Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5956 5955 5954 5953 5952 [5951] 5950 5949 5948 5947 5946 … 1 » Show All

  1. 59510
    Admin Says:

    Buna tuturor! In Bucuresti ninge foarte frumos, ca in povesti! Sper ca sunteti bine cu totii! Va pupam cu drag si eu si bebe! ;)

  2. 59509
    Bunicu Says:

    Bună ziua la toata lumea care mai trece pe la noi în căsuță.La noi în Moldova a venit cam tîrziu,dar o iarnă autentică cu zăpadă 20-25 cm fără să fi fost viscolită.Începe bravo ai stil dar în compunerea juriului lipsește Răzvan Ciobanu inlocuit cu Cătălin Botezatu,acum e la modă.La Măruță,Ce spun Românii și la Canal d exalton prezentat de Cosmin Cernat.Despre fosta npfm va fi la Protv Mă însoară mama, moderat de Cove.În rest toate bune și frumoase o zi bună tuturor.

  3. 59508
    Bunicu Says:

    Chiar merge?Eu nu cred.

  4. 59507
    ioana79 Says:

    Ziua buna,oameni frumosi!
    Ce matinala esti,Mariana! Am baut cafeaua cam in acelasi timp .
    Lilisor draga mea prietena,asta s-o crezi tu!!!!!!! Cine oare nu se buc…ura de un cadou primit de la Rudolf?Cu sigu..ranta au fost desfacute si apreciate ,doar ca ,…uite ca facui o pauza ,nu stiu cum s-o zic,ma rog,fiecare cu motivelele lui ….imi vine in minte un citat “nici viitorul nu mai e ce-a fost”!!!!!!!
    OOOOOO,ce bine zici despre un blog “bravo ai stil”!
    Draga mea,inainte de-a intra ….”in paine”,multumesc PT TOT! .Referitor la urarea facuta,”sau-ul” din paranteza nu exista,….beneficiez din plin de ambele,slava Domnului ,din acest punct de vedere sunt implinita. Stiu,firea mea melancolica lasa,uneori, de inteles ca as fi trista ,NU,nicidecum,sa zicem ,pro..fun..da?,mai degraba asa. Veselia ma caracterizeaza,”mor” dupa KMY pe care ,cat de cu..rand o …dau la “persoane disparute”{ nu-l gasesc nici pe Terky,hihi, asta la vara apare]. Evident,…..problemele vietii schimba omul; o parte din mine ramane trista; stiu,timpul cicatrizeaza ranile,peste cateva luni se face un an de la plecarea taicutului meu,nu-mi vine sa cred,parca ieri s-a-ntamplat iar eu nu -mi revin!
    Am scris toate acestea ca un raspuns pt tine si ,am facut-o cu mare placere.
    Cateva cuvinte despre emisiunea noastra draga; ma gandeam sa fie aseara, dupa Exatlon care se termina dupa h 23!?.App,care urmariti? sunt ….nedezlipita de tv ,imi place f mult.aseara au luat o bataie crasa de la mexicani ;doar 4 puncte au reusit; in rest,ca in orice colectivitate,certuri,orgolii,invidii ,samd. Exact cum o sa vedem si la ….stilatele noastre.
    Felicit pe cel care a initiat aceasta ….distributie. Cand o urmaream pe razboinica Beatrice,chiar ma gandeam la o competitie cu Denisa.
    Cum bine spune Mariana,este cu…rios de vazut cum se impart votantii,Dintre cele doua castigatoare[preferatele mele]Silvia si Marisa,o prefer pe Marisa. Nu stiu de ce,Silvia nu mi-a placut dupa con…cu..rs,chiar imi irita timpanul ,pe cand Marisa ,poate si pt faptul ca era catalogata “fu..racioasa”, foarte gresit si “GREU” de inteles pt cei care o denigrau astfel,va ramane favorita mea. La …ne- Agreabil ramane Denisa ,DAR, cine stie ce si cum ne rezerva ….astrele?????
    Cat despre jurati,desi ma surprinde acceptarea lui Botezatu in acest proiect,este o nota in plus;este un ….”prag” mai greu de trecut atat in ceea ce le priveste pe concu…rente,cat si “cenzurarea”[!] colegilor jurati! Abia astept o confruntare Alba-Botezatu,….iar Raluca, oare ,va fi in …dreapta aceluiasi Maurice si in stanga lui Catalin???? Catalin va ocupa scaunul lui Ciobanu?multe ,multe intrebari,cu..riozitati ….si ultima ; pauzele publicitare ??????????sper sa nu renunte la ele!!!!!!!!!!!!
    Abia astept ziua de maine!
    Pupici !

  5. 59506
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Lilisor,ti-am citit acum comentariul ce nu vroia sa apara.Cred ca acele cuvinte cu probleme au fost buc..ura,repetat de cateva ori.
    De maine,22 ianuarie se va difuza emisiunea Bravo ai stil,reinventata,avand drept conc..urente dintre fostele participante si castigatoarele celor 3 editii.Va fi foarte dificil pentru sustinatori sa se rupa de fostele fete pe care le-au sustinut,simpatizat,posibil sa fie cel putin 3 asfel de fete.Cred ca va fi dificil,si-n acelasi timp,interesant si pro..vo.cator.Sper sa vii sa ne impartasesti despre noua emisiune.pupici
    O imbratisare mare cu multi pupici,la toti,toate din casuta Ralucai.

