Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5940 5939 5938 5937 5936 [5935] 5934 5933 5932 5931 5930 … 1 » Show All

  1. 59350
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Adriana,si eu urmaresc cele 2 seriale tur….cesti:Kosem si Patria mea esti tu.Mi se par amandoa ireale,multa fictiune,dar totusi le urmaresc,daca tot am inceput sa le vad.
    Am citit pe fb si am inteles ca-n afara de fetele care vor intra noi,la Bravo ai stil,vor reintra din cele eliminate:Naba,Irina si Bianca.Oricum acest sezon este foarte slab,atat fetele ca intelect cat si ca stil.Cred ca se datoreaza in mare parte si produca…torului.
    Azi,vreau sa fac gem de gutui.
    O imbratisare mare cu multi pupici,la toti,toate din casuta.

  2. 59349
    kmy Says:

    Maurice acum 2 min.-Dar cu Sarlotica mea ce ai ?
    Alexandra-Nu am nimic !!!!
    Asta e tut-tut ? Dar chiar asa pe fatza ?
    Adriana , te salut.O sa te citesc de pe leptop
    Te puuuup <3

  3. 59348
    Adriana Says:

    .. Buna ziua Kmy, ce suparare ? Suparare mare nu, parere de rau, da ! Nu e deloc placut sa postezi duminica seara spre a-ti delecta colegii de casuta si sa constati ca munca ti-a fost in zadar. De obicei eu compun pe loc, uneori nici nu citesc si dau drumul, de data aceasta de v reo doua ori am citit si am “punctat”, macar de am cunoaste care sunt in totalitate acele cuvinte in.ter.zise. Pupicei Kmy, Raluca, Mari, Lilisor, Valentina, Ioana, Fulgulet, Violeta, salutari Bunicul si Nicusor, salutari tuturor celor care citesc aici.
    Asa cum am spus, o inteleg pe Raluca, este destul de ocupata . Nu-i este usor in noua postura, babalusul o solicita non-stop. Si totusi.. poate mai trece si pe aici ! Una este sa citesti proaspat, alta din urma…. cand poate nici nu ai chef.
    Eu am ajuns sa am o parere proasta despre mine in ceea ce priveste adictia vizavi de acest bg. Imi propun de o mie de ori si de fiecare data o iau de la capat … Tot sper sa soseasca si acea zi, cand spun: stop !
    De fapt, despre ce sa mai comentam ? Voi urmariti “Bravo, ai stil” , eu nu !
    Despre emisiuni culinare sunt mii de pagini pe internet! Kosem , ma enerveaza (filmul). Aceleasi scene ca si in Hurem sau Kosem partea _I-a. Niste cadane care se parasc, lupta pentru sultan, isi ia viata una alteia, sultane imbarligoase, nu cred ca aceasta a fost realitatea acelor vremuri !
    Deosebirea intre cele doua seriale care prezinta evenimente din doua perioade de inflorire a Imperiului otoman, 1520-66 primul, al doilea dupa anul l640, deci un secol diferenta, eu ca si privitor, o constat numai la croiul rochiilor sultanelor, in rest nimic. Daca citim cartile care se refera la epoca respectiva, se pare ca nu a fost numai asa. In fine ! Celalalt serial, arata mizeria si toate nenorocirile unei tari sub ocupatia alteia ; in acelasi timp reliefeaza patriotismul unor tineri turci. Din pacate si aici, trebuie sa ai nervii tari spre a-l privi ! Personaje fictive, intamplari fictive. Haide sa nu va mai plictisesc. Am vrut sa va spun ca nu prea am ce sa vad pe la TV .
    …. Kmy, zacusca de gogonele nu faci ? E superbuna si te sfatuiesc sa o faci cu ceapa si gogonelele coapte. Sambata am un parastas si m-am gandit si la o masa calda cu cateva persoane in afara de pachetele care se duc la biserica. Mi-am propus sa fac o ciorba de burta, o friptura cu sos si piure, placinta cu branza si dovleac. Bineinteles, coliva, cozonac, chec ( de data aceasta cumpar cozonacul si checul de la o patiserie).
    Va doresc o seara frumoasa !

