Diana si Valentin, un cuplu controversat


cristina si diana 21O mare revolta s-a produs in casa Nora pentru mama 4, odata cu apropierea de Marea Finala.

Concurentii sunt tot mai revoltati si mai nervosi, ajungand la acuze, jigniri si lacrimi pentru miza concursului…MARELE PREMIU.

Diana a fost criticata dur de restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4. Aceasta a fost acuzata de prefacatorie, falsitate si dorinta acerba de a pune mana pe Marele Premiu.

” Vede ca suntem concurenti puternici si incearca sa ne detroneze”, au fost cuvintele Dianei de la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010.

In emisiunea din aceasta seara 21 iunie 2010, Diana s-a aratat foarte suparata pe concurentii care i-au tot adus acuze si jigniri, incercand sa dea in cuplul ei.

“Batalia” s-a dat intre Diana si Cristina, care dupa jigniri continue, au sfarsit plangand.

Intr-un moment de maxima tensiune, Cristina a iesit din emisiune plangand.

Cum comentati “batalia”  data pentru Marele Premiu ?

Articol realizat de Raluca Neagu

100 comentarii la “Diana si Valentin, un cuplu controversat”

  1. 1
    elena Says:

    DIANA ESTE FALSA.EA NU-L IUBESTE NICI UN PIC PE VALI SI NICI NU SE POTRIVESC.PE CRISTINA A APUCAT-O MARITATUL DE CURAND.NU DEMULT SPUNEA CA NU SE MARITA IN CASA.UFFFF…BANII VORBESC.

  2. 2
    crys Says:

    ar trebui fiecare sa se gandeasca de ce a intrat in casa pentru bani sau pentru as gasi jumatatea, nici una nu ar trebui sa fie suparata, fiecare are felul sau de a fi, asa ca cristina nu fi orgolioasa asta este Diana si asa a fost de la inceputut competitiei, mi-ar placea sa va casatoriti aman2 si sa impartiti premiul .asa ar fi cel mai bine si sunt sigur ca de ar fi asa ati ramane si prietene….:))

  3. 3
    mirela Says:

    cristina are dreptate..nu o plac deloc p diana..ca doar pana l urma ea e tot un om obisnuit si nu are dece sa se creada o vedeta ca nu e ..ji noi nu suntem fanii…suntem oamenii care vedem ce se intampla…in jur

  4. 4
    fany Says:

    mi-as dori sa cistige diana si vali. ce vrea buboasa de cristina,premiul sa mearga la cosmetica

  5. 5
    fany Says:

    sa castige diana si vali.cristina sa se duca la frumusete pe muchie de cutit cu gorila ei de lucian.luilucian ii trebuie insuratoare?are puta verde.daca era afara se insura la 20 ani?se vede ca o face ptr. premiu.diana si vali va iubesc si va doresc succes sa castigati marele premiu sa moara cristina de oftica.

  6. 6
    sabina.bacau Says:

    cristina nu stiu ce sa mai zic de u…esti invidioasa pe diana k ea are bani…numai asta stii sa zici.nu e vina ei!familia nu ti-o alegi…dar ti-e teama de faptul k ea o sa castige si incepi sa-ti ascuti gherutzele…si brandusa te sustine n-am ce zice…diana numai plange pt ei se bucura knd te vad asa…stiu esti mai sensibila…cat de ironoca poate sa fie cristina…rusine!!!diana te sustin…nu esti falsa deloc…doar k nu iti place sa te bagi in discutii,iar ei cred k esti falsa…valy te iubeste se vede

  7. 7
    ddc18 Says:

    diana nici macar nu a plans…a bocit ca si babele la tzara imprejurul mortului fara lacrimi!!!tot ce mai lipsea era sa se vaite…..

  8. 8
    Monica ( Pitesti) Says:

    E posibil ca cele doua cupluri sa se sfisie intre ele si unul format pe ultimii cinci metri, sa cistige.
    As regreta pentru Diana, falsa, nefalsa, cum este considerata, este cu o clasa deasupra tuturor fetelor. AM sustinut pentru ce, altadata.

  9. 9
    nutyka Says:

    Caracterul ORDINAR al Cristinei o va face sa piarda . Se bate cu pumnul in piept ca este sincera ,dar imaturitatea isi spune cuvint6ul aseara insista ; de cate ori l-am jignit eu pe tatal Dianei ? Eu care sunt mama ti-as raspunde sec Cristina ;tot de atatea ori de cate ai jignit-o ,si ironizat-o tu pe DIANA .Tatal Dianei ,oricum a fost prea bland in exprimare cu cat meritai tu. Nu fata, te strica ci gura spurcata si cu cat insisti sa o denigrezi pe DIANA cu atata inversunare, cu atat ne convingi ca nu meriti premiul .restul sunt vorbe chiar daca vei face tumbe prin emisiune ,nu esti credibila.

  10. 10
    jojo Says:

    ba vere cand o vad asa de pisacioasa pe cristina..moama imi vine sa ii dau in cap cu ceva sa o omor…uaaa balena dr*ceasca….balena ucigasa…casalot ce esti=))=))ba fta eu stiu unde stai…stai intr’un bloc vai de el…in valea rosie in craiova langa piatzaaa:)):))sa castige diana si vali:X:Xsunt cei mai tari nu k alte balene…si brandusa aia cine se crede ma???va zic eu:O MARE PITIPOANCA!!!tu cristina ai luat un baiat de nota 10 si doamna paula o femeie de nota 10 si te;ai gasit tu balena ucigasa,vaca,sa te bagi intre ei si app mai uita’te in oglinda si dupa aia sa o faci pe diana urata sau nesimntita…te crezi stapana p””:)):))hai diana hai diana sa fii fericita…numai asculta ce zic altii:*:*

  11. 11
    Iuliana Says:

    Imi place foarte mult de Diana, de Vali nu stiu ce sa spun….. recunosc ca i-am sustinut mereu datorita Dianei, nu stiu daca se potrivesc, habar nu am, dar am cateodata impresia ca Diana merita mai mult ( si cred ca si parintii ei gandesc la fel).
    M-am uitat zilele acestea la emisiune si am ramas uimita de rautatea celor din casa, in special a Cristinei. Ele incearca sa scoata in evidenta ,,falsitatea,, Dianei, dar de acasa se vede rautatea si invidia lor. Sunt invidioase si rele, de aceea Crisitina nu merita marele premiu.

