Diana si Valentin, un cuplu controversat


cristina si diana 21O mare revolta s-a produs in casa Nora pentru mama 4, odata cu apropierea de Marea Finala.

Concurentii sunt tot mai revoltati si mai nervosi, ajungand la acuze, jigniri si lacrimi pentru miza concursului…MARELE PREMIU.

Diana a fost criticata dur de restul concurentilor din casa Nora pentru mama 4. Aceasta a fost acuzata de prefacatorie, falsitate si dorinta acerba de a pune mana pe Marele Premiu.

” Vede ca suntem concurenti puternici si incearca sa ne detroneze”, au fost cuvintele Dianei de la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010.

In emisiunea din aceasta seara 21 iunie 2010, Diana s-a aratat foarte suparata pe concurentii care i-au tot adus acuze si jigniri, incercand sa dea in cuplul ei.

“Batalia” s-a dat intre Diana si Cristina, care dupa jigniri continue, au sfarsit plangand.

Intr-un moment de maxima tensiune, Cristina a iesit din emisiune plangand.

Cum comentati “batalia”  data pentru Marele Premiu ?

Articol realizat de Raluca Neagu

100 comentarii la “Diana si Valentin, un cuplu controversat”

Pages: « 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    pisy Says:

    hai cristina esti tare meriti sa castigi doar nu va castiga falsa de diana sunteti un cuplu foarte reusit nu avati falsitate ca si cum au diana si vali nu va dati batuti

  2. 79
    adeluna Says:

    CRISTINA ARE CEA MAI MARE DREPTATE,IAR DIANA NU JOACA DECAT REATRU EA NU MERITA SA CASTIGE MARELE PREMIU

  3. 78
    Monica ( Pitesti) Says:

    Falsa, penibila, asa cum o considera unii, Diana este si a fost fata care a atras publicul alaturi de Veronica. Este desteapta, frumusica, de familie, cu educatie si multe altele. Cine vede in aceasta fata falsitate si alte timpenii, inseamna ca traieste si cunoaste acest sentiment. Ar fi falsa daca ar ride la rautacismele sa nu zic mai rau ale celor din jur, daca i-ar pupa, daca ar linge unde a …scuipat. ca ierti, nu e falsitate, e crestinism, omenie, ea nu stie sa se certe, sa arunce cu vorbe murdare, sa-si bage mina in fund si s-o duca la gura, sa ofere baietilor cin concurs ceea ce a oferit alta…

  4. 77
    Lorena Says:

    Cristina e incendiara , ea spune lucrurilor pe nume si n-o uraste pe Diana ci, fatarnicia, vorba goala si rautatea ei.

  5. 76
    Lorena Says:

    Cristina e incendiara ,ea spune lucrurilor pe nume si n-o uraste pe Diana ci,fatarnicia,vorba goala si rautatea ei.

  6. 75
    miha Says:

    ve.ti vedea cine va castiga, cuplul cel mai puternic, VALY&DIANA, va sustinem, abia asteptam sa va vedem mire si mireasa.santeti extraordinari.pupici!!!!
    speram ca din sezonul 5, nora pentru mama, sa selectati concurenti, mult mai maturi, cred ca nora pt mama 2 , din punctul meu de vedere a fost cel mai reusit.
    multumim intregii echipe kanal d :)

  7. 74
    mary Says:

    bafta diana si capul sus invidia ii mare fac orice sa te calce-n picioare nu te da batuta draga mea fii tare succes si iti dau un sfat:”NU MAI BAGA IN SEAMA TOATE SCURSURILE DA-LE IGNOR!”

  8. 73
    GINA Says:

    DIANA SI VALI TINETIO TOT ASA NOI TELESPECTATORI TE VOM SUSTINE MAREU !!!!!!!! BAFTA..

  9. 72
    geany Says:

    daca plangi atunci cand iti vine ,nu inseamna ca esti falsa!uite ca si eu plang destul de usor,si plang de multe ori cand vad stirile de la tv,asta inseamna ca ma vad camerele si trebuie sa dau bine? sunt unele persoane mai emotive ,mai sensibile si se manifesta in felul acesta! dar e mai bine ca atunci cand avem o problema sa ne certam ca la usa cortului si sa aruncam vulgaritati?se vede ca tu Lorena faci parte din tanara generatie ,in care majoritatea tinerilo sunt needucati si cu un comportament care lasa de dorit,din pacate!

  10. 71
    ELENA Says:

    DIANA ESTE O PREFACUTA …O FALSA… PLINGE ASA NUMAI CA SO INJOSEASCS PE CRISTINA ….E O PREFACUTA

Pages: « 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free