Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5949 5948 5947 5946 5945 [5944] 5943 5942 5941 5940 5939 … 1 » Show All

  1. 59440
    kmy Says:

    Buna ziua !!
    Da Mariana ,citeam si eu acum ca a iesit Naba ,nu ma bucu..r, la cata galagie mi-a facut ieri in casa :) bine ca se duse :)
    Are un ras dar si o gura mareee , de nu poti sa asculti linistita bas-ul :)
    Niciodata nu mi-a placut stilul ei , aseara avea pantalonii aia legati cu cu..rele , pe bune ? asa trebuie sa iesim si noi oe strada ?
    Mai ,fetele astea ca sa fie apreciate de juratii isi pun pe ele ce le vine la indemana. Nu conteaza ce , fusta peste fusta , pantaloni legati cu sfoara , geci tarshaite ,tate iesite peste sau sub bustiere ….bijuuri agatate si balanganite in zona ..sfarcu,,rilor !!mai sa fie…. si primesc stelute !!
    Teatru de 2 lei , ne-a oferit Alina si ieri , cu fata plina de plans , de machiaj suroind pe obrajorii bucalati , a revenit in platou in pantaloni de trening si fix asa a stat pana la sfarsit .
    Nu avea un servetel umed sa se stearga de negreala ? sau era asa de impresie ??
    Ramona , Ramona a profitat de Alina , chiar daca stia adevarul despre ea .Era contienta ca daca o indeparteaza nu mai are cine sa o duca ,caruteasca prin Bucu..resti .
    Mica , mica dar smecherita :) bravos !!
    Nu am vazut gala , nici nu m-am uitat in reluare , doar l-am vazut suparat pe Razvan ca fetele nu au fost imbracate pe tema .
    Ei / parca era prima data !

  2. 59439
    Mariana Pitesti Says:

    Vestea…
    —-
    de pe grupuri,vine-o veste,
    din a Stilului,poveste,
    Naba e eliminata,
    desi era protejata,
    in urma cu sapte zile,
    cand nu se baza pe pile…
    iata ca a doua oara,
    vestea asta ne-nfioara,
    si ce-i mai ingrozitor,
    c-a picat,la vorbitor,
    cu cea mai temuta fata,
    Anca-Maica-nestilata!
    Rand pe rand,fetele pleaca,
    fanii nu au ce sa faca,
    creste-n voturi,Fat-Frumos,
    desi a luat-o de jos,
    de pe Instagram cu haine,
    azi face tinute faine,
    juriul e extaziat,
    Maica s-a emancipat!
    Panica se instaureaza,
    si degeaba se voteaza,
    se vor duela in voturi,
    Cipi cu cele 5 conturi,
    contra cosmosului care,
    vrea Maica-castigatoare:))))
    V-am pus o poezioara de pe fb cu eliminarea Nabei de Anca.Sper sa intre acest comentariu.

  3. 59438
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Ma buc..ur c-am reusit sa va aduc in casuta:Adriana,Ioana,Lilisor.
    Adriana,eu nu am vazut manastirile pe care tu le-ai vizitat,probabil ai vazut exact locul unde va dormi somnul vesnic,Stela Popescu.Nu ai adus nici-un cenusiu in casuta.Cand povestesti de locurile sfinte si frumoase ale tarii noastre,nu poate fi vorba de asa ceva.Eu te citesc cu mare drag,poti detalia si mai mult
    Ioana,a fost suficient sa te pr..o..voc putin si ai spus de preferata ta.Nu putem rezona fiecare cu aceeasi fata,este normal.Astept sa mai scrii,sa-ti spui parerile asa cum simti.
    Lilisor,abia astept sa-ti citesc comentariul,va aparea in mod sigur.Si mie mi s-a intamplat saptamana trecuta,dupa ce in prealabil am crezut ca l-am co.rectat.
    Kmy,te astept si pe tine sa ne povestesti,despre ceea ce doresti tu.
    Valentina,hai vino sa ne povestesti de marea cea albastra,albastra.Cum este vremea acolo?