  12. 12
    nykol Says:

    Hai sa fim seriosi diana asta plange la comanda in seara eliminarii pana nu a zs Gabriela Diana cf plangi gata a inceput sa lase capu jos si sa se straduiasca sa pise ochii teatru dasta ieftin poate sa-l faca si un copil mik e falsa de rupe pamantu cred ca baga tacsu bani in c.. ei sa iasa nora sapt cand o auzi “Fanii mei”mare vedeta se crede vai vai vai de steaua ei

  13. 13
    iuli Says:

    cine sunt ceilalti sa judece iubirea dianei si a lui valentin? fiecare are felul lui de a iubi

  14. 14
    coca Says:

    Cristina a intrat in casa nu sa-si găsească jumătatea, doar pentru marele premiu. Ieri a jucat un teatru ieftin la mintea ei. Se vede clar ca o invidiază pe Diana. Eu ma întreb ce au de învățat tinerii din aceasta emisiune? doar minciuna, prefacatorie, invidie, bârfa. Asta este Cristina.
    Diana nu intra in jocul lui Brindusa, Cristina, Alina. Se comporta Cristina si Brindusa ca niste tate de la poarta care birfesc pe toti care trec prin fata bancii lor.
    Imi pare rau ca nu a-i votat pe D-na Paula sa iasa din casa.
    Te rog ai grije de tine Vali si D-na Valeria.
    Ardealul este fruntea.

  15. 15
    axe Says:

    criatina de la inceputul concursului o jicneste pe diana intr-un mod foarte urat. nimeni nu a mai fost jicnit asa k diana. as vrea sa castige diana doar k sa se oftice cristina.

  16. 16
    ruxa Says:

    cristina… saracuta…are creierul cat nuca , si este si ala stricat.
    nu prea ai ce sa ii faci. E asa de prostuta incat nu ma mai mir de iesirile ei de om frustrat.
    eu cred cu tarie ca diana o sa castige.

  17. 17
    ruxa Says:

    adevarat ca nici diana nu este desavarsita, dar macar are potential. Cristina …este inodora , insipida. NULA. Daca te uiti putin la ea iti dai seama dupa fatza ca e saraca cu duhul. Si hai sa fim seriosi: chiar are fatza de dos!!! K sa fim complet sinceri, se potriveste cu lucian. si el e vai de el…Dar macar el nu e complet maturizat. mai are timp. Ea, nu!!!

  18. 18
    Francisc Says:

    Concurentii care o acuza pe Diana de falsitate au dreptate. Nu sunt nici de partea celorlalti, dar, in aceasta privinta, au dreptate. Naiv sa fii (sau la fel de fals ca ea), ca sa nu-ti dai seama ca Diana este o mare prefacuta, este de o mandrie aproape bolnava. Este ahtiata sa fie considerata cea mai buna, frumoasa, desteapta dintre toti. Asa a fost invatata de acasa. Se vede ca atunci cand este filmata in prim plan este in extaz de fericire. Ea nu este obisnuita sa fie niciodata pe locul II. Ea vrea sa fie intotdeauna pe locul I. Sunt convins ca si-a atras ostilitatea celor din casa din cauza laudaroseniei. S-a laudat inca de la inceputul concursului cu banii pe care ii are familia ei, cu facultatea pe care o are, cu functia de director la o firma a familiei. Mi s-a parut de o nesimtire fara limite atunci cand s-a suparat pe Dna Maria ca nu i-a cumparat si ei un parfum de 250 RON, in conditiile in care Dna Maria nu si-a cumparat nimic pentru ea si din toti banii a cumparat cadouri pentru toti ceilalti.
    Este enervant la ea aerul permanent de superioritate fata de toti ceilalti.
    Este enervanta linguseala de care da dovada fata de Gabriela. Imi aduc aminte cand, la inceputul emisiunii, raspunzandu-i la o intrebare ii spunea Gabrielei: “Frumoasa prezentatoare, …”
    Chiar si faptul ca pe admiratorii ei ii numeste fani, ca si cum ea ar fi o vedeta este enervant. Iar in privinta fanilor, parerea mea este ca tatal ei si banii lui constituie majoritatea fanilor.
    In privinta cuplului pe care il formeaza cu Vali nu mi se pare deloc ca s-ar potrivi. De multe ori vede si ea ca nu se potriveste, dar, in mandria ei, nu mai vrea sa dea inapoi si vrea cu incapatanare sa ramana in acest cuplu cu Vali. Dar, dupa terminarea concursului si dupa casatorie, vor incepe problemele ei cu Vali.
    Vali este un om ascuns, parsiv, afemeiat, ii place bautura, s-a vazut ca are si tendinte spre violenta. Vali nu este omul care sa-i fie fidel Dianei. Apoi Diana, in timp, va fi foarte deranjata de faptul ca el nu are facultate. Tatal ei nu se va impaca deloc cu faptul ca unul ca Vali va fi ginerele lui.
    Deci, incapatanarea din mandrie a Dianei ii va aduce acesteia numai probleme in viitor.

