Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5965 5964 5963 5962 5961 [5960] 5959 5958 5957 5956 5955 … 1 » Show All

  1. 59600
    Lilisor Says:

    IOANA, pupici. Te-am “luat”, ha-ha…..
    Eu am 3 commenturi in asteptare!!!!!!….2 de astazi, cand, l-am repetat pe cel deja trimis, punand 100 de puncte-puncte, insa, degeaba, tot n-a intrat!!!!
    Si mai este unul, pe care l-am repetat, a fost ultimul aparut, l-am corectat si a intrat, in fine….Asadar, stai la rand…ha-ha….Ai fost draguta cand ai spus ca Raluca il valideaza cand adoarme bebe!!!!…..Pai, bebe mai mult doarme, se scoala, mananca, se joaca un picut, iarasi adoarme……Ramane sa vrea si Raluca sa intre prin casuta…n-are legatura cu bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I-ar lua 10 minute, zilnic, sa intre ptr a ne saluta si a da ok comentariilor scrise, intre timp!!!!…….In fine…Ea este SEFA!!!!……………..

    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  2. 59599
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.

    CAND NINGE, CAND NINGE SI NINGE

    Dimineti fericite langa aragaz
    Privind cum florile de gheata
    Se moaie incet, dimineti fericite
    Cand zapada se depune, se depune,
    Se depune-ntre blocuri. Doamne,
    De ce-mi dai tu dimineti fericite?
    Dimineti fericite, deschizand geamul,
    Inghitand gerul si privind cum zapada
    Cade-ntre blocuri; ar putea fi Canada, Siberia…

    Nimeni nu ma f.u.t.e la cap.
    Masina mea de scris uguie.
    M-am imbracat gros.
    Mi-am baut nessul.
    Mi-am scris cartile.
    Mi-am trait viata.
    Am aprins aragazul cu bricheta albastra
    De plastic, transparent.
    Am visat ceva, dar
    Nu mai stiu ce……….

    Ce ciudatenie, fulgii zboara in sus
    E atata singuratate, atata singuratate
    Mi-ai dat, Dumnezeule, atata singuratate
    Cum in nici o toamna, oricat de aurie,
    Cum nici o vara, iata-ma, un egomaniac
    Un barbat singur scriind in bucataria lui
    Si nevrand sa iasa pe Colentina-nzapezita.

    Cum trebuie sa viscoleasca acolo
    Sinele de tramvai acoperite de zapada
    Si zapada suflata iara de pe firul lor lucios.
    Si, prin ceata fulguitoare, tramvaiul vine
    Si e singurul lucru care se misca
    Sub rafale, pe Colentina….

    Dar, aicea sunt singur.
    Nu spal, nu calc, nu fac cumparaturi
    Nu-mi suflu nasul.
    Sunt un barbat singur, sanatos,
    Odihnit, acultural si apolitic.
    Mi-a crescut parul foarte, foarte lung
    Dar poezia mea e cheala ca Sinead O’Connor
    Si mie mi se rupe de asta…

    Ma chinuiam altadata sa-mi scriu versurile
    Impanate cu imagini, sa le dau o coerenta,
    Sa le ordonez, sa le simetrizez…
    Imi explodau altadata buzele obrajii si dintii
    De-atata drog, de-atata halucinatie
    Si iata-ma-s sterp, fericit, egomaniac
    Mancand zapada din ochi……….

    N-am sa traiesc vesnic
    N-am sa dezleg eu misterul
    Eu stau aici, la caldura,
    Privind cum ninge…
    Si, mi se rupe.
    Azi nimeni nu ma f.u.t.e la cap.
    Apartamentul este al meu,
    Linistea este a mea,
    Deschid geamul si iau in pumn
    Zapada alba, afanata.
    Jos, masinile parcate-s inzapezite,
    Lazile de gunoi sunt inzapeite
    Batatorul este inzapezit…

    De ce-mi dai tu, dimineti fericite?
    Prin ce le merit? Sunt infofolit
    Si mi-e cald si sunt singur.
    Singur in tot Bucurestiul, poate,
    Afara de cei ce ingheata prin statii…
    Si aragazul arde cu flacara mica,
    Si zapada cade si cade si cade….
    Si eu sunt singur si liber…….
    …………………………………………………

    autor: MIRCEA CARTARESCU

  3. 59598
    Bunicu Says:

    Brrrrrrrrrrr a revenit iarna în Moldova ieri la ora asta era primăvara cu ghiocei mulți + 8 grade azi la aceiasi oră este iarnă grea zăpada de 25-30 cm și ger – 8 grade.