  4. 59437
    Adriana Says:

    Mari draga, tu m-ai rugat sa povestesc, iar am venit cu cenusiul intre …roz…

  5. 59436
    Adriana Says:

    Buna seara dragilor !
    .. Am pornit la drum pe o vreme cetoasa cu noaptea-n cap, un grup de vreo 15 persoane cu gandul si placerea de a vedea sau revedea locuri dragi, locuri de suflet, locuri binecuvantate de Dumnezeu. Organizatorul, un preot tare cumsecade, din partea locului, s-a gandit sa nu ne avantam prea departe avand in vedere cat de repede se intuneca. Ne-a intrebat pe fiecare parintele ( doi copii, patru tineri, persoane intre 40-8o ani restul, un medic printre noi) daca ne-am luat medicamentatia, daca ne sim.tim bine… Intrebari firesti sau pur si simplu o gri.ja, pentru ca in acea zi viata noastra era in mainile soferului si bunavointa lui Dumnezeu. Se intampla atatea si atatea cazuri ne.placute pe drumurile noastre din cauza teri.bilistilor, etc.
    Parintele a inceput sa citeasca rugaciunile de dimineata, asa cum era firesc. Dupa terminarea rugaciunilor, o doamna din grup s-a ridicat de pe scaune si ne-a impartit la fiecare un paharel de cafea si cate un covrig. ” Maine este sfanta Ecaterina ne-a spus ea, era ziua mamei mele”. Toti am acceptat. ” Dragii mei, a spus preotul, eu zic sa incepem cu manastirile din jurul Bucurestiului, Cernica, Pasarea, Snagov, Caldarusani”, apoi sa revenim la manastirile din Capitala daca avem timp. M-am bucurat, niciodata nu vazusem Snagovul si nici Pasarea. ” Maine (sambata) pe la Cernica o sa fie zarva mare, caci duminica o in.mo.rm.ant.eaza pe d-na Stela ( Dumnezeu s-o iert.e) aici, la Cernica, ne-a spus parintele care deja era informat , probabil de la TV.
    … Cernica, rai in rai, avand in vedere asezarea acestei manastiri intr-un loc, intre ape, pe o insula, sal.batica as spune la prima vedere, la rasarit de Bucuresti, sa tot fie , zic eu, cam 15 km distanta.. Loc salbatic candva, tinut al serpilor, broastelor dar si al suferintei , tinand cont la cate lovituri a fost supus lacasul incepand dupa anul l600, de cand este atestata. Aici, intre aceste ziduri ale manastiri au trait suflete care si-au inchinat viata intrutotul credintei in Dumnezeu. Sfantul Ierarh Calinic, Cuviosul Gheorghe, Irodian si poate multi altii, necunoscuti, noua. Povestita de ghid , viata acestora m-a cutremurat si m-am gandit cat de putin ni se se cere noua, sa fim buni, toleranti, intelegatori si n-o facem !
    Muzeul manastirii conmtine obiecte vechi, icoane , tapiserii, picturi, de o insemnatate deosebita. Viata acelor calugari este de obste, ceea ce mi se pare corect, caci mananca toti la un loc ceea ce agonisesc. Am cumparat de la manastire miere de calitate si o paine calda, scoasa din cuptor, care mi-a amintit de painea de la nunta din Oltenia. Nu-mi ajung zeci de pagini sa va povestesc, asa ca voi trece mai departe. A douamanastire, Pasarea, un alt rai pe pamant. Biserica manastirii este inconjurata de casute curate-curate, o curte splendid amenajata. cu zeci de