Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5945 5944 5943 5942 5941 [5940] 5939 5938 5937 5936 5935 … 1 » Show All

  1. 59400
    Adriana Says:

    .. kmy, o vorba si-am plecat la defrisat: am citit tot ceea ce se putea citi in legatura cu Vlad Tepes alias “contele Dracula”. Nimic nu este adevarat in legatura cu contele Dracula, o fictiune de mari proportii pe care a inghitit-o o lume ! Asa si cu ..contelele nostru, Emanuel , mie chiar imi placea de el !
    Am creat “fictiune” in jurul lui… !!!!
    .. Pupici fetelor, salutari Bunicul, nici nu a venit iarna si mi-e dor de primavara… de tineretea mea.. de multe !!

  2. 59399
    Adriana Says:

    Sper c-am inteles bine: azi Ralu este “soacra-mare” !!!! Sa-ti fie de bine iubita, La multi ani intregii tale familii ! Distractie placuta !

  3. 59398
    Adriana Says:

    Cand MPFM exista,
    Tare mult ma plictisea,
    Satirizam miresele
    Poate eram rea cu ele !

    Acum, ca nu mai exista
    Ma uit prin casuta trista !
    De-aia, stiti proverbul zau:
    Rau cu rau..dar fara “rau”,

    ..ce-o vrea bunul Dumnezeu !

  4. 59397
    Adriana Says:

    Draga Kmy, ce sa-ti mai spun?
    Contele.. nu-i pe drum bun !
    Castelul s-a invechit,
    Peretii s-au toot cojit !
    Pe sub stresini bate vantul,
    Noi stam la conte cu gandul,
    Ce-o mai face ?
    Ce-o mai bea?
    Cu cine s-o saruta ?
    Hai sa ne unim odata,
    Sa-i gasim si lui o fata,
    Ce contesa ?
    Ce printesa ?
    O romancuta cu oi,
    Sa-si faca viata in doi,
    Un alt castel sa-si cladeasca
    Pe noi sa ne veseleasca !

    .. Pup Kmy. Eu chiar nu stiu ce sa mai scriu pe aici, nici chef nu p rea am. Voiam sa va povestesc despre nunta din Rusia dar barbatu-meu zice sa mergem sa defrisam solarelul de rosii ( pana acuma am avut rosii).
    La noi e cald, inca tusesc, mi-am facut o infuzie de cimbru, nu stiu ce sa mai fac, m-a terminat viroza din aceasta toamna, mi-a tocit nervii. Pa..

  5. 59396
    kmy Says:

    Deci , inca o data salut toate fetele din casuta , salutari si Bunicului !
    Lilisor , eu nu prea mai am ce sa comentez la Bas, se vede cu ochiul liber preferatele si parca ti se face lehamite sa mai urmaresti .
    Ioanaaaaa, ce faci fata mea , pe unde iti umbla piciorusele ? ai ? spune si tu un -buna – sa vad ca esti bine !!
    Mariana , pupici de sambata !!

  6. 59395
    kmy Says:

    Buna ziua fetelor !!
    Salutari Adriana , tu esti prima la …catalog …prima pe pagina <3 si daca Angela ii place de Lilisor , mie imi place de tine …Contesa mea … :)
    Acum ca mi-am amintit , bey , mor dupa vremurile alea "tulburi " hha de la mpfm-eala :) am un chef de comentat , de pamfletat , dar nu am ce, pe cine si mai ales CE ??/
    Oare ce mai face Emanuel , Adriana ? nu am mai auzit nimic de el
    Tot , la castel , tot la castel ….singurel :)
    Shontac , shontac , de-un picior schiop ,
    Sper ca nu si de-un ochisor …miop :)
    Taraste dupa el pelerina-i neagra ,
    Dintr-un tablou ii zambeste …o baba .
    Pe turla-i neagra , sus pe burlan
    Ii canta devreme , un pui ciocarlan
    Ciocarrr ciocarrr, ce dor mi-e de ele
    De ele , dragutele , contesele mele <3
    Ce dor mi-e sa cant , dar cant cam pe nas
    Ca doamnele mele ,acum , se uita la BAS !!
    Tristete si jale este in castel
    Ca tinerele doamne l-au uitat peee…Manuel!!

  7. 59394
    Adriana Says:

    .. Angela, poate chiar esti un user de buna credinta, imi cer scuze daca te-am suparat. Mi s-a intamplat pe acest bg. sa aflu ca am ” fost prietena si ma pupam” cu useri care pe de alta parte ma ironizau. Eu una, nu am realizat dar nu mi-a cazut bine cand am aflat si mai mult, de ziua mea onomastica. Sti zicala: ” cinse se arde cu ciorba, sufla si-n iaurt”. Mai sunt si useri care doresc discutii in casuta, desi nu este cazul, fiecare scrie cum poate si ce poate. Poate ma intelegi.
    … Asadar, inca odata cer scuze, sa fi binevenita pe acest b.g. si sa comentezi alaturi de celelalte doamne emisiunea voastra preferata BAS. Eu nu o urmaresc, tocmai de aceea postarile mele din ultima perioada sunt..aiurea. Sper ca nu am plictisit cu ele prietenele din casuta, cu atat mai mult cu cat nu sunt, sub nicio forma, “fabricate” inainte de a fi postate.
    O zi frumoasa tuturor, pupici doamnelor, salutari Bunicul !

