Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5971 5970 5969 5968 5967 [5966] 5965 5964 5963 5962 5961 … 1 » Show All

  1. 59660
    ioana79 Says:

    CAMELIA,LA MULTI ANI! Abia ce trecu ziua ta si hop,alta…..pai sa mai indraznesc sa dai ceva bun? Las’ ca stiu;in comm disparut adusesi ceva dulce,nu-i ashe? pupici fata frumoasa , LA MULTI ANI!

    Inca mai urmaresc Exatlonul,insa,recunosc,nu cu aceeasi placere. De ce sunt atat de naiva crezand ca lucrurile frumoase rezista celor urate?
    Nu am crezut ca “acestia” vor ucide aceasta emisiune sportiva de dragul….a ce? a unei incompetente specific lor; dau in orice e frumos, se hranesc ,se aplauda distrugand.
    Nu am crezut ca “acestia” sunt capabil sa “umble” la o intrecere a unor concu..renti unde lucrurile erau simple ; unii pierd,altii castiga;totul e “pe fata”.
    De unde? iata ce “inteligenti” sunt!Au experienta de la” Bravo ai stil” unde,isi bat joc de acele fete indemnandu-le sa se certe . Nu stiu daca ….ati prins,cand Beatrice le-a spus ,citez din memorie ;” am respectat sa critic ,sa fiu DURA cu colegele,dar sunt si eu om” [asta a fost la a 2-a experienta in atelier} Fetele stiu despre ce este vorba,de aceea sunt atat de detasate dupa ce se termina comentariul despre tinuta ,apoi,trec in fata ju,,ratilor ca si cand nu s-a-ntamplat nimic ,unde,si aici intampina subiectivismul celor trei ,exceptie facand Iulia Albu. Ca atare,"Bravo ai stil" s-a terminat pt mine.
    Revin la Exatlon: cunoscandu-i,mai bine zis intuind ce jocuri murdare fac cei de la KANAL, eliminarea Dianei Bulimar este o alta ...gaselnita a lor.
    Nu inteleg cum Oltin este preferat Dianei B? Pe ce criterii? Sa fie Razboinicii in numar mai mare iar FAIMOSII in nr mai mic? Evident m-ar bucu..ra pt ca si eu sunt de partea acelor razboinici care sunt mai putini faimosi DAR la fel de buni. TOTI sunt buni sportivi numai ca unora le surade norocul la un final unde ,totul devine sansa.
    Comportamentul lui Kirita nu ma MAI deranjeaza;exista o rasplata in orice. Ma deranjeaza cei care ii permit ,ii accepta astfel de iesiri.SPORTIVII NU AU VOIE [din principiu] SA NU FIE FAIRPLAY. A jignit ,a amenintat .Fapte taxate de multi ,reprosate chiar si de colegii lui.
    Oltin? ce cauta intr-o astfel de competitie? Cum se poate bucu..ra de victoriile castigate de altii? Prietenul lui,Ion Oncescu ,castga puncte bune;numai ca ,nu I-a inghitit comp lui K. Ar fi frumos sa-si ceara eliminarea ,competitia nu este pt el.
    Daca tot am …pus-o de un cearceaf,mai scriu ceva ce am vrut sa spun mai demult; asa zisa cearta a Razboinicilor nu este diferita de cea a Faimosilor. Evident,Faimosii stiu sa faca haz de necaz pe cand Razboinicii nu stiu. Faimosii s-au certat f urat la arena doar ca au avut sansa sa nu aiba eliminari “pe banda” ca Razboinicii.
    In speranta ca lucrurile sa se aseze,Exatlonul sa revina ce a fost la inceput,va spun cu o saptamana inainte Sarbatori cu bine!