  6. 59505
    Lilisor Says:

    Ralu, help!!!….Chiar NU inteleg DE CE NU a intrat commentul!!!!!!!!…
    NU am scris NICIUN cuvant interzis!!!!!!!…..
    Ii spuneam IOANEI si BUNICULUI ca NU vroiam sa mai intru, INSA……
    EI mi-au schimbat optiunea!!!!….Si-acum, constat, ca, NU INTRA!!!!!!
    Asadar, am pierdut din nou, TIMP!!!…..
    RALUCA, sunt probleme care tin, EXCLUSIV de bg. tau!!!!….
    DACA ai de gand sa NU te mai implici, te rog sa ne anunti si pe noi!!!!!!
    Nu de alta, dar…….NIMENI nu are timp de pierdut!!!!!!!!!!!….
    Sa srii un comment si el sa apara dupa 5-6 zile, NU ESTE O SOLUTIE!!!!!!
    Mai bine, LIPSA!!!!!!!!!!!!!!!!!…..IMI PARE RAU!!!!!…….

  7. 59504
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Imi propusesem sa NU mai intru in casuta!!!!!….De ce???….Ptr ca:
    Imi apare ultimul comment, dupa 5 zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si
    in alta ordine de idei, NICI rozalinele NU au mai intrat!!!!!!!!!!….
    NU mai vorbesc despre faptul ca pana si RUDOLF, le-a lasat, pe cele mai multe dintre ele, fara replica, oricare ar fi fost aceea!!!!….si, chiar mi-a si spus: “Draga mea stapana, eu bag seama ca NU le-au placut cadourile pe care le-am lasat; Doar cateva dintre fotolii sunt goale, in rest, celelalte cadouri sunt nedesfacute!!!!!….Imi pare rau, insa, la anul, voi fi mai selectiv!!!!!!!!!!”.
    OK!…i-am raspuns; apoi, i-am dat un pupic si un card si i-am urat:”distractie placuta”, ptr urmatoarea saptamana, pe partie la Predeal…………Ha-ha…….
    Revenind……….CUM pot sa refuz o invitatie, atat de haioasa, ca a lui BUNICU?????….”Gata, s-a terminat vacanta”, spune el, citez…….
    Care vacanta, Bunicu????; eu sunt pe “metereze” de pe 5 ianuarie!!!!…
    Vacanta a fost ptr cei care lucreaza in Educatie!!!…Plus vacanta de Paste…..Plus vacanta de 3 luni, in vara, plus…plus…..In fine……….
    Extrapo.land, intr-o anume doza de ironie, ma intreb, en passant, DE CE n-am respectat pana la final, vointa taicutului meu iubit???…si, DOAR am urmat facultatea pe care EL si-a dorit-o ptr mine?????……….
    Vorba unei foarte bune prietene, care, ca si mine, a urmat alte studii decat pe cele pe care si le-ar fi dorit: “draga mea, avem la HAR.TZO.AGE!!!!”….
    In fine….Fiecare, cu “chemarea” sa!!!!….NU era locul meu acolo!!!!!!!!…..
    Si, ptr ca am fost intrebata, si ptr ca am mai raspuns la aceasta intrebare, insa, intr-o perioada in care, persoanele care ma intreaba acum, NU citeau acest bg., si ptr ca NU mi se pare un lucru pe care sa NU-l poti spune…..
    Asadar, cele 2 joburi ale mele sunt: 1. Finante si 2. Cultura.
    NU sfatuiesc pe nimeni sa-si dea adresa…nr. telefon…varsta…loc de munca……INSA……minime date, sunt chiar necesare, ptr o anume parere, ori ptr a anticipa o eventuala prietenie virtuala, bazata pe anumite criterii, principii, subiecte care pot fi abordate, de-o asemenea maniera!!!!!!!!!…
    Mie chiar mi-ar placea sa stiu cate ceva despre prietenii mei virtuali…
    Spre ex: Bunicul este din zona Falticenilor, are o pensiune samd…….
    Bineinteles, sugestia mea este optionala si, intra “in joc” DOAR cine vrea!
    Revenind……Spuneam ca ma hotarasem sa NU mai intru, insa, BUNICUL mi-a schimbat parerea prin indemnul pe care ni l-a facut!!!!!……..

    Mai apoi, a intrat comentariul IOANEI……Cu acel: LA MULTI ANI, OAMENI FRUMOSI !…..Si, mai apoi, cu aceea sublima poezie a lui Paunescu!!!!…
    CUM SA-I REZISTI?????……Asadar, on revient…………..
    IOANA, draga mea prietena, iti multumesc ptr cuvintele frumoase….
    Imi pare bine ca maicuta ta este sanatoasa si mi se pare absolut firesc sa petreci foarte mult timp alaturi de Dansa….Imi trezesti amintiri de neuitat si, crede-ma, as da oricat si ORICE sa pot da timpul inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Iti urez, draga mea, multa pu.tere, rabdare si iubire!!!!!!!!!………….
    M-as bucura sa stiu ca, esti, totodata, implinita din punct de vedere personal si [sau] profesional!!!!!!!…..Ptr ca esti o persoana minunata!!!!
    Esti tanara…frumoasa….desteapta…..MERITI TOT CE ESTE MAI BUN!!!!!!

