Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5959 5958 5957 5956 5955 [5954] 5953 5952 5951 5950 5949 … 1 » Show All

  1. 59540
    Bunicu Says:

    Bună ziua,și eu urmăresc aproape toate emisiunile de seară,Lilișor nu vreau să te supăr dar mie îmi plac războinici din cauza comportamentului lui Giani Kiriță, a mai apărut și Mirela Vaida,mai nou și Mircea Radu la A.1.Trebuie lămurit daca mai continuăm aici.O zi buna tuturor,Ce zici Raluca Neagu.

  2. 59539
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Mariana, pupici; draga mea, ca sa-ti raspund la intrebare, sincer, eu nici macar NU AM INCERCAT sa intru!!!!….asadar, habar n-am DACA as fi putut intra ori ba!!!!!…..si stii de ce?; pentru ca, de prea muilte ori, am tooooooot lasat de la mine si, chiar daca ma suparam ca nu-mi intra un comment 5-6
    zile, reveneam de fiecare data, cu un alt comment, cu speranta ca de data asta NU va mai fi la fel……insaaaaaa….istoria, se repeta, de fiecare data, din pacate!!!!!….Atata timp cat pe Raluca nu o mai intereseaza ca altadata ca aceasta casuta sa fie plina de prieteni virtuali, care, sa o anime si s-o incalzeasca, ea nefacand nimic in acest sens; ca gazda, trebuind sa fie prima care sa intre si, mai apoi, sa ne primeasca pe fiecare, pe rand, cu o cafea virtuala, un zambet si-o floare……sa ne provoace cu oarece intrebari…..sa povesteasca diverse, habar n-am, despre copil, despre trairile ei ca mama, despre vremea din Bucuresti……orice…….
    Pe de alta parte, nu face nimic ptr ca acest bg sa functioneze NORMAL!!!!
    Parerea mea este ca, avand mai multe bg-uri, nici n-o mai intereseaza prea mult, altminteri nu inteleg de ce nu ar apela de atatia ani de zile la un it-ist, care sa “disciplineze” oarecum cele 6000 de pagini, foarte multe in acelasi loc, in opinia mea, lucru ce ingreuneaza enorm buna desfasurare a unei eventuale “activitati” din punct de vedere tehnic……….
    Acesta este si motivul ptr care, pe parcursul anilor, nr. celor care intrau sa scrie, aici, s-a micsorat, ei neavand, spre ex. rabdarea mea de-a astepta sa iasa un comment dupa o saptamana!!!….Este vorba despre 4 useri, cu care eu am pastrat legatura pe alte bg. ori prin alte mijloace; nu o sa dau nume, ptr ca am promis si, oricum, nu mai are niciun sens, insa, mai pot adauga ca, cel mai mult i-a disperat faptul ca scriau, isi pierdeau foarte mult timp ca mai apoi, tot din cauza problemelor tehnice ale acestui bg., commentul respectiv nici macar sa intre nu putea, aparand forbidenn!!!!!
    Revenind in actualitate, am inteles de la tine ca si Valentinei i se intampla acelasi lucru, de vreo 4 luni, ea nemaiputand intra absolut deloc!!!!…
    Pacat, ptr ca era un user valoros, un suflet bun si bland si avea de fiecare data, comentarii vaporoase care ne incantau ochii si simturile, de la marea ei ” albastra-albastra”!!!……..Si, ca si ea, probabil ca mai sunt si altii, care, nu pot intra, cu toate ca si-ar dori!!!!!….In fine………….
    Mariana, eu am intrat sa-ti raspund la intrebare, ptr ca asa este politicos si ptr ca pana la urma tu nu ai nici o vina ptr aceste probleme tehnice ale bg
    De fiecare data cand cineva imi va pomeni numele sau, imi va cere o parere, eu voi intra, am promis asta acum cativa ani si eu imi respect promisiunile…fie ca este de bine, fie ca este de rau; nu conteaza!!!!…
    Pacat ca acest bg nu functioneaza in “parametrii”, tocmai acum cand exista un “Bravo, ai stil”!…ori o emisiune “fenomen” “Exatlon”, pe care eu am descoperit-o tarziu, dupa o luna, cand am citit un comment al Ioanei, in care spunea ca ii place foarte mult; m-a facut curioasa si am urmarit prima emisiune, intr-o sambata, inaintea galei, acum 3 saptamani si, de-atunci, NU mai ratez nici o emisiune!!!!….Favoritii mei sunt FAIMOSII…..
    Mariana, pupici. Bunicu, iti multumim ptr martisoarele oferite virtual si-ti dorim multa sanatate…….
    O primavara frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI
    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  3. 59538
    Mariana Pitesti Says:

    Multumim bunicu,de martisoarele virtuale.
    Eu cred ca si celelalte feblete au aceleasi probleme,pe care le-am avut si eu.Timp de 2 saptamani nu am putut sa postez nici-un comentariu.Spuneti daca asa este,sau nu.

  4. 59537
    Admin Says:

    O primavara cat mai frumoasa tuturor! La multi ani de 1 Martie! Va pup cu drag! :)

  5. 59536
    Bunicu Says:

    Vine vine primăvara se așterne toată țara floricele pe cîmpii hai să le adunăm compii,doamnelor primiți dela bunicu un mărțișor simbolic,la mulți ani.

  6. 59535
    Mariana Pitesti Says:

    In sfarsit,am reusit.Ce fac febletele?Eu nu am putut intra in casuta.

  7. 59534
    Mariana Pitesti Says:

    O primavara frumoasa!

  8. 59533
    Bunicu Says:

    intră?

  9. 59532
    Bunicu Says:

    Vine,vine primăvara,dar este o zicală,iarna nu o mănîncă lupii așa se întîmplă si la noi în Moldova,daca pînă acum nu am avut iarnă acum a venit din Siberia.Mîine la ora 14 începe Mirela noua emisiune,despre iubire.O zi bună și mai veniți și prin căsuță,afara e frig rău.

  10. 59531
    Bunicu Says:

    wf

Pages: « 5994 … 5959 5958 5957 5956 5955 [5954] 5953 5952 5951 5950 5949 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free