Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5943 5942 5941 5940 5939 [5938] 5937 5936 5935 5934 5933 … 1 » Show All

  1. 59380
    Adriana Says:

    Buna dimineata dragilor !
    … La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei !
    La multi ani Gabriela ( Fulgulet) ! Sanatatea, bucuria si succesul sa te impresoare de-a pururea ! Pupici .

  2. 59379
    Adriana Says:

    Buna dimineata
    … La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei !
    La multi ani Gabriela ( Fulgulet) ! Sanatatea, bucuria si succesul sa te impresoare de-a pururea ! Pupici .

  3. 59378
    kmy Says:

    Buna ziua !!
    Acum am vazut si eu gala :) mai , dar duminica cand se da in reluare ? la ce ora ? Stiam ca la 13.30 , dar am vazut ca de 2 saptamani nu mai este !!
    Tinute bunicele , nu a fost una wow, dar nici una sa fie Nu !
    Nu am vazut ce purta Beatrice pe sub chimonoul ala , ideea a fost buna , dar nu prea i-a reusit .
    Putin sobra si batranicioasa , mi s-a parut Alina , aaaaaa , Iuliana a fost din punctul meu de vedere cam horor , uitasem de ea , da, ea merita dislike :) Pantalonii aia urati , tavaliti si platformele de pe timpul lui Pazvante , machiajul ala cu dungi la ochi o faceau si mai urata !
    Naba a fost nabalicioasa rau , se vede ca este ajutata , in sfarsit :)
    Dar cireasa de p tort a fost reactia , gestul Genainei de la sfarsit :)
    A fost suuuuper tareeee :) wow , bravo , chiar mi-a placut , de unde fratilor atata dragoste in acel platou ? de unde sau de cand ? hai sa fim seriosi .
    Pentru acel gest , daca ramanea , i-as fi dat toata pensia mea :) haha
    Ce faceti fetelor ? inca mai numarati …zgardoaiele :) va pup <3

  4. 59377
    Mariana Pitesti Says:

    Buna ziua! Am intrat in casuta sa va salut,dar am gasit o goala casuta chiar daca era cald,flori de crizanteme pe masa,asteptau sa fie admirate de feblete.
    Lilisor,aseara nu m am uitat pana la final la gala de la Bravo ai stil,insa m am uitat putin pe fb si,am vazut ca au fost Ramona si Beatrice fetele cu cele mai mici note,fiinf propuse spre eliminare insa a fost eliminata Geanina,ea a fost nominalizata de colegele ei. Geanina a fost eliminata pentru c,a avut procentul cel mai mic,in preferintele publicului. Beatrice nu a avut nici ea un procent bun putin mai mult ca Geanina. Am vazut putin cand Beatrice dupa ce,a primit note mici de la juriu ea a cerut la publicul ei sa n,o mai voteze. Atunci Raluca s a enervat si a inceput sa se certe cu Beatrice.
    Adriana,ce faci?
    Valentina,tu ce faci?nu aimai intrat in casuta.
    Kmy,pupici tu si Ioana ati mai venit prin casuta Ralucai.
    O imbratisare mare cu multi pupici,la toti,toate din casuta Ralucai.

  5. 59376
    kmy Says:

    Buna ziua feteleee si Bunicu !!
    Ia uite la ele , fete tinere , vor sa paraseasca blo…gul , beyyy , ia vedeti , ne lasati pe noi astea …mai in varsta , sa deschidem usa , sa …incingem atmosfera ? :)
    Voi credeti ca pe mine ma incanta ce vad la tv , sau pe …ici pe colo ….!!! ?
    Astai viata , sa o luam asa cum este !!
    Nici eu nu am favorita la Bas (doar Beatrice parca e mai stilata , hai si Alina , dar ma cam enerveaza cateodata ca prea este tinuta sarlotica asa in puf ) , dar acum ce sa fac ? sa nu mai urmaresc ?
    De abia astept ora 16.30 sa inceapa :) alta emisiune nu mai urmaresc !!
    Asa ca …scrieti ce vreti ? acum musai Bas-ul sau Nunta ?
    Va pup , muah , Yoyooooo _fataaaaa, hai ca a venit iarna , pregateste-ne o camera calduroasa si ingrasa porcul , ca veniiiim :)
    Lilisor , Ioana , Mariana , Adriana , Valentina , Violeta si Bunicu , va salut inca o data si va astept cu drag pe toti , important este sa fiti sanatosi !!

