiu de ce nu si-a vazut in continuare de treaba.Diana a gresit mult cind i-a eliminat si a ales sa ramina Adriana cu Laurentiu,pe motiv ca Laurentiu poate fi cu Alina.Mi-am schimbat parerea buna despre Diana,dar tot sper ca ea sa cistige,decit sa cistige Cristina care nu are caracter deloc.

  29. 29
    Luminita Rus Says:

    In sfarsit au iesit ca deja nu imi mai venea sa ma uit la emisiune de gura lui vlad. este o lelita asa cum a zis vali. diana si vali multa bafta… iti tinem pumnii

  30. 30
    rux Says:

    lacramioara, fata!!! mie imi placi cateodata, dar cand esti atat de vehementa in rautati, esti chiar penibila.
    ai fi o doamna daca ai merge aks , ca acum nu mai ai vreun rost aici. Incearca sa nu te transformi intr-o penibila. Si il tragi si pe fi-tu dupa tine.
    Apropos!!! vali i_a spus lelita atunci cand vlad l-a numit MUT !!! De ce Vlad ar putea spune ceva iar Vali, nu? El chiar s-a referit la modul in care vlad are mereu ceva de spus, la fel k si femile. Dpdv al meu , e normal k vlad sa se comporte asa, pt ca a crescut fara tata, si deci felul tau de a fi i s-a imprimit adand. Dar asta nu e chiar ceva foarte rau. pt ca inseamna ca e bun la comunicare.
    Deci, nu mai fii rea !!!

  31. 31
    carmen Says:

    Pe buna dreptate VLAD si LACRAMIOARA trebuia sa ajunga in finala . Mi-a parut rau cand au iesit vineri seara,dar ce sa faci cu falsa de Diana care se vede ca nu-l iubeste pe Vali,i-a eliminiat in primul rand pt ca ereau niste persoane foarte puternice si le erea frica ca ajung in finala si castiga,in al doilea rand sa le ia bani deoarece adriana nu avea nici un ban,nu cu pretextul acela ca le da o sansa cu Alina.La eliminat pe Vladut care ar fi trebuit sa ajunga pana la final pt ca erea de la inceputul concursului si a indurat foarte multe mai ales cu vipera aia de Veronica care o facea fiara pe D-na Lacramioara.Vladut este cel mai inteligent,destept, foarte frumos si simpatic baiat din concurs, (mi-a placut de el de la inceput si pana la final) la fel ca mama lui, d-na Lacra care are cu ce se mandri din partea mea tot respectul.Mi-ar placea sa mai fie impreuna Vlad cu Alina,se vede ca Alina tine la el s-a vazut si vineri sara Laur a vrut s-o pupu si l-a respins dandui-i peste mana uitandu-se dupa Vladut cu ochii tristi.Alina il iubeste pe Vlad putin in sufletul ei la fel si el,dar ce sa faci cu Alina care este prea orgolioasa si nu vrea sa recunoasca.
    Vlad nu se potriveste cuAlexa care este aeriana nu stie ceea ce vrea ,adica stie a intrat pt Ionut la inceput ,iar la sfarsit a incercat cu Vlad la vrajala. Mult noroc si sanatate d-nei Lacra si lui Vladut !!!

  32. 32
    carmen(PITESTI) Says:

    am mai uitat ceva bravo vlad ca ai venit in emisiune si ai spus tot adevarul despre diana falsa care a spus de cand a intrat in cetate ca ea nu pleaca de acolo nemaritata adica nu pleaca cu marele premiu.
    este de o falsitate extraordinara sper sa piarda sa vedem daca se mai casatoreste cu mutu ala afara.acum ca a plecat vlad care imi doream sa castige le doresc multa bafta cristinei cu lucian

  33. 33
    Sorin Says:

    Mai Nicoleta, mai facaut sa rid cu hohote. O certi pe Ema ca nu stie istorie (?!), in schimb spui ca Nicolae Balcescu e moldovean.
    Daca tot te-ai legat de faptul ca stii istorie, desi acest site nu este nici pentru istorici, nici pentru politica, te astept sa……………..ma uimesti !!!!!!!!!!!!!!

  34. 34
    Oana Says:

    Se vede pe fata ei k Lacramioara e alcoolista,asa cum au mai zis si alti concurenti.!!!

  35. 35
    Oana Says:

    Am uitat sa zic ceva…Dak la Lacramioara nu i-ar fi ciuda k a iesit nu ar mai veni in fiecare emisiune,ar sta acasa si si-ar vedea de treaba ei.

  36. 36
    Oana Says:

    Degeaba Vlad arata cum arata dak nu are nimic in cap.!!!