crizanteme din toate culorile dar si panselute, acum in toamna tarzie inflorite. Este o manastire de calugarite, care spre deosebire de Cernica, aici traiesc pe grupuri in casute, fiecare gospodarindu-se si traind in mare parte din ceea ce produc. Manastirea aceasta frumoasa a fost ctitorita de Calinic de la Cernica si are ca hram Adormirea Maicii Domnului. Dragilor, va rog sa ma credeti, am vazut manastiri din lume, multe, foarte multe din tara dar curatenia ca aici, nicaieri. Totul sclipea incapand cu gradina, casele, incinta manastirii, icoanele sterse si toate celelalte obiecte de cult. Ghida. o tanara desteapta si placuta la fire, ne-a explicat atat de frumos, atat de placut, ca-mi venea s-o pup si daca n-am fi fost in post , probabil as fi facut-o. Broderii, tesaturi, tapiserii, picturi, sculpturi, ingrijire bolnavi, iata cu ce se ocupa aceste calugarite. Si aceasta manastire, este asezata tot pe insula, ma refer desigur la acele lacuri care inconjoara capitala.
    .. Caldarusani, ctitorie a lui Matei Basarab. manastire veche, cu un istoric bogat, unde acum vietuiesc doar 30 de calugari ( asa ni s-a spus, eu nu stiu exact), din comuna Gruiu, Ilfov, are denumirea de la locul unde este zidita, ca o caldarusa. Si aici sunt icoane de o inestimabila frumusete si insemnatate, numai ca locul mi s-a parut trist dar incarcat de duhovnicie. Am vazut un calgar atat de batran si nici ca mai putea merge, cumparasem miere de la Cernica, m-am dus sa-i dau un borcan si mi-a spus: domnita, multumesc, avem ci noi. Mi-a venit sa plang, nu am fost mandra de gestul meu, probabil omul nu si-a dorit compatimirea nimanui. ( Cei care nu ati vazut aceste manastiri, cred ca pe internet le puteti gasi ). Am plecat de la Caldarusani si am mers la Snagov. Doamne, dragilor, ma apuc de barfa ( Doamne, iarta-ma), erau niste palate pe malul lacului Snagov, nu stiu ale cui, dar in salbaticia locului pareau niste stele pe un cer intunecat. Ce mult mi-a placut la Snagov ! Acolo traiesc doar doi calugari iar locul este foarte bine intretinut. Podul care s-a contruit peste acea parte a lacului spre a face legatura cu manastirea este modern. am inteles ca inainte de acesta se ajungea numai cu barca. In manastirea Snagov, era liniste, am avut timp sa ma rog si sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru toate cele..
    Cand am plecat de la Snagov cu bateriile incarcate, cu multumirea in suflet si putin obosita.. se intunecase de-a binelea. Noi , intre cele patru vizite am avut o ora de masa, toata lumea servind produse de post fie de la manastire cumparate, fie aduse de acasa. Am dus cu mine zacusca cu ciuperci, placinta de post cu mere, masline si halva. Alte doamne au completat masa colectiva cu placinta de praz, de dovleac, branza vegetala, muraturi, fiecare ce-a avut, atat incat toata lumea sa manance bine, sa nu fla.manzeasca.
    Am ajuns in capitala pe intuneric… prima data la Patriarhie…
    Insa, pe altadata…
    Seara frumoasa, sanatate si bucurii !

