Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5938 5937 5936 5935 5934 [5933] 5932 5931 5930 5929 5928 … 1 » Show All

  1. 59330
    Lilisor Says:

    Buna seara, prieteni.
    Am intrat pe cateva filmulete pe instagram si, m-am enervat MAXIM!!!!!!!!
    Emisiunea “Bravo, ai stil;, o ia, ushurel, la vale!!!!!……Ce-a fost si ce-a ajuns!!!!!!….In primul sezon, s-a inceput, pe “cai mari”, a se citi: totul era glamour….totul era roz….toti juratii erau “lapte si miere”…NU se certau intre ei…..NU tipau la fete….Intr-adevat, le mai “urechiau” si “voalat” le mai jigneau…..erau invitati jurati, in fiecare gala…se faceau mai multe glume….
    Era o ALTFEL de atmosfera!!!!!…..Incepand, chiar din ultima parte a primului sezon, au inceput oarece “schimbari”!!!….Razvan, a devenit din ce in ce mai rau, fapt determinat din frustrarea de-a nu sta la aceeasi masa cu juratii si de a fi nevoit sa stea prin culise cu fetele ptr a le da sfaturi, simtindu-se oarecum mai putin important decat colegii lui………..
    Trece prin mai multe “etape”, ajungand, acum, in sezonul 3, sa se creada chiar si mai important decat cei 3 jurati!!!….in acest sens: Vorbeste peste ei….intervine in oricare decizie luata de unul sau altul….ii contrazice, atunci cand unul dintre ei, isi exprima parerea, considerand ca aceasta ar fi una eronata, devenind enervant si patetic, deoarece, pana la urma, fiecare dintre ei, are o anume “perceptie” asupra unei tinute…..cred ca el nici nu realizeaza cat de enervant este sa fie, mereu, “Gica contra”!!!!!…..
    Dimpotriva, el se crede interesant!!!….Pune intrebari Iuliei sau lui Maurice……O “ameninta” pe Raluca, in ideea ca nu o mai duce acasa cu masina….Merge la “intimidare”!!!…Tind sa cred ca ideea cu “steluta”, luata sau data la finalul unei editii, ii apartine si ca a negociat-o la sange cu producatorul emisiunii, simtindu-se altminteri nedreptatit ca cei 3 stau la masa juriului, iar el, “celebrul” Razvan Ciobanu, designer de profesie, sta pe un scaunel, intr-un colt!!!!!….Odata ce i s-a dat “verde”, acum, tipul se crede foarte important si, nu uita sa mentioneze, de cateva ori, pe editie, atunci cand o conc.urenta primeste steluta, ca, ar fi cazul sa nu se bucure foarte tare, deoarece poate ramane fara ea, la finalul emisiunii….
    Si, atunci cand o spune, il privesc, are asa, o infatuare, el este acolo “cocoshul” si, toate conc.urentele, practic sunt la “mana” lui!!!!!!!!!!!!!!!
    Eu il inteleg, pana la un punct!!!…Intr-adevar, Razvan Ciobanu este un NUME!!!!…Intr-adevar, el, in comparatie cu Raluca si cu Maurice, are studii in design, alaturi de Iulia Albu….Insaaaaa…Ce VINA au conc.urentele???
    Este si fals….o ataca pe Raluca, tot timpul, chiat fatzish de multe ori sintr-un format oarecum agresiv, din punctul meu de vedere…….Desigur, ar merita sa stea la masa juratilor, insaaaaa…DACA nu a reushit sa-i convinga pe producatorii emisiunii, in cele 2 editii, ei, hotarand ca si in sezonul 3 sa ramana pe aceeasi “pozitie” si sa nu faca schimb intre ei, asta este!!!!…..L-am urmarit cu mare atentie si am constatat ca nu-i convine!!!
    De asemenea, “refuleaza” si prin notele pe care le da in gala, atunci cand isi doreste sa epateze si-atunci aceste note sunt foarte mici, majoritatea de 1 sau 2!!!!!…..Este CLAR…Exista o singura concluzie: Vrea sa atraga atentia asupra lui!!!….Vrea sa epateze!!!…Vrea sa intimideze!!!!!!!!!!!!!!!!
    Raluca, habar n-am cum este in viata de zi cu zi…Aici, insaaaaaaaaaaa…
    Are o personalitate dubla!!!…este duala!!!!…este shmechera!!!…este alunecoasa!!!!….Incearca sa fie “fata buna”!!!….Deoarece, lumea ar fi perceput-o pe Iulia drept “fata rea” si, pac!, ea vrea sa fie “fata buna”!!!