  19. 19
    mirela Says:

    as vrea sa castige Diana ,deoarece vreau sa vad cum se revolta Cristina k o vad k tot bate apropoul pe subiectul marele premiu

  20. 20
    aDINA Says:

    DIANA SA CASTIGE IN CIUDA TUTUROR . CEILALTI SUNT FALSI NU EA , IN SPECIAL CRISTINA CARE E O MARE NESIMTITA

  21. 21
    aDINA Says:

    HELLO DA CRISTINA CUM SE COMPORTA CU LUCIAN , CA SI CU UN CAINE SI ACUM IL IUBESTE DE NU MAI POATE FI-TI SERIOSI CRISTINA JOACA TEATRUUUU

  22. 22
    geta Says:

    In primul rand nu sunt chiar un fan infocat al Dianei, dar pana la urma zic eu ca diana este cel mai bine crescuta si respectoasa din tot concursul si pana la urma asta conteaza, la restul (Cristina IN MOD SPECIAL) SE VEDE RAUTATEA SI INVIDIA . da intradevar tatal Dianei nu a procedat bine ca a tot intrat in emisie ca sa isi apere fata, zic eu ca trebuia o data si bine, pai Cristina se erijeaza in mare aparator al d-nei Paula, dar sa nu uitam ca “mamaliga” de lucian nu zice nimic si cat de urat sa purtat cu mama lui tot pt. obraznica si inculta de Cristina. Apai acum au mai aduso si pe “par*suta” de brenda, care se crede “Mafalda”, dar ii proasta si se crede “buricul pamantului”, dar vb. proverbului c”cine se aseamana se aduna” (Cristina si Brenda) sa nu uitam cum s-au certat ca la usa cortului (ca niste tiganci) pt. Ionut.

  23. 23
    anonim Says:

    Mare dreptate ai Francisc…Diana nu se potriveste cu Vali.Diana e o ft kt de kt frumoasa,iar Vali e urat cu draci,nu stiu ce a vazut ea la el.Oricum dak se vor casatori casnicia lor nu va rezista,Diana lasa dracu mandria asta,esti o prefacuta,knd te lauda telespectatori radiezi de fericire,iti creste inima,da knd te critik faci o fata…invata sa accepti k nu toata lumea te place si ce te crezi o diva de numesti telespectatorii kre te voteaza”fani”…te voteaza ptr k sunt prea orbi sa vada k esti o PREFACUTA KRE VREA CU ORICE PRET SA KSTIGE CONCURSUL

  24. 24
    gabriela Says:

    esti varza diana ce plangeai sa iti era frica ca pierzi premiul ca daca era vorba numai de casatorie nu plangeai asa puteai sa te casatoresti si afara nici pe cristina nu o suport da de tine imi este scarba cand te vad asa ligusitoare si fc pe mata blanda daca erai asa educata cum te dai cu ceilalti ca sa cazi bine nu te purtai asa cu vali prostu dr*cului paharu cu apa in fata si altele esti o taranca imputita si asta ramai nu ai vz cum aratai la inceputul emisiuni acuma te-ai mai cizelat si tu

  25. 25
    MARIUS Says:

    mie ami place de diana si vali nu se uita cristina la ia ce fata are fata de dos stiu un mare secret al cristinei dar am sa il spun de fata

  26. 26
    anonim Says:

    diana si valy se potrivesc de minune si o sa castige marele premiu bravo diana oftikai pe toti k sunt invidiosi si au si de ce pt k esti super tare pe cristina nu o suport deloc e cea mai nesimtita fiinta de pe planeta zici k a fost educata la cocina de porici si crescuta in padure nu se potriveste deloc q lucian si se vede k vrea marele premiu rusine la toti cei care o critica pe diana

  27. 27
    Sonia Says:

    Diana si Vali nu este un cuplu contrroversat. Asa le place sa-l scoata in fata producatorilor si moderatoarei emisiunii, care mi se pare pe buna dreptate ca a cantat in struna vulgarei Cristina, Brindusei venita cu aere de moironosita, macar daca ar avea vreo pregatire, umbla de colo-colo.
    Succes Diana si Vali, sunteti cei mai buni!

  28. 28
    affection Says:

    DIANA ESTI O PREFACUTA SI NU A IMPRESIONAT PE NIMENI LA FINALA SAPT CAND AI INCEPUT SA PLANG CA VAI RAMAI SINGURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DC AI DATO PE LACRAMIOARA AFARA CA ITI FACEA ZILE GRELE SI STIAI CA TE ATACA SAU CA AI VRUT BANII EI??!!!!!!!!!!!!!!!
    ORICUM AI SCAZUT IN OCHII “FANILOR” TAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SI MIE MI-AI PLACUT DAR ACUM ESTI O PREFACUTA!!

  29. 29
    denisa Says:

    Diana si Vali vor castiga marele premiu,ei il merita.Cristina nu merita nimic pt k nu a stiut cum sa vorbeasca in tot concursul asta,ea este foarte invidioasa pe Diana,se vede clar,are mult prea multa rautate in suflet si este si o mahalagioaica.Nu a stiut sa respecte pe cei de langa ea si nici nu a stiut sa se faca respectata.Cred k doamna Paula mai avea dreptate cate o data.L-a imbrobodit atat de tare pe Lucian incat sa o supere atat de mult pe doamna Paula si sa spuna numai prostii.Brandusa nu are ce sa caute in casa si nici nu avea ce sa caute,ea a venit in casa cu scopul de a o scoate pe Diana din joc si sa spuna numai rautati.A acceptat sa foloseasca jokerul in scopul ei pt k i-a fost frica k va iesi Diana pe primul loc si k ii va revenii ei jokerul,doar a si spus k nu vrea sa il dea la oricine din casa.Brandusa trebuie eliminata saptamana asta,nu are ce cauta acolo in casa.Eu sper din suflet sa castige Diana si Vali marele premiu.Multa bafta.