    In legatura cu “BRAVO, AI STIL”!….Ma bucura cooptarea lui Catalin Botezatu!!!!….Este: OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT”!!!!!!!!!!!!!!
    ASA< DA!!!!…..Exista o IULIA ALBU…..si-acum, un CATALIN BOTEZATU!!!
    Am urmarit cateva promo-uri si, am citit CEVA in ochii lui MAURICE!!!!!!!!.
    CE?????……On vera tout a l'heure!!!!!…..MAMMA-MIA!!!!!!!!!!!!….ASA, DA.
    ACUM se va vedea CINE si CE va avea de spus!!!!!…Si, NU intrigi, smecherii, ironii desh.antzate, apropo-uri dez.lanate, monede platite!!!!…
    Imi pare bine ca am constatat [ptr a cata oara???], ca, am avut DRERPTATE!!!!!!!….Acest SHOW, este, intr-adevar, un FENOMEN!!!!!!!!!!!
    Si, chiar, daca, au fost foarte secreti si nu a existat transparenta!!!!!!!…
    Sunt fericita sa constat ca propriile mele analize, coroborate cu anumite idei, inspirationale, au condus catre parerea pertinenta sus-mentionata!!!
    In acest context, repet, ca si in anii precedenti, ca sunt mirata DE CE NU EXISTA, INCA, NICIUN BG.:"BRAVO< AI STIL"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Repet, daca, eram la pensie….ori, aveam mai mult timp la dispozitie…..
    Imi creeam un astfel de bg……DE CE se insista pe MPFM?????…………
    Habar n-am!!!….As vrea sa spun insa, un lucru: MPFM NU va mai fi NICIODATA ceea ce a fost!!!!!….Si, oricum, chiar daca va reveni emisiunea, va fi OBLIGATA sa poarte o alta denumire!!!!!……
    Cei care raman, inca, la nivelul de MPFM, au, oarece probleme!!!!!!!!!!!!!!!!
    Fie ca NU platesc oarece taxe….Fie ca traiesc din publicitate!!!!!!!!!….
    NU-I inteleg!!!…CUM traiesc, INCA, de pe urma unei emisiuni MOARTE???
    In fine……..
    Sunt foarte multe subiecte de discutat….Astept sa intre rozalinele ptr a putea sta la taclale!!!….Eu am foarte multe provocari, in acest sens!!!!!
    Va astept…….Sper sa intre commentul……..
    O seara frumoasa si o noapte minunata, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!!!………Pupici.

  8. 59503
    ioana79 Says:

    LA MULTI ANI,OAMENI FRUMOSI!
    Noul An cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc,,,,ia mai manati maiiiiii……………………………..
    LILISOR,te iubesc pt cuvintele frumoase! iar pt …..”pasaportul “de Canada ….ce frumos ne-ai asezat …fotoliile!!!!
    V-am citit urarile,versurile, sunteti MINUNATE!
    Am stat [si stau] mai mult la tara unde ma simt excellent ;sunt langa maicuta mea iubita,o supraveghez,o ingrijesc ;am “doftorocit-o” de o gripa periculoasa care s-a instalat inainte de a incepe ninsoarea . Se pare ca de astazi incepe sa ninga???!!!!
    Bravo ai stil incepe pe 22 ianuarie cu Botezatu in locul lui R Ciobanu; mda, mi se pare interesant;sper intr-o mai ….buna obiectivitate a juratilor.
    Cat despre mireseala ,mi se pare “uite-o ,nu e”!

    Inchei mica mea ….scrisorica cu un indemn al lui Adrian Paunesu ;
    Să ne iubim

    Dumneavoastră, dragi civili din lume,
    Urmăriţi de moarte unanim,
    Vă propun o nouă strategie:
    Să ne iubim.

    Dragostea e calea contra morţii,
    Dragostea e un atac sublim,
    Vă propun o nouă strategie:
    Să ne iubim.

    Să ne iubim, să ne iubim,
    Să terminăm al morţii haos,
    Să ne iubim, să ne iubim,
    Îndrăgostiţi, pe loc repaos.

    Faceţi tunul câine de ogradă,
    Faceţi tancuri suvenire-n timp,
    Vă propun un ordin nou de luptă:
    Să ne iubïm.

  9. 59502
    Bunicu Says:

    Toată lumea a luat vacantă de sărbători?Gata,o duminică plăcută la toată lumea.

  10. 59501
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Seara!
    La multi ani!tutror celor ce poarta numele de Ion,Ioana cu toate derivatele.

Pages: « 5994 … 5956 5955 5954 5953 5952 [5951] 5950 5949 5948 5947 5946 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free