Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5957 5956 5955 5954 5953 [5952] 5951 5950 5949 5948 5947 … 1 » Show All

  1. 59520
    kmy Says:

    Salutare la toata lumea !!!
    Mariana .tu văzuși cerc..uri , eu văzui si cu..r..sivitate :-D , dar na acum , daca stam sa ne uitam dupa cuvintele inter.zise , ne piere pofta de scris :-D
    Nici eu nu am vazut gala , nici reluare …
    Ieri a fost show :-D Silivia are dreptate , dar sa fie puțin mai temperată
    Sigur Iuliana a cazut victima ….era sa zic closca :-D
    Hai că imi place si de Denisa ,parca este mai frumușică , s-a dezbabificat si imi plac cuvintele ei acide .
    Pe Alina nu prea o vad Femeia fatala , nu prea il inteleg pe Bote :-D
    Cum spuneam si eu in comentăriile trecute, ăsta este ultimul sezon.
    Eu o vreau pe Albu ….vie …ea sta saraca stinghera pe scaunul ala , nu o reprezintă , nu o mai incita discutiile in contradictoriu cu conc.urentele.
    Dar stiti ce imi place ??melodia lui Velea , spunea cineva că seamana cu o manea.Hai ca nu este chiar asa ..

  2. 59519
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Lilisor,ti-au intrat cele 2 comentarii din urma.Din cate am citit,in ultimul comentariu,un cuvant cu problema a fost cerc…uri.Mi-ar placea totusi sa-ti stiu parerea despre noul format B.A.S.Eu cred ca va fi ultima editie,a avut grija Dumitru sa ingroape si aceasta emisiune.Iulia Albu,este foarte stinghera pe scaunul lui Razvan,se vede ca nu-i convine acel loc.Raluca si acum o tot inteapa cand are ocazia,spunand ca Iulia Albu,face totul invers ca ceilalti.Nu am urmarit gala sambata,insa am vazut reluarea Duminica.Tema galei a fost salsa.Marea parte a fetelor,nu au abordat corect tema,atat ca tinuta si dans.Silvia a luat note maxime de la toti juratii,dar cei 3 crai,i-au dat cele 3 puncte Iulianei si asfel saptamana aceasta Iuliana a stat pe acel fotoliu rosu avand imunitate si-n gala,iar acea imunitate o poate pierde daca primeste note mai mici ca si colegele ei.In mod sigur cei 3 crai asa au fost instruiti sa dea cele 3 puncte Iulianei,pentru a fi un conflict intre Silvia si Iuliana.Se pare ca i-a reusit strategia produca..torului,ca Silvia a jignit-o pe Iuliana(nu am auzit exact ce i-a spus ca m-a sunat cineva in acel moment si nu stiu).Silvia,este buna,este cea mai stilata dintre toate fetele,insa nu este deloc diplomata,si pierde teren din acest punct de vedere.Se spune orice vrabie pe limba ei piere.Asa cum am mai spus.Lilisor,sloganul,insistati,insistai sa scrieti,trebuie sa intre pana la urma comenraiile.pupici
    Astept si celelalte rozaline.

