Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4


doamna lacramioara si vlad 18La Seara Eliminarilor din data de 18 iunie 2010 s-au facut nominalizari de mame. De aceasta data, fetele au fost nevoite sa nominalizeze mamele pe care nu si le mai doresc in concurs.

Nominalizarile fetelor au fost urmatoarele:

Alina: doamna Valeria si doamna Lacramioara;
Cristina: doamna Lacramioara si doamna Valeria;
Alexa: doamna Adriana si doamna Valeria;
Diana: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Doamna Valeria, doamna Lacramioara si doamna Adriana au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre aceasta singura protejata a fost doamna Valeria care a iesit si Mama Saptamanii.

Decizia Diana a fost una foarte grea. Ea a trebuit sa elimine una dintre mamele ramase nominalizate, si anume: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Diana a decis sa pastreze in concurs pe doamna Adriana si pe Laurentiu cu conditia ca Laurentiu sa formeze un cuplu cu Alina.

Reactia celor doi a fost neasteptata, Laurentiu a sarit in bratele Dianei sa o pupe si sa-i multumeasca, neasteptandu-se ca ea sa-i pastreze pe mai departe in competitie.

Doamna Lacramioara si Vlad au parasit astfel casa Nora pentru mama 4. Singura care s-a aratat afectata de plecarea acestora a fost Alexa, care a plans pe tot parcursul serii.

In emisiunea de azi dimineata, 21 iunie 2010, Vlad a adus mai multe acuze concurentilor Nora pentru mama 4, dezvaluind lucrurile care l-au deranjat pe parcursul sederii sale in casa.

Ce parere aveti de plecarea doamnei Lacramioara si a lui Vlad din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

59 comentarii la “Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    monica (pitesti Says:

    Pentru carmen din Pitesti:

    Mai Carmenuta, noi amaindoua din Pitesti si daca pina la un punct se pare ca am avut aceleasi vederi, acum, nu inteleg, pe cine vrei? N-o acuza de falsitate si tu pe Diana ca nu ai de unde sa stii ! Daca Vlad ar fi fost statornic, hotarat in relatiile sale, sigur alt final ar fi avut concursul, dar acum sincer pe cine sa alegi? Intre o ardeleanca cu facultatea terminata, muncitoare de mic copil, care nu jigneste, nu vorbeste vulgar, e si frumusica, a respectat telespectatorii fie ca au vrut-o fie ca nu si craioveanca , care ai vazut, exprimarea, comportamentul, obscenitatile, respectul fata de mame, concurenti, telespectatori, cum este, pe cine sa alegi? Daca este din mila ca olteanca ar fi mai saracuta, este alta problema, sau poate fi o problema de etnic, dar intr-un concurs nu primeaza mila sau saracia ci felul cum este omul. Eu cred ca fata este atasata de vali, e ardelean de-al ei, ca nu ne arata ca iubirea da in clocot este o chestie de bun simt si moralitate, mi-ar fi sila sa vad ceea ce am vazut la Cristina… hai sa nu mai repet… Parerea mea, parerea ta, orcium orasul nostru este cel mai frumos si pacat ca o argeseanca nu s-a dus in acest concurs…

  2. 39
    MARIA Says:

    Ma bucur ca au iesit din casa desi ei erau sarea si piperul in casa dar in ultima vreme mai ales Vlad a fost de o rautate nedescrisa probabil pentru ca nu a putut sa faca un cuplu in casa si au tot acuzat pe Diana si Vali dar sa intors totul impotriva lor, asa e in viata cand esti rau totul se intoarce impotriva ta asa ca fiecare din casa ar trebui sa fie mai bun eu asa spun si ar avea numai de castigat. Cu rautatea si invidia nu castigi nimic in viata.
    Multumesc ca m-ati ascultat.

  3. 38
    Rodica Says:

    Pentru ce ii mai aduceti in emisiune? Ne-am scarbit de ei. Gataaaaa…. ajunge. Nesimtiti ordinari

  4. 37
    Oana Says:

    Si cei de la Kanal D nu ar trebui sa le cante atata in struna…dak au iesit ar trebui sa stea acasa k si ceilalti concurenti care au iesit nu sa vina toata ziua si sa-i faca pe ceilalti concurenti sa se certe…Ei sunt de vina pt toate rautatile din casa.

  5. 36
    Oana Says:

    Degeaba Vlad arata cum arata dak nu are nimic in cap.!!!

  6. 35
    Oana Says:

    Am uitat sa zic ceva…Dak la Lacramioara nu i-ar fi ciuda k a iesit nu ar mai veni in fiecare emisiune,ar sta acasa si si-ar vedea de treaba ei.

  7. 34
    Oana Says:

    Se vede pe fata ei k Lacramioara e alcoolista,asa cum au mai zis si alti concurenti.!!!

  8. 33
    Sorin Says:

    Mai Nicoleta, mai facaut sa rid cu hohote. O certi pe Ema ca nu stie istorie (?!), in schimb spui ca Nicolae Balcescu e moldovean.
    Daca tot te-ai legat de faptul ca stii istorie, desi acest site nu este nici pentru istorici, nici pentru politica, te astept sa……………..ma uimesti !!!!!!!!!!!!!!

  9. 32
    carmen(PITESTI) Says:

    am mai uitat ceva bravo vlad ca ai venit in emisiune si ai spus tot adevarul despre diana falsa care a spus de cand a intrat in cetate ca ea nu pleaca de acolo nemaritata adica nu pleaca cu marele premiu.
    este de o falsitate extraordinara sper sa piarda sa vedem daca se mai casatoreste cu mutu ala afara.acum ca a plecat vlad care imi doream sa castige le doresc multa bafta cristinei cu lucian

  10. 31
    carmen Says:

    Pe buna dreptate VLAD si LACRAMIOARA trebuia sa ajunga in finala . Mi-a parut rau cand au iesit vineri seara,dar ce sa faci cu falsa de Diana care se vede ca nu-l iubeste pe Vali,i-a eliminiat in primul rand pt ca ereau niste persoane foarte puternice si le erea frica ca ajung in finala si castiga,in al doilea rand sa le ia bani deoarece adriana nu avea nici un ban,nu cu pretextul acela ca le da o sansa cu Alina.La eliminat pe Vladut care ar fi trebuit sa ajunga pana la final pt ca erea de la inceputul concursului si a indurat foarte multe mai ales cu vipera aia de Veronica care o facea fiara pe D-na Lacramioara.Vladut este cel mai inteligent,destept, foarte frumos si simpatic baiat din concurs, (mi-a placut de el de la inceput si pana la final) la fel ca mama lui, d-na Lacra care are cu ce se mandri din partea mea tot respectul.Mi-ar placea sa mai fie impreuna Vlad cu Alina,se vede ca Alina tine la el s-a vazut si vineri sara Laur a vrut s-o pupu si l-a respins dandui-i peste mana uitandu-se dupa Vladut cu ochii tristi.Alina il iubeste pe Vlad putin in sufletul ei la fel si el,dar ce sa faci cu Alina care este prea orgolioasa si nu vrea sa recunoasca.
    Vlad nu se potriveste cuAlexa care este aeriana nu stie ceea ce vrea ,adica stie a intrat pt Ionut la inceput ,iar la sfarsit a incercat cu Vlad la vrajala. Mult noroc si sanatate d-nei Lacra si lui Vladut !!!

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free