Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5961 5960 5959 5958 5957 [5956] 5955 5954 5953 5952 5951 … 1 » Show All

  1. 59560
    Bunicu Says:

    La mulți ani de ziua de 8 martie la toate doamnele care au trecut și mai trec prin această căsuțăO seară bună,incercați să treceti pe aici că este ce comenta și Raluca a promis ca va fi mai bine.

  2. 59559
    kmy Says:

    La multi ani fete frumoase !
    O primavara , dar si o zi minunata !!
    va pup cu drag , petecere frumoasa in seara asta !! <3

  3. 59558
    Valentina Says:

    La mulți ani,femei frumoase și speciale!

  4. 59557
    Lilisor Says:

    LA MULTI ANI! !!!…….Va doresc sa aveti in suflete minunatele culori ale primaverii de care sa ba bucurati!………
    Un 8 MARTIE INSORIT!!!!!!
    O primavara minunata, doresc, ROZALINELOR de PRETUTINDENI!!!!!!!!!

    CHITZ-CHITZ-CHITZ CE BUCURIE, CASCAVAL PE FARFURIE!!!!!
    Au mers al naibii de bine FAIMOSII si, au castigat tot ceea ce se putea!!!!
    M-am bu.c.u.rat f mult ptr ei ca au putut iesi, in sfarsit, dupa 2 luni din “arie”!!!!….Conteaza mult ptr minte, trup, spirit si suflet sa schimbi, din cand in cand, “peisajul”, altminteri, te “blochezi”!!!!…..Erau atat de “uzati”, incat, nici nu mai zambeau, de multe ori….iar la jocurile ptr nocturna, spre ex., Vladimir, dar, nu numai, au acuzat oarece “iesiri in decor”, pe alocuri, performantele sportive bazandu-se mai mult pe criterii dictate “automat”!
    El care este un inotator de performanta, la iesirea din traseul in care se trage scara, NU VEDE, pur si simplu, groapa cu apa, cazand haotic in ea!!
    Probele sunt grele, intr-adevar, trebuie sa stii cum sa “negociezi” fiecare etapa…..spre ex., caderea in apa, pe burta, de pe platforma, este DURA!
    Si, daca nu stapanesti oarecum niste tehnici, pe care nu prea ai de unde sa le dobandesti, doar daca, facand un curs de inot, ai un antrenor foarte bun, care, te invata si altceva, decat sa dai din maini si din picioare!!!!!!
    Nu ai de unde sa stii ca respiratia este foarte importanta, spre ex.!!!!!
    Si, ar mai fi si alte “secrete”…spre ex., pe unul l-am aflat si eu, acum, de la Draghia, care, il sfatuia pe Cazacu, ca, la aterizarea in bazin, de pe platforma, dupa ce scoate capul din apa, sa-nceapa, in secunda 2, sa si dea din picioare……eu crezand, pana acum ca cea mai buna metoda este sa te folosesti doar de brate, avand viteza, tocmai ptr ca picioarele “faceau” pluta!!!……Asadar, cat traim, invatam!!!…si, asta, desigur, este valabil in orice domeniu!!!…Asadar, extrapoland si, s-o mai dam si pe “goange”, il astept si eu, la randul meu pe Draghia, sa-l “initiez”in domeniul finantelor!!!!…ha-ha-ha…..Si, uite-asa, ne vom “initia” reciproc: el ma va invata pe mine sa inot, iar eu pe el sa “faca” bani!!!!…ha-ha.
    Revenind la realitatea dura din aceasta competitie, mi-a parut tare-tare rau de Ionut, care este favoritul meu, alaturi de Stefan din echipa Razboinicilor, cand, la aterizarea in bazin, s-a accidentat……el, desigur, este un luptator si un tip extraordinar de ambitios, insa, nu a stiut cum sa “negocieze” caderea in apa, de la o asemea inaltime, coroborata cu o viteza foarte mare…fiind “axat” doar pe castigarea probei, desigur, nu a acordat suficienta atentie unor “detalii” precum modul de plonjare, ori cel al respiratiei, in contact cu apa, la o asememea viteza!!!!…
    Sper sa nu aiba probleme, ptr ca mi-ar parea rau de el; face parte din top 3 Exatlon, parerea mea, imediat dupa Giani si Draghia!!!…….
    In alta ordine de idei, sunt perfect de acord cu “votul telespectatorului”, a se citi: cu plecarea lui Alex….Era un tip ranchiunos, care, parerea mea, mai mult vorbea, decat facea!!!!….Nu stiu daca am observat doar eu asta, insa, avea o influenta negativa asupra lui Ionut, care, de cand a intrat Alex, de vreo 3 saptamani, se schimbase radical devenind mult mai nervos si irascibil….In fine…..Pe de alta parte, imi pare bine ca a ramas Alina, ptr ca ramaneau doar 2 fete, nefiind fair-play, din punct de vedere competional, la fete……si, desigur, ma bu.c.u.r ptr domnii care urmaresc competitia ca vad si ceva frumos, in afara de noroaie, vad un corp armonios, foarte bine lucrat si proportionat, care, le “bu.c.u.ra” ochii, ha!
    Daca, totul va fi in “grafic’, a se citi: intra commentul, normal, nu dupa cateva zile, voi reveni, si cu alte commenturi, ptr ca am un “roman”, ha!

