Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5937 5936 5935 5934 5933 [5932] 5931 5930 5929 5928 5927 … 1 » Show All

  1. 59320
    Bunicu Says:

    Bună dimineata doamnelor,citesc mereu comentariile domniilor voastre,îmi place felul în care va duelați pe Bravo ai stil,am incercat aseară să intru cu un comentariu si nu ma primit.Sărut mîna doamna Adriana ati ghicit ieri am facut prima sarjă,dar durează,timpul a fost bun,nu a plouat deloc decit citeva brume slabe care a facut să culegem tot din grădină mai am țelina restul sunt la locul lor în camară și la beci,am plantat lalele.Despre emisiuni urmăresc cind am timp Ce spun românii.Emisiunea dela tvr cu Virgil Ianțu despre emisiunea te vreau lingă mine se duce de rîpă cum sa dus n,p.f.m cu Paula Chirilă ,a ajuns moderatoare Bianca Drăgusanu si Mihail muzicantul și un cățel,o emisiune pentru etnie si nu și pentru români,pînă vine Gabriela aștia o duc la faliment,O zi bună tuturor.

  2. 59319
    Bunicu Says:

    2ERw

  3. 59318
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!Adriana,am intrat ieri dimineata in fuga in casuta,dupa aceea am mers la medic sa-mi faca o incizie,aveam un mic chist pe gat si era inestetic.Chiar daca nu a fost o operatie grea,nu m-am simtit prea bine,am sta mai mult in pat,am mai deschis telefonul si am intrat in casuta,insa am vazut ca era goala.Acum,dimineata cand am deschis calculatorul(imi place mai mult pe calculator),am gasit si comentariul lui Lilisor,cel care nu intrase la timp,un comentariu al tai si al Valentinei.
    Valentina,chiar ma gandeam dimineata ce este cu tine,ca nu te-am mai vazut in casuta.Imi pare bine,ca te-ai linistit in privinta parastasului pentru fetita,Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

  4. 59317
    Valentina Says:

    Bună seara,oameni frumoși!Sper să pot intra,a fost închis pentru mine,mister forbidden nu vroia să îmi permită intrarea😌apoi,am fost puțin ocupată,puțin supărată-dar nu pe cineva de aici,pur și simplu,pe mine,pe viață…uneori îmi “las gura să vorbească” cum spun eu și ranesc pe câte cineva,dar…e în regulă acum,a trecut,deci,Lilisor,mie să-mi lași fotoliul așa cum e,puțin zgaraiat,să fie diferit😌Ralu,ai născut și mă bucur nespus ca totul e bine,va doresc multă sănătate,restul…vine de la sine…și uite că așa au revenit și poveștile cu Rudolf pe care le-am tot așteptat,eu îți multumesc,Lilisor,chiar dacă nu am scris,nu am răspuns chemărilor voastre,am fost aici și v-am citit.Adriana,felul in care ai scris despre călătoria ta m-a făcut să îmi doresc să ajung și eu acolo.Ieri s-au împlinit 5 ani de când fetița mea a plecat,aici parastasurile se fac duminica,anul acesta însă am fost extrem de agitată.In urmă cu vreo 3 săptămâni an visat că am uitat să fac coliva,trebuia să merg la biserică și eu nu aveam colivă…uitasem,pur și simplu…să nu vă spun cât de stresata am fost,cum deschideam in fiecare zi dulapul să văd că am grâul luat,semințele de sus sunt acolo,migadalele,rodiile și stafidele la fel,până când soțul meu mi le-am pus pe masă,așa puteam să le văd mai ușor;apoi,i-am pus pe cei pe care mă bazez sa-mi promită că dacă mi se întâmplă ceva,dacă mă îmbolnăvesc,dacă uit,ei să nu uite de fata mea…apoi,am hotărât că e mai bine să îmi iau 2 zile liber să fiu sigură că totul va fi așa cum vreau și că nu voi uita nimic…a fost cum mi-am dorit și s-a întâmplat ca ieri să nu mai fie niciun alt parastas și să fie doar ea pomenită și mi-a plăcut enorm asta.In sfârșit,m-am calmat și eu,am fost chiar extrem de relaxată azi,linistită și…sper sa-mi intre comentariul😃vă pup și vă îmbrățișez pe toate de aici,de la marea mea cea albastră- albastră.