  4. 59347
    kmy Says:

    Buna dimineata , salutare fetelor <3
    Mai dar suparate mai sunteti :) hai ca a trecut si raceala , eu sunt fresh , buna de munca :)
    Mariana, ai dreptate , avem o toamna frumoasa si bogata .Eu inca nu am inceput sa scot din gradina , ardeii si vinete, culmea , acum au legat mai bine ca asta vara .Mi-e si mila de ele ca in curand o sa dea bruma .
    Cred ca ati citit si vazut dincolo , ca am facut dulceata de gogonele , o minunatie , nu alta .Ma intreba cineva ce gust are , cu ce o aseman?
    La inceput nu stiam ce sa spun , dar dupa doua -trei linguri , mi-am dat seama ca este ca cea de smochine .Si putin cu cea de nuci , cred !!
    Ioanaaaa , hai cu ciorba de cocos , haide ca am cumparat si bors :) iar copanalele pe bagam la ceaun , cu mamaliguta si usturoi , yami -yam :)
    Despre Bas …despre bas…….ce sa mai zicem ?
    Asteptam fetele noi , sper da nu vina cu stilistii din prima zi ,eu daca eram in juriu sau producator nu acceptam asa ceva .
    Acum parca prea este pe fatza , luati de aici -cam asa ceva .
    Asteptam destramarea veveritelor si chiar sunt cu..rioasa ce indicativ le da .
    Uitasem sa va intreb, de ce Maurice ii spune Alinei -sarlotica ? haha :)
    Va puuup !!

  5. 59346
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!Ieri,nu am intrat pe calculator,doar aseara putin de pe telefon v-am citit.De fapt,doar Adriana a mai intrat putin,in rest toate fetele sunt suparate ca nu le intra comentariile la timp.
    Lilisor,poti sa intri sa ne scrii,incearca sa fii atenta la cuvintele cu pricina si pune mai multe puncte in mijlocul acelor cuvinte,nu doar un punct de despartire.
    Timpul este frumos,ne imbie spre drumetii.Toamna,chiar daca nu este anotimpul meu preferat,este frumos.Am fost Duminica la Barajul de la Vidraru.Pe tot traseul m-au fascinat pomii cu frunze de toate culorile:galben,rosu,verde.Parca vedeam niste picturi.Foarte frumoasa este toamna in aceasta perioada.Faptul ca a fost soare,si cu acele culori variate,a fost sublim.Toate anotimpurile au ceva frumos,au farmecul lor aparte.Chiar daca pe acel traseu am fost prin luna iunie,dar a plouat atunci,parca nu mai recunosteam nimic.A fost de vis!
    O imbratisare mare cu multi pupici,la toti,toate din casuta.

  6. 59345
    Adriana Says:

    … Buna ziua, pupici doamnelor din casuta, salutari Bunicul ! Mary, condoleante. Eu am postat o amintire: cea mai frumoasa excursie, asa cum iti promisesem, despre nunta urmeaza …
    Am fost f.racita, inca sunt, nu m-am dus nici la cei mici .
    O dupa amiaza frumoasa tuturor ! ( Vorba lui Lilisor, pana nu apare ce am scris, nici ca ma trage inima sa fac alt com).

  7. 59344
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!Am intrat putin in casuta sa va citesc,voi pleca peste putin timp la tara, inmormantarea unui fin,avea 50 ani,destul de tanar.
    Ioana,sunt bine,am fost la control si operatia era foarte bine.Am stat pansata 3 zile,am gatul liber.Nu am racit,multumesc lui Dumnezeu.Sora mea,ginerele si fata mea au fost raciti.pupici
    Abia astept sa citesc despre nunta povestita de Adriana si comentariul lui Lilisor.Emisiunea Bravo ai stil,se-ndreapta usor,usor spre finalul ei,a avut grija producatorul s-o termine la fel ca pe MPFM,el pune pret mult pe scandal in emisiuni.
    O imbratisare mare cu multi pupici,la toti,toate din casuta.