  6. 59435
    ioana79 Says:

    Mariana,m-am gandit sa revin cu un comm dupa ce vad prestatia fetelor Deliei.Nu am vz vinery pt ca am adormit iar la tv a fost inmormantarea Stelei Popescu ;eu nu mai pot urmari ,ma deprima ,ma….ma termina efectiv aceste tragedii. Dispar marii nostri artisti,pacat, of Doamne,ce e viata!Dumnezeu s-o odihneasca! Da,AC s-a declansat acolo,pe scena,cand a primit premiul,cum nu s-a sesizat nimeni? Cand l=am dus pe tatal meu la spital,medicii mi-au spus ;”daca intarziam o zi,il pierdeai”; a urmat tratamentul si a mai trait 4 ani.

    Sa-ti spun parerea mea despre Ramona ; o fata frumusica,constienta de atuurile ei,INSA,timiditatea si ….complexele,i-au dat un curaj prostesc,stangaci, care a deranjat. Apoi,oscilatiile cu “plec,nu plec,scoala, stilistul,NE-stilistul,.. a devenit incomoda.

    Lilisor, macar sti ca esti in asteptare; mie imi ….zboara pur si simplu;hai sa mai incerc,DECI si fara DECI ;
    cum bine spune KMY,nu inteleg prezenta Ancai intro emis cu si despre stil vestimentar.Sunt multe tinute intelese numai de si pt ei! Pana la urma,moda vine,revine si,am ajuns sa credem ca uratul este frumos si….invers. Indiferent de actual sau demodat,personal ma regasesc in stilul Roxanei;cand ii auzeam “nu ai stil” ma gandeam sa-mi iau o ….gaina,sa-mi tugui buzele,sa-mi pun “palmile” la frunte,sa-mi misc mainile ,sa ma vopsesc pe fata [app,imi place Carla's Dreams],prin urmare,ifosele Iuliei ma exaspereaza cu …toate facultatile ei. Epateaza prea mult,intentionat face nota discordanta si….de prea putine ori este obiectiva. De departe se vede simpatia pt Bianca,antipatia pt Anca, pt Emiliana; iar Razavan ,cel putin pana mai saptamana trecuta,o avantaja pe Anca . Evident ,sunt si ei oameni,DAR,a fi profesionist ,cum au pretentii ,tb sa fie impartiali.
    Hai sa mergem pe mana Emilianei;langa Anca,cea care nu are nicio tangenta cu vestimentatia,Emiliana este preferata mea.Inca de cand forma “cuplu”,am preferat-o Iulianei . Iuliana este finuta,este frumoasa,are ceva din “aerele” Iuliei,INSA,este ,de multe ori,”pe langa subiect”. [nu intelege cum si ce ii transmite Emiliana ,adica pace]Din cauza orgoliului,egoismului,o uraste pe cea mai buna prietena. Nu se accentuase “raca” dintre ele si eu am spus “Iuliana si Emiliana concu..reaza separat,nicidecum impreuna. Conflictul este declansat de ea din cauza celor mentionate ; rautate,gelozie,egoism. Recunosc,este finuta . Daca “in cuplu” era mai slaba iar Emiliana mai buna, au observat si juratii spunand ca ea “trage cuplul in jos”, separat si in ultimul timp ,avand stilist ,doar se observa,ce naiba,totusi ,este …..liniara. Nu iese din “elegant” iar juratii lui peste ar fi momentul sa ia atitudine. Nu-mi place si pt faptul ca este teatrala, stirbindu-i frumusetea fizica.
    Emiliana este haioasa,este desteapta domne,este prea desteapta pt 19 ani.
    Naba nu-mi place ,cum am mai spus,transmite goliciune si …cam atat.
    Alina ramase fara Adela si….cum era de asteptat,fara Maurice.
    Bianca ;of,mi-a placut si mie la inceput! INSA,vb “nevinovatei”Raluca, venirea in platou cu ….iubitul ,facand scandal tiganesc,cu tipete ,urlete,acuze si ….frustrari,mi-am schimbat parerea. Ti-amintesti cum a “acuzat”? “voi reveni in con..cu…rs si ,va voi arata ce loc voi ocupa”. Cum se face ca in prima saptamana cand nu era in “distributie”,se afla in fruntea clasamentului?
    Inca ceva si inchei ; daca nu vor schimba ceva,inclusiv juratii,emisiunea devine un mpfm in coma ,sa mai fie un sezon si dispare.
    Urata aceasta editie urata mahalaua facuta de niste fete tinere care nu se prind ca a face scandal ,a fi rau ,le ….urateste!
    Sper sa am noroc sa apara comment. Pupici .

  7. 59434
    Lilisor Says:

    Ralu, help!!!…Merci fain, pupici.
    Mariana, pupici.; draga mea, NU este vorba despre “cu..r..aj”, aici!!!!!!
    Ci, este vorba, pur si simplu, despre pierderea timpului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A se citi: Am scris aprox. 1 ora, commentul de mai sus si, el este in “asteptare”!!!!!!!…..Intre noi, fie vorba: in aceea ora, NU puteam face eu, ALTCEVA??????…..Repet, eu atunci cand intru pe un bg., indiferent de tematica, NU am nicio idee, despre ce voi scrie; totul vine spontan, in functie de starea de moment!!!!….Asadar, NU pot controla commentul, care, se “intinde”!!!!….Ori este prea lung, ori, am “zbarcit-o” la expresii!!!…..
    Ioana, pupici, fata draga. Mie nu-mi place Iuliana, absolut DELOC!!!!!!
    Am sa explic cu alta ocazie si voi aduce argumente in acest sens!!!!!!!!
    Acum, dupa ce-a plecat Beatrice, NU mai votez!!!…..Insa, recunosc, imi place Emiliana!!!!….DACA previziunile mele se adeveresc, voi reincepe sa votez, impreuna cu colegii si prietenii mei, in finala, pe EMILIANA!!!!!!!!!!
    Hai ca, de data asta, ti-a intrat commentul, asadar, poti intra mai des!!!!
    O imbratisez pe Dna Maria si-i urez multa sanatate!!!!!…..Pupici.
    Angela, pupici. Draga mea, intra si tu cu un comentariu despre ultimele noutati la :”Bravo, ai stil”!…Ma intereseaza parerea ta….Pupici.