  3. 59518
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    MARIANA, draga mea, spui tu, citez:”insistati, fetelor, insistati”….
    Chestia asta mi-aduce aminte de un slogan celebru, de-al lui Lenin:”invatati, invatati, invatati”!!!….Si, iata ca, putem vorbi despre un nou slogan, care-ti apartine si, care, face obiectul unui subiect “delicat”, dedicat bg.ului Ralucai Neagu, si-anume, modul de administrare si distribuire a comentariilor!!!!!!!!
    Si-acest slogan, care-ti apartine, va fi:”insistati, insistati si iar insistati”!!!!!!
    Ha-ha…..Revenind……….Mariana, vreau sa-ti spun ca, daca, nici eu, NU mi-am incalcat propriile principii, in ceea ce priveste clementa, vis-a-vis de intarzierea unor commenturi, ori, a neaparitiei altor com., atunci n-a mai facut-o nimeni!!!…..Mi-amintesc, in acest sens de 1 comment STERS si, chiar daca, a fost singurul com. sters in 7 ani, am inteles-o, cumva, pe Raluca, am iertat, DAR, nu am uitat!!!!….de asemenea, nu mai vorbesc despre zecile de com., aparute dupa zile bune, spre ex; ultimul a aparut dupa 7 zile, penultimul dupa 5 zile, samd……samd……
    Tu stii, spre ex. ca eu, chiar si-acum, cand stau de vorba cu tine, am deja, un comment in asteptare????….Nu stii, ptr ca nu am mai cerut ajutor!!!!
    N-am mai strigat:”help”!…De ce???….Pentru ca, indiferent, de situatie, ca as fi strigat, sau nu pe-aici!!!….commentul va aparea tot cand va fi sa fie!!!
    Si-atunci, ptr ce motiv as mai cere ajutor???….Insaaaaaaaaaaaa……
    Adaug, totusi, ca, la acest principiu, nu pot renunta; NU voi face un alt comment, pana cand NU va aparea ultimul comment!!!….
    Eu am intrat acum, pe fuga, ptr tine, ptr ca ai avut un comentariu inspirational si, in alta ordine de idei, ptr ca-mi esti draga si ptr ca ne cunoastem de 100 de ani!!!…ha-ha….insaaaaaaaaa…..
    Ultimul meu comment, era unul dedicat Unirii…am intrat sa va urez: La multi ani! si, au urmat firesc, cateva cuvinte si, mai apoi, in stilu-mi caracteristic, o poezie, ce mi s-a parut reprezentativa momentului!!!…
    Aseara, tarziu, neavand somn, am vrut sa intru cu un comment despre emisiunea mea favorita:”Bravo, ai stil”!….daaaar, mi s-a “taiat” pe loc elanul, cand am vazut ca nu intrase acel comment; si, am renuntat!!!!!!
    Mamma-mia si cate “chestii socoteli” am de spus!!!….Cu toate ca au trecut doar 3 editii, am in cap nu un capitol, nu doua, ci, un ROMAN!!!!!!….
    Plus parerile anticipate, pe care mi le fac, la inceputul fiecarei editii, in ultimii 3 ani si, care, cu 2 mici exceptii in sezonul 3, au fost REALE!!!!!!
    Am anticipat pana si plecarile lui George si ale lui Razvan Ciobanu……
    Cele 4 finaliste, atunci cand ele erau 8!!!…..si nici nu se stia daca vor fi 3 sau 4 finaliste!!!….si multe altele, pe care le scrisesem, intr-un carnetel, pe care-l tin pe birou, acasa, in spatele monitorului…..
    Am mai spus-o: imi plac concu.r.surile, in masura in care exista o competitie!!!….lucrurile pot insa, lua o alta intorsatura, in momentul in care NU exista fair-play si nu exista scrupule!!!…Le pot anticipa, cumva, si pe acestea, in functie de perceptia pe care mi-o produce fiecare gest, fiecare vorba sau fiecare privire, deoarece, se stie: ochii pot spune multe despre caracterul unui om!!!…De aceea imi place acest gen de emisiune, deoarece ma face sa ma pun in pielea unui personaj oarecare, sa gandesc in locul lui, sa creez in locul lui, sa lupt, sa invat, sa stiu cand sa tac si cand sa vorbesc, sa-mi aleg cu grija “prietenele”….nu este usor, insa, atunci cand reusesti sa faci lucrul acesta, astepti emisiunea cu tot dragul si, de asemenea, ajungi sa stii EXACT ce gandeste favorita ta, ii anticipezi reactiile, vis-a-vis de starile emotionale, ori, cele legate de un eventual conflict, ba, mai mult, anticipezi, din pacate, pana si momentul eliminarii!
    Asadar, Mariana, am foarte multe subiecte de abordat, incepand de la cooptarea lui Catalin Botezatu si mergand pana la CE doresc producatorii acestei emisiuni!!!….Din pacate, anticipez si anumite evenimente URATE!
    NU pot sa spun, inca, nimic, deoarece ar fi mult prea multe de explicat, asadar, vor trebui sa intre mai intai unele commenturi, ptr a putea continua mai apoi, cu altele…..Si-acest lucru, va fi posibil, repet, doar daca exista o coerentza si o cursivitate a commenturilor; altminteri, NU!!!……
    Pentru ca NU poti sa scii un comment luni, el sa intre sambata, iar tu intre timp, sa scii despre alte evenimente, fara sa-ti fi aparut celalalt comment!
    Mariana, mi-a parut bine ca am stat putzintel de vorba…Pupici.

