Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5960 5959 5958 5957 5956 [5955] 5954 5953 5952 5951 5950 … 1 » Show All

  1. 59550
    Lilisor Says:

    Ioana, stiu ca sunt inregistrari pe undeva; este firesc sa fie asa, insaaaa
    NU mai este aceea emotie, privesti ca la cinema, stiind ca va veni si sfarsitul, pe care deja il anticipezi!!!!….am inteles ca au fost si oarece “picanterii”!!!
    Mi-ar fi placut sa studiez mimica, priviri, gesturi, atingeri, ceva genul!!!
    Sunt tare curioasa ce decizie va lua Cazacu, la intoarcerea in tara; oricum, n-a pierdut nimiC!!!, fosta, dandu-si in “petic”, crezand probabil ca, in acest mod, va deveni celebra prin aparitiile la tv, pe post de “fosta, sedusa si abamdonata”!!!!, saracuta de ea……..N-am auzit sa faca si ea ceva, sa aoba o ocupatie, sa urmeze oarece studii!!!….ea statea, mititica si-l astepta pe Cazacu sa revina in tara cu banii si cam atat!!!!!……
    S-a terminat pauza.

  2. 59549
    ioana79 Says:

    Lilisor,sunt toate pe youtube;le poti vedea cand ai timp; toate scenele cu Claudia si Cazacu….se :iubeste: si ei,mna..

    KMY,ce faci fata frumoasa?
    Uraaa, primul punct este al nostru….

  3. 59548
    Lilisor Says:

    Ioana, ma buc.u.r ca ai raspuns invitatiei mele; nu este absolut nicio problema ca tii cu Razboinicii…..si tu si Bunicu; asa, ne mai “contram” si noi putin pe-aici, intr-un mod pasnic, desigur!!!!!!……..
    Unul dintre motivele ptr care tin cu Faimosii, este ca eu sunt dinamovista!!!
    Acum, sigur, voi primi ceva injuraturi de la cei care intra si citesc, insa, nu conteaza!!!…Mostenire de la taticul meu, care, de mica, ma lua pe stadion, la Dinamo…..Mi-amintesc, el statea de vorba cu niste prieteni, de fiecare data, lucruri pe care eu nu le intelegeam atunci, si, ptr ca ma plictiseam in payza, imi dadea voie sa cobor pana la primele banci, unde alergam si strigam:”hai, Dinamo”!….Era frumos, beam pepsi si mancam seminte la cornet…..
    Asadar, se intelege, imi place mult Giani Chirita; ptr temperament, ptr ambitie, ptr spiritul de invingator si de conducator!!!!!…..
    Imi place foarte mult si de Draghia si, nu in ultimul rand de fete; una si una…..bravo lor!!!…..Imi pare rau ca nu am urmarit emisiunile cu Anda Adam, care-mi place f mult si, de asemenea cele cu Cream…….
    In fine….ar mai fi multe de spus, insa, s-a terminat pauza……….

  4. 59547
    ioana79 Says:

    Seara buna,oameni frumosi!
    Doar cateva minute mai sunt pana incepe Exatlon,ma grabesc sa spun cateva vorbe ,NUMAI CA,daca se strecoara vreun cu….rios,adio comment….
    DECI ; salutari Mariana,Lilisor si bunicu pt prezenta din casuta;salutari celorlalte rozalinde cum f frumos spuneti voi.
    Lilisor,asa-i ca e TARE Exatlonul? Stiam ca o sa-ti placa. INSA,ce ma fac?ce ma fac? EU joc cu Bunicu,tu cu Mariana. Desi ar tb sa-mi placa toti jucatorii,merita felicitari pt cat ,cum si ce sunt pe ….”plaja” ,in cotet samd. Totusi,FAIMOSII,fiind faimosi si …nu uita sa le spuna NEfaimosilor “cat de profesionisti sunt,taman asta nu-mi place. DA,recunosc,imi place Draghia,mi-a placut Oncescu ,mi-a placut Anda Adam SI ca Oameni ,ceilalti imi plac pt cat de luptatori si buni sportivi sunt.
    Razboinicii imi plac pt ca nu sunt…. faimosi !
    Este un sport,o emisiune pe care o vizionez cu placere,Doamne ajuta sa ma tina mult DESI,Cosmin Cernat nu-si ascunde simpatia pt Faimosi[poate si asta este “alegerea” mea pt Razboinici.
    Sper sa nu “se strice” si aceasta cum …s-a stricat Stilul . “Stilul ” m-a dezamagit atat de mult incat ,fie-mi iertat Lilisor,cand o vad pe Silvia schimb pt a nu-mi strica ziua!
    Daca nu te supi pe mine,in zilele urmatoare voi …exemplifica….acum a inceput Exatlonul.Va imbracisez cu mare drag!

