Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5975 5974 5973 5972 5971 [5970] 5969 5968 5967 5966 5965 … 1 » Show All

  1. 59700
    Lilisor Says:

    Buna seara, prieteni.
    Pai, ce facusi, fata draga????….Pai, bine ma, Ralu, ne tii pe la usi, pe la feresti????? pe mine si pe Mariana……si-acum, s-o dau in rima: pai, vezi cum esti!!!……Mereu promiti ca te ” cumintesti” si a 2-a zi, uiti!!!!…ha-ha….
    Vroiam sa intru cu un comment scurt-scurt despre Bravo, ai stil!, insa, conform principiului, NU AM CUM!!!!!….Repet, NU scriu un nou com., pana ce nu “apare” ultimul comment……Ce ti-e si cu principiile astea, domne!!!!!!
    FAIMOASO, vezi ca ramai in urma!!!!…Eu si Mariana am scris despre ultimele noutati de la EXATLON, iar tu le dai “verde” dupa ce apar noutati!!!!!…
    Asadar, nu se mai “pupa”, draga mea….Pacat!!!!…..In fine…..
    Eu sunt pe fugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….voi urmari Exatlon, la terasa prietenei mele faimoase, impreuna cu un grup de colegi si prieteni, in exclusivitate, FAIMOSI!!!!!….ha-ha….Iti dai seama ce-o sa fie!!!!….
    O sa fie-o nebunie!!!!….Si mai exista un principiu, pe care ni-l tot repeta prietena noastra Carmen, cica: “Prietenul la nevoie se cunoaste”, a se citi: Veniti DOAR la terasa mea, nu si la celelalte din zona!!!!…ha-ha-ha….
    Smechera tipa!!!!…Dar, n-ai ce sa-i reprosezi, mai, este o gazda de nota 10!!!!……..Am “corupt” si o vecina, care, mergea de ani de zile, dinainte sa ma mut eu aici, in Baneasa, la aceeasi terasa….am tot intrebat-o daca nu s-a plictisit, mergand la aceeasi locatie, pana cand cred eu ca s-a plictisit de intrebarile mele si a zis ca incearca si vine la a noastra, o data…..
    Ash, de unde, AICI a ramas!!!!…N-ai cum, mai, n-ai cum!!!!…se ia “microbul”!!!!!!…….Si-acum, ies pe usa…..Felicitari, Beatrice!!!…sunt tare mandra de tine!!!…Tine-o tot asa!!!!….Bravo, SILVIA, esti cea mai buna!!!
    Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  2. 59699
    Lilisor Says:

