Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5951 5950 5949 5948 5947 [5946] 5945 5944 5943 5942 5941 … 1 » Show All

  1. 59460
    Adriana Says:

    Un pamfletel (sau mai degraba o tentativa) pentru rozaline si rozalini, cadou de Sf,Nicolae, insotit de ganduri bune si urari de sanatate si bucurii!
    .. La multi ani tuturor acelora care poarta acest frumos nume, Nicolae, Nicoleta etc , La multi ani, Nicusor ( rozalinul din casuta noastra).

  2. 59459
    Adriana Says:

    Buna ziua..buna..buna
    Lume cu inima buna !

    Vine Mosul..Nicolae,
    Pune gheata la bataie,
    Si umple-o cu bunatati
    Caci de-aceea ai nepoti !

    Nu este doc.trina mea
    Ci ..se stie altora!
    Sfantul ce va sosi maine
    Are o alta menire
    Nicidecum sa umple ghete
    Sau pipitze sa rasfete !

    In copilaria mea,
    De gheata nu se stia,
    Acum, de nu umpli gheata
    S-a duuus..” nepoata lui tata” !

    Iti ajunge o pensioara,
    La ce scumpeturi-s in tara!
    Numai dulciuri conservate
    Si cu E-uri cat se poate !
    Doar copilul nu mai vrea
    Sa roa.da un mar, ceva…
    Vrea tablete, vrea masina,
    Ce banana ?! Limuzina !

    Multe as mai zice, e post!
    Si ma intreb, are vreun rost ?

    Am mai spus si alta data
    “Vin ai nostri, pleaca ai nostri
    Saraca tzara bogata…
    Noi ramanem tot cei..rosi “!

    Ma repet, poate e bine:

    “Sfantul, care vine maine
    Sa ne aduca sanatate,
    Si-o nu.ia, daca se poate
    Ca e nevoie de ea !”

  3. 59458
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Bine ai revenit,Fulgulet!Da,Israelul,tara sfanta,te incarca cu multa energie.Simti parca,fiecare pas facut de Isus prin acele locuri.Se spune ca este bine sa mergem macar odata pe acele locuri sfinte.Pe mine,m-a ajutat bunul D-zeu si am facut acest pelerinaj(Israel-Egipt)in octombrie 2010.La mormantul sfant,in ciuda sederii la coada un timp indelungat,noi nu l-am resimtit.In acest pelerinaj,l-am facut c-un preot din Pitesti,care este protopop acum.
    Ioana,mie imi place de Iuliana,nu atat de mult cat sa spun ca este a mea.Fata de celelalte din acest moment mie asa mi s-a parut.De Bianca se stie demult ca iubitul ei(Ciprian)baga foarte multi bani in sms-uri.Se discuta mult pe fb de acest lucru,a spus si Ramona in emisiune si juriul trebuia sa faca ceva in acest fel.De asemenea multi sustinatori de pe fb,sunt nemultumiti de faptul ca Bianca este votata doar de iubitul ei si nici juriului,nici lui Dumitru nu i-ar conveni ca Bianca sa fie castigatoarea acestui sezon ca nu merita.In sondajele de pe fb,Iuliana este pe primul loc si Emiliana pe locul 2.Si mie mi se pare un sezon foarte slab,din ce in ce mai slab si asta din cauza scandalului impus de Dumitru.

