Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5936 5935 5934 5933 5932 [5931] 5930 5929 5928 5927 5926 … 1 » Show All

  1. 59310
    Adriana Says:

    Buna dimineata dragilor !
    …. Kmy, Kmy, strengarito ! Ai ras cu lacrimi de crocodil citind ultimul meu rand, banuiesc cel cu bebelusul. Uite, mi-am facut timp sa-ti spun ca ai ras… pe nedrept. Un bebelus in primele luni de viata trebuie protejat sa nu vina in contact cu persoane adul;te purtatoare de microbi etc, caci vrand-nevrand noi adultii le purtam, oricat ne-am spala in cerul gurii ! Cel mult, acestea sa poarta o masca ( asa este acum, pe vremea mea nu expuneam copilul). lehuza, la randul ei in cele 40 de zile are anumite restrictii , le stiti voi cele care ati nascut. Astfel, moralul si spiritul ei vor fi bune, altfel apare psihoza dupa nastere. Sunt multe de spus…
    Pupici Kmy, la randul meu am ras si eu de rasul tau, ha…ha..
    Pupici Lilisor, Mary, Ioana, Valentina ( hai draga mea) Fulgulet, Maria 65, Violeta…, Ralu si bebelusul .. salutari Bunicul si Nicusor.

  2. 59309
    kmy Says:

    Lasă , nu te mai nervoza :-D il citim mâine.
    Acum hai sa bem ceva in cinstea lui …Budescuuuu :-D
    Nici mie nu imi mai apere chestia aia cu ..trimite…si apăs aiurea , dar vad că merge.

  3. 59308
    kmy Says:

    Hai ca este bine , penaltii :-D si goool, iar Budescuuuu
    Na ca se repetă. :-D
    Gooool iar :-D

  4. 59307
    ioana79 Says:

    Stii ce-am facut? dupa ce am scris,am deschis alta fereastra sa vad cuvintele mepermise. Le-am corectat si,cand sa trimit….pauza. Si da-I si da-I,trimite si trimite…n-ai sa vezi!!!! Am incercat de multe ori;daca e asa cum zici,inseama ca Raluca se plictiseste cate gaseste in spam-ul ala!!!!!
    Bey,cand nu te pricepi,stai jos! imi spun mie,mi !!!!! Stiii ce necaz imi este?
    Scrisesem si eu despre nunta olteneasca, despre Bravo …despre Beatrice a ta si a lilisoarei…..hai pa ca ma nervozai.

  5. 59306
    kmy Says:

    Gooooooollllll Romaniaaaa :-D
    Hai băieții, e atâta bucurie de zici ca jucăm cu Germania, nu cu Kazahstan :-D

  6. 59305
    kmy Says:

    Hai Ioanaaaa , hai că poti :-D
    Îți dai seama ca este un cuvânt neacceptat și se duce comentul in spam , parcă așa se zice.
    Il gaseste Raluca si il postează.

  7. 59304
    ioana79 Says:

    Buna seara,
    Nu stiu ce-am facut,pe ce am apasat! Lilisor,scrisesem un cearceaf;nu mai am chef de altul.Pupici.
    Nici sa nu te gandesti ca m-as supara !
    Sunt supi pt ca pierdui comentul; scrisesem si pt Adriana,si pt Mariana,si pt KMY,phtiu,ce ciuda-mi e!
    Va pupic.

  8. 59303
    ioana79 Says:

    Nu reusesc sa trimit nimic. mai incerc odata…..

  9. 59302
    kmy Says:

    Buna ziua !!
    Adriana _ m-ai facut sa rad cu ultimele randuri ,Stai linistita ca nu l-a vazut Nimeni , doar parintii, verisorii , unchii , vecinii , prietenii …etc :) in rest nimeni :)
    Ma cam grabesc ca a inceput si Bas-ul :)
    O vad si pe Lilisor , eu v-am spus ca Beatrice e tzutz :) si eu tot cu ea tin , mai ales ca Roxi a plecat .
    Adriana , revin la tine , da,eu sunt din Dobrogea ,dar originile sunt de undeva de prin Muntenia si din zona Oltului :)
    Sunt suparacioasa , dar imi trece repede :) nu tin ura , dusmanie pe nimeni !!
    Ioana stieee :) ca fusei suparata si pe ea , “oleaca ” .
    Va pup , fug la Bas , cica azi o sa fie nebunie mare in platou :)

  10. 59301
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Adriana, pupici.
    Mamma-mia, ai fost in forma MAXIMA, draga mea….Te-am citit “cap-coada”, mi-au placut toate commenturile; m-a relaxat si mi-a dat o tenta de oarece bine cel cu nunta, dar si cele cu descrierile tale vis-a-vis de excursia ce tocmai ai incheiat-o…..de pamflet, ce sa mai spun???…SUPER-OK!!!!!!!!!!!!
    Te felicit, draga mea si, cand mai ai chef, timp si inspiratie, mai bucura-ne, te rugam, si pe noi, cu impresii GEN!!!….Sanatate tie si sotului tau, iti doresc.