  37. 37
    Oana Says:

    Si cei de la Kanal D nu ar trebui sa le cante atata in struna…dak au iesit ar trebui sa stea acasa k si ceilalti concurenti care au iesit nu sa vina toata ziua si sa-i faca pe ceilalti concurenti sa se certe…Ei sunt de vina pt toate rautatile din casa.

  38. 38
    Rodica Says:

    Pentru ce ii mai aduceti in emisiune? Ne-am scarbit de ei. Gataaaaa…. ajunge. Nesimtiti ordinari

  39. 39
    MARIA Says:

    Ma bucur ca au iesit din casa desi ei erau sarea si piperul in casa dar in ultima vreme mai ales Vlad a fost de o rautate nedescrisa probabil pentru ca nu a putut sa faca un cuplu in casa si au tot acuzat pe Diana si Vali dar sa intors totul impotriva lor, asa e in viata cand esti rau totul se intoarce impotriva ta asa ca fiecare din casa ar trebui sa fie mai bun eu asa spun si ar avea numai de castigat. Cu rautatea si invidia nu castigi nimic in viata.
    Multumesc ca m-ati ascultat.

  40. 40
    monica (pitesti Says:

    Pentru carmen din Pitesti:

    Mai Carmenuta, noi amaindoua din Pitesti si daca pina la un punct se pare ca am avut aceleasi vederi, acum, nu inteleg, pe cine vrei? N-o acuza de falsitate si tu pe Diana ca nu ai de unde sa stii ! Daca Vlad ar fi fost statornic, hotarat in relatiile sale, sigur alt final ar fi avut concursul, dar acum sincer pe cine sa alegi? Intre o ardeleanca cu facultatea terminata, muncitoare de mic copil, care nu jigneste, nu vorbeste vulgar, e si frumusica, a respectat telespectatorii fie ca au vrut-o fie ca nu si craioveanca , care ai vazut, exprimarea, comportamentul, obscenitatile, respectul fata de mame, concurenti, telespectatori, cum este, pe cine sa alegi? Daca este din mila ca olteanca ar fi mai saracuta, este alta problema, sau poate fi o problema de etnic, dar intr-un concurs nu primeaza mila sau saracia ci felul cum este omul. Eu cred ca fata este atasata de vali, e ardelean de-al ei, ca nu ne arata ca iubirea da in clocot este o chestie de bun simt si moralitate, mi-ar fi sila sa vad ceea ce am vazut la Cristina… hai sa nu mai repet… Parerea mea, parerea ta, orcium orasul nostru este cel mai frumos si pacat ca o argeseanca nu s-a dus in acest concurs…

  41. 41
    nicky Says:

    A procedat corect diana a eliminat pe vladut nu avea cuplu deci out, joaca diana tare nu te lasa business si sate vad cu premiul luat de sub nasul ofticatei de purcicute cristina

  42. 42
    mario Says:

    lacrimioara si cu vlad mereti in boscheti ca nu va suport ! pa

  43. 43
    ADI Says:

    VLAD O IUBESTE PE VERONICA…

  44. 44
    melania Says:

    Nu ii mai suport sa ii vad in fiecare dimineata,dak au iesit afara de ce ii mai chemati fratilor?

  45. 45
    ema Says:

    Nicoleta draga, mai bine pui tu mana pe carte si inveti sa scrii, iar apoi iti dau voie sa ma critici:P
    si nu te mai oftica…tot BANATU-I FRUNCEA:))

  46. 46
    skarlett Says:

    Bine ca ati iesit trebuia mai devreme sunteti falsi doriti sa fiti ceea ce nu sunteti rusine sa va fie pentru tot

  47. 47
    Lore Says:

    diana se da prea pe sticla

  48. 48
    miana bojin Says:

    VLAD SE POTRIVEA CU BRINDUSA CA-SI VEDEAU DEFECTELE UNUL LA ALTUL SI LE SPUNEAU IN GURA MARE APLAUDATI DE LACRAMIOARA SI SE MAI POTRIVEA CU CRISTINA DA A FOST LUATA DE LUCIAN MUTULICA CARE STIE S-O INFRUNTE DOAR PE MAICA-SA PARCA NU L-AR FII FACUT EA!

  49. 49
    Monica ( Pitesti) Says:

    O ultima parere despre Vlad: este un baiat frumos, se imbracu gust, istet, vorbaret, nu stiu ce studii are si nici ocupatia, dar un lucru pot spune cu certitudine si anume ca nu a sosit vremea sa se insoare, inca mai are de zburat din floare-n floare. Intr-o zi o sa puna una isteata mana pe el si o sa-l zapaceasca de-a binelea,va termina cu zborul, dar pina atunci mai va…

  50. 50
    roxy Says:

    Doi oameni de proasta conditie: o aventuriera si un mahalagiu!! Misto ca n-au reusit.

