Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5948 5947 5946 5945 5944 [5943] 5942 5941 5940 5939 5938 … 1 » Show All

  1. 59430
    kmy Says:

    Buna ziua fetelor , buna ziua Bunicu !!
    Mariana , ma uit la Bas, dar parca fetele astea sunt dintr-un alt film , stil ioc .
    Nu imi place de nimeni , la fiecare le gasesc cate un cusur .
    Acum stim ca iese Ramona , credca luni urmeaza Anca si doamne ajuta , sa nu o mai vad , imi produce repulsie fata asta , cum se misca , cum vorbeste , cum invata ea lumea sa fie mai buna ….
    Discutia dintre Ramona si Bianca , are un sambure de adevar , Ramona stie ceva , dar nu cred ca prea multe sau cum a zis si Bianca , nu are dovezi …
    Bianca ” in tineretea ei ” :) a facut ravagii …ma refer in randul barbatilor :)
    Era si o mica cantacioasa , plus …multe altele
    Stiu asta de cand a intrat in competitie , dar eu nu bag in seama aceste lucruri , ce a facut , e fix treaba ei :)
    Sarlotica este cam luata in corzi de catre jurati , Maurice nu o mai place ? dar cum se face ca de cand nu mai este imbracata de Adela , s-au dus si stelutele ??
    Chiar ma miram ce au cu ea :) haha
    Naba ….nabalicioasa e pe stilul ei :) adica se mbraca ca la ora de sport , mai mult nu stie ..
    Emiliana , imi place spontaneitatea ei ,este haioasa , un pic alintata, dar cine nu este ? :)
    Iuliana in schimb , este cam cu nasul pe sus , un pic increzuta , acum ca are stilist wow , e si mai si … cred ca ea o sa castige editia asta
    Pe altcineva nu prea vad ….
    O editie slaba rau!!!
    Adriana , nu am glumit deloooooc :) haha , asa este, fiecare este stapan pe propriul corp si face ce si cum ii este mai bine .
    Va doresc o zi frumoasa , de dimineata la mine a plouat , acum a iesti soarele !!

  2. 59429
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    La multi ani!celor ce poarta numele de Ecaterina,cu toate derivatele.Multa sanatate,fericire,bucurii si multe impliniri.
    Diseara avem gala Bravo ai stil.Mai sunt 3 saptamani pana la terminarea acestui sezon.Mi s-a parut un sezon foarte slab.Acum,spre sfarsit,a inceput sa-mi placa de Iuliana,insa pana acum nu m-a atras in mod deosebit nici-o fata.

  3. 59428
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Adriana,nu stiu cum poti spune ca deranjezi,ca nu ai ce povesti!Tu esti o talentata si faci ca orice povestire s-o faci cu talent si daruire si te citim cu mare drag.Asa,ca povestesti-ne orice doresti.Eu chiar bat campii,in cea mai mare parte,dar nu gandesc ca deranjez sau nu va place ceea ce scriu,eu asa cred si sper.Intru in casuta de dragul vostru,de dragul timpurilor trecute.Sa ne povestesti despre pelerinajul ce-l vei face.
    Lilisor,a aparut comentariul din urma,erau cateva cuvinte cu problema.Posibil ca Beatrice sa fi deranjat pe cei din juriu prin cuvintele ce li se adresa lor,prin comportamentul sau,siguranta ce-o avea pentru tinutele sale,poate prin superioritatea ce o arata,este posibil sa fi deranjat.Si eu am inteles ca vor fi 4 finaliste,cred si eu ca cele 4 persoane amintite de tine vor fi finaliste.Ce-i drept,asa cum am mai spus,mie a inceput sa-mi placa Iuliana,ea se detaseaza de celelalte colege ale ei,parca are farmecul ei,stie sa se faca placuta.Daca intra la inimile noastre si ale juriului,asta este un merit de-al ei,poate fi diplomata,asta se cere intr-o televiziune:diplomatia,stilul,istetimea,carisma.
    Astept si pe celelalte feblete sa intre-n casuta.