  8. 59343
    ioana79 Says:

    Seara buna,

    Wow,ce pagina frumoasa! Am adus ceva bun de la tara ,de la mine din gospodaria proprie si personala,pt cele mai bune poetese.Mda,mi-a placut!
    “Ne ploua in gura tare
    Si mie si IOANEI, care,
    S-a ambitionat si vrea
    O “replica” ea sa-ti dea!!!….”
    Lilisor,sa-ti spun replica ? Tine-te bine :3[trei] cocosi[cocosoi] !!!!!!! Cand am auzit-o pe maica-mea ca vrea sa “scape” de trei cocosi, am intrebat-o care-I motivul ? Raspunsul mamei : “nu mai pot cu ei “….in fine,traducerea ["stilistica"] ar fi urmatoarea : acei cocosi erau cam ….iubareti !!!!! nu rade pt ca ….au speriat gainile cu “iubareala” lor; au ramas cativa cumintei ;unul cam ….pampalau,cativa sunt ….minori ,prin urmare, acum e liniste si pace in “casuta” gainilor ! se iubesc frumos,fara zgomot, ……
    Am intrecut-o pe KMY? DA. La invartita cu spanac nu ma bag pt ca…stiu,sunt convinsa,mi-a oprit si mie o portie buna.
    Astept sa apara comm tau,cu siguranta scrii despre “minunata” gala .
    “Te-ai racorit” bine pe jurati ;sunt in asentimentul tau . Oare,sa fie ….obligati sa “joace” cum le canta producatorul? Nu e exclusa nici ac varianta. Ma uit la cei trei crai ; George este mai ….degajat in a-si exprima antipatia pt Beatrice ;
    Vladau este prietenul lui Slav ascultandu-l orbeste,iar el,Victor ,fiind din “cu..rtea lor,evident cunoaste si respecta …regia.
    Ca sunt f dezgustata de ce vad nu-I intereseaza pe ei; din fericire,asa cum bine stii,nu am nici-o preferata.INSA,constatarea este …jalnica!!!!! Au terminat si cu aceasta emisiune ;daca orice minune tine trei zile,la ei nu a tinut nici macar trei….sezoane. Daca Raluca se extaziaza la un san gol,un picior gol,Iulia cu facultatile din dotare este ,sa-mi fie scuzat,de-o prostie rara. ‘Jeaba face pe titrata,’jeaba imi place ,uneori,cand este caustica,faptul ca ii lipseste umorul ,demonstreaza CE ESTE ,nicidecum ce vrea sa para ca este. Daca iti amintesti,in primul sezon,cand Silvia s-a imbracat in …stilul ei,de fapt a fost ….o parodie inteleasa de toti juratii,ea nu a inteles aceasta “joaca” spunand ceva de genul “eu nu ma imbrac asa”! Pt mine a fost primul moment cand mi-am dat seama ca este putin “saracuta”!!!!! Un alt aspect ar fi rasul cu subanteles afisat cu multa “arta” ,un fel de “nuca in perete”. Cand Iuliana vorbea despre” doamana de la cabinetul 2″ ca ar fi fost ….vicepresedinta, _a fost extraordinara_,chiar nostima cum sp Maurice, Alba ,atotstiutoarea,radea “matur” fara a intelege nuanta. Intelegi ce vreau sa spun,da?
    Plecarea Nabei nu m-a surprins cum nu m-ar surprinde nici o plecare,INSA,este usor de observat “manariile” cu care joaca producatorul.
    Clasamentul rostit de Ilinca a fost de toata jena ; extraordinar!,au inceput cu locul 3,iar locul 1era o MARE NECUNOSCUTA? Mai sa fie ? stii ce deranjeaza? bataia de joc ,faptul ca au impresia ca telesp sunt batuti in cap. Crezi tu,Lilisor ,ca Beatrice este simpatizata ? Raluca si-a iesit din pepeni , parea s-o ia la bataie in acea zi ,Titirca a amintit cat de certareata este,….faptul ca Beatrice este mai vocala,isi apara tinutele pt ca da,sunt bune , o vor proteja pana aproape de finala ca apoi s-o elimine cu ….aplauze. Este corect ? EU,si atentie,nu-mi place Beatrice, spun NU,nu este corect daca ne referim la TINUTE. DAR,cum emisiunea “s-a stricat”,si aici este un paradox; desi [EI] cauta scandalul intr-o emis cu stil, nu le place ,totusi o protejeaza,DAR,nici stilul nu este apreciat,totusi o puncteaza sa n-o piarda,…..ce urat din partea lor!
    Clasamentul este zdrobitor ;aprox 75% Alina,Naba si Ramona, cat si CUM se impart restul,putinul rest, de procente veveritelor,Ancai si Beatricei????????
    UN TEATRU IEFTIN ! asta a devenit emisiunea pe care o apreciam ;din pacate ,sau din fericire_DE CE NU?_ au nevoie de o lectie ; sa renuntam la a-i urmari,prea si-au luat-o in cap…….eeeeeei ,fir-ar sa fie,uite de ce ma ….consum eu ,hm!
    Va pupic pe TOATE,dragi DOAMNE !