    Mariana, pupici. ACUM suntem 2 rozaline, care, asteptam pe la “poarta”!!
    ha-ha…..”rabdare si tutun” cum ar spune IOANA….care, nu ne mai viziteaza………Nici ANGELA…….Poate isi fac timp si intra si ele, mai ales ca stiu ca urmaresc emisiunile EXATLON si BRAVO, AI STIL!…….
    Commentul meu, un veritabil “cearceaf”, face obiectul em. Exatlon, in totalitate…..Nu-mi gasesc timp sa intru si cu unul dedicat em. Bravo, ai stil!
    Asta depinde, insa, in mare masura si de Raluca, deoarece, cu cat com. va intra mai greu, cu-atat imi va pieri “cheful” de-a scrie!!!!!!!…..
    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  3. 59698
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Pupici, FAIMOASELOR…pe voi va vad pe-aici…Mariana si Raluca……
    Cateva cuvinte despre emisiunea EXATLON…..Imi pare bine ca s-a revenit la normalitate, a se citi: A plecat Gianina si nu, Catalin Cazacu, asa cum si-ar fi dorit fanii Razboinicilor!!!!….care, in cazul asta NU au nicio treaba cu sportul, cu fair-play-ul sau cu frumusetea jocului in sine, DACA isi doresc sa ramana DOAR conc.u.r.entii slabi, vezi cazul Oltin si sa fie eliminati cei mai buni si cei mai puternici conc.u.r.enti!!!!!….Ma intreb, retoric, desigur, oare ce PLACERE ar fi simtit cei care tin cu Razboinicii, sa-i fi vazut, luptand meci de meci si zi de zi cu jucatori slabi, care de-abea se puteau deplasa????….OK., vorba celui mai smecher conc.u.r.ent, EVER, Alexandru, care de-altfel, ii face pe toti cu “capul” cum vrea el, sub pretextul ca in viata reala este antrenor de dans, la copii!!!…ha-ha-ha,
    asadar, el motivandu-si sfaturile prin “imensa” experienta dobandita pana la varsta de 25 de ani!!!…revenind, vorba lui Alex: Il iau pe Oltin, ptr ca-mi este la “indemana”!!!!…..Pai, te intreb, bai baiatule, pe “principiul” asta o sa mergi in viata????….Muncesc in locul X ptr ca mi-este la “indemana”….
    Ma insor cu tipa Y ptr ca mi-este la “indemana”…..Mananc si beau X, Y, Z doar ptr ca-mi este la “indemana”……Cand sunt foarte nervos si-mi vine sa dau cu ceva de pamant, o iau pe Y, ptr ca nu-i asa???EA este la “indemana”!!!!!…….s.a.m.d……..Esti dansator, da???…vei participa, la un momen’dat la anumite conc.u.r.suri interne sau internationale, da?…..
    In acest caz, CUM vei decide sa faci parte dintr-o competitie sau alta???
    Da, stiu, citesti listele cu participantii de la toate conc.u.r.surile care vor veni si, mai apoi, iti alegi ACEL conc.u.r.s in care sunt cei mai putin pregatiti dansatori, din pct. tau de vedere si, pe care stii sigur ca-i vei bate!!!!….Chiar daca tin cu Faimosii si desigur, sunt cu ochii pe ei, NU am pu.t.ut sa nu remarc, de-a lungul timpului, o oarecare doza de falsitate pe care au avut-o si o au, aproape toti Razboinicii!!!….Incepand de la cei care au plecat si, au continuat sa-si atace pe la tv., fostii colegi, crezandu-se, peste noapte, “vedete”!!!…..si terminand cu cei 4 care au mai ramas….
    Roxana, a facut tot posibilul sa intre pe sub pielea baietilor, inca de la inceput…sa ne reamintim ca si-atunci cand erau mai multe fete, ea nu avea treaba cu niciuna…in plus, la toate intrebarile puse de Cernat, fie ca erau inaintea sau la sfarsitul unei probe, ea o dadea una si buna cu baietii, care, au ajutat-o, i-au dat sfaturi, si altele gen….Sa ne reamintim ca nici macar nu se “racise” locul ramas liber al Alinei, chiar din prima seara, de dupa eliminare, a inceput s-o barfeasca, asmutind oarecum baietii impotriva ei, incepand ulterior si Alex si Ionut, s-o injure!!!!!!!!!!!!….