  51. 51
    NICOLETA Says:

    PUPICI D-NA LACRAMIOARA SI VLAD .ATI FOST CEI MAI FRUMOSI DIN ACEST CONCURS SI MULTA SANATATE PENTRU MAMA D-NEI LACRAMIOARA ( O BUNICUTA HAIOASA) PUPICI MULTI PUPICI

  52. 52
    Lorena Says:

    Pacat , Diana i-a eliminat pe cei doi de frica sa nu se impace Vlad cu Alina si sa-i sufle premiul. S-a vazut pe mimica fetei Dianei ce speriata si invidioasa era cand s-au aratat imagini cu cei doi cand s-au logodit in italia.

  53. 53
    DOINITA Says:

    OARE VLAD SA INTALNIT CU VERO-TERO AFARA?

  54. 54
    Bianca Says:

    Vlad a fost lipsit de respect in seara aceasta cand i-a spus D.Gabriela ca are treaba si ca nu mai poate vorbi prin intermediul telefonului…Vlad s-a prefacut pentru a da o impresie buna si pt a fi votata mama sa dar ca si Cristina si au aratat adevarata fata ispatamana trecuta nu mai zic ca Vlad a jignit o pe Alexa spunandu-i ca da dovada de imaturitate si prostie…

  55. 55
    bianca andreea Says:

    pacat ca ati fost eliminati mi-ati placut foarte mult pt tine vlad un singur gand am sa iti sugerez din ceea ce am vazut la acest concurs ca tu si alina va-ti iubit mult si inca va mai iubiti ati fi facut un cuplu frumos poate ultima vinere din concurs vei veni si o vei cere de sotie pe alina ar fi cel mai frumos lucru care s-ar intampla si ar fi cel mai frumos concurs nora pt mama din cele 4 bine asta numai in cazul in care simti sa faci asa ceva. am 30 de ani si totusi o experienta alina te iubeste mult si stie ce vrea de la viata din cate am urmarit emisiunile ca ar vrea sa-i fi sot va pup si mai gandestete

  56. 56
    niky Says:

    lacramioara este o femeie buna, a permis foarte multe jugniri din partea veronicai ,nu trebuia sa se mai impace cu ea dupa prima cearta.este foarte toleranta si sa purtat frumos chiar si cu cei cre iau vrut raul.imi place relatia mama-fiu dintre ea si vlad.vlad a fost controversat in casa deoarece era cel mai dragutz baiat si toate fetele ar fi vrut sa faca un cuplu cu el.alina a suferit dupa despartirea de el si foarte greu la scos din suflet dar vina este a ei pt .ca sia ASCULTA ”prietenele”.parintii lui alina siau dorit foarte mult un ginere ca vlad :D

  57. 57
    RODICA M Says:

    ,,,,,,,dragii mei LACRAMIOARA SI VLAD:AM FOST PROFUND DEZAMGITA DE NOMINALIZAREA VOASTRA ATI FOS CEI MAI MINUNATI ,FRUMOSI SI DEOSEBITI CNCURENSI DE ASETI,,,AM PLINS SI-AM RIS IMPREUNA CU VOI E DRAGUL VOSTRU AM INCEPUT SA URMARESC FIECARE EDITIENPM4,,,,,,,,D-NA LACRAMIOARA VA FELICIT PTR. RELATIA FR,MAMA-FIU …MI-AT FOST SI-MI SUNTETI FFFFFFF DRAGI ..AM APRECIAT MODUL CUM ATI GESTIONAT ORICE CONFLICT AMINDOI.-SHOWL FARA VOI NU MAI ARE ACELASI FARMEC……….REGRET DESPARTIREA LUI VLAD DE ALINA ……….TE ROG VLAD UN LUCRU :FANE BUCURIA VINERI CASATORESTE-TE U ALIN FIINCA VA IUBITI SI-AR FI PACAT …….TE RUGA MMMMMMMMMMMMM TOTI FANI V-TRI .VOI MERITATI MARELE PREMIU …SUNTETI POTRIVITI ………AS MULT SA VB PE MESS
    VA IUBESC DORESC SA VA MAI VAD CHIAR IN FINALA MIRE MIREASA PUPICI D-ZEU SA VA DEA TOT BINELE DIN LUME MULTE IMBRATISARI

  58. 58
    barladean Says:

    vlad e gay-escort !e o facatura !in oras se stie de unde facea rost de bani

  59. 59
    DANY Says:

    D-NA LACRAMIOARA A FOST O PERVERSA CAT A STAT IN CASA,NU A STIUT DECAT SA BAGE RACA ,INTRIGA SI S-A FOLOSIT DE TOATE PRIETENELE CARE LE-A AVUT VLAD IAR DUPA ACEEA A DAT CU NOROI IN TOTZI CONCURENTZI!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free