  4. 59427
    Adriana Says:

    Buna dimineata dragilor.
    .. Pleaca toamna anului 2017 si de pe meleagurile noastre. De doua zile o bruma groasa si frig, foarte frig dimineata, ne tot incearca.
    ,,, Kmy. eu stiu ca ai raspuns in gluma, esti o dulceata “glumeata” foc ! Mai citesc si altii de aceea mentionez: nu trebuie neaparat sa ajungi la 60-80 ani spre a tine post. Cine vrea sa tina post o face indiferent de varsta . Eram copii, erau vremuri grele, nu se gaseau atatea produse de post si tineam toate posturile, dar acum ? Pana la urma este o detoxifiere a organismului si detasandu-ne de rautati, barfa, suparari o curatire a sufletului , avand in vedere spovedania. Repet, postul il tine cine vrea, cine poate, fiecare cum ii dicteaza constiinta si cum ii permite organismul, nu e o obligatie. Eu sunt mandra si-i multumesc lui Dumnezeu ca la cei peste 60 ani sunt intreaga la minte ( zic eu) la corp, ma misc foarte usor, o persoana activa, fiecare varsta avand farmecul ei. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa prind 70, poate 80 iar mama mea, suta…
    E bine, e minunat ca un corp fizic sa traiasca atata timp cat poate gandi si se poate misca. Din pacate, nu depinde de noi ci de Cel de Sus. La sfarsit de saptamana merg intr-un pelerinaj. Voi revedea manastirile din sudul tarii, cateva. Dupa amiezile sunt parte ocupata cu cei doi copilasi, pe care-i supraveghez la teme, parte cu treburile mele casnice iar seara ma uit la emisiunile culinare, serialul Patria mea, care tocmai s-a terminat , stiri si daca nu pot adormi.. citesc. Implicit ma voi pregati de sarbatorile de iarna pentru ca-mi astept neamurile acasa. Aceasta, cu conditia sa fiu sanatoasa, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, ceea ce sanatate va doresc tuturor care sunteti in casuta sau cititi.
    Nu prea am ce sa mai povestesc, printre comentariile voastre vesele si cu o tematica , venind si eu cu ale mele aduceri aminte sau actiuni prezente care nu-si au rostul a fi detaliate , nu ma simt confortabil, simt ca “poluez” aceasta atmosfera , de aceea am luat hotararea spre a intra numai sa va citesc, din cand in cand.
    .. Raluca, nu ne-ai povestit si noua nimic despre botez, despre micut, cum il cheama. Stiu ca esti foarte ocupata insa din cand in cand cate un rand din partea ta ca si gazda, ne-ar bucura ! Sanatate multa tie si familiei tale!
    O zi buna si multa sanatate, tuturor !

  5. 59426
    kmy Says:

    Hei , buna ziua MARIANA <3
    Chiar acum citeam ca a iesit Ramona si ma gandeam , mai ce zi este ? haha
    Nu am vazut gala , doar ceva poze cu tinuta Beatricei , si da , parca nu prea se potrivea cu tema .
    Lilisor , astept sa te citesc , Ioanaaa :) te vazui :)
    Salut toata lumea din casuta !! pup si o zi frumoasa , la mine este soareeee
    Adriana , nu tin post , poate pe la 60 -80 de ani :)

  6. 59425
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Acum am citit pe fb,Ramona a fost eliminata.Doar isi dorea sa plece,ulterior,s-a ra…zgandit.Eu credeam ca va pleca Anca.Oricum Anca nu va fi printre finaliste.Eu in acest moment,o vad finalista sigura pe Iuliana.Ea are cele mai frumoase tinute.In emisiunea de ieri,doar Iuliana a ramas cu steluta primita.Mai primise o stea de la jurati si Emiliana,insa i-a luat-o Razvan,a spus ca avea greseli in tinuta.
    Ce faceti,febletelor?Sunteti suparate?ca nu intra comentariile.Mai incercati sa copiati si sa stergeti ceea ce credeti ca deranjeaza din acel comentariu daca este in asteptare.

  7. 59424
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    In comentariul de ieri spuneam ca Beatrice a fost eliminata,va urma in mod sigur Anca.Iuliana,se imbraca din ce in ce mai frumos.Este o aparitie!Este foarte frumoasa.A fost pe locul 3 in preferintele publicului.Bianca a fost tot pe primul loc,multi spun ca se voteaza singura.In acest moment,mie imi place de Iuliana,felul cum se imbraca,se deosebeste mult de Emiliana.Nu am inteles totusi,daca Iuliana a iesit pe primul loc,la notele juriului,a primit si cele 3 puncte de la cei 3 baieti,de ce a trebuit ca acea suma de 1000 de lei s,o dea la alta persoana?in speta Emilianei?Posibil ca Dumitru sa-si doreasca scandal intre fostele prietene.

  8. 59423
    ioana79 Says:

    Va salut cu mult drag.
    Imi pare extrem de rau,am patit-o ca data trecuta ,adica “EROARE MESAJ”.Nu inteleg care este motivul,nu cred sa fie vb despre un cuvant nepotrivit pt ca imi ramanea mie mesajul si-i ceream ajutor Ralucai.
    pur si simplu s-a evaporat .altul nu mai scriu .pupici la toata lumea.
    Important este ca te vad ,Lilisor,chiar te rugam sa scrii ceva despre gala.