    O simt falsa atunci cand spune si repeta ca un papagal ca vrea sa lupte ptr echipa…am murit de ras cand Cernat i-a dat replica, la un momen’dat, spunandu-i; redau din memorie:”Roxana, echipa o sa fie pana la un punct, aici este vorba despre 100000 de euro”…..la care ea a zis un da, mai muiat asa!!!!…..Nu-mi mai place, ptr ca nu are niciun pic de personalitate!
    Inainte si dupa probe, oricare ar fi ele, repeta precum papagalul, tot ceea ce spun baietii…este pur si simplu, obsedata sa faca asa cum spun ei, indiferent, daca, facand ALTFEL, ar avea mai multe sanse de castig…….
    Tipa este genul retras, timid, introvertit, care, brusc, a devenit foarte importanta si, care, NU stie sa gestioneze, pana la capat, o situatie de STRES!!!…Niciodata nu a fost atat de celebra, ea jucand handbal, cativa ani, intr-o echipa de divizie B, niciodata nu a jucat intr-o echipa importanta si niciodata nu a facut parte din echipa nationala!!!…din aceasta cauza nu are suficient de multa incredere in ea, asteptand tot timpul s-o auda din gura coechipierilor ei……adevarul “gol-golut”, fiind acela ca ea stie foarte bine care-i sunt LIMITELE, insa, vazand ca au plecat inaintea ei, celelalte fete, in mintea ei, a “incoltit” un scenariu: aduc baietii cate 3 pct, cu ceva noroc, mai vin si eu cu 1 pct si, chiar daca nu, mai iau baietii 3 puncte si, uite-asa,
    ajungem la 10 pct si mai pleaca un Faimos!!!; iar, eu, ajung in FINALA!!!!!
    Alexandru, asa cum spuneam, este cel mai SMECHER conc.u.r.ent, EVER!
    Numai DACA ne gandim, CUM l-au perceput fanii Razboinicilor, adica un tip cuminte, asezat, care, nu se enerveaza, nu vorbeste prostii, nu barfeste, pe care i-a tot “condus”, de fapt i-a “facut” cu vorbe; tipul este mai rau chiar si decat Giani, care, are gura mare atunci cand isi inc.u.r.ajeaza colegii si, atunci cand se enerveaza, ca pierde, FIRESC, NU?????????????
    Pe cand Alex este genul:”mutul f.u.t.e pamantul”!!!….Au avut mare noroc ca nu s-au mai facut nominalizari la ei, ptr ca au ramas prea putini, insa, ATUNCI s-ar fi vazut adevarata fatza a lui Alex!!!….Il barfeste pe Ionut la greu si l-a asmutit si pe Stefan impotriva lui, intr-o perioada, acesta neavand ochi sa-l vada!!!!…..chiar a discutat cu Stefan, prin semne, ca in urmatoarea saptamana sa nu-l mai lase pe Ionut sa joace atat de mult, deoarece, in cazul in care vor pierde jocul de imunitate, sa nu fie Ionut cel care s-ar salva!!!!…Nici despre Roxana nu are o parere prea buna, se vede cand incearca sa-i dea sfaturi si cum isi da ochii peste cap……de multe ori, devine coleric si, ptr a nu rabufni, deoarece NU DA BINE la public, tzine in el si prefera sa se retraga!!!!….de asemenea una vorbeste in spate si alta in fatza, in Arena….neavand coloana vertebrala, el a spus in Arena ca-i felicita pe Faimosi ptr modul cum au facut nominalizarile iar la o filmare, pe plaja, in dimineata respectiva, el spune cu totul si cu totul altceva si anume ca nu i-a placut ca Faimosii au folosit o castana si ca s-ar putea sa-i coste!!!!!!!???????!!!!!!??????….In fine…Este genul care ar face ORICE ptr a castiga!!!!!…..NU se cearta cu Stefan, deoarece simte ca acesta l-a “mirosit” si nu ar avea nicio sansa si l-ar “demasca”!!!!!!…..
