Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5929 5928 5927 5926 5925 [5924] 5923 5922 5921 5920 5919 … 1 » Show All

  1. 59240
    Mariana Pitesti Says:

    Adriana,bine ai revenit!Da,aseara a plouat torential in Pitesti.Nu auzeam prea bine ca urmaream si eu filmul de pe Kanal D,Patria mea esti tu.Abia astept sa ne povestesti despre Moscova.pupici
    Da,Lilisor si eu am citit ca Bianca a fost eliminata.Asta vom vedea in gala de Sambata,care a fost filmata Luni.Pupici
    O imbratisare mare cu multi pupici,la toti,toate din casuta.

  2. 59239
    kmy Says:

    Buna Lilisor <3 pai eu stiu cum ??
    Fuse si se duseeee :) asa scriu astia pe grup la Bas

  3. 59238
    Lilisor Says:

    Kmy, am un singur minut: CUM adica, ” A PLECAT BIANCA”???????????

  4. 59237
    kmy Says:

    Buna ziua in casuta !
    Adriana , ma bucur sa te vad si asteptam sa ne povestesti cum a fosrt plimbarea .Cred ca esti foarte obosita acum !!
    A plouat la voi ? la mine nu , cred ca de doua luni nu am mai vazut strop de ploaie, dar nici nu vreau tornade , grindina sau alte fenomene , ma ia cu frica numai cand ma gandesc .
    Intrasem sa va spun ca a plecat Biancaaaaa, nu cred , cum mai ? pai Anca , Alexandra ?? cand urmeaza :) haha

  5. 59236
    Adriana Says:

    Buna dimineata dragilor, bun regasit !
    … Am crezut pentru o clipa ca se pra.vale cerul peste noi in noaptea aceasta. Fulgere, tunere puternice, peste tot, urmate de o ploaie vije.lioasa si cred eu, a cazut si ceva grindina. Rapaiala de pe acoperis, cu toata izolatia la pod, se auzea puternic iar burlanele se intreceau in cantece zgomotoase in timp ce desertau apa spre pamantul vesnic insetat. Natura a luat-o rau raz.na si nu numai la noi, din pa.ca.te asa cum s-a aratat pe la TV, presa, alte popoare au sufe.rit pierderi uriase. E normal s-o ia natura raz.na: paduri intregi taiate de pe fata pamantului, emisii de gaze peste masura in atmosfera, testari de rachete nucleare, incalzirea globala etc. Cine este responsabil, cine este “creierul” tuturor re.le.lor ? Omul, fireste.
    Pana unde ? Pana cand? Iata o intrebare pe care o punem noi, oamenii . fara sa facem nimic concret pentru a “imblanzi” natura.
    .. Ce sa va spun despre Moscova, marea metropola a lumii ? Abia ce-am ajuns acasa ! Cred ca ar trebui ani de zile mai intai s-o cunosti. De cunoscut, foarte putin, desi este a cincea oara cand am fost acolo. De fiecare data m-am dus cu cate o “problema” . Despre acestea si multe altele, alta data, cand o sa am timp. Azi am intrat sa va salut si sa nu va suparati pe mine, eu sunt pe dinafara cu tot ceea ce voi comentati. Emisiunea ” Bravo ai stil” nu-mi place, nu am timp de ea, urmaresc acum ” Patria mea esti tu”, un film istoric si de dragoste extraordinar, bazat pe fapte reale si sporadic , vizionez emisiunile culinare. In restul zilei am un program axat pe alte preocupari printre care si un pic de odihna. Indicatia este: cat mai departe de televizor si calculator, ceea ce nu respect deocamdata !
    Pupici Raluca, Mari, Kmy, Lilisor, Fulgulet, Valentina, Ioana, Violeta, salutari Bunicul si Nicusor, o zi frumoasa si multa sanatate tuturor cititorilor si vizitatorilor casutei.