    Complimenteaza-n stanga!!!…Complimenteaza-n dreapta!!!!!…..
    Ridica moralul conc.urentelor, aflate, intr-un moment sau altul, la “pamant”!!!!…Rade….glumeste….isi doreste sa fie cat mai populara!!!!!
    In acest sens, danseaza, impreuna cu fetele, cateodata sau, le mai ajuta, din cand in cand….Ashhhhhh…NU face NIMIC din chestiile astea, fara un scop!!!….Isi doreste atat de mult sa ramana in aceasta emisiune, stiindu-se ca salonul pe care il avea a dat faliment acum 1 an!!!….Unde-i mai bine si mai bine, decat la “Bravo, ai stil”???…Sunt cate 2 editii pe an, zecile de mii de euro, curg instantaneu si fara oprire!!!!!…Sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura ei!!!…Reprezinta cu succes etnia din care face parte, CLAR!!!
    Este INADMISIBIL sa se poarte asa cu fetele!!!….Mi-amintesc si cum s-a purtat cu Silvia din primul sezon, ce mai urla la ea!!!….Si la Silvia din sezonul 2 si, ar mai fi ex., insa, ma “intind” prea mult!!!!!….Chiar si cu Marisa s-a purtat de cateva ori execrabil; ea chiar nu merita sa se poarte asa!!!….Ea stie ca este un SHOW!!!!….Deoarece NU are studii de specialitate, ptr ea sunt mai importante defilarile in cu.r.ul gol ori in tzatzele goale….De aceea le si incita pe fete sa-si apere tzinutele cu orice pretz!!!!…adica, cu scandal!!!…Insaaaaa, daca o conc.urenta cu o personalitate puternica, gen Beatrice, care, trebuie sa recunoastem, are si niste tzinute foarte bune, incearca sa-i explice oarece “lucruri” si, ptr ca nu este lasata sa vorbeasca, ridica putin vocea, incercand sa duca pana la capat o fraza, Raluca, ia “foc”!!!!…Pai, cum mama-naibii sa vorbeasca Beatrice mai mult decat ea????…NICI nu poate concepe asa ceva!!!!..
    Mai, FETITZO!!!!AI GRJA!!!…NU AI TU ARGUMENTE CATE AM EU!!!!!!!!
    Ii spune ea, Beatricei….Draga mea Raluca, astea-s vorbe-n vant!!!!!
    Tu NU ai CUM sa ai argumente ptr simplul motiv ca NU ai studiile de specialitate necesare ptr a fi compatibila cu oarece pareri gen!!!!…
    Tu poti vorbi ce e drept, in calitate de jurat, insaaaa, unul PLATIT s-o faca, si nicidecum IMPUTERNICIT s-o faca, ceea ce este o mare diferenta!!!!!
    Iti pot intelege frustrarea!!!…Unele femei ar fi capabile sa ucida ptr garderoba pe care-o are Beatrice!!!….Cizmele erau superbe!!!!….Ce mama naibii NU v-a placut???…Strambati din nas si tu si Iulia cand conc.urentele vin cu oarece “carpe”, iar, in momentul in care a venit cu acel trenci rosu de 144 de milioane, acum 2 saptamani sau, cu geanta CC
    de ieri, NU v-a placut!!!…I-ati gasit nod in papura ca este prea mare!!!!!!
    Asa o tampenie NU am mai auzit in viata mea!!!…Dragilor, IDIOTILOR!!!!
    O geanta CHANEL NU are CUM sa fie foarte mare sau foarte mica!!!!….
    O femeie, care, poarta o geanta Chanel, are STIL!!!!…GARANTAT!!!!!!
    Indiferent de “parerea voastra autorizata”!!!….Asa cum ati procedat si acum cu acele cizme, din ultima tzinuta…Erau foarte frumoase si foarte elegante!!!…Pielea foarte fina, design deosebit, pret pe masura: 2000 de euro!!!!…Pai, ce sa mai inteleaga conc.urentele???….Vreti STIL sau ce mama naibii vreti???…DACA nu va plac tinutele lui Beatrice si v-o doriti afara din competitie, atunci, ramaneti, fratilor cu conc.urente gen Alina, care, preia tinutele Adelei din sezonul trecut, cu mici modificari, desigur, ptr ca sa nu se prinda prostii!!!….Cu tzinutele Ancai!!!…ha-ha…..
    Cu tinutele Nabei!!!….ha-ha…Cu tzinutele Ramonei, asa zisele “colectii de shatra”, toate in margele si paiete!!!…..si cu un designer platit!!!..ha-ha
    Despre Maurice si despre Iulia, o sa vorbesc intr-un alt comment, deoarece, imi este teama ca NU va intra “cearceaful” pe usa casutei!!!!…