    PS; Mariana ,cum te simti ? eu am fost putin racita,de fapt “oleaca” rosu in gat pe care l-am tratat cu LAMAIE. M-am acrit DAR, a functionat .

  9. 59342
    Adriana Says:

    Buna seara dragii mei, v-am descris mai jos cea mai frumoasa excursie din viata mea. ( este in asteptare cu toate punctele puse de mine, nu stiu ce-am gresit). Sper ca Raluca sa intre-n casuta !

  10. 59341
    Adriana Says:

    … Buna ziua dragilor, bun gasit in casuta, pupici Kmy, Lilisor, Ioana, Raluca , Mary, salutari Bunicul; pupici virtuali si tie draga noastra Valy din Cipru dar si pentru Gabriela (Fulgulet), sanatate vizitatorilor !
    Valentina, frumoasa mea, nu te cunosc dar impresionata de randurile tale, am fost la o biserica ce poarta hramul sf. Parascheva si printre altele m-am rugat bunului Dumnezeu sa-ti lumineze din nou casa si viata si sper ca asa va fi!
    .. De cateva zile toamna este blanda cu noi, aromata, intelegatoare. Inca miros strugurii neculesi ( am vecini care nu si-au cules boltile), inca mai sunt fructe in pomi, gutui, perele tarzii dar si anumite soiuri de mere. Aceste zile de toamna frumoasa imi amintesc de o alta toamna. Sunt pe bune, treizeci de ani de atunci , cand sotul meu avand cateva zile de concediu in toamna, ne-am hotarat sa plecam in Delta. In Delta, unde ? Nu ne-am propus un anume loc. Nu-mi mai amintesc traseul, stiu ca am trecut prin niste sate turcesti unde femei cu salvari carau apa de la niste cismele cu cobilita si ca la o margine dintr-un astfel de sat am intalnit o femeie cu un barbat schiop care ne-a rugat sa-i luam si pe ei. I-am intrebat unde merg si mi-au zis atunci ca la M…. , la o inmormantare,. Aceasta M… , fiind o localitate din Delta Dunarii, ne-am gandit ca, vezi doamne tot nu stiam unde sa mergem, acolo sa ramanem si noi. Ziua era scurta, zi de octombrie dar calduroasa iar cei doi bucurosi ca i-am luat ” la ocazie” ( de ocicei nu luam la ocazie decat f.rar si pentru a face un bine, nicidecum bani), au insistat sa mancam impreuna cu ei intr-un mic popas. Pentru prima data am mancat atunci o prajitura cu iaurt de bivolita pe care n-o voi uita niciodata. Dar nu despre prajitura este vorba in amintirea mea. Am ajuns in prag de seara , cu opriri, cu rataciri ( ca ne-am mai si ratacit prin acele sate, de fapt nici acum nu-mi explic de ce am intrat pe acolo !!!). Unde sa luam gazda ? La marginea localitatii era ( si poate mai este) un local, restaurant, cam asa ceva dar nu aveau locuri sau erau ocupate, ma rog. Femeia si barbatul pe care-i luasem la ocazie s-au oferit sa ne cauta ei o gazda, el, barbatul cunoscand localitatea. Si uite asa m-am trezit in casa unui localnic Vasile. Vasile lucra la o pescarie, era un tanar blond, tras la fatza si arata de parca toate necazurile lumii s-au abatut asupra lui. Ea nevasta, o femeie la fel blonda, cu burta la gura si cu inca doi copilasi alaturi, s-a dovedit o gazda extraordinara. Ne-a dus intr-o camera, de buna, mi-a zis ea si ne-a dat un top de velintze, macate sau cum li se mai spune sa ne invelim ca noaptea este frig. Pana la culcare ne-a poftit la o ciorba de peste facuta cu apa din Dunare si iarasi va marturisesc, era excelenta, mofturoasa si siloasa din mine plecase departe , pe alte coclauri. ” Daca e tot asa frumos, referindu-se la vreme, stam doua, trei zile mi-a spus sotul, ne plimbam pe Dunare cu vaporul ..etc”. Am stat de vorba cu gazdele mele care ne-au dezvaluit atunci cat de grea era viata lor, multe animale, munca multa, pericolele nebanuite ale Deltei, etc..