  6. 59375
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Mariana, pupici. Ce sa fac, fata draga?….Merci ptr intrebare; “scarbici”, in c.u…rsul saptamanii, iar la sfarsitul ei, in weekend, ma ocup cate putin din fiecare: putin prin gradina, ceva cu..r..atenie prin casa, gatesc ceva la ce-am poftit in c.u.r.s.ul saptamanii, ma “imprietenesc” cu Dna masina de spalat. care, a luat in “greutate”, intre timp!!!, ma duc cu masina la “doctor” samd.
    Si, bineinmteles, ca de fiecare data, imi propun sa ma scol pe la pranz…Proiect ce ramane, comme d’habitude, la nivel de simpla propunere si nimic mai mult!!!!!!…..Ceva vizite pe la veterinar, cu printesele mele si, bineinteles, fac piata, la Doamnele mele gospodine, in piata mea favorita din nordul Bucurestiului iar ptr aprovizionarea saptamanala, poposesc la Carrefour-ul din zona….Daca ma simt odihnita indeajuns, citesc ori recitesc ceva, iar daca ma simt complet relaxata, cumva, dupa miezul nopti si, am o stare inspirationala, propice, scriu………..Mariana, pupici.
    Ioana, pupici, prietena mea draga. Vreau sa-ti spun ca nu am mai intrat cu niciun comment despre emisiunea “Bravo, ai stil”!, deoarece sunt absolut convinsa ca fie ar fi stat in asteptare o saptamana, fie n-ar fi intrat deloc!!!…si-atunci, ce sens ar avea???…eu chiar NU am timp de pierdut!!!
    Timpul este foarte pretios ptr mine….Pe de alta parte, mie nu-mi place sa fiu “cenzurata”!!!…Cu-atat mai putin pe un bg. oarecare, despre totul si, in acelasi timp, despre nimic, asa cum este bg. Ralucai….Eu intru aici de placere, sa stau de vorba cu voi, despre una, despre alta!!!!…
    NU suntem nici in “epoca”, nu suntem nici pe un bg. cu tematica!!!!!…
    Asadar, nu am DE CE sa fiu cenzurata!!!…Daca intru, scriu CE vreau, CUM vreau si DESPRE ce vreau!!!…Altminteri, NU mai are sens sa intru aici!!!
    Sunt reguli, dar, noua, celor care “luminam” aceasta casuta, de ani si ani, nu ni se spun!!!…Sunt cuvinte cenzurate, dar, pe noi nu ne “lumineaza” nimeni!!!!…Noi trebuie sa le “GHICIM”!!!!!…..
    Asadar, orice comment as scrie, riscul ca el sa NU apara, dintr-un motiv ori altul, sunt, cumva, in proportie de 90%!!!…Ceea ce ma determina sa ma gandesc, DACA are sens sa-mi pierd timpul sau nu!!!…
    Eu vorbesc, strict in numele meu, deoarece se stie, cei ce trimit 2 randuri, 3 surcele, nu au nicio treaba, comentariile lor, aparand in secunda doi!!!!
    Repet, eu habar n-am, atunci cand intru aici, cat de lung sau scurt va fi commentul meu…aici, conlucra, mai multi factori si-aici vorbim despre inspiratie, despre aduceri aminte, legate de un subiect sau altul, despre o posibila parere de rau, ulterior, transformata in furie, despre dezamagiri samd….atunci cand pui suflet in ceva, nu poti face un comment pasiv!!!….
    N-ai cum!!!….Eu nu intru pe-aici, ca, ulterior, sa am de unde iesi!!!!…
    Ioana, fata draga, tu intra si scrie despre ce vrei tu; eu te citesc cu toata atentia ca de obicei, indiferent de subiectul pe care-l abordezi, insaaaaaa
    Incerc sa-ti explic DE CE am inceput sa intru din ce in ce mai rar….
    Si, inca ceva: Yoyo a avut dreptate!!!!…Intelegi tu ce vreau sa-ti spun, ptr ca stiu ca esti o tipa desteapta…………..In fine…Habar nu am daca va intra acest comment si, mai am ceva de lucru….Voi reveni, la un momen’dat!!!
    Pana atunci, pupici Dnei Maria si multa sanatate.
    Imi pare tare-tare bine ca ti-ai gasit, in sfarsit, niste mesteri buni…
    Ioana, pupici. Pa-pa
    Kmy, pupici…Valentina, pupici…Adriana, pupici….Fulgulet, pupici….
    Violeta, pupici….Bunicul, pupici….Raluca, pupici…..

    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaa

  7. 59374
    Bunicu Says:

    Bună ziua,a venit și ultima lună de toamnă.Mulțumesc Ioana 79 pentru felicitari ce imi dorești mie să fie reciproca si pentru tine.Despre mireseală a fost scoasă în faliment de Paula Chirilă, ce mai se vede din acea emisiune mai apare cîte unul la nuntă cu scîntei unde Raimond si Constantina au ajuns să fie si ei niște băgători de seama, acum face nuntă Laurențiu care a fost cu Marianita,sau despărțit si acum face nuntă cu scîntei O zi bună tuturor celor care mai vin în căsuța.