  5. 59316
    Adriana Says:

    Buna seara dragii mei !
    … Cu cine vorbesc ? Nu stiu. Casuta e goala, nimeni nu a facut focul, afara e frig, nori urati apar la orizont, E toamna, doar ! Unde oare sunt fetele ei ? Da.. Raluca leagana bebelusul, Kmy joaca strugurii cu picioarele goale si cu telefonul in mana vorbind cu n prietenele eui. Mary pune muraturi asortate si e necajita ca nu a gasit o gutuie coapta bine,.Fulgulet , ea pe unde o mai fi ? Valentina ? Probabil se plimba , priveste marea si apusul soarelui si cine stie cat de dor ii este de tara !!! Lilisor, desigur este in tratative cu Rudolph, strengarul, e doar sezonul lui acum ! Bunicul a inceput sa faca tuica, e tare ocupat ! Ioana, precis nu a terminat treburile, las ca e timp destul. Violeta tu ce faci ? .. Am venit si plec pentru ca sunt tare racita. Nu vreau sa va ..virusez !!! O seara frumoasa !

  6. 59315
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    IOANA, pupici, draga mea prietena. Constat ca te-ai suparat rau de tot ptr ca NU ti-a intrat commentul, insaaaaaa…..cu ce suntem noi vinovate??????
    DE CE ne privezi, pe noi, de placerea de-ati citi com. superbe, analitice si presarate cu mult umor?????….Daca-i sti, CATE comentarii de-ale mele, s-au dus, de-a lungul anilor, in “tzara com. pierdute”, asa cum foarte frumos o spunea, VALENTINA!!!!!!!!….Eu ce-ar fi trebuit sa fac???…Am tras aer in piept, m-am “inarmat” cu rabdare si, am revenit, cu un com., gen, aproximativ!!!!!
    Pentru ca si eu, ca si ADRIANA si alte tipe inteligente, intrand aici sa ne relaxam si, DOAR atunci cand avem ceva de spus, NU mai avem timp sa scriem oarece notite, ptr ca, intre timp, s-ar disipa ideile pe care le-aveam la momentul respectiv!!! si, acum vorbesc strict in cazul meu: eu NICIODATA nu stiu ce subiecte voi aborda; habar n-am, nici chiar acum, cand scriu!!!!!!!!!!!……
    Am intrat sa stau un piculet de vorba cu tine, ptr ca te simt “supi”……….
    Si, desigur, ptr a aborda subiectul legat de ultimele noutati, legate de emisiunea mea favorita, :”Bravo, ai stil”!….Si, ca sa inchei subiectul deloc confortabil, dezbatut, mai sus, vreau sa-ti spun ca, in urma cu 1 saptamana, am scris un SUPER-CEARCEAF, am avut putzintel timp la dispozitie si eram intr-o stare inspirationala de EXCEPTIE!!!!!….siiiiiiiiiiiiiiiii
    o clipa de neatentie, a sunat unul dintre mobile, care, era intr-o alta odaie, la incarcat…m-am relaxat….am revenit si, am apasat, din greseala, pe un anti-virus ce-mi aparuse, intr-un coltzisor al ecranului, pe care, initial, am vrut sa-l “ignor”, insa, NU a iesit asa cum mi-am dorit!!!!!……siiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Intr-o clipa, am vazut cum se “scurge”, lent, tot commentul meu!!!!!!!!!!!
    Tin sa-ti spun, draga mea, ca, am fost foarte suparata, insa, CE MAI RAMANE DE FACUT??????…vorba melodiei!!!!!…..Ashadar, dupa ce m-am “obisnuit” cu ideea ca, un ALT comment NU VA MAI FI LA FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Repet, eram intr-o stare emotionala deosebita, era un comment de SUFLET!!!!!…..cu oarece tente de nostalgie…..de amintiri….de melancolie.