  2. 59659
    Mariana Pitesti Says:

    Lilisor,esti si tu o floare de liliac.La multi ani!frumosi,plini de speranta,bucurii si impliniri.pupiciEu ma uit inca la Exatlon,insa imi lasa un gust amar totul.Parca Oltin face totul intentionat,asa pare.Aseara,chiar daca a fost propus la ultimul joc de finade Raboinici,el putea sa dea un gol,mai avea unul bagat,dar la al doilea parca vroia cu tot dinadisnsul sa dea cat mai incet sa nu ajunga-n cos acea minge si s-ar mai fi continuat jocul Faimosilor.In seara asta vedem inlocuitoarea Ancai Surdu.Din cate am inteles este tot una ca Oltin.

  3. 59658
    kmy Says:

    Eeeeeee , am trimis com, de 2 ori , ba si cu puncte , nu vrea :) a fugit .Nici macar in asteptare nu este .
    Raluca , sa ne explici si noua de ce nu se posteaza unele comenturi ??
    Fetelor , va multumeam pentru ur.ari !!

  4. 59657
    kmy Says:

    Buna ziua in casuta , astazi dau o cafeluta !!
    va multumesc fetelor pentru frumoasele urari <3
    Liliosor ai fost maxima cu poezia <3 mai , dar bag sama' , tu stii cam multe despre mine :) ha ha
    Initial , am crezut ca te-a suparat pamfletelul meu , l-am recitit de n-spe ori si zic – hai mai ca nu a fost asa de grav sau de negru :)
    Mai bine ca nu te mai uiti , a venit primavara , terasa te asteapta !!
    Mariana , pupici multi , o zi frumoasa !!
    Ioanaaaa_ ce faci fata mea ?? esti bine ? un semn sa ne dai , eu te astept in fiecare zi <3

  5. 59656
    Lilisor Says:

    Mariana, pupici. Iti doresc o primavara frumoasa!!!!….Pupici-pupici.
    Pentru toti prietenii mei virtuali de-aici si de pretutindeni, doresc o zi frumoasa, alaturi de cei dragi si, daca aveti sarbatoriti in familie cu nume de FLOARE, le urez multa sanatate si tot binele din lume!!!…LA MULTI ANI!!!

  6. 59655
    Lilisor Says:

    KMY, pupici.
    Imi cer scuze ptr ca nu ti-am raspuns la mesaj…insaaaa…………
    1) A fost sfarsit de luna…”chestii-socoteli”….ha-ha….si………………
    2) NU MAI AM TREABA CU EXATLON-UL!!!!!…..sunt in SILENZIO STAMPA!!!!
    NU-mi plac niste “chestii” pe-acolo si, decat sa ma enervez si sa-mi creasca tensiunea, mai bine lipsa!!!….Viata este frumoasa dar, mai ales este f. scurta si imprevizibila, ptr a sta inchisa in casa, la tv!!!!…..Prefer terasa!!!!…ha-ha.
    Astazi, de ziua ta, iti doresc sa ai o zi frumoasa, precum numele de floare pe care il porti!!!!….KMY, sa fii fericita!!!!….Sa fii iubita!!!…LA MULTI ANI!!!!!!!

    @ KMY

    LEGENDA CAMELIEI

    Legenda spune ca traia odata o fiica de imparat deosebit de frumoasa, pe nume CAMELIA. Pentru ca se plictisea si, ptr a trece timpul, aceasta isi petrecea majoritatea timpului in gradina, vorbind cu florile, ajungand sa invete limbajul acestora….In imparatia peste care domnea tatal fetei, traia un balaur care, obisnuia sa manance toate fetele, atunci cand ele implineau 14 ani….Cu cat se apropia fata mai mult de varsta de 14 ani, cu-atat era mai bine pazita si cu-atat erau parintii ei mai ingrijorati!!!…….
    Si, cu toate ca era pazita de cei mai iscusiti osteni, la ora 12 noaptea, cand fata a implinit 14 ani, balaurul reuseste sa intre in castel, in turnul unde fusese inchisa si o rapeste, urmand sa o duca departe si sa o manance!!!
    In drumul spre locuinta balaurului, CAMELIA implora florile de pe pajistile inflorite peste care trecea sa o transforme intr-o floare si astfel sa o salveze!!!….Florile i-au ascultat voia si au transformat-o intr-o floare roz deosebit de fina, pe care balaurul o scapa din gheare si care, cum atinge solul prinde radacini, dand nastere la noi flori de cele mai variate forme si culori….Aceasta floare urma sa se numeasca CAMELIA!!!!!!…………….