  8. 59393
    BRASOVEAN ANGELA Says:

    Buna seara,Lilisor sa stiti ca va citesc de ceva timp, de pe vremea mpfm -ului si am apreciat intotdeauna comentariile pe care le scrieti.
    Chiar daca nu am avut intotdeauna aceeasi simpatii,imi place cum scrieti si cum stiti sa argumentati ceea ce sustineti.
    BAS este emisiunea care imi place si pe care o urmaresc pe youtube deoarece in direct nu imi permite timpul.Si mie imi place Beatrice ,fara aportul ei , emisiunea ar fi searbada si lipsita de interes .Beatrice este singura concurenta care comenteaza tinutele concu-rentelor aproape 1-1 cu parerea juratilor,nu mai spun de faptul ca isi face singura tinutele fara ajutorul stilistilor.
    Imi place intr-o oarecare masura de Bianca si de Emiliana.Imi dispac total Alina,Anca si Sabina restul imi sunt indiferente.
    Imi cer scuze ,dar eu nu sunt talentata la scris ,prefer sa va citesc .

  9. 59392
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Angela, bine-ai venit pe la noi!!!….Sincer, nu ma asteptam la aceasta parere pe acest bg…..Pe cele cu tematica, sunt obisnuita; aici insa, nu!!!…
    Asta nu inseamna ca prietenele mele virtuale din casuta Ralucai nu ma apreciaza, insaaaaa…nici ele nu prea mai au timp…ori nu mai au chef…..
    Ori nu le place :”Bravo, ai stil”!…habar n-am!!!……..
    Poate, putin Ioana si Kmy…Mariana, a recunoscut ca nu-i place nicio fata, in aceasta editie, asadar, commenturile ei sunt terne si pasive…..
    Draga mea, vreau sa-ti spun ca ultimul meu comment a stat in “asteptare” zile bune!!!!!!….Asadar, ma intreb: Ce sens are???….Insa, in acelasi timp, daca tu ti-ai facut curaj sa intri si sa recunosti ca ma citesti, un minim dram de logica, ma determina sa gandesc ca, sunt citita cu interes si de alte persoane!!!!….In acelasi timp, imi pare bine ca mi-ai inteles “stilul”, care, este unul destul de dur, pe alocuri, atunci cand ma enervez, ori unul acid, dulce-amar, ironic, in cazul in care sunt revoltata ori dezamagita maxim!!!!
    In acelasi timp, ar fi interesant, daca, ai intra si tu cu ceva comentarii….
    In acest mod, as sti si eu, dar si fetele, ce preferinte ai si, in general, cum gandesti!!!!…….Sper sa nu te dezamagesc, insa, preferata mea este BEATRICE….Este, de departe, cea mai STILATA concu..renta!!!!…
    Este frumoasa, este gingasa, este jucausa, este inteligenta, are intotdeauna vorbele la ea, vorbeste clar, corect si coerent, are un ten de portelan iar gropita aceea din barbie este “cireasa de pe tort”!!!!!!
    Are cele mai bune tinute, cei mai frumosi pantofi si cele mai mishto genti….
    Blanuri, accesorii…..Are un simt al umorului foarte rafinat si este intotdeauna “pe faza”!!!….In acelasi timp, este cea mai nedreptatzita dintre conc..urente!!!!….A fost si este atacata de catre toate fetele!!!…
    Pentru unele dintre ele, Beatrice a fost “cal de bataie”!!!……
    Au provocat-o, sub o forma sau alta si, in acest mod au avut, subiecte!!!…
    Pentru ca, in afara de o “defilare” de 1 minut, marea lor majoritate, NU au nimic de spus si-atunci, ptr a “umple” timpul lor de prezentare, s-au “dat” brusc jignite ori blamate de catre Beatrice, prin subiecte inventate!!!!!…
    Si-aici vorbesc despre Anca, despre Iuliana, despre Alina, despre Naba, care, in “naivitatea” ei, sa ma exprim elegant, a confundat platoul cu piatza!!!….urland si descarcandu-si refularile asupra singurei persoane, care, ii fusese alaturi mereu…..Eu, in locul lui Beatrice, NU o iertam!!!!!…
    Asist, in continuare, la un “spectacol” prost!!!……
    In ultimele zile, Razvan i-a ANULAT 2 stelute lui Beatrice!!!!….DE CE????
    Simplu: a recunoscut chiar el: “Pentru ca POT”!!!….Un raspuns de c.a.c.a.t!
    In ideea in care, in ambele cazuri, Beatrice, luase 3 de “bravo, ai stil”!!!!!!
    NU vreau sa ma enervez, ptr ca sunt la “scarbici” si mai am ceva de lucru, am termen la o lucrare data de 15…si, vreau sa ma mentin “zen”….
    Insaaaaa…voi reveni cu un comment mai amplu, luni, la “drum de seara”.
    Ar fi foarte-foarte multe chestii care imi creeaza un disconfort MAXIM!!!!!
    Ma tot intreb: CUM este posibil ca Anca sa fie protejata in mai toate finalele???…cu niste carpe de tot rasul, purtate in timpul saptamanii!!!!!!
    De ce este atat de rasfatzata Alina????…Ba i se spune gogoshica!!…
    Ba i se spune sharlotzica!!!…Ba leshina Raluca si se tavaleste pe jos, de cate ori vine mai dezbracata!!!…CUM de este atat de idioata Ramona, care, NU este CAPABILA sa vorbeasca corect lb. romana, de fluentza, nici nu poate fi vorba!!!!….CE CAUTA Sabina, in aceasta competitie ” cu stil”????
    Toatalumea o tine “pe palme’; mascariciul ala de George, i-a mai oferit si 1oo de trandafiri rosii!!!….intrebat fiind cui ofera buchetul a raspuns ca celei mai stilate!!!…Pe bune????….Mascariciule, la circ cu tine, mai baiete!!!
    CE reprezinta tinutele Nabei???…Ce stil???…ce ” mode moderne”?????
    Te doare capul ce pocitanii are!!!….CE styling face Iuliana????…..Sa “suprapui” niste carpe, din diferite texturi si nuante, nu inseamna ca face styling!!!…Poate la figuri, la dat ochii peste cap, la ridicarea vocii pitzigaiate si la tupeul ei care, este direct proportional cu cantitatea de falsitate!!!!!
    In fine….Revin la stelutele luate de catre Razvan lui Beatrice……….
    Este clar!; se doreste sa NU fie protejata in gala!!…Pacat!!!…Pentru ca daca Beatrice va fi eliminata, la un momen’dat, calitatea show-lui va scadea drastic!!!…Pentru ca, cu foarte mici exceptii, vom asista la “duelul” carpelor!
    duel ce va avea loc, intre conc.urentele ramase……Mici exceptii: Bianca si Emiliana……………….Angela, mi-a parut bine ca am putut sta putin de vorba.
    Te asteptam si pe tine cu ceva commenturi…..Pa-pa…pupici.