    Ioana, imi pare rau ca te afli in “pana inspirationala”; mai incearca!!!…
    Stiu ca poti!, vorba Kmyei….Putere de munca si multa sanatate, ii doresc, maicutei tale. O seara frumoasa, pupici.
    Valentina, mi-a placut foarte mult comentariul tau…vreau sa-ti spun ca mi-era dor de tine…Vrei, nu vrei, fotoliul l-am schimbat; este unul nou….
    Asa cum trebuie, draga mea prietena. Asadar, “cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune”!!!!….Te mai astept…Pupici.
    Kmy, despre tine, numai lucruri de bine…Te-am citit si dincolo, mi-a “plouat” in gura, la ce bunatati gatesti…Esti o gospodina pe cinste! Pupici
    Mariana, iti doresc multa sanatate, draga mea. Pupici.
    Adriana, te-am citit si mi-a placut…Mult…foarte mult…sanatate si pupici.
    Bunicul, te citesc cu mult drag; gospodar desavarsit si un om intelept…
    Va doresc multa sanatate atat Dv. cat si familiei numeroase!!!..Pupici.
    Violeta, pe unde esti, fata frumoasa???….Hai, vino acasa, ptr ca s-a racit, ploua si animalutele fara stapan au mare nevoie de tine….Pupici.
    Fulgulet, sper ca esti sanatoasa, prietena draga…Hai in casuta!..Pupici.
    Raluca, intra cand ai timp si povesteste-ne cate ceva despre tine, despre bebe, despre sentimentul de a fi mamica…sanatate si pupici-pupici.

    O seara frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!!

  2. 59329
    ioana79 Says:

    …..ba nu,Beatrice e faultata! a imbulinat-o ,si-a pus-o pe Raluca pe cap ,CICA ea e mai tare ! ,BEY,FATOOOOOO,zice Raluca,
    hai ca e de rau !

