Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5969 5968 5967 5966 5965 [5964] 5963 5962 5961 5960 5959 … 1 » Show All

  1. 59640
    BRASOVEAN ANGELA Says:

    Am vizionat asa pe repede inainte gala de ieri la BAS .Mi-au placut toate fetele ,dar Silvia este fantastica.Desi nu este pe primul loc in preferintele mele trebuie sa recunosc ca este cea mai creativa concurenta.Faptul ca o persoana care are talentul ei concureaza alaturi de niste fete care nu au nici o treaba cu stilul si cu creativitatea si aici ma refer la Iuliana sau Otilia si nu numai, este oarecum inechitabil.Silvia in sezonul trecut prezenta inainte de fiecare gala un exemplu sau ceea ce se asteapta de la gala respectiva ,iar acum sa vina sa concureze cu acele fete ,repet nu prea este echitabil.
    De saptamani bune la fiecare sfarsit de saptamana de numara stelutele si se acorda imunitate fetelor fruntase ,oare la ce se refera acea imunitate??Eu nu inteleg nici ce rol are imunitatea concurentei care sta pe fotoliul rosu,Ilinca spune ca este protejata toata saptamana ,la ce fel de protectie se refera, eu habar nu am .

  2. 59639
    Mariana Pitesti Says:

    Nu am vazut gala,Bravo ai stil.Merg acum sa citesc pe grupuri.

  3. 59638
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Lilisor,ai dreptate!nu este normal,sa se modifice regula in timpul jocului.Faimosii au pierdut cele 2 meciuri din cauza stresului,ei nu s-au putut concentra.Asa cum a spus si Chirita cand ei au jucat in 3 oamneni(erau multi colegi accidentati) de ce nu le-au schimbat regula jocului?Nu scriu mult,nu stiu daca mi se posteaza comentariul.
    Pupici la toti,toate din casuta.

  4. 59637
    BRASOVEAN ANGELA Says:

    Buna tuturor,eu am de spus doar cateva cuvinte.Echipa Razboinicilor este compusa din oameni mult mai civilizati decat cei din echipa adversa.Jignirile aduse de echipa rosie nu le fac cinste deloc mai ales ca este vorba de o competitie sportiva.In lupta pentru casa ,istericul Draghia , huliganul de Gitan si Didi nu au adus nici un punct echipei scorul a fost 10-5 .In jocul doi au pierdut din nou arunncandu-l in lupta pe cel mai puternic om al lor acum sut curioasa sa vad ce motive mai invoca.

  5. 59636
    BRASOVEAN ANGELA Says:

    Buna tuturor,eu am de spus doar cateva cuvinte.Echipa Razboinicilor este compusa din oameni mult mai civilizati decat cei din echipa adversa.Jignirile aduse de echipa rosie nu le fac cinste deloc mai ales ca este vorba de o competitie sportiva.In lupta pentru casa ,istericul Draghia , huliganul de Gitan si Didi nu au adus nici un punct echipei scorul a fost 10-5 .In jocul doi au pierdut din nou arunncandu-l in lupta pe cel mai puternic om al lor

  6. 59635
    Bunicu Says:

    Fără comentarii 5-3 pentru războinici.Toți sunt românii nostri și sunt în concurs pentru o sumă de bani,încet,încet vor rămîne tot mai puțini.

  7. 59634
    Lilisor Says:

    Mariana, este 3-3 si e pauza…N-am chef de scris nimic pana ce nu se sfarseste conc.u.r.sul…….Sunt plina de d.r.a.ci…..Nu puteam eu sa ies in oras???…DACA asa or sa fie de-acum incolo probele si Oltin sa joace de 3-4 ori iar cate 2-3 baieti din echipa Faimosilor sa stea de fiecare data pe bara, nici NU MA MAI UIT!!!!….La ce bun, sa pierd timp pretios, uitandu-ma la tv., cand pot face ORICE altceva in acel timp?????….Las multe treburi, pe mai tarziu si nu are niciun sens sa mai fac chestia asta, cand ma pot uita foarte bine pe niscai filmulete pe internet…..si bineinteles, nu voi mai intra nici sa comentez, deoarece, n-are sens sa comentez victoriile Razboinicilor!!!!!!
    Sa intre si sa comenteze sustinatorii Razboinicilor…dar, cu simt de “responsabilitate”, cu analize pertinente si cu impresii obiective!!!!!
    S-a terminat pauza…