  30. 30
    anonim Says:

    cristina mama ce revoltata pot fi……mai bine vede ti de cuplu tau si nu mai comenta la adresa dianei ca sa te nasti inc o data si ca ia nu vei fiii

  31. 31
    Dayanaraa:-x Says:

    Am intrat pe forumul nora pentru mama si acolo sunt foarte multe comentarii..si cele mai multe persoane o sustin pe Diana:d..si Alexa are foarte multe voturi. Oricum..succes Dia si Vali:-x

  32. 32
    Andra Says:

    Cristina este o mincionoasa , vrea doar banii ! Diana capul sus si mergi inainte , nu asculta ce spune nesimtita aia de Cristina si Brandusa. Iar Lucian este un fraier pt ca tine ft mult la Cristina si ea o sa-i dea cu flit deoarece sta numai pt bani ! Si a avut dreptate tatal Dianei despre ce a spus despre Cristina ! Succes Diana ! Lumea te iubeste :* :)

  33. 33
    koka Says:

    pentru parintii dianei………….,ati crescut si educat o fata asa cum trebuie,are cei 7 ani de acasa si acest lucru conteaza foarte mult in momentul cind iese in lume…………..fiti mindri de ea si incurajati-o ori de cite ori aveti ocazia sa intrati in direct are nevoie de incurajari de la dumneavoastra acum in ultima suta de metri.eu am sa o sustin impreuna cu prietenii mei.va rog sa ii transmiteti ca eu am sa o sustin si sa aiba incredere in ea si in vali,tare mult mi-as dori sa cistige ea impreuna cu vali marele premiu si sa o vad mireasa la sfirsit.diana ,vali,si doamna vali;multa baftaaaaaaaaa.de la constanta va sustinem.

  34. 34
    maria Says:

    diana draga mea esti ce a mai inteleapta,se vede ca ai cei 7 ani dee acasa si se vede ca esti o ardeleanca adev ,te rog nu m ai ai mult ,vreu s a fi puternica si nu o m ai baga in seama pe falsa de cristina ,pacat de copilul d oamnei paula ce isi ia pe cap ,e o prefacuta si o ratata ,nu m ai poate de nervi ,se vede ca nu a iesit nora saptaminidess ,i a instiga pe toti inpotriva voastra ,vali ai grija de diana si sustineo ,si d oamna valeria la fel v a pupp ,capul sus,sinteti cei m ai buni .

  35. 35
    alexandra Says:

    hai cristina si lucin

  36. 36
    ana Says:

    DIANA sunt multi cei care te sustin. esti o fata cu mult bun simt (rar asemeni tie), nu esti certareata, nu jignesti, felicitari pentru buna crestere!!! cristina, chiar daca o fi de la oras, zici ca-i crescuta intr-un cort, o mahalagioaica, o tata, o imfatuata, are langa ea un om(lucian) de paie, un pres pe care poate calca la orice ora!!! succes DIANA si VALI!!!

  37. 37
    Mih Says:

    trebuie sa judecam non-verbalul…pt ca numai asa ne putem da seama care dintre Cristina si Diana merita sa ajunga in finala. Sincer… eu mizez pe Diana tocmai pt ca are argumentatie pt orice fara sa jigneasca…a dat dovada de mult bun simt si nu a cazut niciodata in dizgratie ca Cristina care este fff vulgara si desi tupeul se cauta in zilele astea, Cristina nu prea este usa de biserica, nu stie sa vb cu dna Paula si creaza mereu certuri. Ganditi-va dragele mele ce s-a intamplat de ex. in Antalya, cum o stramba pe dna Paula…cat tupeu in fata unei dne cu asa varsta. Faceti ce vreti dar DIANA este cea mai tare!!!

  38. 38
    ILIE SIMONA Says:

    DIANA si VALI sunteti cei mai tari.nu t mai supara atat din cauza celor din casa.se vede cu ochiul liber k st ffffff invidiosi pe relatia voastra si k vor cu orice scop sa va desparta.dar voi sunteti puternici si veti trece peste toate acestea.DRAGOSTEA INVINGE INTOTDEAUNA!!!Sper din tot sufletul sa CASTGATI.VA PUP

  39. 39
    nadia Says:

    Mare dreptate ai Francisc.Sunt de aceeasi parere cu tine.

  40. 40
    maria Says:

    Idem Francisc*

  41. 41
    dany Says:

    cris sa vedea pana la urma cine
    va castiga succespwp

  42. 42
    dany Says:

    diana a inceput sa miroase ca nora saptamani@

  43. 43
    Mady Says:

    Invidia este cea care domneste in casa Nora pentru mama,se vede cu adevarat cine isi doreste cu adevarat sa castige marele premiu de la sf competitiei ! Fix acele persoane care tot o incoltesc pe Diana cu diverse neintelegeri care nu o lasa in pace tocmai pentru a iesi urat in fata telespectatorilor ! Inca nu s-au saturat de atata invidie ,toate pentru ca Diana este intr-adevar frumoasa ,pentru ca ea a castigat acel concurs de miss,acea excursie in istanbul si mai ales si subliniez aici ..pentru ca este nora saptamanii ! ACum si soacra ei Doamna Valeria! Ei sunt pe cale sa castige aceasta competitie si pe buna dreptate,merita cu adevarat !Au un cuplu solid ! Varsta lor nu mai este cea a copilariei cum este cea a Cristinei si a lui Lucian ,nu insinuez ca ei doi nu formeaza un cuplu solid insa ei doi cu siguranta mai au multe de invatat de la viata..in special Crsitina pentru invidia de care da dovada in fata Dianei nU stie cum sa o mai vorbesca de rau ce sa ii mai spuna ! TOate astea pentru ca este pe locul 2 ! Ea sa inteleaga ca nimeni nu o va vota pe locul 1…..Sunt convinsa de asta ! Te sustin DIana, Doamna Valeria si Valentin! VOI meritati sa castigati !

  44. 44
    Sorin Says:

    Sustinatori ai aceste ardelence minunata, nu lasati fata sa fie terfelita de mahalagioacele ramase in concurs sustinute de pampalai si soacre jandarm.