    Stefan, este in esenta un om bun, l-am simtit de multe ori, chiar empatizand, intr-0 anume situatie….Nu stie insa sa-si stapaneasca nervii si din acest punct de vedere, are de pierdut, desigur….si-aici vorbesc doar din pct de vedere sportiv….Are ce e drept, o mare calitate si-anume ca nu-i place sa barfeasca; de aceea a fost scutit de conflicte….ii place linistea si cred ca si in viata de zi cu zi, este un tip politicos si manierat……
    Ionut, este de departe cel mai iute conc.u.r.emt Exatlon….Acest lucru, insa, de multe ori il face HAOTIC si-i creeaza o stare de disconfort psihic!!
    TOTI cei de-acolo isi doresc sa castige, insaaaaa, Ionut este, pur si simplu OBSEDAT sa castige!!!….Din aceasta cauza face multe greseli de toate genurile!!!….Ii place sa barfeasca…pe timpul in care era conc.u.r.ent, celalalt Alex, cel eliminat, stateau zi si noapte, pe plaja, la barfa, departe de coechipieri…..dupa ce Alex a plecat, nemaiavand cu cine barfi, a devenit BRUSC anxios….s-a retras in el….nu mai comunica cu nimeni….
    statea tot timpul singur….Dupa care, la un momen’dat, a rabufnit in Arena contra Ancai si, de-atunci, o “tzine” NUMAI ASA!!!!….Ulterior s-a luat de toti conc.u.r.entii, chiar daca avea sau nu dreptate!!!!…Sa ne reamintim numai gestul pe care l-a facut in seara in care a fost eliminata Alina si cuvintele pe care le-a folosit, barfind cu Alexandru, spunand de 3 ori:MARSH-MARSH-MARSH la adresa unei coechipiere, care, sa nu uitam, a adus foarte multe puncte echipei, ajutandu-i sa scape de la cateva jocuri de imunitate!!!!!…mi-amintesc, chiar cu 1 zi inainte, datorita jocului foarte bun al Alinei in proba cu tinutul greutatilor pe plaja, atunci cand se puneau mingii intr-un cos, si trebuia sa ai foarte multa putere si concentrare, Razboinicii au castigat jocul ptr mancare la restaurant, datorita Alinei!!!!!
    Plangeau ca sunt morti de foame, castiga datorita Alinei, si ei ce fac in urmatoarea zi, drept multumire???; o propun pe Alina la eliminari!!!!!!!!!
    NU a fost singurul lucru urat facut de Ionut…rade de Faimosi, atunci cand castiga recompense culinare, spunand, il citez:”le arunc si lor cateva resturi”…..face foarte foarte URAT atunci cand pierde….pana si pe Geanina a barfit-o, nici dupa 3 saptamani, razand de ea, ca el este insurat iar pe ea n-o asteapta nimeni acasa!!!!…WHAT????….Fata are DOAR 21 de ani!!!!!
    Astfel de comparatii nu-si au rostul!!!….In plus se crede cel mai bun, repeta obsesiv ca a castigat cele mai multe jocuri Exatlon, eu neauzind acest lucru din gura lui Cernat, NICIODATA!!!!!….Consider ca un pic de modestie, NU i-ar strica!!!!…In fine….Cam astea ar fi ultimele mele impresii vis-a-vis de acest conc.u.r.s!!!!…………
    Desigur, astept si alte pareri…..NU MA SUPAR!!!!…NU AM DE CE!!!!!!!!!!!!!
    Mai este aprox. 1 luna si se va termina acest conc.u.r.s FENOMEN!!!!!!!!!!!!
    Se va termina si Bravo, ai stil!!!!….Asadar, cine are ceva de spus, sa o faca ACUM…..Dupa aceea, nu o sa mai intereseze pe nimeni!!!!!!!!!!!!!!!!!