    O seara frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!!!

  8. 59433
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    A fost o gala SLABUTZA……RAU DE TOT!!!!…..ANOREXICA, de-a dreptul!!!!!!!!!….ha-ha…..Ar fi de ras, DACA n-ar fi de plans!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Habar n-am cu CE sa incep…imi vin, toate, cele, in acelasi timp!!!!!….
    Si, totusi….Incep prin a spune ca, DACA este totusi, un SHOW, inainte de a fi o competitie, nu pot decat sa salut prezenta lui Alex Velea, in detrimentul lui Gheorghe, pe numele lui de “scena” Jorge, care, era un MAIMUTOI si nimic mai mult!!!!…..Eu nici acum, NU pot intelege inversunarea cu care o critica si o depuncta pe Beatrice!!!….pot DEDUCE, ce e drept!!!!…insaaaaa
    i-as acorda o prea mare importanta!!!!….pana la urma, unui tip, care, nu si-a gasit locul la antene, a se citi: NIMENI din conducere, NU i-a dat pe mana vreun proiect important si, a “parasit corabia”, fugind la Kanal d, unde NU s-a descurcat absolut deloc, “ingropand” practic, o emisiune, care i se daduse pe “mana”, dupa numai 2 emisiuni, care, se intrerupe din lipsa de audienta!!!!….Simtindu-se, cumva, “vinovati”, cei de la Kanal d, ii propun acest proiect, de la: “Bravo, ai stil”!, unde, insa, NU rezista, DECAT, ca si in cazul precedentului proiect, vreo cateva gale!!!!…………………
    El, bineinteles, avand ORGOLIU, incearca sa se “scoata” si o “da” pe colectia lui de pijamale, care, din pct. meu de vedere, are un singur atu:
    materialele mishto din care sunt confectionate: matase, satin si dantela!!!!
    Altminteri, inspiratie IOC!!!…..vreo “revolutie” in lumea modei???…ha-ha.
    Are, insa, recunosc, o BAZA SOLIDA!!!!, a se citi: banii nevestei de-a 2-a, cu vreo 11 ani mai in varsta si, care, este, ghici, ce???…OM DE AFACERI!
    Asadar, DEDUCTIA era urmatoarea: a lasat-o pe prima sotie, care, avea varsta si caracterul fresh al Beatricei, tocmai ptr ca nu-i place GENUL!!!!
    Il INCOMODEAZA!!!!….I-a fost EXTREM de ushor sa cucereasca o femeie mult mai in varsta decat el….si el STIA fosrte bine chestia asta!!!!!!!!!!
    Iar ACUM, chiar daca NU mai scotea nicio melodie si nu mai avea niciun proiect, nici de la antene, nici de la kanal d, avea, in schimb, nu-i asa???
    Conform contractului de parteneriat, CONT COMUN!!!!….ha-ha-ha…..
    Asadar, ii vine “stralucita” si “unica” idee: Sa scoata o colectie de pijamale!!!!!….Daca ne gandim, constatam ca este ceva MIROBOLANT!!!!!
    Si, ca, nimeni pana la el NU s-a gandit la asa ceva!!!!!!….Te doare capul!!
    Pentru lansarea unei noi colectii, indiferent in ce consta ea, se stie, ai nevoie de foarte multi bani: ptr reclame, ptr prezentari in diferite reviste, ptr postere, ptr. invitatii, ptr evenimentul in sine, la care platesti hostese, firma de paza si protectie, inchiriezi si platesti locatia, firma care se ocupa de ambient, a se citi: mancare si bautura, iluminat, parcare samd…samd.
    Bineinteles ca, NU avea CUM sa reuseasca, EVER!!!!…DACA nu exista acel cont comun!!!!….Pana la urma, “Bravo, LUI”!!!….insaaaaa, putzintica modestie nu i-ar strica!!!!!….Prea se crede cel mai talentat si cel mai frumos!!!!….In fine…..Cu mentiunea ca si-ar fi dorit el, in adancul sufletului, sa aiba si sotia lui garderoba lui Beatrice, cumparata, subliniez, de EL si nu de catre EA, din banii proprii, sa trecem mai departe!!!……..
    Si-acum, cateva cuvinte despre Naba…….De ce, tocmai Naba???????