  4. 59457
    ioana79 Says:

    Buna dimi tuturor!
    KMY, numai bine de stat in casa ,sa auzi ploaia …..ce poate fi mai frumos? Aha,nu ne zici mai multe,de ce esti asa ….secretoasa????[n-am gasit alt cuvant,dupa cum vezi,sunt prea matinala,adicaaaa harnicuta!!!!!
    Buna dimi,Fulgulet! Aceeasi parere o am despre Adriana. Scrie atat de frumos,descrie locurile pe care le viziteaza incat ,parca,ma aflu acolo,si ,bineinteles,aflu multe;multumesc ,Adriana!
    Mariana,Iulia ta a detronat-o pe Bianca. Nu am inteles ce este cu acele cartele? Cum s-a aflat ca ar fi din partea ei?
    Lilisor draga,te-amcitit cum o fac mereu ;cu interes,placere,cu…riozitate si mult,mult drag.
    Scriu mai rar pt ca stau mai mult langa draga mea maicuta.
    Inca simt regretul eliminarii Beatricei si….te inteleg ; inteleg si ce spui despre George! Nu inteleg “marele” juriu!!!!!! Ei,sunt acolo datorita acestor concu…rente;cum isi permit sa le certe in asemenea hal? De ce nu ….le cearta cu aceeasi masura? Evident,inteleg sa le spuna unde gresesc,INSA,nicidecum sa le …condamne ca pe ultimele infractoare!!!!!
    Acuma,depinde si din ce unghi privim;greseli se fac de ambele parti; daca Ilinca “respecta” regulamentul si anume scandal-scandal,nu vad de ce fetele pica in capcana lor.?!
    Sa mai spun cat de slab este acest sezon? Nu mai spun,se stie. se vede ai cui stilisti sunt mai buni. Iuliana si Emiliana sunt avantajate din acest pdv,adica,stilisti buni….. din pacate, invidia Iulianei pe Emiliana este evidenta; Bianca si-a gasit si ea,de fapt,ceva bani pt un stilist au ramas !!!!
    Anca? cine o invata sa se ….dezbrace din ce in ce mai mult? Biata de ea, daca a vazut ca a fi propusA merge,hai sa se propuna si ea cu….of Doamne,cu ce?
    Sunt dezamagita! nu privesc cu placere ci,din obisnuinta …nerabdare sa se termine cat mai repede …. si,speranta ca producatorul sa schimbe ceva,altfel,ADIO si BAS!
    Multi pupici!

  5. 59456
    kmy Says:

    SAlutare Fulgulet <3 bine ai venit
    Adriana sigur este de la vreme .Si eu cand este nor ma doare capul ,ceafa mai exact ,dar iau o pastila si imi trece , iaca 'sa :)

  6. 59455
    kmy Says:

    Aha , am vazut ca la cuvintele ….bucurie si bancurile …se da ok :) ce facusi Raluca ? mai taiasi din ele ?? :)

  7. 59454
    FULGULET Says:

    -Buna, Ada! E o placere sa te citesc, cat adevar ai spus in randurile tale. Avem multe lucruri in comun si asta m-a facut sa fiu mai aproapte de tine. Intre 1-6 oct. a.c. am fost in pelerinaj in ISRAEL cu Basilica Travel. A fost pentru mine evenimentul anului, a fost un REGAL. Ceea ce am simtit acolo, nu pot sa exprim in cuvinte… Poate la anul, Parintele meu duhovnic, organizeaza tot prin Bsilica, un pelerinaj in Israel cu Iordania, m-as duce cu aceeasi emotie si placere
    -Nu, tu nu esti batrana, ai un spirit atat de tanar, esti activa, ai timp pentru toate. Am citit cu placere, ceea ce ai scris despre vizita din Rusia. Scrii atat de firesc incat captezi interesul cititorilor. Din totdeauna, te-am simtit aproape si apreciat mult.
    -Va pup si va imbratisez pe toti, toate!