  45. 45
    nutyka Says:

    DIANA CAPUL SUS! S-A INGROSAT CEATA HIENELOR DAR AI PUTERE SI REZISTA ASA CUM ZICEA CINEVA IERI CU CAT ARUNCA EI CU PIETRE IN TINE CU ATAT ESTI MAI IUBITA DE NOI .CRISTINA DACA VREA O CASA EVENTUAL FARA SOACRA SI SOT SA MEARGA LA O EMISIUNE DE CARITATE .

  46. 46
    angy Says:

    diana fii tare cristina nu are dupa ce bea apa si vrea premiu face ce face si se ia de diana sa isi vada de mutul ei

  47. 47
    angy Says:

    DIANA FII TARE CRISTINA SA-SI VADA DE MUTUL EI SI DE FALSA BRENDA CA NU STIE SA LEGE DOUA VORBE LACRAMIOARA SI VLAD LA CE MAI VIN IN EMISUNIE ATOTI CARE AU FOST ELIMINATI SI-AU VAZUT DE VIATA LOR SA NE LASE CA NU-I MAI SUPORT MULT SUCCES DIANA VALI SI DOAMNA VALERIA

  48. 48
    sabina.bacau Says:

    diana capu sus noi te votam

  49. 49
    elenida Says:

    Nu mor dupa Diana, dar are bun simt, ceea ce nu e o virtute in concursul asta. A “spune lucrurilor pe nume” cum zic fetitele astea impertinente este de fapt tupeu, obraznicie, lipsa de educatie, diplomatie etc., nicidecum o calitate. In viata nu trebuie sa spui mereu ce iti trece prin cap. Contrar am fi o societate neevoluata, cu personaje asociale. De aceea au aparut morala, legea etc…. dar in club si in textul manelelor nu se spune asta, din pacate.

  50. 50
    monica (pitesti Says:

    Cu exceptia userului Dany, toate fetele de pe aceasta pagina(5) sunt de parte Dianei.
    Dragele mele, eu am constatat ca nu cultura si moralitatea primeaza in acest concurs. Cu cit esti mai tata, manelista, cum bine va exprimati, vulgara si altele, cum bine s-a vazut, cu atit esti mai bine vazuta.
    Inrtreb si eu ca omul nedumerit: care parinte si-ar fi lasat copilul atit de terfelit de o mucoasa, care la venirea in concurs se lauda ca nu stie tata-sau din ce pat a plecat ea, poate de aceea intervine tatal Dianei. Sa fi avut o fata si sa-i fi facut cineva atita bataie de joc ca Dianei, sa ma ierte Dumnezeu nu stiu de ce as fi fost in stare. Repet m-a ingrozit cit a suportat fata asta! Tocmai de aceea, chiar daca nu eram o, hai sa zic fana inraita de la inceput, ii dau dreptate, o sustin si o votez.

  51. 51
    VIORICA Says:

    DIANA CAPUL SUS NOI TE SUSTINEM SPANIA E CU TINE SUCCES SPER SA CASTIGATII VOI SI EU VA VOTEZ CA MERITATII SI SPER CO DATA SA NE CUNOASTEM

  52. 52
    nutyka Says:

    Da MONICA (PITESTI) AI MARE DREPTATE ; CARE PARINTE NU AR FI SARIT IN APARAREA COPILULUI ATUNCI CIND AR FI FOST BATJOCORIT SI IRONIZAT DE O OARECARE SI FARA UN MOTIV PLAUZIBIL ? DAR CARACTERUL CRISTINEI S-A VAZUT .IN PRIMUL RAND INSATABILA IN RELATII ;,ACUM ERA CU IONUT APOI LAURENTIU ,CAMERAMANUL POSTULUI ,CA MAI APOI SA SE INDRAGOSTEASCA SUBIT DE LUCIAN RELATIA SA CU D-NA PAULA CE SA MAI VORBIM …..CAT A INGHITIT BIATA FEMEIE VAI DE CAPUL EI.. RELATIILE CU CEILALTI BA II INJURA BA SE PUPA BOT IN BOT CU EI SI ACUM VINE SA-MI SPUNA ”IL IUBESC PE LUCIAN SINCER, O ACCEPT PE SOACRA (DAR POATE MA SCAPATI DE EA.) LA TOANELE CARE LE ARE IL V-A LASA PE LUCI CU BUZA .SI MAI UMFLATA

  53. 53
    giani Says:

    Asa-zisa batalie trebuie purtata intr-un mod civilizat nu ca la usa cortului, asa cum fac Cristina si Brandusa. O admir f mult pe Diana. Imi pare rau de Alexa ca a plecat Vlad si ca a ramas fara cuplu, deoarece ar fi meritat si ei sa castige.
    Acum sincer doresc multa bafta Dianei si lui Vali.

  54. 54
    andu Says:

    buah astia kre o jigniti pe Diana vedeti-va de fundul vostru , si dak tot criticati , javrelor , criticati si voi in mod placut nu sa raneask sentimentele oamenilor , vai de capul vostru , nu aveti delok cei 7 ani de acasa , nesimntiitilor, dak va jignesk si pe voi in halul asta , nu v-ar conveni ,VREI RESPECT CASTIGA-L , asa k lasa-ti ciocul ala mai incet si nu mai injuratii conc , mi-nchipui k sunteti mucosi de 15-19 ani , kre abia stiti sa miscati un ac , o sa vedeti voi pe parcursul vietii k nu e usor sa primiti jigniri , nesimntiitilor…

  55. 55
    NICOLETA Says:

    ba andu mucos esti tu ca eu am 40 asa ca lasane cu diana ta care se intinde in wc cu toti betivii..ce fel de fata ie asta? nu zicea ia ca are o educatie buna?javra e diana cu tatasu ca isi permita sa jicnesca la greu,,,pe d-na lacramioara a jicnit-o, pe cristina la fel dar la fata lui nu se mai uita ?