  5. 59546
    Bunicu Says:

    Bună seara .Turcia -România 10-6.Războinici-Faimoșii 6-0 echipă care nu a luat măcar 1 punct.Felicitări războinicii.

  6. 59545
    Lilisor Says:

    Bonjour, Mariana.
    Urez, LA MULTI ANI!, fetei tale; sa fie sanatoasa si sa dea Domnul sa i se indeplineasca toate dorintele pe care si le-a pus, la implinirea varstei!!!!!.

    Nu am urmarit meciul cu Turcia; nu pot spune ca nu m-am asteptat sa manance bataie, ptr ca as minti!!….Turcii sunt foarte buni si, in alta ordine de idei, ei nu sunt nevoiti sa lupte ptr mancare, casa sau imunitate………….
    Ei, lupta pur si simplu, ptr onoare, glorie si bani!!!…Ai nostri, NU au CUM sa fie tot timpul in forma, deoarece unii dintre ei nu prea dorm bine, altii nu au mai mancat ceva bun de cateva zile bune, nu exista medicamente, nu au voie vitamine, nu au, in general, aportul valoric necesar, ptr ca 2-3 nuci de cocos, nu au CUM sa echivaleze cu un cos cu fructe, pe care il avem cu totii, in mod obisnuit, pe masa in bucatarie si pe care de cele mai multe ori, il tinem doar de decor!!!………….
    Mariana, chiar ma gandeam intr-o seara, privind si analizand ceea ce se intampla la “Exatlon”…..Multi dintre noi, am aprecia mult mai mult ceea ce avem prin frigidere si, cu siguranta, NU am mai arunca atata mancare, daca, ne-am afla, printr-o intamplare, intr-un context similar!!!!!!!!
    Il priveam pe Vladimir Draghia, cum SAVURA, pur si simplu, friptura de vita!!!…inchisese ochii si, mesteca incet-incet, vrand sa-si creeze, desigur, iluzia ca in acel m oment, el se afla la un restaurant, in Bucuresti si, ceea ce facea, era ceva normal, jour par jour!!!!!…..si, si-ar fi dorit ca acele clipe sa nu se mai termine EVER!!!!!………
    Sunt multe “lectii de viata”, pe care le avem de invatat privind imagini GEN!!!……Si, de asemenea, sunt multe altele, care fac, din aceasta emisiune, un adevarat “FENOMEN”!!!!…….
    Cei care se uita, ca la un simplu meci de fotbal, cu o bere in mana si scuipand seminte, cu siguranta nu au nicio treaba cu realitatea dura!!!!
    Ei traind in lumea lor de asistati sociali, ori de tipe intretzinute, un job, neintrand, sub niciun aspect in “aria” lor existentiala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Daca ptr persoane, GEN, aceasta este o emisiune distractiva si de “umplutura” a timpului liber, ptr multi dintre noi, sunt absolut convinsa ca este o lectie de viata, asa cum am mai spus, iar ptr participantii la acest conc.urs-maraton, va fi o incercare, o competitie cu ei insisi, din care vor iesi invingatori cu totii, indiferent de timpul pe care-l vor petrece acolo!!!
    Din pacate, acest conc.urs va avea un SINGUR castigator!!!!……..
    Din punctul meu de vedere, este NEDREPT, insa, poate, incepand cu viitoarea competitie, cei care conduc si coordoneaza, se vor gandi si la o modalitate de premiere, care, sa conlucre spre mai multi premianti!!!!!!
    Mariana, ar mai fi foarte multe alte lucruri de spus, insa, imi este teama ca o “pun” de-un “cearceaf” si nu va intra commentul!!!!…..Asadar…..
    In functie de acest lucru, voi reveni cu modul in care am ales echipa Faimosilor!!!!…..cu ceva exemple si explicatii….cu pareri despre fiecare conc.u.rent in parte, fie ca face parte din echipa Faimosilor, fie ca face parte din echipa Razboinicilor!!!!….cu mici can-can-uri si alte impresii!!!
    Mariana, pupici si distractie placuta la restaurant, alaturi de familie!!!