  4. 59597
    ioana79 Says:

    Buna dimi tuturor!
    Lilisor, inca odata ai avut dreptate ! Nu am fost “blanda” cu Silvia ,comm nu ….a intrat. DAR,sunt multumita ca este in …..asteptare ,YESSS,NU A ZBURAT iar Raluca il ….valideaza cand cel mic doarme. TE ROG,RALUCA!

  5. 59596
    ioana79 Says:

    Lilisor, te pupic.
    Pt ca Simona Halep a pierdut semifinala, incerc sa apreciez stilul prea-stilatei Silvia pt care Romania este prea mica,prea nestiutoare in vestimentatie!? O Doamne,da-i omului pu..tere sa-i descoperi caracterul!
    Lilisor,te rog nu te supara pe mine- nu ma indoiesc de acest lucru _ NU POT S-O PLAC oricata bunavointa as avea. Singura “scuza” ar fi rolul pe care este nevoita sa-l joace; un rol de bufon care I se potriveste f bine;din pacate,pt mine este f obositoare. Daca haina “il face sau nu il face pe om”,cum ramane cu atitudinea,comportamentul? Ceea ce contesta este valabil pt toate inclusiv pt ea ;stilistii care “le imprumuta” toalele. A le acuza pe celelalte si a “inghiti” talentul Denisei arata cat de nedreapta este. A se imprieteni cu Iuliana dupa plecarea la Paris [CU BOTEZATU},arata cat de ipocrita este. Ma rog,nici pt aceasta si pt multe altele nu as critica-o ,pt ca este o competitie , fiecare are strategii,INSA,stilul coportamental ii ....dauneaza grav. Spuneam mai sus "da-I omului pu.tere ..."de ce am placut-o in primul sezon?Pt ca era talentata si NU impertinenta. Daca iti amintesti,inca din sezonul 3 iti spuneam cat de dezamagita sunt de ea cand vine in platou cu acel teatru ieftin impus,ce-i adevarat,de producatorii turci."Faima " a coborat-o in ochii mei .
    Repere de adevar nu avem pt ca este relativ ,iar de ....edificare nici atat pt ca ju.ratii nostri sunt subiectivi iar contradictiile dintre ei ne baga total in ceata. Cat despre ADEVARATUL ATELIER ,apa de ploaie,este si mai si!!!!! Daca ma gandesc bine,singura experienta fara ajutor a fost a "nevinovatei" Otilia de ieri unde nici un ju.rat nu a ....vizitat-o DAR, si aici ,exista dna Mari si Boghi. Prin urmare ,in zadar se lauda Denisa cu talentul in atelier unde surioara este absenta..... ptca ,Botezatu I-a ales material,iar dna Mari ii deseneaza si,bineinteles ii croieste tinuta.[ TOATE au beneficiat de ajutor,inclusiv Silvia care nici macar nu l-a fructificat ]. Asadar,draga mea Lilisor,dpmdv,stilul pica ramanand stilul comportamental. Alianta Silviei cu Denisa este usor de inteles; nici o fosta castigatoare nu ….castiga aceasta competitie ci ,DENISA bosumflici,Denisa cea suparata pe viata si ….imbatranita prea devreme.
    Ma amuza o alta alianta ; Emiliana in grupul “forte”; este prea “mica” pt acest joc DESI ,un mare adevar a spus , numai ca tinta I-a fost defavorabila; “daca alta concu…renta avea ac tinuta era apreciata”! Mare adevar a spus, doar ca ,nu Alina tb mentionata,ci Silvia sau/ si Denisa. Spre surprinerea mea,iata cum Beatrice “s-a prins”;a iesit din grup realizand cat de nociv este.
    Una peste alta,revenind la o stare mai buna, facand abstractie de cele vazute plus caracterul fetelor si desigur regia , ma incearca un sentiment de compatimire ; lupta cu nedreptatea ju.ratilor;[ pe Alba n-o includ pt ca stie sa-si ascunda "afinitatea" pt Denisa fiind corecta cu celelalte ;pe cand Maurice este sub orice critica de nedrept fara pic de jena; pe principiul ;avantajaza-ti febletele cand nu e cazul ,dar fii corect cand E CAZUL cu cele pe care ,pe nedrept le tai stelute ]; jignirile dintre conc..urente; certitudinea castigatoarei SI ,ce e mai important,timpul pe care il pierd plus starea transmisa de nedtreptate, lasandu-mi,pt cateva momente. dupa incheierea emisiunii . un gust amar.
    Abia astept Exatlonul,acolo ma ….recreez; indiferent de simpatii, nu prea exista loc de interpretari; invinge cel care castiga punctul final.
    KMY,hai ca am …tacut, GATA,nu mai zic nimic de Silvia;m-am racorit si eu ; parafrazand-o pe dna Adriana, asta e parerea mea,a voastra conteaza!”
    Lilisor, nu care cumva KMY lipseste ptca a ramas,peste program; la Miriam? la
    Va imbratisez cu mare drag!