  6. 59235
    kmy Says:

    Buna dimineata …soare :)
    Offf , sa o manance mama pe ea de ‘nervozata :) ca rea te mai facusi ? cand fata , cand ?? haha :)
    Asa , pe ei , pe mama lor , afara din curte , afara …cum le-ai spus …a da …nemerniciloooor , ca va o……..mor eu inaintea voastraaaa :)
    Bine facusi …acum sa te vad de unde mai ei altii , hi hi
    La finisaje este naspa rau , mai ales acum ca vine iarna .Si ti-a zis maica sa nu ii gonesti , ti-a spus !!
    Am vazut gala in reluare , duminica , tinutele au fost asa si asa , unele in tema , altele pe langa .Cum era de asteptat Ilinca a plecat , doamne zici ca era s[eriata de bombe fata asta .
    Sa o vedem pe urmatoarea , cum zicea si Lilisor , Anca urmeaza ….
    Ieri nu am vazut emisiunea , acum am dat doar pe filmuletul cu Roxana si am vazut ca a luat stelutaaaa !
    Ioana , la vocea Romaniei ma mai uit si eu din cand in cand :) frumoase voci , iar juratii fac un adevarat show :)
    La x-FACTOR ,nu ma uit , nu stiu care este cauza :) dar am tot auzit de tanara tiga.nca de 17 ani si am dat sa o vad , ascult …
    Impresionant , superb ….pornind de la costum , pana la voce , machiaj , atitudine …
    Este de o frumuste rara aceasta fata , zici ca este actrita .
    Un pic si din Gospodar am vazut , aseara s-au vazut , placut , eliminat .
    Ma uitam la unele fete , uratele foc , altele chiar nu aveau ce cauta in aceasta emisiune , cred ca erau de umplutura .
    Eu …inca astept miresealaaaa , haha :) vreau mireseala inapoi , va rugaaaam :)
    Pupicei de marti fetelor ….Lilisor , Mariana , Ioana , Valentina , Adriana , Raluca !!si bineinteles lui Bunicu si Nicusor
    Celorlalte , un salut si urari de bine !!

  7. 59234
    ioana79 Says:

    Buna ziua,Raluca,buna tuturor din casuta!
    Lilisor,sunt un pachet de d r a c i ! Acesti nemernici iau multe lucrari pe timp de vara si termina la sfantul asteapta. M-am enervat,i-am platit pe ce au muncit si i-am scos afara din curte. Nu mai este mult de lucru,dar cu finisajele este mai greu.
    Cand voi termina,promit,MA IMBAT!
    Vorbiti despre stilate ; am citit ce spun Mariana si Kmy,ce spui si tu;observ ,ganditi la fel.Am mai vazut si eu printre picaturi ; n-o placeti pe Beatrice? NICI EU.Cand comenteaza tinutele fetelor,pare a le certa;este cel putin sefa juratilor! Ramona merge pe urmele Denisei?
    Ramane Roxana si,cam atat deocamdata.
    A inceput Vocea,a inceput X Factor;din pacate, la aceeasi ora. Ambele imi plac,chiar nu as putea allege care e mai putin buna.
    Cam atat ,dragelor;nu ma stergeti din …catalog, dupa ce-mi rezolv problemele,voi reveni;va imbratisez!

  8. 59233
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Lilisor,ai avut dreptate,a plecat Ilinca.Din cate am inteles,i-a murit cineva din familie,de aceea era atat de apatica.Anca,are un farmec al ei,este inteligenta,are o stralucire pe chip.Uneori are si tinute frumusele.Spunea ca va lua legatura c-un stilist.Roxana,da, este o fata frumoasa,are si tinute bune.In schimb,Beatrice,este plina de ea,se crede cea mai buna,asta i-a spus si Iulia Albu.In gala a primit note destul de mici,aceleasi c-ale Ancai,pe care o umileste mai mereu Beatrice.Ramona,a inceput sa-si dea drumul la gura,o prevad o noua Denisa,la fel era si ea la inceput tacuta,dupa aceea a inceput sa atace colegele.Naba,si-n gala aceasta a primit cele mai mari note de la juriu,de fapt a primit notele maxime.In preferintele publicului,in gala aceasta au fost pe primul loc pisicutele(Iuliana si Emiliana)pe 2 a fost Alina,iar pe 3 Naba.Au avut procentele stranse.Ramona nu a mai fost in primele 3.pupici
    O imbratisare mare cu multi pupici,la toti,toate din casuta.