    Ioana, pupici.
    Bag seama ca nu ti-a trecut supararea nici acum pe asa-zisii “meseriasi”!!!
    Mi-a placut felul in care ai reusit sa “impletesti” aceasta dezamagire cu “nuantze” de autoironie, resemnare, coroborate cu nevoia de razbunare, prin lasarea in cu.rul gol al meseriasilor de catre cainele tau, Labus….
    Prin persiflarea dusa la extrem, prin imaginatia “creativa”, in care, ii faci responsabili de disparitia unor obiecte de mobilier din poienita…..
    Nu-mi place, insa, ca mi l-ati muncit pe Rudolf, ptr ca tin sa te anunt, era foarte obosit si a trebuit sa lucreze toata noaptea, ptr a termina curatenia.
    Urmeaza sa aflu, CUM a reusit sa se descurce, insaaaaaa…voi afla, desigur, in urma vizionarii filmarilor de pe camerele de supraveghere, montate, in cel mai mare SECRET!!!!…NIMENI nu stie de existenta acestor camere, asadar, sunt absolut convinsa ca, voi avea mari SURPRIZE!!!!…
    De tot felul!!!…NU mai dezvolt acum….Ha-ha-ha….De-abea astept!!!!!!!!!
    In alta ordine de idei, Ioana, draga, sa stam putintel la taclale despre emisiunea noastra favorita, in acest moment, “Bravo, ai stil”!….Asadar:
    Dupa cum spuneam intr-un alt comment, sunt foarte dezamagita de aceasta editie!!!…NU se compara cu celelalte doua editii, din niciun punct de vedere; NU credeam ca voi spune chestia asta, insaaaaaa….am ajuns s-o regret pana si pe Denisa….Ramona, si-a dorit cumva, s-o imite pe cea din urma, insaaaaaa….NU ARE CUM!!!…Ea credea probabil ca este indeajuns sa “cucereasca” cu tineretea ei, avand aceeasi varsta cu Denisa, 18 ani si cu un pic de aroganta, specifica varstei!!!…A reusit, insa, CEVA!!!
    Sa fie CEA MAI…..si-acum, sa “dezvolt”….Mie mi s-a parut tipa, de la bun inceput, usor “inchistata”, dar, am pus chestia asta, pe seama emotiilor!!!
    Acum, pot spune, datorita experientei mele profesionale, dupa sute si sute de interviuri, in care a trebuit sa iau niste decizii foarte importante, ca, stiu EXACT care este diferenta dintre trac, emotie si eventual, o slaba pregatire profesionala, “mascata” ptr a reusi sa “patrunda” intr-un loc de munca foarte bine platit, prin orice “mijloace”!!!….Fie, chiar si trishand!!!…..
    Asadar, extrapoland si gandind ca am fost foarte bine inteleasa, in aceasta paralela de persoane inteligente, care, ma citesc, aici, concluzionez:
    Ramona este de-o prostie MAXIMA!!!!…Incearca sa mascheze prin “botic”, ea mereu fiind “supi”, sperand ca acest lucru sa “mishte” juratii!!!!!!!!!!!!!!
    Este atat de proasta, incat, de multe ori, habar n-am ce vrea sa spuna!!!!
    In acest sens, se “declara” “jignita” de afirmatiile fetelor, insaaaaaaaaa…
    NU este interesata sa afle “finalul”!!!…NU!!!…Ea, doar a “aprins” “focul” si-atat!!!!!!….DE CE???…Simplu: este atat de IDIOATA, incat, NU poate avea discernamant in luarea unei decizii, care, eventual, s-o si avantajeze!!!!!!!
    Ea reprezinta cu brio, “starea natiei” din care face parte, a se citi: TUPEU cat cuprinde, mai putina scoala si mai putina responsabilitate!!!!!!!!….
    In acest sens, se “coalizeaza” cu Alina, alt personaj “colorat”!!!!!!!!!….
    Aici, NU ai CUM sa le condamni: Sunt amandoua de aceeasi etnie, asadar, se “ajuta” la GREU!!!!….Alina este shmechera cu “diploma”!!!!…ha-ha…
    A stiut EXACT pe CINE sa puna ” ochii”!!!…A considerat-o o rivala, ptr ca, trebuie sa recunoastem, oricat de proasta ar fi, Ramona este o tipa frumoasa!!!….Asadar, si-a “atras-o” de partea ei, prin oarece “tertipuri”!!!