  6. 59595
    Lilisor Says:

    IOANA, pupici.
    Stii de ce ti-a dat EROARE la commentul tau despre emisiunea :”Bravo, ai stil”?????….NU, nu stii; hai sa-ti spun eu: pentru ca scriai acolo ca nu-ti place Silvia!!!!…ha-ha-ha…..Uite, poate confirma si KMY!!!!!!!!…ha-ha-ha…..
    Asadar, fii mai atenta la viitorul comment despre emisiune si, o sa vezi ca iti va aparea com!!!!….GARANTAT!!!!!….Pupici-Pupici….La treabaaaaaaaaaaaaaa

  7. 59594
    Lilisor Says:

    MARIANA, pupici.
    Eram absolut convinsa ca iese Lupu….Suntem, doar, la Kanal D, nu-i asa???
    Exact ca la “Bravo, ai stil”!; parca ar putea sti cineva, care sunt cu adevarat procentajele!!!!…..era LOGIC sa ramana 3 fete, ptr ca, deja sunt 4 in echipa Faimosilor si, ar fi fost inechitabil, procentual, vorbind……..In alta ordine de idei, se stie chestia asta; emisiunea este un show si, mai apoi, o competitie!!!!!!!!…..Extrap.o.land, exista un public, format din persoane, care, privesc la aceasta emisiune si din alte considerente decat cele sportive!!!!!
    De aceea exista acele microfoane si-acele camere de vedere, partout!!!!!!
    Exista multe ca.ra.ctere, exista multa contr.adictie si orgolii, cat cu.prinde!!!!!
    Fiecare con.c.urent, indiferent daca vorbim despre Faimosi, ori, despre Razboinici, se crede foarte tare si se crede cel mai in masura sa castige competitia…eu sunt convinsa ca fiecare dintre ei este constient ca are parti mai bune si parti mai putin bune….insa, si le “mas.cheaza”, cumva, pe cele care l-ar pune intr-o lumina p.ro.asta si l-ar face, ulterior, vulnerabil la eventuale eliminari!!!….De aceea, unii dintre ei sunt p.reo.cup.ati mai mult de strategii, de tipete si se erij.eaza in conc.urenti puternici, cand, de fapt, ei stiu ca nu este chiar asa!!!!….Insa, lasand aceasta impresie, vor fi “scutiti” de la nominalizari!!!…Vezi cazul Marianei, care, in opinia mea, este mult mai slaba decat Roxana, care, are un finis, foarte bun, la toate probele de indemanare, si de 2 ori mai slaba decat Alina, care, a adus multe puncte importante echipei Razboinicilor!!!………
    Chiar daca tin cu Faimosii, eu sunt obiectiva si rec.unosc, Alina este o conc.u.renta isteata, logica si foarte ambitioasa…..Datorita ei, Razboinicii au castigat acel con.c.urs de pe plaja…care, le-a adus premiul dublu: manc.are si mesaje primite de la familie…si, ei ce fac, FIX in secunda 2?
    O propun spre eliminare, in loc s-o ia logic si cor.ect si sa fie propusa conc.u.renta care a adus cele mai putine puncte in saptamana respectiva, aceasta fiind Mariana!!!!…Eu am spus intr-un comment mai vechi ca Mariana este privigeliata, datorita situatiei materiale pro.aste si ca, va fi pr.otejata, ba de unul, ba de altul……..M-am satu.rat de victimizare, pana peste urechi!!!…daca mai vad un con.c.urs, de orice gen ar fi el, ca este castigat de o persoana, care se victimizeaza si-si plange soarta, NU ma mai uit in veci!!!!….Pe mine ma intereseaza ca, spre ex., intr-un conc.urs muzical sa castige CEA MAI buna voce….intr-un conc.u.rs de cultura generala, sa castige CEL MAI inteligent….intr-un conc.u.r.s de aptitudini, sa castige CEL MAI abilitat…..iar, in cazul Exatlonului, sa castige, intr-un final, conc.urentul CEL MAI rezistent atat dpdv fizic cat si psihic si CEL MAI PU.TERNIC!!!!!!!!!!