    Sunt absolut convinsa, ca, acel comment, ar fi fost unul dintre cele mai frumoase, citite, pe un bg. oarecare, fara tematica, a se citi: pe bg. Ralucai….Vezi, tu, IOANA, fiecare dintre noi, draga mea prietena, avem momente si momente!!!!!….Avem stari si clipe in care, suntem cuprinse de oarece ” remmenbar-uri”, avem date calendaristice, care, ptr fiecare dintre noi, reprezinta CEVA: poate, o prima intalnire……poate, primul sarut……
    Poate, prima noapte de dragoste…..Poate, prima “revelatie”……………….
    Poate, inveti sa cunosti “empatia’…..poate, incepi sa te obisnuiesti cu sentimentul de mila…..samd….samd….samd….De-a lungul existentei, treci prin mii si mii de “momente”!!!!….DACA nu stii sa le acorzi atentia necesara, sau, dintr-un motiv sau altul, ridiculizezi intamplarile, asociate printr-un context ambiguu, derivate din contemplari evazive si substantze mate………..Ele se “sting” firesc!!!!….NU au CUM sa evolueze!!!!!……
    In fine….La un momen’dat, voi reveni, cu un comment, GEN, celui pe care l-am “pierdut” din vina mea, EXCLUSIV!!!!….Revenind……
    IOANA, hai sa stam putintel la taclale…..Imi pare bine ca NU te-ai suparat ca favorita mea este BEATRICE!!!!….Imi dau seama ca, inca, nu o “digeri”, insaaaaa….sunt absolut convinsa ca te vei obisnui!!!!….si, stii de ce?????
    Uita-te, te rog, cu atentie, la TOATE conc.urentele……………………….
    DACA mie imi spune, cineva, ca, ALINA este mai putin vocala decat BEATRICE si-mi da si argumente, eu recunosc ca am fost SUBIECTIVA!!!!
    Pana si idioata de RAMONA este mult mai vocala decat BEATRICE!!!!!!….
    Cei ce nu vor sa recunoasca chestia asta, sunt persoanele care, pur si simplu, NU o plac pe BEATRICE!!!!!…..si, care, ii cauta “nod in papura”!!!
    DACA tot deschidem gura, zic, hai s-o facem intr-un mod constructiv si, mai ales, sa ne asumam atunci cand vorbim si eventual sa mai si gandim!!!!!!….stiu ca este greu, insaaaaa…..CAT de idiot poti sa fii, in momentul in care,spre ex., iti argumentezi afirmatia, prin simplul fapt ca tipa are 35 de ani si ca, in conceptia anumitor persoane, ea este “Batrana”!!!!!!!!!!!!!!!!!……Prietene, esti IDIOT!!!!…si tu vei ajunge, desigur, la un momen’dat la 35 de ani si-atunci, te intreb ce vei face???????????
    Iti vei pune streangul de gat????…eu cred ca nu!!!!….NU ai inteles, ca:
    “BRAVO, AI STIL”! este un CONCURS!!!!…Asadar, rezista, cei mai PUTERNICI!!!!!…In alta ordine de idei: Este un SHOW de televiziune!!!!!!
    Aici, NU vorbim numai despre CARPE!!!!….Pe care, pana la urma, fiecare le poate imprumuta, de la ORICINE!!!!…poate avea orice STILIST vrea!!!!!!!
    Este vorba despre ATITUDINE!!!!!!!……este vorba despre AMPRENTA!!!!!!!
    NU AI CUM sa ai stil, DACA apelezi la o conc.urenta din alt sezon, copiindu-i tzinutele, pana la un punct, a se citi: sa nu se prinda prostii!!!!!!
    Este vorba, desigur, despre ALINA….CUM, bai, sa vii, la prima intalnire, imbracata intr-un halat de casa?????….POATE, sunt eu DEPASHITA!!!!!!
    Si, ca sa fie “desavarshita”, tzine mortzis sa specifice ca ea face comanda la mancare, ptr ca nu stie sa gateasca!!!!!!..Whatttttt??????…….
    Pai bine, bai, Miss Pighy???….moartea pasiunii!!!!….Pai, ce p.u.l.a mea stii sa faci, daca, pana la 27 ani NU stii sa gatesti????…Asa-i la voi, in natzie:
