Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5932 5931 5930 5929 5928 [5927] 5926 5925 5924 5923 5922 … 1 » Show All

  1. 59270
    ioana79 Says:

    Pup comentatorul de serviciu! Bravo,ai stil ,fata frumoasa,ai transmis de la fata locului,meriti ceva dulce! “Te-ai ras”,nu-I asa? pai “rade-te” ca avusi dreptate cu meseriasii lui peste!!!!!!!! Meseriasii adevarati au plecat din tara,la noi au ramas ciurucu..rile; cum naiba se face ca au ramas pe capul meu?! Inaintez cu viteza melcului, important este ca ….merge,merge ….
    Mariana,am intrat sa va salut;crede-ma.sunt atat de ocupata si….nelinistita ,nu mai am chef de nimic! Salut doamnele si domnii din casuta; gazdei noastre,tanara mamica ,Raluca,o felicit,sa-i traiasca minunatia , sa fie sanatoasa , sa aiba noroc in viata!
    Adriana,o adevarata lectie de istorie! Ai descris atat de frumos incat, simteam ca sunt ACOLO! V-am citit,[ si Mariana a descris frumos locurile vizitate] multe astfel de capodopere din care ,personal,am avut de invatat,multumesc!
    Lilisor,pupici draga mea! Ce repede a trecut perioada teraselor ! Se poate merge si acum,insa,fara rochitele “flu-flu,fara decolteul adanc, fara a mai fi …propuse CI,imbracate,imbracate ….ptca ajunseram la ….carpe,ce ne facem cu stilatele? Au adus si aceasta emisiune aproape de groapa moxica din platoul lor!!!!! Pe mine,m-au facut sa nu mai privesc tinutele, m-au bagat in bezna cu …moda moderna pe care,cu ingrijorare o spun,aproape n-o mai inteleg ;ma declar invechita si demodata cand Roxana este ,dupa parerea juratilor FARA STIL?????? Dupa cum spuneam,au facut din ac emis un talmes-balmes! De regula,eu, nu urasc. Iau oamenii asa cum sunt,cu atat mai mult aceste vedete de carton cu…care nu am nici o tangenta,INSA,[vb reginei regeasca ,cea care pica de pe tronul regesc cand observa goliciunea fetelor] declar raspicat ;FAC ALERGIE CAND O VAD PE BEATRICE ! Da domne,n-o suport! Paradoxul este ca ,imi plac tinutele ei,DAR,iata ca nu totdeauna “haina il face pe om”! Una este sa nu-mi placa,sa nu ma intereseze [multe] concurente,alta este sa n-o suport pe Beatrice; dupa cum multumeste celor care o voteaza ,celor care ii scriu frumos dupa cum declara ea, inseamna ca eu am o problema si asta nu ma caracterizeaza;ce vad ei si nu vad eu? Cum spuneam,emisiunea a deraiat iar eu nu mai privesc tinutele. Anca nu se imbraca frumos dar o plac pe ea. Naba transmite prin toti porii o….goliciune din toate pdv; Alexandra este cum a spus Maurice,rigida;corpul n-o ajuta,iar tinutele au fost slabute. Din ce am inteles,majoritatea sunt cuplate cu indivizi in varsta. Cearta veveritelor o vad in felul urmator; Iuliana este putin invidioasa pe Emiliana pt ca a fost mai vocala si mai apreciata. Din cauza varstei,nu stiu sa-si gestioneze rolul in emisiune iar asta nu e bine pt ele. Am remarcat cateva gesturi care m-au facut sa cred mai mult in Emiliana De pilda,cand defileaza,chiar daca scaunul Emilianei era intr-un loc in care tb sa fie cu un pas in fata,ea ramane in urma Iulianei; alt ex , asteapta sa spuna Iuliana ceva ,apoi completeaza si ea;cand se incheie dialogul,o ia de brat prieteneste,pe cand Iuliana ,din cauza invidiei,este rece. Vocea Emilianei mi se parea f cunoscuta ;am aflat “misterul”; seamana cu vocea actritei Rodica Mandache din filmul “visul unei noti de iarna”.
    Mi-a placut muuuult aparitia Marisei;la fel de joviala,placuta fata si,cand ma gandesc cat tam-tam cu furatul palariilor ,….cat de intentionat si absurd a fost catalogata! Vreau sa cred , cei care spuneau despre ea asa ceva n-o placeau din cauza competitiei,nicidecum sa fie oameni care nu au inteles aceasta “nuanta” fara nici o legatura cu furatul in adevaratul sens al cuvantului.
    Cam atat despre Bravo ai stil.Despre Vocea Romaniei si X Factor,totul la superlativ!.
    Va las,merg sa pregatesc un peste; va invit si pe voi;care faceti mamaliguta? cu vinul vine KMY care se lauda ca a cules via,eu va invit la un must ,abia saptamna viitoare.
    Va imbratisez ,sa aveti o Duminica frumoasa!