….Revenind, desigur, exista si un alt “segment” de public, asa cum spuneam, care nu se uita la ea, exclusiv dpdv sportiv si-aici vorbim mai mult despre barbati!!!….Fetele sunt “echipate” de plaja, deci mai golute, asa, ceea ce “buc.u.ra” ochii privitorilor….aseara, spre ex., tipii respectivi au avut “film artistic”!!!….Voi, ce credeti ca fetele asa se spala normal, la ele la dus???…nicidecum….au fost “scolite” de producatorii turci, sa-si dea cu cat mai muuuuult gel si sa faca acele miscari cu bu.retele, pe piept, si mai apoi,. pe picioare, “pozand” intr-o anumita pozitie…..mai apoi, miscarile de la dus, atunci cand apa cu.r.ge pe corpul lor si costumul de baie, se lipeste, devenind unul si-acelasi cu corpul!!!!!……
    Spre ex. Alina are un corp superb…Pai, intreb si eu, in acest context, daca ea parasea competitia in detrimentul lui Lupu, domnii telespectatori, atat romani, dar, mai ales cei turci, nu ar fi fost dezamagiti????…ha-ha-ha
    MARIANA, in legatura cu o eventuala reintrare a Ancai in competitie, in echipa Faimosilor, eu ma abtin de la comentarii, deoarece, pe de-o parte, NU cunosc reg.u.lamentul si habar n-am DACA exista aceasta posibilitate, iar, pe de-alta parte stiu ca-si doreste si Anda Adam sa reintre, asadar, DACA ar fi o chestie reala, cred ca ar fi preferata Anda!!!!….In alta ordine de idei, chiar daca, acum, am inteles ca ei place de Giani [NU urmaresc NICIODATA Wowbiz]…NU CRED ca exista reciproca, sub niciun aspect!!!
    Si, daca, ea se gandeste ca va fi primita cu “bratele deschise” de catre Faimosi, se inseala amarnic, deoarece, va fi tot timpul in disp.uta si scandal cu Razboinicii, spre a-si plati oarece “polite” si va disipa atmosfera de liniste si pace existenta in echipa Faimosilor, aducand una de scandal!!!!
    MARIANA, despre “Bravo, ai stil”, intr-un alt comment, deoarece, pe de-o parte, habar n-am DACA intra acest com., pe de alta parte, NU mai am suficient timp acum….O zi frumoasa, iti doresc. Pupici-Pupici.

    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  8. 59593
    Mariana Pitesti Says:

    Lilisor,si mie imi este dor de Yoyo.Poate se,ndura si vine sa ne salute.
    Lupu,a parasit competitia,iar Faimosii aseara au pierdut un conc…urs.Anca,fosta conc…urenta de la Razboinicii,isi doreste sa reintre in competitie in echipa Faimosii.Acum il adora pe Giani Chirita,oricum reciproca nu este valabila.

  9. 59592
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    IOANA si KMY, pupici. Kmy, iti voi raspunde la catrenul tau, printr-o poezie, si nu printr-un comment, deoarece, nu prea am timp si, sa scriu poezii, mie mi se pare mult mai usor si, imi ia mult mai putin timp……..

    @YO-YO

    Dorul de YOYO, ne-a facut
    Sa gandim ceva mai mult…
    Ne-am “pus” toate 3 la sfat
    Si, tarziu, pe inserat
    Mintea ni s-a “luminat”!!!!

    Si-n graba am hotarat, ad-hoc
    S-o luam, rapid, cu zel din loc
    Si, imbracate toate-n mov,
    Sa ‘debarcam”, sus, la BRASOV…

    Avem emotii si ne gandim
    Cum, oare, pe YOYO, o vom gasi???
    S-a schimbat, care cumva, in rau
    Si nu mai e tipa aia mishto
    Care, ne amuza si incita
    De cate ori ne “vizita”???….