    ROZALINELOR. de PRETUTINDENI, va urez, o primavara frumoasa!

    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  5. 59556
    Admin Says:

    Buna seara, prieteni dragi! Nu as vrea sa fiti suparati pe mine, desi vad ca sunteti…o sa incerc sa intru mai des in casuta…
    Vreau sa va spun ca si eu urmaresc Exatlon si tin tot cu Faimosii..am noroc ca bebe adoarme de la 20…se mai trezeste din 3 in 3 ore doar sa-i dau papa. Este un baietel foarte cuminte si istet. Acum se intoarce si se chinuie sa mearga deja deabusilea.

    Va pup si va doresc o seara placuta! :)

  6. 59555
    kmy Says:

    Trei steluțe si astăzi Silvica mea scumpa și dragă.
    Cum măi sa nu îți placă de ea ?? Ioanaaa , si grija ce spui , ca ne certăm rău :-D

  7. 59554
    kmy Says:

    Bau… :-D
    Ce faceți bey ?comentați ?
    Bine va șade :-D

  8. 59553
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    ANGELA, ma buc..u.r ca ai raspuns invitatiei mele si, de asemenea, ca poti intra in casuta………Ca si mine si tu ai descoperit tarziu emisiunea Exatlon.
    Dar, nu-i asa, mai bine, mai tarziu, decat niciodata!!!!!…….
    Eu, mi-am zis, initial:”hai, sa ma uit putin, intr-o sambata, inaintea galei “Bravo, ai stil”!….daca-mi place, bine, daca nu, am pierdut cateva minute!
    Zis si facut…si, de-atunci NU pierd nicio editie….Pe cele din cu..r.sul saptamanii, le vad spre final, ori nu le vad deloc, urmarind ulterior, filmulete postate, pe ici, pe colo…..deoarece sunt in trafic………..
    Recunosc, vazusem promo-uri, dar, nu eram cu.r.ioasa, deoarece, asistasem la niste secvente in care, toata lumea se tavalea prin noroi; probele erau de-asemenea maniera…de asememea, toata lumea se certa, urla si ma gandeam ca nu-mi trebuie asa ceva…….Mai apoi, auzind si citind, stanga-dreapta, m-am “lam.urit” ca merita sa ma uit, si, uite-asa, am devenit telespec.tator fidel al acestei emisiuni……
    M-ai amuzat teribil, cu expresia:”fara sa imi propun cu cine sa tin, constat ca in timpul probelor, ma buc.u.r atunci cand castiga Razboinicii”, am incheiat citatul……ha-ha…pai, atunci este clar, draga Angela, ca tu tii cu Razboinicii…..Si mie imi plac cativa jucatori de la Razboinici, iar in timpul meciurilor cu alte tari, imi place toata echipa lor; sunt ambitiosi, sunt determinati si sunt buni, intr-adevar……Am ramas fara grai, la propunerile de eliminare ale lui Ionut si Stefan, pe care-i consider cei mai buni atleti din echipa lor!!!!….Desigur, acolo a existat o strategie, Alina dorind sa elimine un jucator pu.ternic, iar Alex cel nou, dorind sa scape de Stefan!!!
    Ca si strategie, NU este rau, insa, daca spre ex., era eliminat Ionut, echipa lor, NU ar mai fi mers nici in prima exc.u.rsie, nici in cea de-a doua si nici NU ar mai fi mancat galetile alea de ca.rtofi prajiti!!!!…ha-ha……
    ANGELA, asta este diferenta intre cele 2 echipe!!!!……
