Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4


doamna lacramioara si vlad 18La Seara Eliminarilor din data de 18 iunie 2010 s-au facut nominalizari de mame. De aceasta data, fetele au fost nevoite sa nominalizeze mamele pe care nu si le mai doresc in concurs.

Nominalizarile fetelor au fost urmatoarele:

Alina: doamna Valeria si doamna Lacramioara;
Cristina: doamna Lacramioara si doamna Valeria;
Alexa: doamna Adriana si doamna Valeria;
Diana: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Doamna Valeria, doamna Lacramioara si doamna Adriana au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre aceasta singura protejata a fost doamna Valeria care a iesit si Mama Saptamanii.

Decizia Diana a fost una foarte grea. Ea a trebuit sa elimine una dintre mamele ramase nominalizate, si anume: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Diana a decis sa pastreze in concurs pe doamna Adriana si pe Laurentiu cu conditia ca Laurentiu sa formeze un cuplu cu Alina.

Reactia celor doi a fost neasteptata, Laurentiu a sarit in bratele Dianei sa o pupe si sa-i multumeasca, neasteptandu-se ca ea sa-i pastreze pe mai departe in competitie.

Doamna Lacramioara si Vlad au parasit astfel casa Nora pentru mama 4. Singura care s-a aratat afectata de plecarea acestora a fost Alexa, care a plans pe tot parcursul serii.

In emisiunea de azi dimineata, 21 iunie 2010, Vlad a adus mai multe acuze concurentilor Nora pentru mama 4, dezvaluind lucrurile care l-au deranjat pe parcursul sederii sale in casa.

Ce parere aveti de plecarea doamnei Lacramioara si a lui Vlad din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

59 comentarii la “Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    dora Says:

    Au fost zile cand nu mi-au placut Vlad si Lacramioara dar tinand cont ca mai e f putin pana la final meritau si ei sa fie in tabloul final. Diana e actrita din nastere pt ca e in zodia fecioarei , pt ea nu e greu sa joace teatru e ceva obisnuit ca sa-si atinga scopul. Vlad nu minte , ce spune el am observat pe parcursul competitiei si sincer ne-am saturat sa fim luati de prosti, pe langa faptul ca auzim mai si vedem lucrurile asa cum sunt. Diana nu merita sa castige nici o coada de matura. Cuplul adevarat a fost Vlad si Alina , intre ei au existat sentimente adevarate, pasiune care nu exista in niciun cuplu, ei trebuiau sa castige insa au avut grija ceilalti ca sa ii desparta. Sunt convinsa ca vom auzi de ei numai lucruri bune.

  2. 19
    lacrimioara Says:

    ,,draga “ruxa,ai ceva cu moldovencele?in tara asta cu totii suntem egali,daca ai habar ,marele genii ale tarii au plecat din moldova.

  3. 18
    Roby Says:

    drum bun in viatza “vladutza”:))))))

  4. 17
    denisa Says:

    Asta au meritat Lacramioara si Vlad,mai mult Lacramioara pt k si a eliminat multe persoane care nu trebuia si cel mai mult ma refer la Georgiana.Lacramioara nu trebuia sa o elimine pe ea mai ales k avea un cuplu in casa,nu i-a gresit niciodata aceasta fata si nu i-a raspuns la vreo vorba.Nu merita asa ceva Georgiana.Si pentru asta o felicit pe Diana,asta meritau cei doi,Lacramioara a fost mult prea rea si razbunatoare,iar Vlad un maimutoi care nu a fost in stare sa aibe o relatie cu o fata,nu degeaba i s-a spus Vladutza de catre Veronica,k nu stia sa fie cum trebuie sa fie un barbat.Bafta multa Diana si Vali,voi trebuie sa castigati,eu am sa va votez.

  5. 16
    miha Says:

    huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!bine ca a.ti iesit maimuuuuuteloooooooor:))))ma uit la voi, nu pot sa cred, la cati ai l.ai facut t*rfa ..pe fiutu..esti tu in stare sa comentezi de altii..vezi.ti de tine..si tu cimpanzeu…oribilule..ai fata de distrus, cum te poti comporta ca si un copil cu probleme psihice..de aceea nimeni nu a stat cu tine, nimeni nu a acceptat sa fie pana la sf concursului macar..mi.e greata de voi

  6. 15
    miha Says:

    tot sufletul ca au fost eliminati, muraturile alea 2 de lacramioara si vlad.m.i se face greata cand il vad p ala ..care a incercat cu tot scopul sa faca cuplu de 3 ori..si se pare ca nu a reusit..cu ranjetul ala hidos, are tupeul sa se lege de cel mai frumos cuplu, acela al dianei si al lui valentin, va iubesc ..santeti extraordinari..diana ..ar trebui sa le vorbesti urat, asta merita..vepirele alea.eu urmaresc emisiunea inca de la inceput, primele luni urmaream editia de dim..cea de seara..si uneori chiar si cea de la miezul noptii..nu sant acasa, in rom..si acum vad doar imagini d p site-ul nora pentru mama 4.IMI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA CASTIGE CEI 2, DIANA&VALENTIN..VA DORESC MULTA ..MULTAAA BAFTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

  7. 14
    anonim Says:

    mie imi placea lacramioara vlad in niciun caz vb k o tata tot timpu se baga unde nu-i fierbea oala diana si vali castigatori

  8. 13
    gabriela Says:

    bravo vlad ca ai venit in emisiune si ai spus tot adevaru despre diana care este de o falsitate extraordinara stie bine sa joace teatru sper ca sa piarda diana asta sa o vad cum isi smulge paru din cap nu a-ti vz cum plangea ca putea sa piarda premiul

  9. 12
    geta Says:

    Pai niste parveniti, care au venit pt. afirmare si credeau ca au sa castige, dar prea au crezut ca sunt ca si castigatori ai concursului, pacat ca s-au tot legat de Diana, ori cum ar fi Diana tot este mai buna decat paparuda de Cristina si par*suta de Brenda. Daca as avea asa copii as prefera sa ma inpusc sau sa imi fac harachiri pt. cat de prost i-am crescut, rusie parinti ai acestor fete. RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. 11
    rebecka Says:

    foarte bine !!! trebuia sa iasa mai de mult …. ca persoane mai ironice si nesimtite in vocabular nu am mai vazut pana la ei , vlad e cel mai fals baiat si nu stiu de ce a trebuit sa va i-a atat sa il dati afara ??? tipu ala nu merita nici paznic la ghena de gunoi …..

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free