  8. 59633
    Bunicu Says:

    Israel 1-2 România. Războinici-Faimoșii 10-5.Păcat de Simona a pierdut la Radvansca 1-2

  9. 59632
    Lilisor Says:

    Mariana, pupici.
    Ce mama d.r.a.c.ului este cu reg.u.la asta noua????…
    De unde si pana unde????…Cel care a concep.u.t-o a fost tare destept NU?????????….Pai, pana la urma, ni se induce ca Faimosii NU trebuiau sa lupte si sa castige jocurile ptr protectie, doar ptr a NU ramane atat de multi, in comparatie cu cei de la Razboinici?????…Trebuiau sa triseze si sa piarda, ptr a-l elimina pe Oltin?????….Asta ni se ind.uce?????….
    Ce vina au avut Faimosii ca au fost cei mai buni si ca au avut propria tactica de joc??????….NU este DELOC LOGIC sistemul de joc!!!!!….
    Scopul, dpmdv este sa ramana cei mai buni jucatori si sa joace cu cei mai puternici adversari!!!!!….Se triseaza la greu!!!!….Cei mai buni de la Razboinici vor juca cu Oltin si, in felul acesta vor castiga toate jocurile!!!!!
    Pana la urma, poate ca o sa-l bage si-n spital pe Oltin; datorita eforturilor pe care le face!!!…1 sau 2 baieti de la Faimosi NU vor juca DELOC!!!!!…
    De ce????…Pentru ca asa vor “fetitele” de la Razboinici!!!!….Ei NU vor sa castige pe bune, ca barbatii!!!…Daca ar putea, ar juca si cu fetele !!!!!
    Si, uite cum o accidentare, cea a lui Stoica, se intoarce impotriva Faimosilor!!!…DE CE?????….CINE a hotarat sa-l trimita pe Oltin?????
    A cui a fost ideea?????….NU cumva s-a facut INTENTIONAT???????
    A iesit Anca Surdu, tot accidentata si, iaca-te ca NU s-a simtit nevoia sa fie inlocuita!!!!…De ce, s-a luat aceea hotarare in cazul lui Oltin si, de catre CINE????….CINE l-a supus pe Oltin la niste PROBE, ceva????…CUM triezi un viitor participant la un asemenea conc.ur.s dur si de aduranta, asa cum este EXATLON?????…CUM se procedeaza???…Vine un tip sau o tipa si spune: Eu sunt cel mai tare din parcare si vreau sa merg in Dominicana!!
    Ca asa vreau eu!!!!!…Si astia, pun botul!!!!…Pe ce criterii?????…..
    Sunteti niste I>D>IOTI, stimabililor!!!!!…..Sa va fie rusine!!!!!….
    V-ati propus si-ati si reusit!!!…Sa SABOTATI echipa Faimosilor!!!!!…
    NU va doriti conc.u.r.enti puternici!!!!NU va doriti lupte adevarate!!!!..
    Va doriti CIRC!!!!….SA VA FIE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
    Mariana, scuze, dar m-am ambalat….la meciul cu Draghia am stat numai cu mainile in cap!!!…cred ca mi s-a marit si tensiunea!!!!…
    S-a terminat pauza. Revin…poate…

  10. 59631
    Bunicu Says:

    Hai România-Israel 2-1.

Pages: « 5994 … 5969 5968 5967 5966 5965 [5964] 5963 5962 5961 5960 5959 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free