Diana si Valentin, un cuplu controversat


cristina si diana 21O mare revolta s-a produs in casa Nora pentru mama 4, odata cu apropierea de Marea Finala.

Concurentii sunt tot mai revoltati si mai nervosi, ajungand la acuze, jigniri si lacrimi pentru miza concursului…MARELE PREMIU.

Diana a fost criticata dur de restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4. Aceasta a fost acuzata de prefacatorie, falsitate si dorinta acerba de a pune mana pe Marele Premiu.

” Vede ca suntem concurenti puternici si incearca sa ne detroneze”, au fost cuvintele Dianei de la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010.

In emisiunea din aceasta seara 21 iunie 2010, Diana s-a aratat foarte suparata pe concurentii care i-au tot adus acuze si jigniri, incercand sa dea in cuplul ei.

“Batalia” s-a dat intre Diana si Cristina, care dupa jigniri continue, au sfarsit plangand.

Intr-un moment de maxima tensiune, Cristina a iesit din emisiune plangand.

Cum comentati “batalia”  data pentru Marele Premiu ?

Articol realizat de Raluca Neagu

100 comentarii la “Diana si Valentin, un cuplu controversat”

Pages: « 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    Soryna Says:

    Diana si Valetin cei mai tari

  2. 69
    Lorena Says:

    Diana esti falsa si plangi la comanda sa-nduiosezi sufletele fanilor tai .
    “Surasul celor care sunt in suferinta este mai dureros decat lacrimile celor care plang .” Dostoievski….Eu nu cred ca Diana se descarca prin plans cum a spus , ci cerseste voturi de la telespectatori , sa n-o bata taticu .

  3. 68
    maria1 Says:

    Sa poti sa crezi cand unii te inseala,
    Sa te ridici cand altii te doboara.
    Sa razi cand sufletul iti plange,
    Si cald tu sa ramai chiar dac-afara ninge.
    Aceasta-i arta de a invinge!

    Succes Diana!

  4. 67
    andrada Says:

    Cristina este o mahalagioaica,ea zice ca spune lucrurilor pe nume,dar spune minciuni la adresa cui nu-i convine,amintiti-va de scandalurile cu d-na lacrimiora si Vlad,impreuna cu brindusa.Tot impreuna cu brindusa face si acum scandalurile,aceasta din urma a venit cu alte planuri de afara, care nu sunt tocmai ortodoxe.rusine cristinei si Brendei ca se comporta ca la usa cortului.Daca au ceva se reprosat Dianei s-o faca intr-un mod civilizat.Dar ce sa asteptam un comportament civilizat fata de Diana , cind nu au un copmortament civilizat nici chiar cu d-na gabriela,plecind din emisiune,trintind si izbind,cronometrind pe ceas minutele pe care gabriela le acorda Dianei etc.Moderatoarea trebuie sa fie impartiala, dar daca este de partea cuiva gabriela este de partea cristinei si se vede de la distanta.Oricum bravo Diana ,o sa cistigi pentru ca noi vazind comportamentul celor din casa inclusiv al gabrielei te vom vota si pe net si pe telefon.

  5. 66
    eli Says:

    diana si vali sinteti cei mai tari din toate punctele de vedere. franta e cu voi si va sustinem orice ar fi. capul sus si nu mai plinge ca nu ai de ce .ai tot ce ii trebuie unei femei in adevaratul sens al cuvintului.bunul simt primeaza la tine iar ceilalti ar trebui sa-si vada gunoiul din ochii lor. cristina este o vulgara de cea mai joasa speta , brindusa o parasuta care a umblat cu toti barbatii din bacau si vine acum sa faca pe fecioara maria si pe cea mai de seama dintre fufe.asa ca nu le da satisfactie viperelor din casa si daca asa trebuie sa calci pecadavre ca sa ajungi in virf atunci calcale si tu ca ai cu ce. bafta si sper sa cistigati va iubesc mult mai ales ca sint ardeleanca de-a voastra din cluj.

  6. 65
    DEEA Says:

    Deci salut totzi fanii mei pe care ii invit la nunta..renunt la familie si la orice pentru fanii meiiiii..=))))) ce penibila e diana asta…

  7. 64
    Raluca Says:

    Diana fii tare Vestu te sustine. Cat despre Cristina. Mai fato…mai uitete la tine ce caracter infect ai. Nu mai zic de aspect. Mai slabeste ca o sa explodezi in rochia de mireasa

  8. 63
    miana bojin Says:

    diana capul sus nu mai pune totul la suflet fetele acestea nun au cei 7 ani de acasa niste mahalagioaice si sa stii ca nu toti oltenii sunt precum cristina chiar as vrea sa ne cunoastem mie numi place sa jignesc cum le place lor te admir fff mult si eu si fiica mea ,ele sunt ofticate pe tine ca esti iubita de public fiindca esti corecta .ele nu stiu cum sa fie in centrul atentiei ca tine in mod placut si atunci se baga si ele cu gura mare sa scoata defectele altora in fata cind ele au mai multe ca tine .BAFTA SA CISTIGATI SI VETI CISTIGA!

  9. 62
    Monica ( Pitesti) Says:

    In emisiunea de azi ( din pacate am vazut f.putin, la sfirsit, asa intr-o pauza), Diana plangea amarnic. Spun ca daca as avea o fata si ar fi in situatia asta, sa fie batjocorita de o oarecare ( perfecta dreptate Nutyka) nu as mai lasa-o in concurs.
    Niciodata n-am vazut asa ceva, la celelalte serii. Reiau ce spunea un comentator: daca nu i se schimba formatul emisiunea va fi vizionata numai de tate.

  10. 61
    ADY Says:

    DIANA SI VALI sunt cuplul cel mai puternic!!!tineti-o tot asa dragi mei!!!!!voi o sa castigati concursul nu VACA de cristina si MUTUL de lucian!!!!VA IUBESC

Pages: « 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free