  56. 56
    Lore Says:

    cristina si lucian capul sus …. si dak nu castigati marele premiu nu va ganditi la asta deoarece stim ca fetele de musama)(diana valy si valerya) sunt niste…. vreau sa dea bn pe sticala te besk cristinaaaaaaaaa te sustinem

  57. 57
    skarlett Says:

    CRISTINA FATA ESTI JALNICA TE PRIVESC ACUM SI PUR SI SIMPLU AMI E SCARBA DE TINE DE COMPORTAMENTUL TAU DIANA A PROCEDAT CORECT CU INTERVIUL LA CUMPARATURI ARDELEAN NESIMTIT EU NU AM VAZUT RUSINEEEEEEEEE CRISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  58. 58
    malina Says:

    Draga cristina esti o fata foarte prefacuta si rea sa sti ca u nu vey castiga concursul ,dyana si vali al va lua pentru ca sunt niste persoane frumoase si sincere u esti o fata proasta teai prins mumie!!!!

  59. 59
    nikos Says:

    PANA ACUM ERAM DE PARTEA CRISTINEI DAR DE LA EMISIUNEA DE LUNI AM VAZUT CA TOTI AU INCEPUT SA-SI ARATE ADEVARATA FATA.TOT ACUZA PE DIANA SI VALI CA SUNT FALSI EU CRED CA DE FAPT EI SUNT MAI MULT DECAT FALSI .RAUTATEA ,INVIDIA CLOCOTESTE IN SUFLETUL LOR .SUSTIN PE DIANA SI VALI DIN SUFLET DORESC SA CASTIGE.RESTU…..RUSINEEEEEE

  60. 60
    alina86 Says:

    diana nu mai baga in seama vorbele spuse de cristina si brandusa ele vor ca tu s te desparti de vali ca sa ia cristina premiul probabil s-au vb s ii dea si brandusei ceva banuti din premiul lor ca sa o sustina pt ca stia ca brandusa stie s dea in concurenti,dar voi fiti tari si fii alaturi de vali mai mult ca oricand ca sa nu le dai apa la moara.stati linistiti si astpetati ziua cea mare pt ca sunt nsigura ca voi veti castiga spre nemultumirea celorlalti.nu mai plange diana!!!!esti o frumoasa si imi place foarte mult de tine .dk vezi acest comentariu cand iesi din casa tr un email cu id-ul tau de mess.pooop diana!!

  61. 61
    ADY Says:

    DIANA SI VALI sunt cuplul cel mai puternic!!!tineti-o tot asa dragi mei!!!!!voi o sa castigati concursul nu VACA de cristina si MUTUL de lucian!!!!VA IUBESC

  62. 62
    Monica ( Pitesti) Says:

    In emisiunea de azi ( din pacate am vazut f.putin, la sfirsit, asa intr-o pauza), Diana plangea amarnic. Spun ca daca as avea o fata si ar fi in situatia asta, sa fie batjocorita de o oarecare ( perfecta dreptate Nutyka) nu as mai lasa-o in concurs.
    Niciodata n-am vazut asa ceva, la celelalte serii. Reiau ce spunea un comentator: daca nu i se schimba formatul emisiunea va fi vizionata numai de tate.

  63. 63
    miana bojin Says:

    diana capul sus nu mai pune totul la suflet fetele acestea nun au cei 7 ani de acasa niste mahalagioaice si sa stii ca nu toti oltenii sunt precum cristina chiar as vrea sa ne cunoastem mie numi place sa jignesc cum le place lor te admir fff mult si eu si fiica mea ,ele sunt ofticate pe tine ca esti iubita de public fiindca esti corecta .ele nu stiu cum sa fie in centrul atentiei ca tine in mod placut si atunci se baga si ele cu gura mare sa scoata defectele altora in fata cind ele au mai multe ca tine .BAFTA SA CISTIGATI SI VETI CISTIGA!

  64. 64
    Raluca Says:

    Diana fii tare Vestu te sustine. Cat despre Cristina. Mai fato…mai uitete la tine ce caracter infect ai. Nu mai zic de aspect. Mai slabeste ca o sa explodezi in rochia de mireasa

  65. 65
    DEEA Says:

    Deci salut totzi fanii mei pe care ii invit la nunta..renunt la familie si la orice pentru fanii meiiiii..=))))) ce penibila e diana asta…

  66. 66
    eli Says:

    diana si vali sinteti cei mai tari din toate punctele de vedere. franta e cu voi si va sustinem orice ar fi. capul sus si nu mai plinge ca nu ai de ce .ai tot ce ii trebuie unei femei in adevaratul sens al cuvintului.bunul simt primeaza la tine iar ceilalti ar trebui sa-si vada gunoiul din ochii lor. cristina este o vulgara de cea mai joasa speta , brindusa o parasuta care a umblat cu toti barbatii din bacau si vine acum sa faca pe fecioara maria si pe cea mai de seama dintre fufe.asa ca nu le da satisfactie viperelor din casa si daca asa trebuie sa calci pecadavre ca sa ajungi in virf atunci calcale si tu ca ai cu ce. bafta si sper sa cistigati va iubesc mult mai ales ca sint ardeleanca de-a voastra din cluj.

  67. 67
    andrada Says:

    Cristina este o mahalagioaica,ea zice ca spune lucrurilor pe nume,dar spune minciuni la adresa cui nu-i convine,amintiti-va de scandalurile cu d-na lacrimiora si Vlad,impreuna cu brindusa.Tot impreuna cu brindusa face si acum scandalurile,aceasta din urma a venit cu alte planuri de afara, care nu sunt tocmai ortodoxe.rusine cristinei si Brendei ca se comporta ca la usa cortului.Daca au ceva se reprosat Dianei s-o faca intr-un mod civilizat.Dar ce sa asteptam un comportament civilizat fata de Diana , cind nu au un copmortament civilizat nici chiar cu d-na gabriela,plecind din emisiune,trintind si izbind,cronometrind pe ceas minutele pe care gabriela le acorda Dianei etc.Moderatoarea trebuie sa fie impartiala, dar daca este de partea cuiva gabriela este de partea cristinei si se vede de la distanta.Oricum bravo Diana ,o sa cistigi pentru ca noi vazind comportamentul celor din casa inclusiv al gabrielei te vom vota si pe net si pe telefon.