    Va doresc un final de saptamana superb!!!…Eu revin luni….Pupici-pupici….
    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  10. 59391
    Adriana Says:

    Miroase a toamna – toamna, pe geamurile de la terasa am asezat gutui si un buchet imens de tufanele colorate pe masa. Mie, toamna imi vine sa plang, am o stare de nostalgie accentuata ( atunci cand stau degeaba, ca-n rest nu porea am timp de ..jelit !!!) Gata si gemul de gutui, pelteaua cu scortisoara , o bunatate ! La TV ce sa vad cad am timp ? Serialele turcesti nu-mi mai plac !
    … Un el bogat si de familie buna se indragosteste de o ea, care refuzata fiind de familia lui, recurge la fel de fel de siretlicuri spre a deveni favorita fie a unei soacre rea si bogata fie unui socru vanitos. Cam asa sunt serialele ..de dragoste. Cele cu iz istoric, te fac sa nu mai dormi noaptea . Capete cazute pe linia I-a la greu .. Cert este ca ele se bazeaza pe un adevar insa fictiunea e la ea acasa . Cum necum, se indragostesc pirandele noastre de sultanii de prin telenovelele turcesti. Am vazut odata cateva secvente de la o nunta, unde toata protipendada roma feminina purta coronite a la sultana Safye.. Pai vedeti, cum sa nu copiem ?!!!
    Prin ziare ce sa mai citesti ? Chestii de cancan cu aceleasi personaje, mai nou, un nepot care duce dorul bunicului (exrege) si nu-l lasa sa-l vada , acesta , bunicul fiind pe patul de moarte … Noi, oamenii de rand ce sa mai facem ? Noi ne luam ramas bun de pe la toate rudele , intram oriunde, ce eticheta ? Asa a intrat si la mine unul in curte, tot fara eticheta, adica pe furis , a luat un obiect valoros si dus a fost. Cu cine sa te certi ca doar si singura camera de supraveghere dormea sau isi luase concediul , naiba s-o ia, a aratat numai obiectul in spatele “musaafirului” !!!
    Vorba postaritei care a venit cu pensia “marita” !!! ” Lasati doamna, sanatoasa sa fiti, a zis ea, ca in iulie va mareste iar punctul de pensie si va luati ce vreti”. Ei, poftim, de aceea astept vara ce va sa fie si va zic seara frumoasa si ..succes doamnelor la pus gogonele .. chiar nu stiu ce sa va mai povestec, acum … .. pe altadata !

Pages: « 5994 … 5945 5944 5943 5942 5941 [5940] 5939 5938 5937 5936 5935 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free