  8. 59373
    Mariana Pitesti Says:

    Buna dimineata!
    Ioana,celor de la Bravo ai stil,li se impunea sa se certe,daca nu le vor elimina,asa a fost si anul trecut. Stiu cand le chemau separat si le spuneau ca trebuie sa se certe cu Marisa,atunci cand au inceput fetele sa spuna ca le dispareau produse. In concluzie,daca fetele nu se cearta nu mai raman in emisiune. In mod sigur nici fetelor nu le convine aceasta situatie,insa spera sa anunga pana in finala si sa castige ceva bani. Ramona,poate numai suporta aceste lucruri,si.si doreste sa paraseasca emisiunea insa ii spune ca a semnat un contract si posibil c,o ameninta cu plata unor daune,exact ca la Mpfm.
    Eu nu am o favorita anul acesta,ma uit detasata.
    Ce fac restul de feblete?

  9. 59372
    ioana79 Says:

    o zgarda doua zgarzi ? ;o zgarda doua zgarde….zgardae?,zgarzi?…zgardoaie?….na ca ma incurca Iulia Alba ……
    am inceput cu zgar…dele pt ca imi pare rau ca gaina Albei sa ramana fara zgarda;
    Seara buna dragi Doamne,seara buna,Bunicu !
    Va citesc cu mare drag chiar daca,asa cum spune si Mariana,comentariile sunt din ce in ce mai putine. Ati sarbatorit frumos ziua lui Bunicu ….cu intarziere ii spun si eu La multi ani frumosi si sanatosi!
    Intrebarea este ; cand REnaste mireseala? Care sa fie motivul disparitiei? Bine,raspunsuri exista,totusi,DECAT o multime de emisiuni ,una mai proasta ca alta,sa nu se poata ….strecu..ra si …oleaca de miresica?
    Doamana Adriana,faine versurile,sa stiti, casa e aproape gata .In sfarsit,am gasit meseriasi pe placul meu.!
    Lilisor,Kmy,Mariana,ce mai spuneti despre “bravo ai stil”? Eu nu am multe de spus,inca nu “am pus ochii” pe cineva incat sa pot spune ;am o preferata. Ramane aceeasi Ancuta care nu stiu daca a avut doua,trei tinute care sa-mi placa si,cat de cat incepe sa-mi placa Emiliana. In rest,tinute frumoase sunt mai multe ; bineinteles,Beatrice este in top cu cele mai frumoase,DAR, altceva nu vad .
    Mi-au placut imbratisarile Nabei-Beatrice ,iar celelalte au fost simpatice foc .Nu inteleg de ce isi arata_GRATUIT _ latura urata ? de ce nu s-au prins ca certurile sunt impuse de regizor? Nu inteleg de ce …nu inteleg si ele ca prin acele comentarii urate [in priv tinutelor}isi fac singure rau?! Aprecierile lor nu avantajeaza pe nimeni,dimpotriva . De pilda,ce sens avea mahalagismul facut de Geanina pt o steluta [inofensiva] data de Razavan ,tinerei de 17ani [nu-mi amintesc numele pe moment]. Rautatea asta a lor,una impotriva altora,nu fac altceva decat ca telesp sa “ia masuri”!!!!!!
    Ramona adopta o metoda urata; stia unde si pt cat timp vine; si astazi cu replica ;”Razvan,nu apreciezi nimic la mine” nu demonstreaza ca ar vrea sa plece,iata ca ,Razvan ii indeplineste dorinta?!
    In cuvinte mai putine,emisiunea incepe sa ma plictiseasca.
    Lilisor,KMY,Mariana,numai voi care urmariti imi puteti schimba impresia,altfel,daca nu am cu cine comenta,abandonez si Bravo….cu speranta ca revine mpfm.
    Va imbratisez CALDUROS!

  10. 59371
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!Este liniste in casuta Ralucai.
    Afara este” soare cu dinti”.Dupa acele zile toride,au venit zile geroase cu zapada la munte,poate cam devreme cu aceste temperaturi si zapada.Sunt schimbari bruste de temperatura de la o zi la alta,chiar si de la o ora la alta.Este destul de dificil sa stii cum sa te imbraci ca sa-ti fie bine.
    Ce fac febletele?Nu indraznesc sa intre in casuta Ralucai?Aici este cald si bine,o temperatura constanta,sa-i fie bine bebelusului Ralucai.Haideti,veniti si voi !

Pages: « 5994 … 5943 5942 5941 5940 5939 [5938] 5937 5936 5935 5934 5933 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free