    Faimosii, fiind niste profesionisti si fiind fosti sportivi de performanta, lucrand in echipa, avand aceasta disciplina, ei nu si-ar elimina NICIODATA jucatorii cei mai buni, dorind sa mearga cat mai departe cu echipa!!!!!
    Pe cand cei de la Razboinici, sunt individualisti, sunt pe cont propriu, avand diferite meserii, fiecare dintre ei isi doreste sa castige marele premiu, ptr asta, jucand mai putin fair-play si facand eliminari dintre jucatorii cei mai buni si, chiar daca risca sa nu mai mearga bine echipa, sunt multumiti ca ei raman in joc si merg mai departe!!!!!…..Daca vor mai face propuneri gen Ionut sau Stefan, vor gresi, deoarece acum au avut “noroc” cu Anca, pe care au avut-o la “indemana”, insa, Anca, plecand, probabil va urma Roxana, Alina, dupa care nu mai are cine sa-i salveze pe acesti 2 baieti!!!
    In fine………..Incercam sa-ti spun, ca, intr-un fel, imi plac toti con.cu.rentii, insa, ptr ca asa este normal, urmarind un meci, o competitie, sa tii cu o echipa, am ales Faimosii…………
    ANGELA, in legatura cu “Bravo, ai stil”….Aici este foarte mult de comentat, insa, o voi face cu alta ocazie, deoarece acum sunt intr-o mica pauza la “sca.rbi.ci”……Imi pare bine ca o placi si o intelegi pe Silvia, care este cea mai buna si da clasa, de departe, tuturor colegelor ei……….
    Beatrice, este, din ce in ce mai buna!!!….si, s-a observat ca, daca nu mai este pro.vo.cata, este o tipa sensibila, jucausa si cu zambetul pe buze!!!
    Sezonul acesta, s-a schimbat stra.tegia fetelor, care, ptr a-si masca propria neputinta, si frustarile datorate interzicerii stilistilor, au pus “tunurile” pe cea care NU are nevoie de stilisti, pe Silvia si, vor s-o enerveze si, s-o determine, in acest mod, sa se certe cu juratii, ori, sa nu fie placuta de cei care urmaresc aceasta emisiune, ptr a nu fi votata!!!!!……..
    A pus “botul” pana si Bote; sincer, nu ma asteptam ca pi.tigai.ata de Larisa sa aiba atata in.flu.enta asupra fetelor si asupra lui Bote……..
    Nici Marisa nu mai este ce-a fost odata; vine supa.rata de-acasa, face comentarii despre orice altceva, mai putin despre tinute, samd……
    Se zvoneste, prin ta.rg, ca i-ar fi papat banii asta vara, un “el”, prin diferite escapade, pe ici, pe colo……Acum, este disp.erata sa castige, cu orice pret, si, tot cf. unor zvonuri, este ajutata la greu, de un tip, tu.rc, ce face parte din echipa de produ.ctie a emisiunii…..In fine…….
    Angela, spui tu ca preferata ta a fost Andreea din sezonul 2……
    Si mie mi-a placut, insa, fiind cel mai tare sezon, a fost cumva eclipsata de Paola, de Letitia, de Danuta, de Silvia, de Adela, de Denisa…….
    Re.cu.nosc, favorita mea in sezonul 2 a fost Marisa; daca, s-ar putea, cumva, da timpul inapoi, as vota-o, fara doar si poate pe Adela…………
    Angela, mi-a parut bine ca am stat pu.ti.ntel de vorba. O zi buna, pupici.