    O zi frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!!!!
    Si-acum, inapoi la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. 59697
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Raluca,sa-ti traiasca printul!sa te bucu..ri de el.La multi ani!,cu intarziere.Si fata mea a spus tot tata la inceput,eram putin geloasa ca nu spune mama,si eu tot ii repetam cuvantul mama ca sa fiu sigura ca-l va spune si ea.pupici
    Lilisor,si eu am stat putin cu emotii pentru Cazacu,se tot discuta pe grupuri ca el va parasi competitia.Bine ca a plecat cine trebuia,adica Geanina.De asemenea m-am bucu…rat pentru Larisa ca a avut cele mai multe puncte si nu a mai fost nominalizata de baieti.De-acum se va confrunta direct Roxana cu Larisa.Roxana,le spunea baietilor ca-i este teama de Larisa,asta inaintea eliminarii Geaninei.S-au cam echilibrat acum echipele,au ramas cei mai buni concu…renti.Vom vedea de-acum meciuri frumoase.pupici

  5. 59696
    Lilisor Says:

    Buna seara, prieteni.
    FAIMOASO, sa-ti traiasca baiatul si tu sa fii sanatoasa, sa te bucuri de el, 100 de ani!!!!!……Astazi a implinit 7 luni, iar ca maine-poimaine, va face 7 ani!!!!!!!!!!!!….Timpul trece al naibii de repede, asadar, trebuie pretuit fiecare moment……Am sa-i dedic o poezie, scrisa de o tanara poeta ptr fiul sau, pe care-l cheama tot EDUARD……Asadar, ii urez: LA MULTI ANI!!!!…..

    O seara frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!!!
    Maine voi intra cu un comment despre EXATLON, pe care am inceput sa-l urmaresc din nou, ptr ca s-a revenit la “normalitate”, prin corectitudine!!!!
    Si-acum, fugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, la terasa.

    COPILUL MEU
    PENTRU FIUL MEU, EDUARD

    Aseara ai dormit cu mine,
    Odorul meu cel scump si sfant,
    Din tot ce am, etern, pe tine,
    Eu te iubesc pe-acest pamant!!!

    Mai mult de toate, eu sunt mama
    Si am sa-ti vin mereu in vis,
    Adancul inimii te cheama
    Si-n versul care-acum l-am scris.

    Si te veghez indeaproape,
    Copilul meu, ce suflet bland!!!
    Lumina sfanta sa se-adape
    Intotdeauna-n al tau gand.

    Tu, pentru mine esti robirea
    Nemarginita pe pamant
    Si-a stelelor mi-esti stralucirea
    Cu chipul tau, de vesnic sfant!!!

    Si te ador dintotdeauna,
    Chiar dinainte de a fi
    Pe cer, deasupra, insasi luna
    Regina-n multe poezii.

    Tu, fiul meu, frumoasa-mi cale,
    Cu chip de inger minunat,
    In lacrimi mi-ai pus alinare
    Si-n gandul meu esti imparat!!!

    Iti doresc viata in lumina
    Cu stele-aprinse in priviri
    Si-o raza-a soarelui senina
    Sa-ti fie-n suflet, in iubiri.

    Si-ntotdeauna sa fi dulce,
    Asa cum eu te vad mereu
    Caci cerul insusi te conduce
    Cu orice pas la Dumnezeu.

    autor: VIOLETA SARBU

  6. 59695
    Admin Says:

    Buna, tuturor! Edi al meu face azi 7 luni, mai nou zice non-stop: tata…e foarte haios. Va pup si va imbratisez pe toti, cu drag! :)

  7. 59694
    Bunicu Says:

    Pleaca Cazacu?

  8. 59693
    Lilisor Says:

    Pupici, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!!….
    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  9. 59692
    Lilisor Says:

    TREI, DOAMNE, SI TOTI TREI

    Avea si dansul trei feciori,
    Si i-au plecat toti trei deodata,
    La tabara, sarmanul tata!!!
    Ce griji pe dansul, ce fiori,
    Cand se gandea ca-i greu razboiul!!!
    N-ai timp sa simti ca mori.

    Si luni trecut-au dupa luni -
    Si-a fost de veste lumea plina,
    Ca steagul turcului se-nchina;
    Si mandrii codrului pauni,
    Romanii-au ispravit razboiul,
    Ca i-au batut nebuni.

    Scria-n gazeta ca s-a dat
    Porunca sa se-ntoarca-n tara
    Toti cei plecati de asta vara
    Si rand, pe rand, veneau in sat
    Si ieri si astazi cate unul
    Dintre cei care-au plecat.

    Si-ai lui intarziau!!! – Plangand
    De drag ca are sa-i revada,
    Sta ziua-n prag, iese pe strada
    Cu ochii zarea masurand,
    Si, nu veneau!!! – Si, dintr-o vreme
    Gemea, batut de-un gand.