    DACA dai cu EA!!!…stanga-dreapta!!!!….de pe la 14 ani, vi se pare firesc sa nu mai acordati oarece importanta si altor lucruri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Da, este adevarat!!!…esti “shcolita”!!!….Ai si tu o facultate “pe bani”!!!!
    Bravos!!!….In acest sens, te-ncumeti, draga mea, la un oarece test????
    Te astept la un “interviu”, desigur, daca te “tapeaza” acest lucru!!!!!!!!!!!!
    Imi pare tare-tare rau ca BIANCA si-a pierdut din timp si energie ptr a-i demonstra RAMONEI ce fel de caracter are ALINA!!!!….NU AI CUM!!!!!!
    RAMONA este atat de IDIOATA, incat nici macar, acum, nu s-a prins ca “strategia” folosita de ALINA, si anume, aceea de-a se nominaliza reciproc, era o stratagema cu “bilet dus”, nicidecum “intors”, a se citi: ALINA, mai ales din momentul in care, s-a impacat cu fostul si, considerand-o pe RAMONA, “a 5-a roata la carutza”!!!!…..doreste, asa cum am prevazut, sa se “debaraseze” de ea!!!….Mai ales, ca, RAMONA, in prostia ei, sustine sus si tare ca, citez: “am acest efect asupra barbatilor”!!!!!…Ea, punand in acelasi “paner” si pe Bogdan Vladau, dar, daca se poate si pe……………
    iubitul ALINEI!!!!!!……Parerea mea: Tipa este CLAR instabila sentimental!!!
    Ar vrea, cumva, sa-l faca gelos pe fostul, care, din ce-am inteles, este casatorit si are, pe undeva, pe la dublul varste ei!!!!!!……….In fine……
    I-am dat prea multa importanta!!!!….Este PENIBILA!!!!….Vai, mama ei!!!
    CUM sa n-o placi pe BEATRICE, intr-un astfel de context, dat??????
    Ce asteptari sa ai de la NABA, spre ex.???…Este COMPLETAMENTE instabila emotional!!!!….NU este rau sa fii indragostita, insaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    DACA partenerul NU te mai vrea!!!!!….Lasa-l, frateee!!!!…NU mai trage de el!!!!!….Va reveni….va pleca…..va reveni, din nou!!!…Si, iar, va pleca!!!!!
    ANCA?????????????????????????????????????????????????????????????????
    Este, desigur, o farsa!!!!!….O pitichanie deshirata!!!!!…O voce!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tzinute?????….CUM, mai, sa fii pe primul loc cu un capod si un costum de baie, rosu, foaaaaaaaarte decupat?????….Eu cred ca cei care au jurizat aceasta tzinuta, NU au mai vazut p.i.z.da in viata lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CUM, mai, sa te duci intr-un club, in costum de baie si-ntr-un capod negru, dintr-o panza ieftina????….Intr-un club, se presupune ca mergi sa dansezi, sa halesti, sa bei si sa te simti bine!!!!!!….Asadar, NU NU si NU!!!!!!!!!!!!
    ALINA a vazut ca ANCA a iesit pe primul loc cu acel capod si………………..
    A venit si ea, cu un capod!!!!!….Ashadar, recunosc: este si vina juratilor!!!
    Sunt si ei OAMENI si jurizeaza sub imperiul emotiilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Si-acum, in incheiere: DE CE-MI PLACE BEATRICE??????????????????????
    Pentru ca este EA!!!…Pentru ca POATE!!!!….Si, ptr ca este INTELIGENTA!
    IOANA, imi pare bine ca am putut sta putzintel la taclale; desigur, mai sunt foarte multe lucruri de discutat, insa, voi reveni…..Pana atunci………
    O seara frumoasa iti doresc!!!!……Multa sanatate, maicutei tale… Pupici.