    Ori, poate, nu mai detine pensiunea
    Pentru ca statea nasol cu tensiunea
    Ea fiind extrem de devotata
    Si, in afaceri implicata!!!…

    Ori, poate, si-a schimbat “profilul”
    Si, a parasit domiciliu,
    Deschizand o afacere mare,
    Undeva, peste hotare,
    Sa zicem, in …imobiliare!!!…

    A trecut timpul rapid
    Si-odata ce am sosit,
    Spre pensiune, noi am pornit.
    Moarte de foame si de sete
    Am luat treseul pe indelete,
    Si, in sfarsit, am observat in zare,
    O cocheta pensiune, care,
    Avea multe flori, pe la balcoane…

    Ne-a “izbit” un miros de fritane
    Si-am ocupat o masuta, care,
    Era foarte-aproape de gratare
    Si-am facut semn la un tip, care,
    A venit in graba mare…

    Am comandat ceva racoritoare
    Tipul ne-a zambit si ne-a-ntrebat:
    -”Oare, aveti nevoie de-o cazare?
    Sau, ati poposit, doar, pentru mancare?…

    I-am explicat ca suntem in cautare
    De o prietena virtuala, care,
    A “disparut” de ceva timp de pe “ecrane”…
    Ne-a ascultat atent si a zambit discret
    Si, a spus ca -”o voi contacta si,
    Pe data, ne va anunta”……

    Asteptand, facem diferite supozitii
    Gandim si analizam,
    Posibile raspunsuri noi ne dam!!!…
    Apare tipul cu 2 tavi imense,
    Plne de bauturi fine si pe “spranceana” alese
    Si, ne spune, zambind, frumos, ca,
    A contactat-o pe-a lui Boss si, care,
    Pentru vizita, ne-a multumit frumos…
    Ne-a promis ca in curand ne vom vedea
    Si, la taclale noi vom putea sta…

    Ne veselim si ne-ospatam din plin,
    Timpul trece, intr-un mod “divin”!!!…
    La un momen’dat, apare tipul,
    Aseaza pe masa un laptop, in care,
    Se vad valuri-valuri, in zare…..
    Mareste imaginea si, pe un shezlong, relaxata
    Apare YOYO, frumoasa si bronzata…

    Zambeste, isi “drege” glasul si, graieste:
    “-Fetelor, dragelor. imi pare rau ca nu m-ati gasit
    Insa, m-am saturat de MUNCA si de FRIG!!!…
    Asadar, eu singura mi-am oferit,
    Clipe de neuitat si, in PALM BEACH eu am plecat!!!…
    Cu energie pozitiva, aici, eu ma incarc…
    Voi reveni, in tara, la un momen’dat”…..

    Primiti de la mine mii de PUPICI
    Si-as vrea sa va simtiti bine, aici…
    Aveti la dispozitie, TOT ce va doriti…
    NU va costa nici un LEU,
    Acesta fiind felul meu,
    De-a fi recunoscatoare,
    Pentru niste prietene, care,
    N-au ramas nepasatoare,
    La lipsa mea, de pe bg-ul din “dotare”…

    MULTUMIRI si PUPICI,
    Va transmite, YOYO,
    De-aici, din PALM BEACH!!!!!!!….

    YOYO, daca ne citesti, sa stii ca ne lipsesti!!!!!…..
    Te iubim: LILISOR KMY si IOANA!!!!!………………PUPICI-PUPICI.

  10. 59591
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!Am scris si aseara de pe telefon,dar mi-a dat eroare.Acum sunt la calculator.
    Din nou Razboinicii au piersut.Au fost nominalizati:Lupu,Roxana si Alina.Posibil sa plece Lupu.Daca ar pleca una dintre fete,ar ramane doar 2 in competitie si le-ar fi greu la joc,ar fi obositor pentru ele,sa reziste.La Faimosi sunt 4 fete.
    Are dreptate Anca,fosta conc…urenta de la Razboinicii,lor le lipseste un lider,ei sunt putin individualisti.Posibil ca asta este cauza infrangerii lor.Se observa ca in meciurile internationale,cand Chirita ii conduce,ii imbarbateaza,Razboinicii aduc puncte,in marea parte.

Pages: « 5994 … 5965 5964 5963 5962 5961 [5960] 5959 5958 5957 5956 5955 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free