    @ KMY

    Astazi este ziua ta
    KMY- CAMELIA…..
    Sa-nfloresti, sa ne traiesti
    Si-n casuta noastra,
    Tu mai des sa poposesti!!!

    Mereu esti surazatoare
    Ne incalzesti ca o raza de soare
    Ai umor, esti o binecuvantare!!!…
    Esti si isteata foc
    Deci, nu ma supar deloc….

    Ironica si-un piculet acida
    Ca sa priceapa omul, vasazica
    Si-apoi sa mediteze, frate,
    Sa se “indrepte” de se poate!!!

    Esti si o buna gospodina
    Bucataria-ti este plina
    De ciorbe, supe, sarmalute
    Sosuri calde, chiftelute,
    Pregatite iscusit
    Esti meshtera la gatit!!!…

    Ai o familie frumoasa,
    Ai 2 copii, baiat si-o fata
    Si, un sot, care este mandru tare
    Ca are o nevasta, care,
    E “cea mai tare din parcare”!!!.ha-ha..

    De tine are grija mare,
    Se uita la tine ca la soare
    Si, are o rugaminte mare:
    -”Sa-mi dea mie Doamne-Doamne
    Putere si sanatate!!!…
    Alaturi de KMY sunt fericit
    Si, chiar daca am imbatranit
    Sa fim bine si fericiti,
    Pana la 100 impliniti”!!!!!!!!!!!!!!!

    LILISOR

  7. 59654
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    La multi ani!celor ce poarta numele de floare.
    La multi si fericiti ani!Kmy.Sa ai zile senine,fericite,cu bucurii si multe impliniri.

  8. 59653
    Bunicu Says:

    Bună dimineața eliminat trebuia Kiriță dar la toți le este frică să îl propună ,imi pare rău de Didi Bulimar,totul a plecat dela răutățile Găștii Kiriță,Belbiță,Cazacu și Drăghia asupra războinicilor pentru comportamentul lor și intimidarea adversarului.Din cîte am citit Oltin va rămîne în concur pînă va fi eliminat Kriță și Belbiță care era mai slabă la puncte decît Bulimar,dar ea sa lipit de Kiriță și ceilalți doi. Războinici au fot faeyr pley și nu au mai profitat de Oltin și a felicitat învingătorii nu cum faceau faimoșii denigrînd.Sper că se va juca cinstit în spirit sportiv.

  9. 59652
    Bunicu Says:

    Buna ziua Surprize,surprize din ciitirea blogurilor la exalton reese că Oltin va fi votat să rămînă în concurs și va pleca una din fete,să fie pe placul lui Kiriță.Se vad daca se adeveste.

  10. 59651
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Faimosii din cate am vazut nu si-au dat interesul pentru jocul Arenei.Ei vroiau sa se termine acel balci cu alegerea lui Oltin la nesfarsit de Razboinici.S-a vazut c-a intrat in joc Diana Belbita,ce nu stia sa innoate,doar sa se obisnuiasca cu apa si traseul,si a marcat un punct.Un alt punct a fost al Larisei,iar altul al lui Giani Chirita,doar sa le arate ca se poate.Chiar nu se merita sa depuna efort Faimosii,sa-si consume energia,doar pentru a-l pastra pe Oltin,care i-a defavorizat.Sper sa plece Oltin si sa nu plece una dintre cele 2 fete(Diana Belbita si Larisa).Mie mi-au placut discutiile Faimosilor in Arena.Sunt spontani,glumet,haiosi.Nu au facut circ la nominalizari.Se vede ca sunt o echipa sudata.Vom vedea diseara daca va pleca Oltin.
    Pupici,la toti,toate din casuta.

Pages: « 5994 … 5971 5970 5969 5968 5967 [5966] 5965 5964 5963 5962 5961 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free