    O saptamana frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI

    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  9. 59552
    BRASOVEAN ANGELA Says:

    Buna ziua tuturor ,spun prezent Lilisor,da imi place Beatrice .Eu nu am vazut emisiunea decat din sezonul doi si atunci nu am avut nici o preferata,sau poate mi-a placut intr-o oarecare masura Andreea pentru ca eu apreciez oamenii care incearca singuri sa razbeasca fara ajutoare din exterior.Silvia imi place chiar daca se exprima cam nepotrivit,eu o inteleg,ea este fara doar si poate cea mai talentata ,dupa care urmeaza Beatrice si Denisa.Acestea trei sunt preferatele mele.
    Exatlonul l-am descoperit de curand si fara sa imi propun cu cine sa tin,constat ca in timpul probelor sunt bucuroasa cand castiga razboinicii.In orice caz ambele echipe sunt de apreciat pentru efortul lor.

  10. 59551
    Lilisor Says:

    Ioana, eu nu simt ca Cernat ar tine cu Faimosii, asa cum spui tu……
    Eu chiar il simt neutru si daca am ceva de spus despre el, este ca pune multa pasiune in comentarii si ca ii place ceea ce face si locul in care se afla….
    Am inteles ca este impreuna cu familia, ceea ce-i confera un plus de echilibru si nu cred c-ar face o greseala, gen, sa tina cu o anumita echipa, deoarece si-ar periclita o viitoare prezenta intr-o eventuala editie viitoare!!!!…
    In afara faptului ca a avut o sansa enorma, fiind foarte norocos sa fie ales dintre multi altii, care, si-ar fi dorit sa prezinte aceasta emisiune, mai exista un mare avantaj, ce consta in anotimpul in care are loc editia, participantii, fie ei jucatori, ori facand parte din echipa tehnica, fiind, practic, “scutiti” de iarna din Romania!!!……ei stand acolo, la plaja, la soare, intr-un decor superb!!!…….Asadar, eu cred ca toti sunt acolo, impartiali!!!!….sunt cu totii niste profesionisti si niste luptatori!!!!!…..
    Ioana, imi plac si cativa de la Razboinici…este vorba despre Ionut, chiar daca este el, asa, un pic mai vulcanic…..si Mariana, ptr indarjire si determinare……Stefan mi se pare un tip foarte calm si calculat……
    Si un picut, Alexandru……….
    Imi doresc, desigur, sa castige un con.c.rent din echipa Faimosilor, insa, daca nu va fi asa, nu-i niciun bai, oricum, mai este cale luuuunga, pana la final!!!….Nu se stie, poate va castiga un jucator nou, care, nici macar nu a intrat inca!!!!…va veni odihnit, bine-merci, mancat, cu “lectiile” facute, urmarind emisiunile de-acasa, din fotoliu!!!!…..Cei vechi, vor deveni, pe par.c.urs, mai irascibili, mai obositi, poate vor avea loc si ceva accidentari si, uite-asa, va avea poate sansa sa castige marele premiu, un nou-venit!
    in legatura cu intrarea lui Oltchim, la Faimosi; total neinspirata, au pierdut, deja, asta seara, 3 puncte cu el!!!!…Probabil ca este Andrei Stoica accidentat, altminteri, nu imi explic!!!!…S-a terminat pauza.

Pages: « 5994 … 5961 5960 5959 5958 5957 [5956] 5955 5954 5953 5952 5951 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free