  68. 68
    maria1 Says:

    Sa poti sa crezi cand unii te inseala,
    Sa te ridici cand altii te doboara.
    Sa razi cand sufletul iti plange,
    Si cald tu sa ramai chiar dac-afara ninge.
    Aceasta-i arta de a invinge!

    Succes Diana!

  69. 69
    Lorena Says:

    Diana esti falsa si plangi la comanda sa-nduiosezi sufletele fanilor tai .
    “Surasul celor care sunt in suferinta este mai dureros decat lacrimile celor care plang .” Dostoievski….Eu nu cred ca Diana se descarca prin plans cum a spus , ci cerseste voturi de la telespectatori , sa n-o bata taticu .

  70. 70
    Soryna Says:

    Diana si Valetin cei mai tari

  71. 71
    ELENA Says:

    DIANA ESTE O PREFACUTA …O FALSA… PLINGE ASA NUMAI CA SO INJOSEASCS PE CRISTINA ….E O PREFACUTA

  72. 72
    geany Says:

    daca plangi atunci cand iti vine ,nu inseamna ca esti falsa!uite ca si eu plang destul de usor,si plang de multe ori cand vad stirile de la tv,asta inseamna ca ma vad camerele si trebuie sa dau bine? sunt unele persoane mai emotive ,mai sensibile si se manifesta in felul acesta! dar e mai bine ca atunci cand avem o problema sa ne certam ca la usa cortului si sa aruncam vulgaritati?se vede ca tu Lorena faci parte din tanara generatie ,in care majoritatea tinerilo sunt needucati si cu un comportament care lasa de dorit,din pacate!

  73. 73
    GINA Says:

    DIANA SI VALI TINETIO TOT ASA NOI TELESPECTATORI TE VOM SUSTINE MAREU !!!!!!!! BAFTA..

  74. 74
    mary Says:

    bafta diana si capul sus invidia ii mare fac orice sa te calce-n picioare nu te da batuta draga mea fii tare succes si iti dau un sfat:”NU MAI BAGA IN SEAMA TOATE SCURSURILE DA-LE IGNOR!”

  75. 75
    miha Says:

    ve.ti vedea cine va castiga, cuplul cel mai puternic, VALY&DIANA, va sustinem, abia asteptam sa va vedem mire si mireasa.santeti extraordinari.pupici!!!!
    speram ca din sezonul 5, nora pentru mama, sa selectati concurenti, mult mai maturi, cred ca nora pt mama 2 , din punctul meu de vedere a fost cel mai reusit.
    multumim intregii echipe kanal d :)

  76. 76
    Lorena Says:

    Cristina e incendiara ,ea spune lucrurilor pe nume si n-o uraste pe Diana ci,fatarnicia,vorba goala si rautatea ei.

  77. 77
    Lorena Says:

    Cristina e incendiara , ea spune lucrurilor pe nume si n-o uraste pe Diana ci, fatarnicia, vorba goala si rautatea ei.

  78. 78
    Monica ( Pitesti) Says:

    Falsa, penibila, asa cum o considera unii, Diana este si a fost fata care a atras publicul alaturi de Veronica. Este desteapta, frumusica, de familie, cu educatie si multe altele. Cine vede in aceasta fata falsitate si alte timpenii, inseamna ca traieste si cunoaste acest sentiment. Ar fi falsa daca ar ride la rautacismele sa nu zic mai rau ale celor din jur, daca i-ar pupa, daca ar linge unde a …scuipat. ca ierti, nu e falsitate, e crestinism, omenie, ea nu stie sa se certe, sa arunce cu vorbe murdare, sa-si bage mina in fund si s-o duca la gura, sa ofere baietilor cin concurs ceea ce a oferit alta…

  79. 79
    adeluna Says:

    CRISTINA ARE CEA MAI MARE DREPTATE,IAR DIANA NU JOACA DECAT REATRU EA NU MERITA SA CASTIGE MARELE PREMIU

  80. 80
    pisy Says:

    hai cristina esti tare meriti sa castigi doar nu va castiga falsa de diana sunteti un cuplu foarte reusit nu avati falsitate ca si cum au diana si vali nu va dati batuti

  81. 81
    adina Says:

    diana si vali va sustin imi place de voi si meritati sa castigati premiul cel mare
    cristina e o fata rea si se cearta cu diana si vali gandind ca va castiga ea marele premiu…

  82. 82
    lacramioara Says:

    buna sunteti un cuplu ce merita sa castigati:X
    va iubesc si multa bafta :) astept sa ma chemati la nunta voastra :d vam pupat si mult noroc

  83. 83
    crocodilul Says:

    NICOLETA Says:
    June 24th, 2010 at 07:59
    nicoleta din cite vad esti la fel de mare par*suta ca si cristina si brindusa par*suto du te si te arunca de pe bloc esti praf

    “ba andu mucos esti tu ca eu am 40 asa ca lasane cu diana ta care se intinde in wc cu toti betivii..ce fel de fata ie asta? nu zicea ia ca are o educatie buna?javra e diana cu tatasu ca isi permita sa jicnesca la greu,,,pe d-na lacramioara a jicnit-o, pe cristina la fel dar la fata lui nu se mai uita ?”