  9. 59422
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Cu mentiunea ca, NU voi face commenturi la comentarii, deoarece DETEST chestia asta, voi incerca sa fac o analiza vis-a-vis de ultimele “evenimente” petrecute in platoul “Bravo, ai stil”!…..Asadar, sa purcedem…….
    Din START, vreau sa subliniez ca NU MA MIRA eliminarea Beatricei!!!…
    Si-aici, conlucra mai multi factori:
    1. Era pe “farash” de mult!!!!, insa, a avut o perioada lunga de timp, tinute foarte bune si ar fi “batut la ochi”!!!…Este, clar, o tipa INCOMODA!!!!!!!
    2. Atat juratii cat si conc.urentele, au dus, de-a lungul timpului, o adevarata campanie de DENIGRARE a ei, sub orice mijloace!!!……….In acest sesns, “planul” era unul foarte bine gandit, fie sub forma unui comentariu pe care Ilinca, o punea sa-l faca, stiind en avance ca, va iesi scandal, ptr ca, el se referea la una dintre fetele cu care era deja in conflict….fie prin notele foarte mici, acordate de catre jurati, in gale…..
    stiindu-se ca Beatrice si-a aparat, intotdeauna, cu indarjire tinutele, spre deosebire de celelalte fete, care, nedorind sa-i supere pe “maiestatile sale”, juratii, au tacut malc!!!….fie prin subiectele VESHNICE ale celorlalte conc.urente, in care, aparea Beatrice, MEREU!!!!….determinand, atat juratii cat si telespectatorii sa creada ca aceasta era cea mai rea fiinta din lume!!
    3. NU mai este un secret ptr nimeni; aceasta emisiune, a fost conceputa ca [si] un conc.u.r.s de stil, INITIAL!!!!!….Se stie, ai nostri romanasi, copie, la greu, alte formate din AFARA!!!…NU mai dau exemple, ele se cunosc!!!!!…
    Si, ptr ca realizeaza ca, fara scandal, n-ar avea mare lucru de facut, trec la “treaba”!!!….Asta se intampla in cazul tuturor emisiunilor…Revenind la :”Bravo, ai stil”!…producatorii emisiunii, au realizat ca DOAR o simpla DEFILARE a unei conc.u.r.ente, care dureaza, MAXIM 1 minut/persoana, urmata de o notare a juratilor, care ar fi durat si ea, sa zicem, 2 minute/persoana, NU ar fi avut CUM sa tina publicul telespectator, “lipit” de ecrane!!!….Asadar, se recurge la “bagatul batzului prin gard”!!!!!!!!!!!!!!…
    Le-a fost foarte ushor si le-a “ieshit”!!!!…S-a mizat pe faptul ca este un conc.u.r.s si, ca, fetele vor deveni din ce in ce mai PATIMASE!!!!!!….
    Este normal ca fiecare dintre ele sa-si doreasca victoria si, producatorii emisiunii, se bazeaza foarte mult pe acest lucru!!!…In fine…….
    Ceea ce vreau sa spun este ca, NICIUN producator NU ar fi investit in aceasta emisiune, in formatul INITIAL!!!!….Asadar, l-au “condimentat” si, l-au transformat intr-un SHOW!!!!….Revenind la BEATRICE……..
    Aceasta le-a fost “utila” in primele luni de competitie, deoarece a avut tzinute foarte bune!!!…In acest fel, “echipa” S-A SCOS!!!!…A se citi:
    Pe langa FAVORITELE LOR, care defilau imbracate in niste carpe ordinare, mai erau si cateva fete, care, chiar aveau STIL!!!…Le-a convenit, atat juratilor cat si “echipei” modul in care Beatrice isi apara tinutele, ori, incerca sa iasa, argumentat, din anumite conflicte “fabricate” de unii sau altii!!!…..Astfel, marea majoritate a fetelor, odata ajunse in “fatza”, dupa defilare, si, trebuind sa-si faca un “numar” de cateva minute, inainte de jurizare, convinse fiind de EFICIENTZA momentului, aveau, cate o “drama” la adresa lui Beatrice!!!…Repetand la NESFARSHIT!!!!….IAR….SI IAR!!!!!!
    Cat de REA este Beatrice, ele nu-si doreau, in fond, decat un singur lucru:
    DENIGRAREA acesteia, stiind ca este singura modalitate, ptr a nu fi placuta de jurati si de catre public, ptr “asa-zisul” CARACTER!!!….Altminteri, NU aveau nicio SHANSA, deoarece tinutele lui Beatrice, erau, de DEPARTE, unele dintre cele mai bune!!!!………
    4. Beatrice, a fost SUPER, saptamani la rand, fiind de foarte multe ori PROTEJATA, pe merit!!!!…..Insaaaaaa….In timp ce ea continua sa-si prezinte propriile tinute, celelalte fete, prind curaj si incep sa apeleze la stilisti!!!…Nimic rau in asta, insaaaaa, bineinteles ca incep si ele, sa fie apreciate!!!…Este si NORMAL, din moment ce ti se trimit “umerashe” pe taxi, tout compris, sa iei stelutze!!!….Beatrice, NU apeleaza la stilisti, cred eu din 2 motive: 1. avea incredere in propria garderoba si 2. nu cred ca ar fi fost de acord sotul ei…Chestiile astea, cu stilistii, pana la urma, nimeni NU STIE in ce CONSTA!!!!….Cred ca am fost intzeleasa, asadar, EXCLUS Beatrice!!!!….Revenind….A fost nevoie de Beatrice si nu numai, la inceput, pe o anume perioada…Pentru calitatea show-ului!!!…Dupa care…………….
    A fost inlaturata!!!!!…I-au dat la “temelie” juratii, saptamani la rand, pana cand, intr-un final, au reushit!!!…Precizez, era muuuuult prea INCOMODA!!
    Juratii vor “tzinte” ushoare!!!…Pupinc.u.r.iste CONVINSE!!!!…………
    5. Cred ca este ultimul punct; habar n-am, pe masura ce sriu, gandesc!!!
    TOATA LUMEA dorea sa scape de Beatrice: jurati…conc.u.r.ente…public!
    Bineinteles, ca, NU indeplinea CONDITIILE ce se cer ptr a lucra in Kanal d!
    Am observat, cu uimire, ce-au putut face din Silvia!!!….Trist…foarte trist!
    6. Beatrice, NU a fost votata, tocmai ptr ca, la votanti, a ajuns, EXACT ceea ce-au vrut EI sa ajunga!!!!…Tipa are 35 de ani!!!….Sa ne reamintim si ca a mai existat o conc.u.r.enta de 35 de ani care, a iesit printre primele:
    Aceasta este Roxana….O tipa extraordinara!!!; finuta, calma si foarte impaciuitoare si prietenoasa; se pare, insa, ca NU sunt apreciate persoane gen!!!………EI au nevoie de tipe tinere si foarte tinere pe care sa le manip.u.l..izeze asa CUM VOR!!!!!…….SI_ATAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    In final, vreau sa va spun, “dragilor” ca v-ati vandut sufletul pe 2 bani!!!!!
    Sunteti MIZERABILI!!!!…Sunteti MANIPULATORI!!!!…Si, mai ales sunteti PREVIZIBILI!!!!!……..Am stiut de la bun inceput, CE schema aveti si CUM ganditi!!!!….Asadar, NU o sa va spun CINE este CASHTGATOAREA!!!!
    Vreau sa va mai “perpelesc”!!!!!…INsaaaaaa…Ceea ce va pot spune, cu sigurantza, este ca, finala va avea 4 conc.u.r.ente!!!!!…si, ca, acestea sunt: 1. EMILIANA…..2. IULIANA…..ALINA……BIANCA………….
    Si, cam atat!!!!……In rest, s-auzim numai de bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…