    Nadejdea calda-n el slabea,
    Pe cat crestea de rece gandul.
    El a-ntrebat pe toti de-a randul,
    Dar nimeni stire nu-i stia.
    El pleaca-n urma la cazarma
    Sa afle ce dorea.

    Caprarul vechi ii iese-n prag;
    - “Ce-mi face, Radu? el, intreaba,
    De Radu-i este mai cu graba,
    Ca Radu-i este cel mai drag.
    -”E mort!!! El a cazut la Plevna
    In cel dintai sirag!!!……

    O, bietul om!!! De mult simtea
    Ca Radu-i dus de pe-asta lume,
    Dar astazi, cand stia anume,
    El sta nauc si nu credea,
    Sa-i moara Radu!!!…Acest lucru
    El nu-l intelegea….

    Blestem pe tine, brat dusman!!!
    -”Dar George-al nostru, cum o duce???
    -”Sub glie, taica, si sub cruce,
    Lovit in piept de-un iatagan!!!
    -”Dar bietul Mircea!!!…E mort si Mircea
    \\prin vai, pe la Smardan.

    El n-a mai zis niciun cuvant;
    Cu fruntea-n piept, ca o statuie,
    Ca un Christos, batut in cuie,
    Tinea privirile-n pamant,
    Parea ca vede dinainte-i
    Trei morti intr-un mormant.

    Cu pasul slab, cu ochii beti,
    El a plecat, gemand pe-afara,
    Si-mpleticindu-se pe scara,
    Chema pe nume pe baieti,
    Si se proptea de slab, sarmanul,
    Cu mana de pereti….

    Nu se simtea de-i mort ori treaz,
    N-avea puteri sa se simteasca;
    El trebuie sa se-odihneasca -
    Pe-o piatra-n drum, sub un zaplaz
    S-a pus, inmormantand in palme-i
    Slabitul sau obraz.

    Si-a stat asa, pierdut si dus.
    Era-n amiazi si-un miez de vara
    Si soarele-a scazut spre seara,
    Si-n urma soarele-a apus,
    Ia bietul om sta tot acolo
    Ca mort, precum s-a pus. -

    Treceau barbati, treceau femei,
    Si uruiau trasuri pe strada -
    Si-atunci, destept, privi la ei
    Si-si duse pumnii strans pe tample:
    - ” Trei Doamne, si toti trei!!!!!!…

    autor: GEORGE COSBUC

  10. 59691
    Lilisor Says:

    CANTECUL STRAINATATII

    Ratacesc in cai straine,
    De caminu-mi departat;
    Petrec viata in suspine,
    Painea-n lacrimi mi-am udat -

    Fie painea cat de rea,
    Tot mai bine-n tara mea!!!

    Ah, in tara mea frumoasa
    Am lasat tata iubit,
    Am lasat mama duioasa,
    Ce de plansuri a albit…

    Vezi o culme munteneasca
    Si-o casuta dedesubt???
    Este casa parinteasca,
    Unde laptele am supt…

    In dumbrava verde, deasa,
    O fecioara vezi trecand???
    Este-a inimii mireasa,
    Ce ma cheama suspinand…

    La straini am stat la masa,
    Si cu ei m-am ospatat;
    Dar gandind la mine-acasa,
    Lacrimi, rauri, am varsat…

    Cine tzara isi iubeste,
    Nu da lumea pentru ea;
    Oh! Atunci inima-mi creste,
    Cand gandesc a o vedea…

    Fericiti cati sunt aproape
    De caminul parintesc,
    De-oi muri, vreau sa ma-ngroape
    In pamantul romanesc.

    Fie piatra cat de grea,
    Tot mai bine-n tzara mea!!!!!……

    autor: GEORGE CRETEANU

Pages: « 5994 … 5975 5974 5973 5972 5971 [5970] 5969 5968 5967 5966 5965 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free