    Am plecat la culcare urandu-le gazdelor noastre noapte buna. Nu stiu daca am dormit o ora, cand am auzit o bataie puternica in geam: ” doamna, doamna, vino matale ca naste Maria”. In viata mea nu asistasem la o nastere, stiam ce inseamna normal, aveam copiii maricei. Barbatul meu s-a speriat si ma intreba atunci nauc : ce sti sa faci ? Am luat halatul gros pe mine si-am fugit in camera femeii. Aceasta zacea palida, gemea puternic, la un moiment dat ca orice alta femeie in ceasul nasterii tipa de durere. i se rupsese apa, cei doi copilasi tremurau de spaima . Barbatul meu statea pe afara , am strigat la el sa ia copiii, sa-i duca in camera noastra si sa-i culce. ” Pune repede apa la fiert si cheama o vecina” am tipat la Vasile, Nu mai e timp, deja micutul dadea semne ca vrea sa iasa. A venit la strigatele lui Vasile nu o vecina, ci o duzina, dar eu eram “asistenta” de serviciu. In tipete si durere micutul a venit pe lume si eu am fost aceea care in noaptea de octombrie, pe malul Dunarii am preluat din trupul mamei un bebelus cald si galagios, eu am fost cea care i-am taiat buricul asa cum m-a invatat una dintre vecine. Din suflet va rog sa ma credeti ca eram atat de fericita, imi radea sufletul de bucurie. In timp ce o parte din femei se ocupau de lehuza, eu m-am apucat sa sterg bebelusul pe care-l tineam intrun cearceaf luat la intamplare dintr-un teanc de rufe. Lehuza mi-a marturisit ca trebuia sa nasca pe la inceputul lui noiembrie, nu era pregatita, de unde scutece. Am trimis o femeie sa-i ceara barbatului meu doua maieuri din geamantanul nostru, m-am gandit ca oricum erau de bumbac, spalate si calcate . O femeie mi-a soptit sa-i zic un nume la ureche ca l-am ajutat sa vina pe lume. M-am supus traditiei si si tu ca i-am zis : sa cresti voinic Dumitru ! In comuna aceea era un mic spital unde femeile nasteau asa ca mai tarziu vecinii au dus-o cu copilasul acolo.
    Frumoasa mea excursie in Delta Dunarii a fost … superba. Obosita, nedormita a doua zi am facut mancare celor doi copilasi, a venit mama gazdei, sa stea cu ei , noi ne-am achitat fata de Vasile care nu voia niciun ban ( i-am lasat pentru copil, copii) ne-am plimbat cu un barcagiu platit putin pe Dunare si uite asa am incheiat frumoasa si neuitata excursie.
    I-am lasat la plecare adresa noastra lui Vasile gazdoiul si ne-a pofit la botez, i-am trimis hainute copilului, acolo n-am mai putut ajunge.
    Am fost curioasa sa aflu ce s-a ales de copilasul intampinat de mine la venirea lui pe lume si am aflat ca traieste undeva in strainatate si ca ii merge bine. Doamne ajuta!
    Draga Mary, ti-am povestit despre cea mai “frumoasa si fructuoasa” excursie din viata mea , asa cum ti-am promis candva. Urmeaza nunta traditionala ruseasca, … pe alta data..
    O seara frumoasa, dragii mei !

Pages: « 5994 … 5940 5939 5938 5937 5936 [5935] 5934 5933 5932 5931 5930 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free