  3. 59328
    ioana79 Says:

    TU,tu imi placi,KMY,se stieeeeee!
    Suntem in direct,hai sa vorbim…Lilisor e la muncaaaa,hihi.
    Ma amuz cand Titirca nu e de accord cu juratii.
    Of ce chinuita e Iulia cand isi subtiaza boticu’ si se priveste daca e …..privita.hihi;
    iar Raluca nu iese din cuvandul Mauricei,hihi,iar Ramona cu rochie din paiete ,-cica ea prefera paietele,muuuulte,oare de ce? deci si prin urmare,Ramona cu fusta din paiete si bocanci e ….moartea pasiunii!!!!!,
    iar Anca si pardesiu cu rochita involonata ,bey ce cuvant mi-a iesit,involonata, iar Raluca nervozata pt ca Veveritele se hlizesc;stai ca vine si a voastra;sincer,pe onorul meu ,nu mint,imi place Beatrice cum e astazi de m-as imbraca si eu ;si boticul maro imi place,dar EA,nema,nema,”am sory” hihi.
    Hai ca scapa,nu ea e vedeta de cinci luni,cica ALINA zice Maurice;
    astia pun pe cineva in imagine si cearta pe altcineva,da,da,ma prinsei!
    HAI SI TU!

  4. 59327
    kmy Says:

    Am inteles ca Naba , ca nu isi mai oune indicativul la anumite poze !

  5. 59326
    kmy Says:

    Buna ziua pe fuuuga :)
    Lilisor mai devreme am fost fe fb , inca nu am vazut sa se scrie cine a plecat .Cum ai zis si ti se tine secret , ca altfel ioc voturi :)
    Ioana pupicei , pana la urma cine iti place ? Am inteles ca Anca
    ( cum gandeste ) , dar nu tinutele :)
    Va pup pe toate , toti , paaaa!!

  6. 59325
    ioana79 Says:

    Lilisor,ai dreptate,ieri nu a luat steluta. Una singura a luat steluta DECI,nu este in dezavantaj. Singura care ne poate ajuta este Marriana, Ea ne-a spus si despre ROXANA. Parca si KMY? M-as bucura pt tiine sa nu plece.
    Acum a inceput;am impresia ca Raluca o cearta ?!

  7. 59324
    ioana79 Says:

    Buna ziua dragi doamne,buna ziua ,Bunicu !
    Greu,foarte greu cu ….toate ! Ce sa termin Adriana? In fiecare zi se gaseste ceva de facut. Am cules via,v-am adus must duuuulce,dulce!
    Mariana, esti mai bine? Valentina, iti trimit o imbratisare!
    KMY,nu ma asteptam sa apara comentul pt ca imi scria …eroare si nu mai stiu cum ;dupa ce mi-ai spus ca e posibil ca Raluca sa-l salveze ,parca speram ceva desi,chiar cu acele cuvinte nepermise,aparea la mine;in fine,fuse si se duse. Cred ca vinovatul principal este lt,meu,imi pare cam …bolnavior.
    Lilisor,multumesc pt cele scrise; sunt nerabdatoare sa termin de scris; nu stiu de ce am impresia ca,daca scriu mult,laptopul meu se incapataneaza si nu trimite mesajul.Doamne ajuta ,hai sa incercam ;
    DECI,tu si KMY o placeti pe Beatrice. Motivele mi le-ai spus si, sunt perfect de acord. Mai mult,recunosc,fara Beatrice,emisiunea ar fi monotona iar tinutele sunt demential de frumoase. Ce ma fac daca nu -mi place EA?! Nu-mi placeeeee,nu-mi place . Inteleg si ce …a inteles ea; adica “lupta pt tinuta” , _ indemn facut de jurati ,sigur si de producator_ ,ea lupta pt tinuta violent,dur,rece, subiectiv…..Vorbeste mult,de fapt vorbeste tot timpul ;mi se pare certareata si mie asta nu-mi place. Ca isi doreste sa castige este de inteles, chiar merita ,DAR,asta nu inseamna ca celelalte NU TREBUIE [in viziunea ei] sa isi doreasca acelasi success. Dupa cum am spus,nu am nici o preferata; NU POT sa privesc tinutele pt ca au avut EI grija sa ne intoxice cu scandal crezand ca asta face audienta mai mare. Degeaba ii admir tinutele cand defileaza pt ca in momentul cand vorbeste ,anuleaza totul. Inca un aspect ar fi “pretul” hainelor;parca il afiseaza “si-l defileaza” ostentativ.
    Cam atat despre Beatrice,iti respect punctul de vedere;m-as bucura pt tine ca ea sa castige,[ar fi al 3-lea sezon in care inspiratia nu te-a inselat].
    Imi place ANCA!!!!! Imi place cum gandeste,comunica “sanatos”;din pacate,tinutele sunt slabe. Pana acum nu mi-a placut in mod deosebit nicio tinuta de a ei. Naba este cum ai spus si tu; Alina promite ceva dar este cam “multa” pt varsta ei; Ramona este la fel cum ai analizat-o ; habar nu aveam ca este de alta etnie ;dimpotriva,credeam ca este fatuca unor parinti milionari dornici sa o faca “tv-ista” daca altceva….
    VEVERITELE ; frateeee,este Iuliana de o rautate si un egoism iesite din comun. Parca “rivala” ei ar fi Emiliana nicidecum celelalte concu,rente.
    Of ce rau imi pare de comm pierdut ! Abordasem multe subiecte si acum nu-mi vine nimic in minte ! Am vrut neaparat sa scriu pt ca am putin timp liber;la sf de saptamana plec la tara si cine stie cand mai apar.
    Pana atunci te pupic dulce !