    Pentru ca, este un MONUMENT de prostie!!!!….Habar n-am CUM gandeste si DACA gandeste!!!!!!….Au fost 2 editii inainte de aceasta, le-a urmarit si NU a priceput NIMIC-NIMIC!!!!….NU are nicio strategie!!!…NU are niciun sistem de votare!!!….NU are nimic in cap!!!!….NU are niciun fel de LOGICA!!!!!!!…..Este atat de proasta, incat, in jurul ei, se lasa intunericul!!
    Si-acum, sa ma explic: se stie ca, NOMINALIZARILE fetelor sunt FOARTE IMPORTANTE!!!….Si-aici, pot da cel mai CONCLUDENT exemplu EVER!!!
    Si-anume: ADELA!!!….Sa ne reamintim de nominalizare Anei-Maria…
    De nominalizarea Denisei si, nu numai……Si, chiar DACA a avut de “tras” in urma acelor nominalizari, ulterior, prin diferite acuze venite din partea fanilor ori a unor con..c..urente, ea a avut intotdeauna explicatiile pertinente si argumentate…..Bineinteles, ca eu stiu EXACT ceea ce a vrut sa faca Adela!!!!….Adica, sa scape de 2 conc..u..rente foarte PUTERNICE!
    NU ar mai fi avut alte ocazii!!!…A fost LA LOCUL POTRIVIT si la MOMENTUL POTRIVIT, a se citi: in ambele cazuri, votul FINAL a fost la EA!!!!!!!!!!!!!
    Ea a fost, in ambele cazuri, cea care votand, ULTIMA, hotara, practic, soarta unei conc..u..rente!!!!….Revin si spun: Tipa a JUCAT INTELIGENT!!!
    Si, chiar daca, favorita mea a fost Marisa, trebuie sa recunosc ca Adela mi-a placut foarte mult, prin maturitate, ingeniozitate si caracter ferm!!!
    Este si o tipa senzuala, finuta, creativa, spontana, sharmanta si stilata!!!.
    Revenind la Naba!!!….Ce poti sa-i ceri???…CE pretentii poti sa ai?????
    Si-acum, sa ma explic: Se stie ca Naba, pleaca din competitie, propusa fiind, la eliminare, de catre Anca!!!!…Ajunge la DUEL cu Ramona, si, chiar daca, este pe locul 2, regula jocului, fiind ca una dintre cele doua sa paraseasca competitia, pleaca cea mai putin votata, adica ea, Naba!!!….
    OK…..La un momen’dat, dupa cateva saptamani de la reintrarea ei in competitie, se fac, ca de obicei, nominalizari!!!….Si, CULMEA!!!!!….
    Destinul, cumva, se intoarce si, ii ofera Nabei decizia de a o nominaliza, la randul ei, pe cea care o daduse in trecut afara din competitie, pe Anca!!!
    CE face idioata de Naba???….O alege, spre nominalizare pe tipa care face gimnastica aerobica, NU merita sa-i spun pe nume, ptr ca NU avea ce sa caute in competitie!!!….Tipa, este clar, iese!!!…..Ce-i reprosez Nabei????
    Simplu: In primul rand, faptul ca NU a platit cu aceeasi moneda si NU a propus-o pe Anca!!!….Subliniez ca, pe “gimnasta” ar fi putut s-o propuna ORICAND!!!!….Ar fi iesit, automat, fiind cea mai putin votata!!!!!!…
    Si-aici revin si spun: este foarte IMPORTANT sa nominalizezi inteligent!!!
    Asa CUM facuse Adela, in sezonul ei!!!!…..Aceasta tipa, putea sa iasa oricand, pe cand, de Anca, N_AU MAI PUTUT SCAPA NICI ACUM!!!!!!!!!!!!!
    DACA ar fi nominalizat INTELIGENT!!!….N-ar fi plecat, in urmatoarea gala, Beatrice!!!….DACA ar fi nominalizat INTELIGENT!!!…N-ar fi plecat in ultima gala Ramona!!!…..Concluzie: NU trebuie sa uiti NICIODATA ca te afli intr-o competitie!!!…TREBUIE sa nominalizezi conc..u..renta pe care ti-o doresti in afara competitiei si NU pe cea care a avut cea mai slaba tinuta!!!!!!!!!!!!!!
    CINE intelege aceasta REGULA DE AUR, va rezista in aceasta competitie pana in finala!!!!…CINE, NU!!!!….Va iesi!!!!….O adevarata LECTIE de viata, ar fi aceea, in care, Naba sa ajunga la DUEL cu Anca si sa piarda!!!!!!!!!!!
    Poate, de-abea atunci, ar realiza, ca, trebuie sa joci INTELIGENT!!!!!!!!!!!!
    In fine…..Ar mai fi foarte multe lucruri de comentat, insa, m-as “intinde” prea mult si NU stiu DACA va avea loc cearceaful sa intre pe usa Ralucai!
    Voi reveni…………….Pupici-pupici-pupici.