  9. 59232
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Mariana, pupici. Prietena draga, asa cum am promis, voi intra in casuta de cate ori voi fi “strigata”!!!!…am mai spus chestia asta si mi-am respectat promisiunea facuta, pe tot parcursul anilor, indiferent, daca, a fost de “bine” sau, a fost de “rau”!!!!….ha-ha….asadar, iata-ma!!!………
    Draga mea, am avut mult de “tras” in ultima saptamana!!!…Pai, daca mi-am “permis” sa-mi iau 3 zile de CO, saptamana trecuta, de Sf. Marie!!!…
    Asa-mi trebuie!!!….Nu ma vait; am rezolvat “problema” in primele 2 zile, dupa care, cf. principiilor mele, am intrat in “depasire”, a se citi, am luat ceva lucrari, en avance…asadar, in urmatoarea saptamana, o iau, mai “incet” asa!!!!!….ha-ha….voi avea deci ceva timp si ptr ceva “vizionari tv”!!!!….Mariana, imi ceri parerea despre concu.rentele “bravo, ai stil”!
    Este aceeasi de la inceputul editiei, cand, in primul meu comment, vis-a-vis despre aceasta emisiune, faceam un “portret”, la “cald” al acestora!!!!…
    Ceea ce spuneam atunci, este valabil si acum; este adevarat ca nu am urmarit toate emisiunile si, nicidecum, integral, asadar, NU aveam CUM sa mi-o schimb!!!…In acest sens, habar NU am DE CE toata lumea s-a mirat, cand, a fost eliminata IRINA!!!….Hai sa ne reamintim, amandoua, ce spuneam eu despre ea: Este banala….fada….falsa….rautza…depashita!!!.
    Era, din ce-mi amintesc, cel mai DUR comment, vis-a-vis de toate celelalte 11 conc.urente!!!…Asadar, din punctul meu de vedere, era normal sa iasa prima!!!….Urmeaza, in ordine, din punct de vedere al primelor mele impresii: ILINCA…..dupa care, ANCA…si, bineinteles ALEXANDRA, care n-are NICIO treaba cu stilul, moda samd….ea, avand picioare oribile!!!!!
    NU-MI place nici NABA…insa, are probabil, sustinatori MASCULI!!!!!….
    NU-MI place nici ALINA…tipa este foarte shmechera si joaca la “cacealma”!!!!!!…S-a “prins” cum merge treaba pe-acolo; fie ca vorbim despre sustinatori masculi, fie ca vorbim despre echipa manageriala de la Kanal D, formata din masculi “feroce” turci!!!….Bineinteles ca este, INCA, cu “masculul” ei, insa, da “bine” sa se victimizeze ca a fost parasita de iubit, ptr ca, vezi Doamne, este gelos ptr ca participa la aceasta emisiune!
    Ha-ha….Pupezele astea mici, chiar isi imagineaza ca toti suntem fraieri!!!
    Asa si cu “cuplul” EMILIANA-IULIANA…De ce mama naibii, NU recunosc ca sunt ajutate???; habar n-am!!!…sunt tinere, sunt frumoase…….
    In alta ordine de idei, se stie ca NU ai cum sa te descurci in Bucuresti, fara un ajutor, asta insemnand, neaparat masina si, daca nu, bani de taxi, zilnic, 6 zile din 7, dus-intors!!!…Mai apoi, se stie, n-a existat conc.urenta, care, ajunsa, in etapele superioare ale canc.ursului sa nu fi apelat la stilisti!!!!!…NU AU CUM!!!!…Pai, de unde mama naibii, scot ele, conc.urentele, sute de tzinute, pe care trebuie sa le poarte pe parc.ursul unei editii????…zeci de perechi de pantofi!!!…zeci de posete!!!!…samd…
    Sunt foarte tinere…unele dintre ele NU au muncit 1 zi in viata lor!!!!…
    Asadar, de unde, frate, atatia bani???…Pentru ca, este logic: locul de munca si “pozitia” persoanei respective, merg, cumva, paralel, cu “linia” vestimentara a persoanei respective…de aceea, de multe ori, putem recunoaste, cu usurinta, job-ul unei tipe, dupa felul in care este imbracata, atunci cand o vezi mergand pe strada, sau, coborand dintr-o masina…….
    NU au CUM sa faca styling, DACA NU sunt ajutate!!!…Un styling, “duce” ushurel, spre 1000 de euro…..Si-asta in ideea in care, NU ai GARANTIA ca vei primi, automat, o steluta!!!!….Mi-amintesc, spre ex. de Angela, care, invitata fiind in emisiunea Cristinei Dorobantu, dupa ce a fost eliminata, intrebata fiind cati bani o costau tinutele ptr o saptamana de competitie, a marturisit: 2800 de lei, continuand sa precizeze ca acesti bani ii erau trimisi de catre parinti, saptamanal, cu oarece greutati si, ca, pe langa acestia, ii mai trebuiau bani de taxi, dus-intors, zilnic, de chirie si de mancare, telefon, samd…..Am dat un singur ex., ptr a nu ma “intinde” prea mult, insa, sunt zeci….fetele odata ce-au iesit, au fost foarte sincere si au recunoscut!!!….Asadar, ma MIR ca “veveritzele” NU recunosc ca au prieten sau, ca au un stilist!!!! au contraire!…eu, in locul stilistului respectiv, mai ales daca este si tanar si necunoscut, m-as fi simtit mandra sa-mi promovez tinutele, la un asemenea show, de-o asemenea anvergura!!!!..
    Acelasi lucru este valabil si pentru RAMONA!!!…Hai sa fim seriosi!!!!…
    Am un deja-vu in persoana DENISEI, care, nici acum eu NU inteleg DE CE a ascuns implicarea surorii ei in tinutele pe care le purta; in loc sa fie mandra ca are asa o sora, si s-o “promoveze” cumva, ea se ascundea!!!!…Trist!!!….Asa si cu RAMONA!!!…Habar n-am DE CE se ascunde!!!…NU are CUM sa faca asemenea tinute la 18 ani!!!!!!!!!!!!!!!
    NICI tu bani…NICI tu cunostinte de stil!!!!….NU-NU-NU……
    Stilistii respectivi, sunt, cu siguranta baieti tineri….unii dintre ei, chiar le plac pe fete si, nici nu ar avea cum sa n-o faca, deoarece, fie ca vorbim despre RAMONA, fie ca vorbim despre IULIANA sau EMILIANA, trebuie sa recunoastem ca sunt fete foarte frumoase!!!…Ma abtin putin la ALINA!!!!!
    Mariana, am facut o “analiza” in general!!!…DACA ma intrebi, insa, preferatele mele sunt aceleasi 2!!!….ROXANA si BIANCA!!!!………
    INCA, NU votez!!!…Mai am nevoie de putzintel timp ptr a ma “edifica”!!!
    ROXANA, este preferata mea; am mai spus motivele atunci si, mi le sustin si acum!!!….BIANCA, o urmeaza, la mica “distanta”; este o tipa senzuala, finutza si are o frumusete aparte; un anume “tip” de frumusete, care, nu poate fi descris in cuvinte!!!…Mai apoi, am aflat de-abea acum 1 saptamana, in gala, ea este impreuna cu un barbat care are o fetita si pe care o iubeste foarte mullt!!!…O inteleg si o apreciez!!!…Recunosc, m-as simti ONORATA sa-mi refac, viata, la un momen’dat cu un barbat care are 1 copil sau 7, nu conteaza!!!….Ar fi EXTRAORDINAR!!!….De aceea, eu o inteleg si mai adaug, la calitatile ei, si pe-aceasta de-a nu fi fost egoista sau geloasa si sa iubeasca barbatul, impreuna cu copilul pe care-l avea in momentul in care s-au intalnit pe ” drumurile vietii”!!!!!….
    FRUMOS!!!…FOARTE FRUMOS!!!!………..BIANCA, RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mariana, intrai ptr vreo cateva cuvinte si, o pusei de-un “cearceaf”!!!!
    Bineinteles ca, habar n-am DACA va avea loc pe “usitza” Ralucai!!!…HA!
    Dupa cum am mai spus-o, subiecte sunt, Slava Domnului!!!!!….
    Mai este nevoie de putina determinare, care este “indusa” de placerea de-a sta la “taclale” cu prietene dragi!!!….Revin, la “drum de seara”….Pupici.