    Daca mai urmareste cineva EXATLON si poate intra in casuta Ralucai, il astept cu mare interes!!!….Asta, DA emisiune si nu lesinaturile si “fabricatele” emisiuni, gen, ce ruleaza, acum, pe micile ecrane!!!!!
    Este pacat, din punctul meu de vedere, sa fi fost zeci de useri, la momentul fostelor emisiuni, cu gale si eliminari trucate, iar acum, cand, intr-adevar, exista o emisiune COMPLEXA si de aduranta sa nu comentam!!!!!!….
    Acest lucru este valabil si in cazul emisiunii “Bravo, ai stil”!…..
    ANGELA, tu poti intra?…daca da, astept un comment!!!!…Ai vazut ce bine merge BEATRICE????….Alaturi de SILVIA, este preferata mea!!!!!….
    IOANA, nici tu nu poti intra, sau, ne-ai parasit, intrand pe un alt bg??????
    ADRIANA, esti bine????….stiu ca esti putin supi, ca si mine, de-altfel, insa, vrem sa stim doar daca esti sanatoasa!!!!……..In fine………..

    O seara frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!
    Pupici.

  7. 59544
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Eu aseara am fost la o mica intalnire cu fosti colegi de serviciu.Am plecat de la restaurant pe la ora 20,vroiam sa vad meciul de la Exatlon.De data aceasta a mancat bataie echipa Romaniei.Mi-a placut de Chirita,s-a comportat ca un adevarat antrenor,a stiut ce baieti si fete sa-i puna la joc.Ei au sperat pana la final ca vor castiga,insa in echipa Turciei sunt cei mai buni,au mai participat la acest conc..urs.Si eu m-am buc..urat pentru echipa Faimosii ca au castigat casa si o masa buna.
    Gala de la Bravo ai stil nu am urmarit-o,voi citi acum pe grupuri sa ma documentez.Daca va fi reluare si daca voi fi acasa,voi urmari.Azi mergem cu fata mea,la restaurant,a fost ziua ei de nastere pe 2 martie si ne duce si pe noi la restaurant.
    Pupici la toti,toate din casuta Ralucai.

  8. 59543
    Lilisor Says:

    CHITZ-CHITZ-CHITZ, ce bucurie!!!!!; CASHCAVAL PE FARFURIE!!!!!!!…
    FAIMOSII AU INVINS!!!!……….Ma bucur enorm ptr ei, pt ca si-au luat revansa!!!!…..Au mancat bine si, se vor odihni in CASA!!!!…..
    Am putintica treaba, insa, sper s-o rezolv pana cand incepe “Bravo, ai stil”!
    De-abea astept sa o vad pe SILVIA!!!!!!…SUNT ABSOLUT CONVINSA CA VA FI UN REGAL!!!!!!………
    O noapte frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!!
    Pupici-pupici.

  9. 59542
    Bunicu Says:

    Doamna Mariana, Oncescu, a fost bolnav închipuit motiv să plece dar adevaratul motiv nu a mai putut suporta umilința lui Kiriță care la propus la eliminare de 3 ori,citiți interviul lui Oncescu ,un om educat care nu se compară cu comportamentul lui Kiriță,acum sunt trei feluri de oameni, buni.răi și unii care au fost fotbaliști.Acum se va duela cu Cazacu,amîndoi au vruto pe Caludia din aceasta ceartă,prietena lui Cazacu, Ana Roman a părăsit domiciliul lui Cazacu.astea sunt fapte pe care kiriță vrea să fie cîștigător..

  10. 59541
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Lilisor,pupici.Multumesc ca mi-ai raspuns.Diseara va fi meci,in cadrul emisiunii Exatlon Romania,intre Romania si Turcia.Data trecuta,Romania a invins Turcia cu 10-8.Ar fi frumos ca si-n seara aceasta echipa Romaniei sa-i bata din nou.Si mie tot echipa Faimosii,imi place,am mai spus.Pacat ca le-au adus un coleg slab pentru competitie,in locul lui Oncescu,insa doxa de carte ca si prietenul lui Oncescu ce a parasit emisiunea pe motive medicale.Mi-au placut de faimosi cand in 5 oameni si aceia accidentati,au batut Razboinicii.Timp de 4 saptamani la rand au avut numai victorii.Au avut momentul de slabiciune,la eliminarea Claudiei,cand s-au certat pentru ea,in special Chirita si Catalin Cazacu.Atunci ei au avut 3 gale proaste,au avut 3 eliminari la rand.Este bine ca s-au repliat si au castigat.

Pages: « 5994 … 5960 5959 5958 5957 5956 [5955] 5954 5953 5952 5951 5950 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free