  9. 59432
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Ziua!Ioana,poti continua ideile despre Ramona,intr-un alt comentariu.Este totul cu..rios la Bravo ai stil,anul acesta.Posibil ca cei de-acasa sa numai voteze,si de-aici inconstanta in clasamentul fetelor.Daca intr-o saptamana o fata este pe locul I,in saptamana viitoare nu se stie pe ce loc este,oricum numai este in primele 3.Ramona a fost atat pe primul loc,cat si intr-un procent de 5%.De asemenea este cu…rios faptul ca Anca a fost innaintea Ramonei c-un procent de 10%,si ea se mira de acel procent.Doar Bianca se situeeaza constant pe primul loc de la reprimirea ei in competitie,votatata constant de iubitul ei.In gala de-aseara,au luat atitudine si juratii.Ei au spus ca nu-nteleg cum este ea pe primul loc,si nu cred ca ea poate convinge publicul s-o voteze ca este plata,nu are de-a face cu stilul si nici atitudine nu are in emisiune.Daca se merge in ritmul acesta cu votarea ei de iubit,ne vom trezi cu Bianca castigatoarea sezonului 3,numai daca Dumitru nu introduce alte metode de castigarea sezonului 3.Vom vedea ce se va intampla.
    O Duminica frumoasa in continuare!Lilisor,fa-ti cu…raj si vino sa comentezi!

  10. 59431
    ioana79 Says:

    Ziua buna,doamnelor,ziua buna Bunicu!
    Pt a nu risca sa-mi zboare iar com.incerc sa scriu putin.Va citesc cu mare placere. D-na Adriana,v-am raspuns la salut pt ca asa este frumos dar ,lt meu are ….buba;nu permite scris mult????!!!!.Da,am terminat casuta, aproape toate retusurile ,a ramas usa de la baia de la mansarda cu ceva probleme;adica nu se inchide decat …incuiata cu cheia.

    Mariana,Kmy,Lilisor,va pupic ,harnicutelor! Eu sunt mai ….lenesa pt ca stau mai mult pe la tara. N-o pot convinge pe maicuta sa vina la mine,nu-i place la…bloc si,sincera sa fiu, eu ma simt grozav la tara.
    De ce i-o fi rusine Iulianei ca s-a nascut la tara? nu voi intelege niciodata.
    Lilisor,iti pare rau pt Beatrice si inteleg de ce. KMY, Mariana, la cele spuse de voi [ exact ce-as spune si eu],as adaoga scandalul si lipsa de fairplai a concu…rentelor.[ati vazut cat respect la "Vocea Romaniei,XFactor?] Ideea este alta ;pe langa “neputinta” fetelor, desi au avut o …tentativa de impacare, atat Ilinca ,prezentatoarea,cat si juratii,s-au impotrivit Sub scuza “aparati-va tinutele” ,vor circ si tiganie.
    As spune ceva despre plecarea Ramonei dar nu risc sa mi se evapore commentul. a vrut sa plece[sanchi],duca-se!
    Va imbratisez!

Pages: « 5994 … 5949 5948 5947 5946 5945 [5944] 5943 5942 5941 5940 5939 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free