  84. 84
    Maia Says:

    Diana ESTE cea mai mare IPOCRITA, adica prefacuta pe intelesul tuturor!!!!! Face pe VICTIMA de cand a intrat in concurs…la inceput se lauda cu AVEREA tatalui doar , doar o cere-o cineva de nevasta,ca mai apoi sa faca pe victima , adica vezi doamne ce invidiata e ea!!!!…si iata ca l-a pescuit pe Valentin, dar mai ales pe Valeria … la fel de prefacuta ca Diana, care a venit aici sa-si insoare feciorul cam batraior si care o cam trage la masea, cu o partida buna de pe urma careia sa traga si ea foloase.
    Numai ca Valentin, s-a simtit mai mult atras de Lacramioara decat de Diana si de aceea dupa nunta, alesul cuplu( diana/valentin), de majoritatea fraierilor care dau mesaje de sustinere, se vor DESPARTIIII!!!! Nu le dau lui Diana si valentin mai mult de 6 luni de casatorie!!!!!…Cu siguranta Valentin o va cauta pe Lacramiora fie si numai pentru o noapte!…hi, hi,hi….ca doar Lacramioara la asa ceva e FOARTE PRICEPUTA!!!!Asa ca FRAIERILOR , din ciclul sa-i PROSTIM pe PROSTI, votati in continuare IPOCRIZIA si PREFECATORIA adica pe Diana si Vali.

  85. 85
    Bianca Says:

    Va inselati Diana este o fata cu o educatie extraordinara pe cand Cristina nu are nici cei 7 ani de acasa .Cristina s-a prefacut pana acum ,dar din fericire si a dat masca jos si s-a vazut clar cine a fost falsa pana acum

  86. 86
    Bianca Says:

    Diana sper sa castigi ! esti cea mai tare !

  87. 87
    emilia Says:

    Diana nu merita acest premiu. Valentin panal 30 de ani trebuia sa aibe si casa, si masa, si bani ptr, viitoarea lui fam. El ce-a facut??????????? Baut, chefuit, f…….., altor barbati si trai pe vatrai. Afara cu mama cu baiat si presupusa nora.Oricum este falasaaaaaaaaaaaa.

  88. 88
    ioana_danciu Says:

    sunteti un cuplu jalnic diana si vali plecati acasa k nu aveti ce cauta aici

  89. 89
    ioana_danciu Says:

    cristina esti cea mai tare te iubesc mult si pe lucian :) ) va pup sunteti frumosi va sustinem toata restia va sustine :*:*:*

  90. 90
    ana Says:

    DIANA merita premiul, este o fata cu bun simt, o apreciez foarte mult !!!

  91. 91
    ioana_danciu Says:

    doamna vali vineri la ultima finala ati dat dovada de o rautate iesita din comun cica (ochi pt ochi si dinte pt dinte ) sunteti vrsa sper sa nu castigati sunteti penali …………………..DOAMNA PAULA SUNTETI O SCUMPA VA PUP SI VA DORESC MULT SUCCES IN CONTINUARE SPER SA CASTIGATI HAI CRISTINA &LUCIAN DA PUP DULCE SPER SA VEDETI ACEST MESAJ PAPAP APAPAPAPA

  92. 92
    anonim Says:

    bravo diana lumea e invidioasakpu sus si castigati premiul sunteti cei mai buni si eu cred k va iubiti q adevarat cristina nu are deloc cei 7 ani se acasa si e o mare da mare prefaqta si naspa rau nu stiu ce a vazut lucian la ea

  93. 93
    Lorena Says:

    geany esti un prost, nu ai spirit de observatie,nu sunt singura care a afirmat ca diana plange la comanda.

  94. 94
    niky Says:

    diana si valentin sunt controversati deaoarece diana este cea mai buna,frumoasa,desteapta,instarita,si pt astea toate este invidiata

  95. 95
    adriana Says:

    bravi cuplu DIANA SI VALENTIN nu va uitati niciodata in jos, sunteti cei mai tari va iubesc si va doresc multa sanatate

  96. 96
    grai Says:

    Pai, poti sa te pui cu scorpia de la tara, cu limbaj de precupeata de branza din piata capitalei Ardealului, Cluj? Niciodata. La sapa si la oi nu se discuta filozofie, ci prostologie fiarta-n jintita, pusa-n tifonul basmalei si-n sortul cu poale-n brau si-n cap de tatesemianalfabetizate ale nesimtirii, in behait de oi si-n zbierat de magar, in calduri.
    Poveste: Dupa cinci ani de ciobanit, Vali s-a facut comunitar la politia din sat. Merge el la piata-ntr-o zi, sa ia niste branza.
    -Cat dai branza, mamaie?
    - 12 lei noi chilu, maica.
    - Pai, asta-i branza de vaca, e scumpa, bre!
    - Mancal-ar maica de cioban! Cum mai cunoaste el la branza!O las, la 10 lei!
    Sfarsit

  97. 97
    anca Says:

    Cuplul Diana si Vali este mult discutat ptr ca ei au avut mult bun simt si nu au sarit la gatul celorlalti, dar totul are o limita ! Cat poti sa suporti de la niste creaturi (Cristina cu pampalaul de Lucian si pe deasupra si Paula) care ne dispera cu mizeriile lor verbale? Orice om isi iese din fire ! Cine este mai bun sa castige! Diana si Vali va votam!

  98. 98
    Lacramioara Says:

    Dumnezeule Doamne,auzi la ea:”incearca sa ne detroneze”Parca ar fi regina nu stiu care….Ce fata increzuta!!!

  99. 99
    Lorena Says:

    CUPLUL DIANA SI VALI E TOT BUSSINES , CIOBANUL BATRAN DACA CASTIGA DIANA ISI RECUPEREAZA BANII INVESTITI IN VOTURI SI SPONSORIZARILE CU “MIOARE” CELOR DIN STAFF …CA DOAR E CRIZA-N BATATURA A RAMAS CIOBANUL FARA TURMA , CU STANA , TARCUL SI CAINELE.

  100. 100
    paula Says:

    CIOBANITA UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DE ABIA ASTEPT SA NU TE MAI VAD PREFACUTO

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free