    IOANA, pupici, draga mea prietena. Mi-a placut comentariul tau si, mai ales, faptul ca exista un Domn IOANA….ha-ha…stii, asa se spune in anumite cercuri atunci cand d-ul respectiv lipseste cu desavarsire, de la un eveniment, ori altul!!!…ha-ha….In cazul tau, sotul tau, nu are ce cauta pe acest bg., asadar, sa-ti traiasca!!! si, daca doresti, eu ii pot face ceva dedicatii poetice, ca in cazul dragei noastre KMY, insa, trebuie sa vii cu un comment inspirational!!!…ha-ha…Vezi, daca stiam mai devreme, cadoul de Craciun consta in 2 bilete ptr Canada si nu intr-un bilet!!!…
    KMY, spre ex., m-a inspirat, atunci, cand, intr-un anume context, ne-a povestit ca, atunci cand i se intampla sa viseze ceva urat, isi cauta sotul prin pat,” cu ochii inchisi, ba cu mana, ba cu piciorul”, inchei citatul…
    De-aici plecand si ulterioarele povestiri inspirationale, din partea mea…
    De asemenea si atunci cand i-am oferit cadoul de Craciun, acel solar MARE, am facut-o gandindu-ma ca ar avea nevoie de un spatiu mai mare, deoarece sunt 2 persoane, care, muncesc in gradina…ba, fata buna cum sunt…ha-ha…m-am gandit si la vecina, sa aiba si ea loc…ha-ha…..
    Iti mai aduci aminte, atunci cand ti-am dat acele sfaturi, privind comportamentul tau vis-a-vis de muncitorii care NU mai se lasau “dusi”, intarziind nesperat de mult lucrarile casei???….Acele discutii NU-si aveau rostul daca stiam ca ai un barbat la usa!!!!…ha-ha….lucrurile acelea trebuiau rezolvate intre ei, ca de la barbat la barbat!!!!!!!……..
    Eu ti-am povestit CUM am procedat eu, atunci cand mi-am renovat casa din Baneasa, ptr ca eram si barbat si femeie!!!!!…..Bineinteles, eu am avut o firma, ptr ca nu locuiam acolo, pe-atunci, insa, din cand in cand, mai treceam si mi s-a spus ca “bombaneam” mereu!!!!!…ha-ha…In fine…..
    De aceea spuneam intr-un comment mai vechi ca nu strica sa spunem cateva chestii despre noi, cateva generalisme…..Eu chiar mi-am pus “sufletul pe tava”, prin numeroasele com., de-a lungul timpului, insa, fiecare, spune CAT vrea, insa, nu cred ca, daca, spre ex. spui ce profesie ai, este asa o mare tragedie….au contraire, l-ar ajuta pe cel cu care stai de vorba sa se exprime intr-un anume mod, ori, va stii la ce subiecte sa se preteze, in raport cu un eventual prieten virtual…ori, spre ex., ne va spune cum este timpul la el in oras, ori eventual intamplari de-acolo!!!!!!….
    Bineinteles, am vorbit in general…si, este strict optional!!!…..
    IOANA, in alta ordine de idei, m-ai facut cu.r.ioasa cu modul in care ai vorbit despre Exatlon…chiar asa de buna, este???….Ti-ai facut deja, un favorit???….Auzisem ca exista, insa, nu m-am uitat DELOC!!!!!…
    Datorita tie, o sa urmaresc sambata emisiunea de dinaintea galei “Bravo, ai stil”!….Daca o sa ma prinda “microbul”, voi comenta, daca nu, NU!!!!!
    Pana atunci, insa, iti doresc o iarna frumoasa si multa sanatate maicutei tale si sotului tau……Pupici.

    MARIANA, pupici…..ADRIANA, pupici…..VALENTINA, pupici……..
    IOANA, pupici…..KMY, pupici….VIOLETA, pupici….ANGELA, pupici….
    BUNICUL, pupici…..FULGULET, pupici….RALUCA si BEBE, pupici……

    O zi frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!..

  4. 59517
    Mariana Pitesti Says:

    Am zis Iulia,pentru concu..renta,am gresit scuze,Iuliana.

  5. 59516
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!Mai incercati fetelor!Insistati!,trebuie sa intre pana la urma comentariile.Avem subiecte de discutat.Avem noul,Bravo ai stil,Exatlon Romania.la Kanal D.
    Da,sigur,locul Iuliei Albu,este pe scaunul lui Razvan Ciobanu.Cred ca nu-i este deloc con..fo..rtabil acel loc,poate realizeaza si ea ca nu este bine sa iei peste picior un coleg de-al tau.Iulia,il lua peste persifla pe Razvan spunandu-i ca este frustrat ca sta pe acel scaun,pe cand ea are locul ei la masa juratilor.
    In continuare Silvia priveste cu superioritate colegele ei,lucru ce-i va dauna in mod sigur in ochii publicului,chiar daca ea,posibil sa aibe cele mai bune calitati in stil vestimentar.Verigile slabe dintre fete sunt: Irina si Otilia.Au fost deja probele de croitorie.Au fost trimise in salonul de croitorie:Iulia,marti,iar Denisa ieri.Iulia nu s-a des..cu..rc..at ,i-a iesit al model de bluza decat cel dat de Catalin,iar Denisa,la inceput de proba in atelier nu stia ce este un jabou la o bluza,insa explicandu-i Catalin,a creeat o bluza cu jabou,la care i-a atasat niste aripi ca maneci si in plus a facut si-o fusta scurta.Ansamblul bluza-fusta a fost frumos,ii sedea bine.Fetele de fapt alese pentru aceasta proba,trebuie sa stie sa creeze,sa le deseneze cro..itoresei si stilistului din atelier si ei cr..oi..esc,cos.