  8. 59323
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Fetelor, am o rugaminte la voi; DACA intrati pe “grupuri” pe fb. la “bravo, ai stil” si aflati CINE va parasi sambata conc.ursul, sa ma anuntati si pe mine…
    Am inteles ca ieri, Beatrice NU a luat steluta si, tare mi-e teama ca toate fetele o vor nominaliza, in cazul in care NU va fi protejata!!!!!!!!!!!…….
    NU de alta, dar, sa n-o mai votez degeaba!!!!…Pentru ca, incepand de saptamana trecuta, eu impreuna cu prietenele mele o votam “in draci” si, in acest caz, n-ar mai avea sens s-o fac!!!!!….De aceea se si tine ascuns numele celei care va parasi competitia ptr a- determina pe telespectatori sa voteze in continuare, ptr a le lua banii!!!!!…Singurul loc in care poate “rasufla” aceasta informatie, ar fi doar pe “grupuri” de sustinatori……
    DACA aflati ceva, intrati si lasati un mesaj….Stie cineva “tematica” din gala?
    Merci anticipat…..Pupici si voi reveni la “drum de seara”…..
    Pana atunci, insa, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  9. 59322
    kmy Says:

    SALUTARE in casuta <3
    Ioana , vad ca nu a intrat comentul tau , inseamna ca ai apasat pe ceva gresit , hai scrie altul , hai ca poti :)
    Valentina , ma bucur ca ai revenit alaturi de noi si ca totul a fost ok pana la urma <3
    Mariana , sanatate multa , sa stai mai mult prin casa , mai ales ca este cam frigut afara .
    Bunicu , spor in toate eu am facut o parte din tuica , de caise si piersici , urmeaza cea de struguri .
    Adriana ,sanatate multa si tie , ai umblat cam dezbracata , bag seama :) hai ca vin cu o tuica fiarta cu piper :)

  10. 59321
    kmy Says:

    Valeuuuu , muica , am ras cu lacrimi mai Lilisor :) haha , tu ai dreptate, asa gandesc si eu , mai bine una ca Beatrice care latra, dar nu musca ….decat una ca Pighisor , care te musca pe la spate …huoooo :) haha
    Sunt multe tinute aiurea dar punctate wow si cele wow terfelite de jurati .
    Ce avea tinuta Roxanei ?? adica de ce sa nu te duci la prima intalnire asa ? s-a preferat capotul Alinei ? hai sa fim seriosi , cred ca deja cartile sunt facute .

Pages: « 5994 … 5938 5937 5936 5935 5934 [5933] 5932 5931 5930 5929 5928 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free