  8. 59453
    kmy Says:

    Acum am vazut gala Bas :)
    Piticania de Anca zici ca mergea la piscina de la Mamaia , ba avea si palmierul lui Mazare pe cap , jalnica tinuta , jalnica ca om …..huuuooo :)
    Baietii in seara asta au fost wow si chiar pe bune , ei au facut seara mai …vivanta !! :)
    Iuliana , cap de uliu , sferedelea cu privirea tot ce prindea pe partea …stanga :) adica pe Emy :) unde mititica se si impiedica si cazu in fund .Daca nu iti luasi chilotii pe dos mai Emy , vezi ??
    Frumoasa , sic rochita , dar daca cu o zi in urma nu se mai ridica de la masa aia cu sorici , carnati si slanina ,uite ca ii crapa pe partea dreapta , dar la cata rautate zace in pipota ei , slabeste sigur .
    Beanca , frumos cuibul ala de ciori , frumoasa rochie , cu joculetele nu oprea sta bine , sa mai exerseze oleaca acasa cu Cip al ei :)
    Naba cu pilota neagra si cu paharul de sampanie in mana , sa bem , zic !! iac …
    Emy si dragonul rosu :) si sandalele-i de lemn :) ???
    Uitai de Alinuta …si bancurile ei :) doar atat , ce credeati ca zic mai mult ?? haha :)
    Bravo Bas !! <3 o gala cu zvac si antren !! mi-a placut ….
    HEI , salutare in casuta !! o seara frumoasa , la mine plouaaaa !!

  9. 59452
    Adriana Says:

    Buna seara, dragilor !
    …Fulgulet, e o placere sa te revad in casuta, chiar ma gandeam ce faci, de ce nu ai mai aparut. Serviciul si treburile casei iti rapesc, de buna seama timpul si stiu ca si tu mergi in pelerinaje.
    De sf Andrei am mers aici in Pitesti la o biserica din Trivale cu hramul sfantului Andrei si am ascultat o slujba f.f. frumoasa desfasurata sub egida protopopului de Arges. De altfel, am spus ca in acest post ma dedic vizitarii si revizitarii de locuri sfinte, in masura posibilitatilor si organizarii pelerinajelor dar si mersul la cateva biserici de suflet care mi-au placut de-a lungul timpului si am vreo cateva. Problema este ca nu prea ma simt bine si probabil mi se trage si de la vremea umeda, mai toata lumea din zona se vaieta din cauza durerilor reumatice. Eu, cred ca si din cauza batranetii, nu ?! (ma refer, la mine) De-acum incolo, asta este , nu ne intreaba nimeni daca vrem sau nu, timpul nu se mai intoarce, asa cum nu se intorc apele de unde au pornit ! Impotriva vrerii Domnului asupra trecerii noastre prin viata pamanteana cartile sfinte ne invata ca nu este bine sa cartim! Nu trebuie sa ne paraseasca speranta, optimismul si dorinta de a trai sanatosi intr-o tara pasnica si frumoasa indiferent ca ne va fi greu sau foarte greu, sunt lucruri si fapte mai presus de vrerea, gandirea si vointa noastra, a celor multi.
    Va doresc tuturor o seara frumoasa si multa sanatate !

  10. 59451
    FULGULET Says:

    -Ma alatur cu intarziere si spun, LA MULTI ANI ROMANIiA
    -Mi-a fost dor de voi, m-am bucurat ca v-am regasit in casuta primitoare a Ralucai
    - Ada, esti o draguta ca de obicei, ne povestesti cu placere despre locurile vizitate de tine , este interesant tot ce vine de la tine.
    -Lilisor, Mary, Kmy, Angela , Ioana79, Bunicu, nu am ce comenta despre emisiunile la care va uitati voi pentru ca nu ma uit.
    -Lilisor, de dragul timpurilor petrecute impreuna, adu-l te rog si pe Rudolph.
    -Ralu, sa-ti traiasca bebelusul, sa te bucuri de el. Poate ne spui cum il cheama..
    -Multumesc mult celor care m-au felicitat de Mihail si Gavriil.
    -Mi-e dor de toti,toate care de-a lungul timpului au trecut pragul Casutei Roz. Va pup si intind bratele catre voi cu drag!

Pages: « 5994 … 5951 5950 5949 5948 5947 [5946] 5945 5944 5943 5942 5941 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free