  6. 59515
    Lilisor Says:

    LA MULTI ANI, PRIETENI!!!!……..
    LA MULTI ANI, ROMANIA!!!!……..
    LA MULTI ANI, ROMANILOR DE PRETUTINDENI!!!!!!….

    Eminent om de stat, militant neobosit al luptei ptr faurirea Statului National Roman, initiator a numeroase reforme sociale cu un prof..und caracter progresist, Alexandru Ioan Cuza se inscrie, fara doar si poate, printre marile personalitati ale tarii noastre…..Pe data de 5 ianuarie, 1859, este ales DOMN
    al Moldovei……La data de 24 ianuarie, 1859, este votat ca DOMN al Tarii Romanesti….Aceasta dubla alegere a lui CUZA, a insemnat un pas inainte catre UNIREA completa a Tarilor Romane…..Asadar, are loc MAREA UNIRE, semn de emancipare sociala si politica, un act energic de nastere a Romaniei moderne……
    Ziua de 24 ianuarie 1859, ramane in istoria romanilor ca data la care s-a infaptuit Unirea Principatelor Romane….
    Alexandru Ioan Cuza, DOMN al Unirii, este primul DOMN al ROMANIEI!!!.

    Am ales, ptr aceasta zi, o poezie prof.unda, analitica, argumentata, care, se inscrie, din pct meu de vedere, intr-un “top 20″, poezii dedicate acestui eveniment si, implicit, un semn de recunostinta si pretuire ptr cel ce a fost Alexandru Ioan Cuza…….

    UNDE ESTE PRINTZUL NOSTRU?

    Spuneti-mi, unde este PRINTZUL
    cel nascut pentru UNIRE
    caruia i-au frant destinul
    ucigasii de iubire????…

    Care patrie-si alunga
    FIUL ei cel mai iubit
    si ii pun in carc-o stanca
    dupa ce-o viata-a trudit???…

    Sa le arate lumina
    calea, catre adevar…
    unde este VODA-CUZA
    te intreb, per.fid popor???…
    Unde-ai fost in noaptea-ncare
    i-au pus pi.stoalele-n piept???….
    ce tara nepasatoare….
    rushine!!!….po.por nedrept!!!…

    I-ai abandonat fiinta
    ce destinul ti-a-mplinit
    aducandu-ti biruinta
    intr-un secol chinuit….

    Tanar si mandru ca bradul
    inca de la patru’s’opt
    pentru tine-a-nfruntat iadul
    nu-i pasa de-i viu sau mort!!!…
    si a continuat sa lupte
    in divanurile ad-hoc
    pentru cei cu fetze supte
    cei loviti de NEnoroc!!!…

    Fara EL, Unirea noastra
    ar fi fost o simpla farsa
    zboar-o pasare albastra
    peste inima mea arsa!!!…

    L-ati lasat prada inrobirii
    vultur trimis in exil…
    pe EL, pavaza iubirii
    pentru acest po.por umil!!!…
    pe care l-a desteptat
    l-a trimis sa-nvete carte
    si ogorul i-a arat
    i l-a intors dupa dreptate…

    EL a zamislit armata
    si i-a dat o misiune
    pentru tarani a fost TATA
    de ce nimeni n-o mai spune???…
    cata risipa de sine
    pentru ceilalti a facut
    chiar nu va este rusine
    ca atunci v-ati prefacut???…

    Ca nu stiti ce se intampla
    cu-acest VODA mesi.anic
    v-ati in.fipt degetu-n tampla
    tampla unui timp satanic???…
    va gandeati la nemurire
    suflete goale, barbare
    CUZA-VODA-a fost iubire
    voi, niste figuri murdare!!!…

    V-a ursit numai de bine
    impotriva tuturora
    a scos tzara din ruine
    desi, nu-i venise ora!!!…
    v-a-nvatat ce-nseamna cinstea
    targoveti, tzarani, boieri,
    ca-n ceasul lumii sa stea
    neamul nostru de oieri!!!…