    Alina, are masina si, dupa cum se stie, cea mai mare problema, de la sezonul 1, incoace, ptr fete, este distanta foarte mare, ptr a ajunge la studiourile Kanal D, si, dupa cum au recunoscut-o toate fetele, indiferent de sezon, taxi-urile, dus-intors, zilnic, timp de luni si luni de zile!!!!!!!!!!!!!
    Asadar, Ramona, este dusa si adusa de Alina, zilnic, timp in care, probabil, este influentata, intr-un mod sau altul, in perioada de 2 h in trafic!!!!!!!!!
    Alina, vorbeste…si, vorbeste….si, vorbeste….si, vorbeste….si, vorbeste….
    Ramona, asculta….si, asculta…si, asculta….si, asculta……si, asculta……
    In fine…..Sa fie la ele, acolo!!!…N-ar trebui sa-mi fie mila de o idioata!!!..
    Alina se va debarasa de ea, atunci, cand, Ramonei, ii va fi lumea mai draga si, va avea un shoc!!!…Insaaa, va fi prea tarziu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ioana, draga, ti-am dat acest ex., ptr a putea intra in subiect, cu-adevarat!!!!….Si-aici, tin sa-ti spun ca, prefer o persoana sincera, cu coloana vertebrala, si care sa spuna lucrurilor pe nume, DECAT o idioata, gen si nu numai, ptr ca subiectul va continua cu alte exemple, gen!!!!!!!!!!
    Si-aici vin si, RECUNOSC: Imi place BEATRICE!!!!!!!…MULT!!!…FOARTE MULT!!!!!!!….NU numai ca este o tipa SMART, insaaaaaa…are si tzinute bune si foarte bune, ceea ce de fapt, face SUBIECTUL acestui show!!!!!!
    Vorbeste COERENT….are cuvintele la ea!!!….Face analiza, pe orice intrebare!!!…Vorbeste, in acelasi timp, in care si gandeste, intrebarile fiind puse, pe moment, ea, avand raspuns la oricare dintre ele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ioana, stiu ca NU este ceea ce te asteptai, insa, de aceea am si tot amanat momentul, gandindu-ma ca, poate, ma insel…insa, NU!!!………………….
    Si-acum, ptr ca NU vreau sa ne certam, te-as ruga, pe tine, sa-mi spui, pe cine placi, facand o analiza, desigur!!!!….Si, inca, ceva!!!!!……..
    NABA, din punctul meu de vedere, este un “caz pierdut”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Voi dezvolta acest subiect cu alta ocazie, insa, crede-ma, o tipa instabila emotional NU are cum sa fie o tipa rationala!!!…Tremura….se batzaie…..
    Vorbeste incoerent…..plange….Poate, ptr votantii masculini, DA!!!, insaaaaa….NU are stil!!!…NU face styling!!!….NU stie sa vorbeasca!!!!!
    Despre “cuplul” Emiliana-Iuliana!!!!…..Sunt atat de multe de spus, incat nu mi-ar ajunge cateva cuvinte in acest context!!!….NU….NU…….NU!!!!!!!!!
    Despre Anca???????…Este, desigur, o GLUMA!!!!….Piticanie deshirata!!!!!!
    Este atat de disperata sa ramana in conc.urs, incat, in fiecare zi, incearca, din rasputeri, sa influenteze, fie juriul, fie celelalte conc.urente!!!!!!!!!!!
    In fine…..IOANA, sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa-ti spun!!!!!!!!!
    DACA ai alte pareri ARGUMENTATE, eu astept sa vii cu oarece analize!!!!
    Pana atunci, insa, eu iti spun ca te iubesc si ca NU vreau sa ne certam ptr conc.urentele “Bravo, ai stil”, insaaaa….Asta este PAREREA MEA!!!!!!!…
    Si, te rog, sa mi-o respecti!!!!……Merci fain, anticipat!!!!!!!!!!!!!….Pupici.

    O seara frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!

    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pages: « 5994 … 5936 5935 5934 5933 5932 [5931] 5930 5929 5928 5927 5926 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free