Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4


doamna lacramioara si vlad 18La Seara Eliminarilor din data de 18 iunie 2010 s-au facut nominalizari de mame. De aceasta data, fetele au fost nevoite sa nominalizeze mamele pe care nu si le mai doresc in concurs.

Nominalizarile fetelor au fost urmatoarele:

Alina: doamna Valeria si doamna Lacramioara;
Cristina: doamna Lacramioara si doamna Valeria;
Alexa: doamna Adriana si doamna Valeria;
Diana: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Doamna Valeria, doamna Lacramioara si doamna Adriana au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre aceasta singura protejata a fost doamna Valeria care a iesit si Mama Saptamanii.

Decizia Diana a fost una foarte grea. Ea a trebuit sa elimine una dintre mamele ramase nominalizate, si anume: doamna Lacramioara si doamna Adriana.

Diana a decis sa pastreze in concurs pe doamna Adriana si pe Laurentiu cu conditia ca Laurentiu sa formeze un cuplu cu Alina.

Reactia celor doi a fost neasteptata, Laurentiu a sarit in bratele Dianei sa o pupe si sa-i multumeasca, neasteptandu-se ca ea sa-i pastreze pe mai departe in competitie.

Doamna Lacramioara si Vlad au parasit astfel casa Nora pentru mama 4. Singura care s-a aratat afectata de plecarea acestora a fost Alexa, care a plans pe tot parcursul serii.

In emisiunea de azi dimineata, 21 iunie 2010, Vlad a adus mai multe acuze concurentilor Nora pentru mama 4, dezvaluind lucrurile care l-au deranjat pe parcursul sederii sale in casa.

Ce parere aveti de plecarea doamnei Lacramioara si a lui Vlad din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

59 comentarii la “Doamna Lacramioara si Vlad au fost eliminati din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    rux Says:

    lacramioara, fata!!! mie imi placi cateodata, dar cand esti atat de vehementa in rautati, esti chiar penibila.
    ai fi o doamna daca ai merge aks , ca acum nu mai ai vreun rost aici. Incearca sa nu te transformi intr-o penibila. Si il tragi si pe fi-tu dupa tine.
    Apropos!!! vali i_a spus lelita atunci cand vlad l-a numit MUT !!! De ce Vlad ar putea spune ceva iar Vali, nu? El chiar s-a referit la modul in care vlad are mereu ceva de spus, la fel k si femile. Dpdv al meu , e normal k vlad sa se comporte asa, pt ca a crescut fara tata, si deci felul tau de a fi i s-a imprimit adand. Dar asta nu e chiar ceva foarte rau. pt ca inseamna ca e bun la comunicare.
    Deci, nu mai fii rea !!!

  2. 29
    Luminita Rus Says:

    In sfarsit au iesit ca deja nu imi mai venea sa ma uit la emisiune de gura lui vlad. este o lelita asa cum a zis vali. diana si vali multa bafta… iti tinem pumnii

  3. 28
    Mirela Says:

    Mie imi place si Lacramioara si Vlad.Si la cite auavut de indurat in casa din cauza invidiei celorlalti,meritau cu siguranta sa fie in finala.Greseala lui Vlad a fost ca s-a luat de Diana si nu era treaba lui ce face Diana.S-au comportat bine tot concursul,si-au vazut de treaba lor.numai la final nu stiu de ce nu si-a vazut in continuare de treaba.Diana a gresit mult cind i-a eliminat si a ales sa ramina Adriana cu Laurentiu,pe motiv ca Laurentiu poate fi cu Alina.Mi-am schimbat parerea buna despre Diana,dar tot sper ca ea sa cistige,decit sa cistige Cristina care nu are caracter deloc.

  4. 27
    nutyka Says:

    LACRAMIOARA TU NU AI TREBA ACASA? DU-TE FEMEIE ! CHIAR NU INTELEGI CA ROLUL VOSTRU S-A INCHEIAT? ASA CUM TU TE-AI TINUT DE CAPUL D-NEI MARIA SI AI ELIMINAT-O, TU SI PRIETENA TA VERONICA,IATA A VENIT SI RANDUL TAU. O MERITAI CATE TI-AU IESIT PE GURITA DE-A LUNGUL CONCURSULUI ……ORICE IN VITA SE PLATESTE . DACA TOT AI SPUS PORECLA DIANEI IN EMISIUNE DE CE NU AI SPUS SI PORECLELE TALE SI ALE ODRASLEI TALE ? TI-AU PLACUT ? ACUM INTELEG CATA DREPTATE AVEA D-NA MARIA ,DANIELA .VERONICA…..

  5. 26
    NICOLETA Says:

    ema draga habar nu ai de istoria romaniei..nu stiu de unde ai scoso pe asta ca banatu-i fruntea..ema draga ai auzit de: STEFAN cel MARE ? NICOLAIE BALCESCU ? ION CREANAGA SI MULTI,MULTI ALTI asa ca lasane EMA CU BANATU SI MAI PUNE MANA PE CARTE

  6. 25
    Sorin Says:

    Pe dreptate Vlad si Lacramioara meritau in finala. Nici nu ma gindeam ca acest baiat nu va lua marele premiu dar pacat de frumusetea lui nu stie sa tina o fata linga el. Alexa, asta din urma era maleabila, cam facea ce i se spunea, nici pe asta nu ai putut mai Vlad s-o faci “sa stea” linga tine? Ei si atunci ce mai vrei mai baiatule?!

  7. 24
    Maia Says:

    BRAVOOOOO!!!!!!! in sfarsit o decizie inteleapta din partea Dianei!!!!! ERA TIMPUL CA CEI 2 PARVENITI FARA SCRUPULE SA FIE ELIMINAT!!!!!!!

  8. 23
    ema Says:

    lacrimioara lasa geniile si nu te mai oftica…BANATU-I FRUNCEA:))

  9. 22
    alexandra Says:

    cei mai strong concurenti meritau finala dar ce sa faci cu diana

  10. 21
    lili Says:

    imi pare rau ca a iesit Lacramioara si cu Vlad meritau si ei sa fie in finala;prea a indurat multe in acest concurs asta e ;sa castige cei mai buni…

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free