    Si-atunci, cand a trebuit
    a luat masuri radicale
    CUZA-VODA a fost sortit
    sa ne scoata din canale!!!…
    sa ne-ntoarca in lumina
    singurului Dumnezeu
    ce ne-a condamnat la vina
    de-a fi slugi la toti mereu!!!…

    A modernizat si statul
    si ne-a readus mandria
    EL a fost ca nimeni altul,
    a inventat ROMANIA!!!…
    chiar cu pretul jertfei sale
    si-al plecarii prin straini
    CUZA-VODA, Domn de jale
    toti te-am parasit haini!!!…

    N-au mai vrut sa inteleaga
    patima ce te-a facut
    sa ne dai o tzara-ntreaga
    pe la sp.ate, te-au vandut!!!…
    Si, in noaptea de tradare
    cand se strec.u.rau “stafii”,
    ei lingeau blin.dele de sare
    sau dansau pe la sindrofii!!!…

    Cum au vandut de neamuri
    domnitori, domnite, pr.unci
    nici azi nu exista leacuri
    pentru puii de nap.arci!!!…
    ……………………………….

    Desteptarea, tzara mandra!
    tot mai dormi, po.por de lasi
    ori, urechea-ti este surda
    ori, ai devenit bo.rfa.s???…

    De nu-ti re.cunosti stat.uia
    ce in suflet ti-a crescut
    daca azi, esti ROMANIA
    CUZA-VODA te-a facut!!!!!!….

    Autor: SILVIA URLIH

  7. 59514
    kmy Says:

    Buna ziua , am despartit cuvintele , le-am schimonosit , tot nu vrea sa intre comentul .
    Habar nu am de ce , Raluca? ce cuvant este interzis ? sau spune-ne si noua mai multe , ca atunci cand scriem sa stim .
    Chiar ca este frustrant cateodata , altceva nu mai zic …am zis dar am sters :) haha

  8. 59513
    kmy Says:

    Heyyyyyy , salutare de la mare , fiecare cu ce ..are , la voi zapada , la mine ploaie :) pupicei bebelului <3
    Yupi-yup incepe Bas-ul , sa vedem daca tinem noi pasul .Greu sezon , greu cu susti.na.torii :) bey eu cu cine votez acum ? exact ca la mireseala ….
    Ioana _ mea <3 , sunt v.i.e si …nelinistita , inca :) Lui Terky i-a inghetat ve.veri.tzu :) si ii bate vantul pletele-i …negre :)
    Am luat o pauza de blo.ga.rit …iaca'sha , nu am mai avut chef de scris , ba si Rudolf vru sa imi faca cadou o sera ? pai ,mai draga :) nu merit si eu o vacanta in …Madagascar ?? chiar nu merit ? lasa munca frate , vreau vacantaaaaa …
    Si sunt su.pa.rata pe tine , mi-ai promis ceva si vad ca tot amani .Cand zici gata , vin, te iau si plecam in …lumea mare , ai sa vezi ce …misto o sa fie :)

  9. 59512
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!Pupici Kmy,mai insista!ca trebuie sa intre acel comentariu.
    M-am uitat aseara la Bravo ai stil,dupa ora 17.Am vazut-o pe Iulia Albu in locul lui Razvan,iar pe Catalin Botezatu,la masa juratilor,nu stiu daca va sta mereu acolo Iulia Albu,sau se vor roti intre ei.Ca noutate in aceasta editie,este faptul ca au un mic atelier de croitorie in studiou,si pun fetele sa creeze modele.Au acolo si o croitoreasa.Cea mai slaba dintre fete a fost Irina,nu stiu de ce a venit,sa se faca de ras.Silvia a pierdut teren,din cauza ingamfarii.este prea plina de ea si asta o va costa.Silvia acum se crede superioara fata de celelalte,in vizorul ei este Iuliana.Mie,tot de Iuliana mi-a placut,stilul ei imi place.Doar cateva fete au luat 3 stele:Otilia,Iuliana,Denisa.Iulia Albu,i-a luat o stea Denisei,pe motiv c-a spus Denisa ca si-a procu..rat geanta in ultima clipa.Marisa,Emiliana,Irina,nu au primit nici-o stea.Silvia,Andreea au primit 2 stele,iar Beatrice doar o stea.

  10. 59511
    Mariana Pitesti Says:

    Pupici Ioana,cuvantul ce ti,a provocat probleme si nu s,a postat comentariul este bl..og. Abia astept ora 16-30 sa vad noul format Bravo ai stil.
    O imbratisare mare cu multi pupici,la toti,toate din casuta.

Pages: « 5994 … 5957 5956 5955 5954 5953 [5952] 5951 5950 5949 5948 5947 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free