    O zi frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!!!!!!

    Mariana, pupici…..Ioana, pupici….Adriana, pupici….Valentina, pupici…..
    Angela, pupici……Kmy, pupici……Fulgulet, pupici….Violeta, pupici…….
    Bunicu, pupici…..Raluca, pupici……..Voi reveni…….Seara buna!!!!!!….

  10. 59421
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!Sa aveti o Duminica binecuvantata!
    Am urmarit aseara emisiunea Bravo ai stil,intr’adevar Beatrice a fost eliminata,va urma in mod sigur Anca.Iuliana,se imbraca din ce in ce mai frumos.Este o aparitie!Este foarte frumoasa.Aseara a fost pe locul 3 in preferintele publicului.Bianca a fost tot pe primul loc,multi spun ca se voteaza singura.In acest moment,mie imi place de Iuliana,felul cum se imbraca,se deosebeste mult de Emiliana,chiar si la caracter.Nu am inteles totusi,daca Iuliana a iesit pe primul loc,la notele juriului,a primit si cele 3 puncte de la cei 3 crai,de ce a trebuit ca acea suma de 1000 de lei s,o dea la alta persoana?in speta Emilianei?Posibil ca Dumitru sa-si doreasca scandal intre fostele prietene.
    Astept si celelalte feblete sa intre-n casuta.

Pages: « 5994 … 5948 5947 5946 5945 5944 [5943] 5942 5941 5940 5939 5938 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free