    O zi frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!

  7. 59314
    Adriana Says:

    Nichita Stănescu

    Emotie de toamnă

    A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva,
    cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta.
    Mă tem ca n-am să te mai vad, uneori,
    ca or să-mi creasca aripi ascutite pana la nori,
    ca ai să te ascunzi intr-un ochi strain,
    si el o să se-nchida cu o frunza de pelin.

    Si-atunci mă apropii de pietre si tac,
    iau cuvintele si le-nec în mare.
    Suier luna si o rasar si o prefac
    intr-o dragoste mare.

    (sursa virtual Dragoste)

  8. 59313
    Adriana Says:

    … Buna ziua, e frig, ploua intruna de azi noapte, deja am pus mancare pentru vrabiute la geam ! O dupa amiaza frumoasa tuturor !

  9. 59312
    kmy Says:

    Buna dimineata la toata lumea din casuta <3
    Adriana _ iti dai seama ca stiu si eu lucrurile astea , dar hai s-o intrebam pe Raluca sau pe oricare mamica care ne citeste , cati vizitatopri a avut la nasterea bebelusului .
    Eu ultima data , am fost la cumnata mea ,, acum un an si ceva .Cum sa nu il vad , daca era in salon cu ea ?
    Tu ai dreptate in felul tau , dar na acum , refuzi omul 40 de zile ? :) nu o sa-l mai vezi la botez :)
    Mariana , da , eram sefa la telecomanda :) .
    Cand s-a culcat ,"Seful " mi-a spus , ai grija de ea , uita-te la meci si dimineata imi spui ce au facut …ai nostri .. :) haha
    .Eu cum sunt cuminte si ascultatoare , m-am conformat , dar…doar prima repriza , ca m-a luat si pe mine somnul , Ioana mi-a spus "nervozata" paaaa :) , bateria mai avea putin , asa caaaa ….
    Deci :) mi s-a rupt firul la 2-0 , dimineata am aflat ca a fost 3-1 .
    Despre Bas , eu ce sa mai zic ?S-a vazut ieri cat poate sa minta Alina , aia este jignire ?? ca a facut-o mincinoasa si nu mai stiu cum ??
    Plange si se victimizeaza , fiindca a prins ideea din zbor .Asa se facea la mireseala , asa se face si aici .Da bine la public si am vazut pe net cata lume ii ia apararea .
    Cu toate ca Ramona este prostutica :) nu a fost drept sa ii ia steluta , hei ? pe bune ? ce treaba are biografia lui Audrey Hepburn, cu stilul fetelor .Era o simpla brosa , rau de ea ca a purtat-o :) fara sa stie ce poarta !!
    Beatrice , frumoasa , eleganta , like :)
    Hai ca si Anca vine tare din urma ,Veveritele , ziua si steluta .Naba o cam da de gard , cred ca este si demoralizata dupa atatea reactii negative asupra tinutei .
    Iar Roxanica mea , manca-o-ar mama pe ea , asa frumoasa a fost ieri , dar stea ioc :)
    Va salut pe toate , toti !!

  10. 59311
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Imi place ca sunteti active.Kmy,ai fost si comentator de sport aseara.Felicitari!
    Lilisor,ai dreptate,in privinta Ramonei,este saraca prostuta rau.Nu stie lucruri simple,elementare.Ii pregateste cineva povestea ce trebuie s-o spuna la tinuta ce-o poarta si nu poate memora bine si iese tot felul de prostii.Face confuzii,spunea ca raul Loara este in Paris(de fapt povestea ei era ca se plimba pe malul Loirei in Paris).Ieri,Razvan i-a luat steluta ca nu a stiut sa explice despre tinuta ei comparata cu o vedeta(n-am fost atenta despre ce vedeta era vorba,eram cu ochii-n telefon),initial Maurice a intrebat-o si s-a suparat ca nu se informeaza putin sa stie despre ce este vorba,o cam face proasta pe fata si ea inca nu-si da seama.
    Adriana,ma buc…ur ca esti activa in casuta si ne inveselesti cu tot felul de lucruri stiute,sau nestiute de noi.Ai dreptate,la tara inca se pastreaza traditiile nuntilor.Si eu am facut nunta la mine la tara si-am facut toate obiceele satului meu.Am fost si eu la udat Duminica dimineata,cand am sosit de la udat,am pus batiste in piept la cavaleri si domisoare,am udat bradul.Separat,ginerele era barbierit.Dupa ce-am venit de la cununia de la biserica,am jucat nuneasca,unde s-au pus prosoape la majoritatea barbatilor din hora,femeilor li s-au pus furouri,iar nasilor(fratele meu cu cumnata)cred ca le-am pus pijama,rochie(nasei),nu imi mai aduc aminte bine.De fapt in nuneasca se asaza de regula rudele mirilor.Sambata seara s-a impodobit bradul cu tineri in cortul amenajat,unde au fost serviti cu bautura si dulciuri.Duminica la pranz,au venit rudele cu plocoane si au fost asezati la masa unde au fost serviti cu ciorba,friptura(masa doar pentru rude fara sa dea darul).Singura masa cu dar era cea de Duminica seara.La tara sunt frumoase obiceele,insa doar atat.Este multa munca,mese puse multe fara dar,iar cea cu dar este foarte mica suma data.Uite asa,Adriana,ne faci sa ne aducem aminte despre trecutul noastru.pupici
    O imbratisare mare cu multi pupici,la toti,toate din casuta.

Pages: « 5994 … 5937 5936 5935 5934 5933 [5932] 5931 5930 5929 5928 5927 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free