    MARIANA, pupici……ADRIANA, pupici……VALENTINAAAAAAAAAA, pupici.
    KMY, pupici…..IOANA, ce mai facusi, fata draga, cu “lucrarile”???..pupici.
    VIOLETA, pupici….FULGULET, pupici….BUNICU, pupici…….
    RALUCA, ai mare grija de tine, draga mea!!!….Pupici, la “dublu”!!!!!!HA!

    O seara frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!

  10. 59231
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Kmy,imi pare rau de Roxana.Saptamana aceasta a luat doar o steluta,daca nu ma-nsel.Este o fata finuta.Nu se merita sa vina fete cu bun simt la emisiunea Bravo ai stil.pupici
    Valentina,ce faci?Cum este marea cea albastra,albastra?pupici
    Lilisor,ce faci?hai,vino in casuta!te asteptam cu impresiile tale despre conc…urentele de la Bravo ai stil.pupici
    Ioana,tu ce faci?Ai terminat cu zugraveli si alte reparatii la casa?pupici
    Bunicu,cum sunt recoltele de anul acesta?
    Nastere usoara,Raluca!
    O imbratisare mare si multi pupici,la toti,toate din casuta.

Pages: « 5994 … 5929 5928 5927 5926 5925 [5924] 5923 5922 5921 5920 5919 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free