  2. 59269
    Mariana Pitesti Says:

    Kmy,cred ca cei 3 crai i-au dat cele 3 puncte Ancai,la indemnul lui Dumitru(produ…ca..torul),sa aibe materiale cu ele,se vor certa in mod sigur.Beatrice nu suporta ca Anca sa fie mai buna ca ea,de fapt,a zis ceva si-n gala,o manca limba.pupici

  3. 59268
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Kmy,ai fost reporter de teren aseara.Eu am scris un comentariu de pe telefon si am vazut dupa aceea,am avut multe greseli,scuze.Eu intrasem sa va spun ca intr’adevar zvonurile s-au adeverit in legatura cu eliminarea Alexandrei.Pupici,Kmy,ai fost un reporter bun,poti s-o mai faci.

  4. 59267
    kmy Says:

    Roxannna mea frumoasa Iar nu este pe placul Iuliei.
    Pantofii nu imi plac , prea inalti, in rest e ok.
    Na , schimbare de situație :-D ii place Iuliei hs ha , nu ma asteptam la cum stramba din nas la inceput.
    Note mici rău 4 111 huoooo :-D
    Alina , decoltata special ptr băieți :-D
    Pantaloni negri , sutien si sacou deasupra.
    Immm, e ok
    Vad ca se da la Slav :-D l-ar vrea o tura :-D
    Putin cam îndrăzneață.
    Da Iulia si eu cred ca are tendința sa isi arate silicoanele .
    Deee, se faleste cu ele , ca doar au costat , nu?
    Oare cine i le.a facut cadou? Taticul la 18 ani sau vreun peste ?
    Note bune 5 3 3 3
    Beatrice e prima , cu notele juratilor , iar Roxana este ultima.
    Craii dau cele 3 puncte ,merg la Anca si acum este pe primul loc.
    Roxana si Alexandra sunt la duel.
    Pleaca Alexandra.
    Uf , Roxana a scăpat.
    Gata gala , va pup de noapte bună.

  5. 59266
    kmy Says:

    Alexandra pleaca așa îmbrăcată la club ?
    Ciorapii aia înfloriți ii face picioarele si mai butucanoase
    Fusta de voal si un sacou negru.
    Pe cap are un fel de urechi :-D de flori
    La gat , margele colorateeeeee…
    E groaznică :-D

  6. 59265
    kmy Says:

    Beatrice , intr.o rochie frumușică, sandale roșii
    Părul creț, facut frumos , bravo , imi place.
    Gura daca o avea mai mică in emisiune , era ok.
    A luat note mari.
    Ramona, nu prea imi place cum este îmbrăcată.Are o rochie argintie lunga si deasupra o geaca aurie.
    Mai , dar fetele astea sunt plate rau :-D
    Ma refer la partea de sus.
    A luat note bune 5 4 3 2 :-D

  7. 59264
    kmy Says:

    Deci :-D Naba nu se poate duce așa cu atârnătoarele alea la club, dar Anca poate, in costum de baie și halat transparent :-D
    Mă minunez de jurații ăstia.

  8. 59263
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Ziua!Lilisor,eu am citit pe fb pe pagin Ralucai Neagu adica pe pagina ei personala,ca a nascut. Nu cred ca are timp acum sa intre pe alte,bg_uri sa scrie.Diseara este gala Bravo ai stil,inca nu se stie clar cine a parasit emisiunea. Se zvomeste c,ar fi plecat Alecandra inda nu este sigur,vom vedea diseara. Pupici.

  9. 59262
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Mariana, pupici, Merci fain ptr intrebare; Spui tu, ca ai citit nush’pe ce bg. ca a nascut Raluca….OK…..Insaaaaaaa….Acesta fiind bg. ei, eu astept aceasta confirmare din partea ei, AICI, in casuta ei……….Mai apoi, o voi felicita si eu…….De asemenea, cf. principiilor mele, NU va mai exista un alt comment, pana la momentul in care va aparea acel comment………..
    Pana atunci, insa, “rabdare si tutun”….ha-ha…[ pup, Ioana]…………
    Pupici fetelor si va urez un week-end minunat!!!!…….pa-paaaaaaaaaaaaa

  10. 59261
    Bunicu Says:

    Felicitări Raluca Neagu,acum sunteți o familie implinită,cum le stă bine românilor.Multă sănătate și fericire.Bunica și Bunicu.

Pages: « 5994 … 5932 5931 5930 5929 5928 [5927] 5926 5925 5924 5923 5922 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free